Последната грандиозна измамаКогато дръпнеш завесата и погледнеш зад нея, всички илюзии, които ще видиш са доста абсурдни. Всичко е толкова абсурдно, че дори е далеч от това, което ние възприемаме като вид реалност, в която не много хора ще повярват някога. Това е извън научната фантастика.Истината е парадоксална до степен, че е точно обратното на обичайното възприятие“ 
- Жорж Батай

Помислете какво всъщност се крие зад завесата. Зад фасадите, които възприемаме, се намират истини, които са в противоречие с възприеманите реалности. Не е това, което си мислим, че е. Ние сме в капан, поробени в продължение на хиляди години, без дори да го осъзнаваме. Намираме се в лабиринт от илюзии с пазачи (gate keepers) на всяка крачка. Преди време, отдавна в праисторията междуизмерни демиурзи идват на нашата планета за да я плячкосат. Те поробили на бърза ръка човеците и се самопровъзгласили за всемогъщия Бог, Създателя. Гностиците в своите писания ги наричат архонти. Те са хищници, които ни държат като стадо във фермата си (точно както ние процедираме със селскостопанските животни). Ние сме тяхната храна в продължение на хиляди години. Тези богове, на които се молим за надежда и спасение са същите, които ни причиняват всичкото зло. Те са същевременно наши пазачи и контрольори, а ние живеем с убеждението, че те са нашия Създател и Спасител. Колко иронично само! Да, всичко е толкова абсурдно и изобщо не е това, каквото изглежда.
Всичко това е записано в древните религиозни писания, различни митологични истории и рисунки. Това не е просто някаква луда история, съчинена от човек с богато въображение. Реалността е наистина по-странна от научната фантастика. Мога да си представя защо толкова малък процент от хората искат да знаят нещо по тая тема. Дейвид Айк е говорил доста по тази тема, както и Майкъл Царион и много, много други.

Аз пиша много материали за матрицата и излизането от нея. Когато мъгливите воали на илюзията започнат да се вдигат, реалността става все по-видима. Но матрицата е широкообхватна, над нея е друга матрица – космическата, която от нашата перспектива е невъобразимо голяма. Има различни слоеве на космическата матрица, които се наричат най-общо казано „измерения“. Тя е разположена на осем от тях.
В рамките на космическата матрица се намират множество фалшиви светлинни конструкции (вероятно автора има предвид 3D холограмни платформи, тип „Игра“), всяка от тях е изградена от демиурзи, самозвани божества. Всяка една светлинна конструкция може да се разпростре на осем измерения, като всяко едно от тях може да изглежда толкова голямо, колкото една вселена, но това е само малка част от цялото. Но когато се намираме вътре в тях, те като, че ли са ни заобиколили, това е просто още един илюзорен трик. Много от тези светлинни сфери се простират върху нашата планета и достигат чак до програмираните умове на хората.

Например, Йехова е типичен бог, самозванец, който създал своя собствена матрица от фалшива светлина. Неговото царство се простира през всичките измерения и е огромно по размери. На нашата планета то се поддържа чрез съзнанията на последователите на Йехова, тъй като те са програмирани да вярват в неговото учение и съответно приемат света през призмата на тези вярвания.Тук на Земята има много религии и ню ейдж доктрини, което ни води до заключението, че около нас има множество фалшиви светлинни сфери, съществуващи едновременно, всяко от което е генерирано (и захранвано) от програмираните мозъци на своите последователи. Можем да напълним помещение с индуси, будисти, мюсюлмани, християни и евреи и всяка една от светлинни сфери ще съществува в рамките на едно и също помещение, всяка в рамките на програмираните съзнания на своите последователи. Те възприемат реалността през своите филтри на убеждение, които наслагват многобройните илюзии на фалшивите светлинни сфери над истината.

Всяко една от тези фалшиви светлинни сфери има много нива в небесата. В Пураните има много описания на царството на боговете и богините, има описания и на седемте нива на царството на демоните. Това са небесата (в оригиналният текст на английски е употребена думата „heavens”, което освен „небеса“ означава и „райско място“). От това, което имаме като налична информация, изглежда, че има много демиурзи, всеки от които със собствена фалшива светлинна матрица. Също изглежда, че всички те се намират под един общ „покрив“. Джордж Кавасилас описва своите пътувания, като твърди, че всички те са били под ръководството на Йехова.

От това, което описах до сега изглежда, че се извършва едно отвратително престъпление срещу човечеството, и както виждате не е достатъчно просто да ни поробят и да се хранят от нас в този ни живот. Ние сме уловени в тяхната мрежа, тя се нарича „колелото на Самсара“ - Тази система на реинкарнации има една единствена цел: да залови душата и да я рециклира в ново тяло, като я върне обратно тук в земната матрица.

И така следващия въпрос е: „Какво се случва, когато умрем?“ Когато умрем ние влизаме в космическата матрица, друга такава фалшива светлинна конструкция, която ние наричаме „небеса“ (рая). Нашите души се оказват в затвора на тези „божества“. След кратък престои в фалшивия рай, ние се завръщаме обратно тук на Земята. Това е „колелото на Самсара“, цикъла на раждане и смърт.

След рециклирането в друго тяло в земната матрица, ние получаваме живот с твърде кратка продължителност, твърде кратка за да успеем да намерим начин за изход от този лабиринт. Другият съществен проблем е, че тези „изходи“ се охраняват от много пазачи. Този откъс дава добра представа, за това какво се случва след смъртта:


Това е последния голям трик. Без значение какво правиш тук на Земята и в какво вярваш, към момента на смъртта, ще бъдеш подмамен отново. Подмамват те да влезеш в „рая“ за да бъдеш рециклиран отново. Когато душата на човек напусне тялото, в първите мигове на смъртта е в шок, тук идват на „помощ“ ангелските създания или ваши близки, които ще настояват да ги последвате във тунела от светлина. Всички тези ангели и близки обаче не са това за което ви се представят.

Вал Валериан e псевдонима на бившия оперативен агент на ЦРУ, който пише поредица от книги, озаглавени „Матрицата“, десетилетие преди филма с Киану Рийвс. Той пише:

Това са те – Сивите извънземни, те стоят и ви очакват в светлината, когато умрете. След това ви връщат обратно в друго тяло и всичко започва отначало. Светлината и тунела са смъртоносен капан. Те сканират спомените на някого преди да умре и така разбират с кого лицето е бил най-близък, после проектират това лице на близкия човек, който стои в дъното на тунела и ви приканва да го последвате. Ако решите да го последвате, те ще ви уловят и ще ви реинкарнират в тяло по техен избор... Те разглеждат Земята като една голяма ферма.“ - Matrix II, Matrix V
Съгласен съм с написаното от Валериан, ние биваме рециклирани отново и отново, докато не се се освободим. Светлината и тунела в момента на смъртта са капан, финалния мръсен трик, не го пренебрегвайте! Има толкова много книги за преживявания, близки до смъртта, хора, комуникиращи с разни небесни ангели, светлинни същества и т.н.. Всички те говорят за това как трябва да последваме светлината, това разбира се е пропаганда и се явява още по-голяма клетка с още повече играчки. Тези книги ще ви заблудят, точно като келнера Андреа във филма „Смисълът на живота според Монти Пайтън“, това което главно описват тези книги е мястото за почивка между животите, където самите души пребивават в място подобно на рая. Това място е създадено от тяхната енергия, то е фалшива светлинна конструкция. Част от тази „душевна“ енергия отива и за храна на божеството, което е създало това място, за да задоволи неговата зависимост.

Мамка му! Това наистина е гадно! Почти всеки на планетата предполага, че трябва да мине през този тунел и да последва светлината. Всеки предполага, че ангелите или близките, които го очакват са самите те. Всеки смята, че след смъртта бог ще ни приеме обратно в неговата райска обител и ще се сложи край на това робство. Tова, обаче не е точно този бог, когото сте очаквали. Ангелите, близките, светлината – всички те са фалшиви. Радвам се да поставя една „дупка“ в тази грандиозна измама. Добре дошли в космическата матрица. Заешката дупка продължава да става все по-дълбока.Не си мислете, че някой може да ви каже какво да правите в случай, че умрете :D
Аз просто няма да отида в този тунел от бяла светлина (в някои случаи може да е и мъгла). И ако ангели или любими хора дойдат да ме молят да ги последвам, аз бих им благодарил най-учтиво и бих отказал. Единствената светлина, която трябва да последвате е светлината, която грее от вашата душа (SP: мога да предположа, че става дума за светлината на Висшия Аз). Следвайте тази светлина, светлината на самия себе си, дълбоко вътре в себе си. Сигурен съм, че ще намерите вашата дестинация.
Не зная, но някак си усещам едно оптимистично чувство за всичко това. Прави ми впечатление, че вече има големи групи от хора, които са наясно с тези извънземни пропаганди. След като виждаме публиката на Дейвид Айк, Майкъл Царион, Джордж Кавасилас и много други. Когато Дейвид Айк за пръв път започна на говори за кръвни линии, рептилии и извънземни, хората си мислеха, че е напълно луд, сега 20 години по-късно същите започват да си дават сметка, че това не са празни приказки. Все повече и повече истини изплуват на бял свят (SP: но са нищо в сравнение с дезинформацията). Все пак не виждам масово да се говори за тази тема с момента на смъртта и рециклирането на души обратно тук в този затвор. Вал Валериан е един от първите, които говори за този светлинен капан.

Той пише „Тунела и светлинния капан е сравнително нова технология, но тя ще се провали и те го знаят много добре!“ Това ще се случи несъмнено, колкото повече хора започнат да разбират тази грандиозна измама, толкова повече този капан ще отслабва и един ден ...... един шибан ден ще се разпадне заради собствената си слабост, досущ като фантастичен филм с хепи енд. Радвам се, че в тази си инкарнация съм успял да разбера за тази измама, това ме радва някак си. Но каквото и да се случи с тоя свят едно ще зная със сигурност: когато напусна своето тяло, аз ще зная, че не трябва да вървя към светлината и тунела.


автор: Грег Калис
SP: Много хубаво, обаче социалното програмиране и ДНК блокажите пречат на повечето от нас да кажат на своите близки за това, зная, че този въпрос е избягван ВИНАГИ, всичко с този програминг е толкова шибано. Дори и да преодолеете тези прегради, то човека на който ще го кажете ще ви се изсмее, пак по същата причини – не осъзнава своето програмиране. Не съм светъл, но по някога ми се иска ей така да можех да помогна на някои ....разбира се това е безсмислено - от гледна точка на Играта и Висшия Аз на даден човек ще е пряко вмешателство и просто няма да сработи. Няма какво да се самозалъгваме: ако някои си е избрал прединкарнационно да влезе отново в тунела от бяла светлина, то така и ще стане. На всички други, решили да не отиват във въпросния тунел пожелавам успех и до нови срещи (там горе) ....когато му дойде времето разбира се :) 

Популярни публикации от този блог

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)