Nuk#1: Значение на думата "government"


Спонтанно реших да стартирам една малка нова секциика в блога си. По дължина, тя ще е сходна на SPCTTR.Shots, с тая разлика, че ще е от типа “now you know” (сега вече знаете). Удрям бутилка евтино шампанско в стената, чакам попа да запали кандилото си и кръщавам тая секция SPCTTR.NuK. Датата е напълно случайна.



NuK #1

Ако изследваме дадена дума, като приложим върху нея типичните заменки в орионския език, на практика можем да получим невероятни резултати. 
Нека вземем думата "mind" (ум). В нея можем успешно да заменим “i” с “е” и “d” с “t”, в резултат на това ще получим „ment”. Коя известна дума съдържа в себе си това "ment"? Първите, за които се сещам са:

- "government" (правителство);
- "movement" (движение);
- "mentor" (наставник), което пък в МК терминологията е "хендлъра";
- и много, много други;

Нека да прегледаме "government", която е съвкупност от други две думи "govern" и "ment". Официалнотo значение на „ment”, когато е накрая на думата като наставка е „действие, резултат”. A за “govern” мисля, че няма нужда от пояснения, все пак значението на думата сама по себе си е „контрол”. Нещата придобиват съвсем друг характер, ако приемем, че “ment” е заменка на „mind” (нали не си представяте, че правителството може да се казва „governmind”?). В този случай превода ще бъде просто "Да управляваш ума" или нека си го кажем както си е всъщност „Налагане на контрол върху ума”. Всичко това става, чрез верните му слугите – медии, контролиращи и правораздаващи органи. Първите за да излъчват пропагандата, вторите да следят дали всеки се вслушва в нея, а третите просто да наказват в случай на критично отебаване на излъчваната пропаганда.



Та да попитам: "има ли още балами, които не са си отровили главата от пясъка и си мислят, че земното административното управление се състои от човешки фактор???"




Now U Know About this Shit!

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet