Генезис, манипулации, геноцид. Game P.O.V. (1 част)

В настоящият материал ще разгледам произхода на човечеството както и казуалноста, стояща зад това, разглеждайки ги от една по-висша перспектива. Напомням, че това едва ли би могло да бъде описано в една статия от 5-10 или 20 страници.
И преди да започна същинската част, нека разгледам самата дума „Genesis”. Дефиницията гласи :  „История на зараждането и развитието на нещата и явленията. Произхождение, възникване“. 
Етимология на думата: „“Битие” е първата книга от „Петокнижието“ [oт лат. genesis]. На гръцки думата значи „произход, създаване, поколение“, произхожда и от думата „gignesthai”, която значи „да се роди“,  друга сходна дума е „genos” което се превежда като „раса, раждане, произход“.  Освен тях еврейската дума „bereshith” също влиза в това число, тя значи „в началото“, в по-дълбок смисъл думата означава „произход, създаване“.

Нещо което ми привлече погледа в една книга бе латинския термин „Ab origine”, което в превод значи „от самото начало; зараждане; едни от първите“, така се наричат племето на Аборигените (ab-ori-gens – Oriоn genes?). Времената в които са възникнали, те наричат „Златната епоха“, мита в които вярват гласи: „Златната епоха (времето на сънищата) е времето, когато прадедите им са изваяли земята и са създали всички животински видове и хората. Смятат, че тези първи създания живеят вечно като духове. Според тези вярвания човекът е част от природата и е тясно свързан с останалите живи същества. Рисунки на духовете от времето на сънищата (ачеринга), като Човека-светкавица, покриват свещените скали и пещери на територията на племената“. Сънища, духове, човека-светкавица (явно от тук са черпили идеите си Marvel) и злато, освен последно, за другите нямам идея какъв е архетипа зад тях. Златото е любима руда на наш'те извънземни имперски приятели, особено едноатомната.


Нека се опитам да разширя етимологично думата „genesis, за хубаво или за лошо разполагам с две интересни теории, плод на моя мислителски потенциал :)

Версия 1: 

GENESIS - “Genes of Isis” - Което ще рече, че буквално значението на думата е съкращение от „гените на Изида“, която e генетичен учен и участвува усърдно в генетичните експерименти заедно с принц ЕА, според друга версия, за да се създаде човешкия хибрид са ползвани нейните гени.

Версия 2: 

GENESIS – Gen-EA-Isis – генетични експерименти на екип ръководен от принц ЕА и Изида (асистент по генетика и произхода).

Всеки от вас знае как бог е създал човека, най-малкото от обща култура, всичко описано в библейската глава „Битие“...... и бог създаде Адам и Ева! 
Разсъждавайки по тоя въпрос, достигнах до извода, че реално библейските мейкъри са гепили тая история от шумерските текстове, и все пак макар и подли крадци, те са оставили някой неща, по старому, т.е. така както са били първоначално. Примерно ако вземем първите букви от имената на Адам и Ева, ще получим - А и Е което има две възможни вариации: АЕ и ЕА (принц ЕА), за самото АЕ мога да кажа, че е доста често срещано окончание в латинските наименования на животински и растителни видове, на болести и лекарства.  Примерно подсемействата на орхидеята завършват на „ае“ - „Epidendroideae“. Един любопитен факт: Името на орхидеята идва от гръцката дума orchi (да не се бърка с archi), означаваща "тестис", заради формата на луковиците на рода Orchis. Мъжка форма – женско наименование, дуалната платформа в действие.
Друго мое изследване сочи, че вероятно първите букви („А“ и „Е“) от имената на Адам и Ева съвпадат със ръководителите на генетичния експеримент, учените ЕА и жена му DAMKINA (Ninhursag), между другото „АА“ е вариация на ЕА, т.е. той се е знаел като АА, ЕN-KI и ЕА (нещо което същества и в сегашно време, за пример: Гошо, Геро, Георг, Геш).
АДАМ е сбор от първата буква на вариацията с „А“ (ЕА) и първите три букви – „DAM“ oт DAMKINA. Друго което допускам е, че Адам е наречен така в чест на бащата на ЕА – АN-U. Първия Aдам е наречен всъщност „ADAPA” значещо „образецът за човек“ на Енки, „А“ означава и Alpha (пръв мъжки).  
Вторият екземпляр е от женски пол – Ева (EVE), което е сбор от първата буква от името на ЕА – „Е“ и последващо от „VE”. Тъй като това е първата женска, не би ли било удачно в чест на Кралицата на Орион, тя да бъде именувана с някой от нейните титли, “ЕVE” e една от титлите и.“V” означава „преносителя на“ и символизира женската плодовитост и сексуалност (познат ви като женски триъгълник). По-абстрактно буквите „А“ и „V” могат да бъдат разгледани като триъгълни форми  - нормален (мъжки) и обърнат (женски), които обединени създават така наречената Давидова звезда. Която пък на свой ред се вписва в хексаграм, които пък е двуизмерна визуализация на 3D куба – един от най-мощните архетипни комплекси с извънземен корен!

Като заговорих за букви, съвсем случайно съзнанието ми бе насочено към Хитлер, защо ли?
Ето едно съвпадение: Адам = Адолф Хитлер , Ева = Ева Браун – пак имаме модела „А“ и „E”, което макар и доста хипотетично и абстрактно, подсказва, че едва ли героите в тази патова драма са случайно подбрани. Според някой източници, точно фракция на Орион е контролирала съзнанието на Хитлер по време на втората световна война, целта е била новата раса наречена – Арийска (АRRYAN/ORION), но като, че ли нещо се объркало и всичко отишло по дяволите, какво обаче се е объркало, ще се опитам да отговоря, малко по-надолу.


Генетични експерименти

След като разполагали със благоволението на крал АНУ, принц ЕА и NIN-GISH-ZIDDA (в настоящия текст се отнася до пернатия майски бог – Кецокоатл, познат като Тот в Египет) трябвало да продължат своите генетични експерименти, за да създадат „перфектния работник“. Преди да се доближат съществено до крайния резултат, те опитват доста различни генетични комбинации с различни ДНК, в резултат са създадени най-различни същества, за повечето от които сте чували само в приказките. Един такъв е експеримент е този със създаването на същество, кръстоска между Анунаки и див кон – познат ни още като кентавър.  Това било в опит да се създаде здрав и силен кон, които същевременно да има и интелект. След време този проект бил замразен, но това е кажи речи времето от което произлиза митът за кентаврите. 

Кръстоска между Анунаки и кон

ЕА решава да имплантира предварително оплодена зигота, съдържаща неговата сперма, в утробата на Ninhursag, която в по-късен момент става известна като Изида от Египет. Когато бебето се роди, ЕА го плесна зад врата и то издаде бълбукащ звук, бебето можеше да говори! Изследователския екип беше много щастлив. 
Бебето изглеждаше изваяно като от глина, кожата му беше тъмно червена, а косата му гарваново черна, противно на Анунаки, които са с бяла кожа, руса коса и сини очи.  Другата разлика между сирианските тела и този нов хибрид е, че сирианците няма препуциум около техните пениси. Този хибрид имаше препуциум. ЕА мисли, че това е добре, защото това ще е разлика между сирианци и тази нова хибридна раса. Той реши, че те ще останат с препуциума.
Вдъхновени от успеха, изследователският екип събира други 7 сириански женски, които да действат като носители на зиготите, оплодени предварително от сперматозоидите на ЕА и NIN-GISG-ZIDA.  Всяка една от тях ражда по един хибрид и сега клонингите стават общо 8, всичките от мъжки пол. Тогава  NIN-GISG-ZIDA решава да създаде и женски хибрид. Той имплантира зигота в NINKI/DAMKINA, съпругата на ЕА, която ражда чрез цезарово сечение. Това отново е огромен успех за екипа, след това отново тези 7 жени са използвани и всички те раждат по едно бебе-момиченце. Обратно на мъжките хибриди – женските са с бяла кожа, руси коси и сини очи, досущ като Сирианците. 
ЕА и вече порасналия му син искат да продължат да използват сурогатните майки, но NINMAH възразява като казва, че тази задача е непосилна, не е възможно само с 8 майки да се създаде цяла работническа раса. И така EA отниса със себе си двата първи хибрида (Адам и Ева) в Едем, които се намира в горната част на Персийския залив, дома на ЕА. Останалата част от клонингите, създадени от „оригиналните“ бяха изпратени в Африка и в клетки. Там им било разрешено да имат полов контакт с надеждата създадат друго поколение, но независимо от честите контакти, не е могло да има потомство.
В медицинския център в Шубарак, NIN-GISG-ZIDA работил усилено за да открие гена в тяхното собствено ДНК, което ще може да помогне на хибридите да успеят да се размножават. В крайна сметка се установило, че женските клонинги на Ева имали рецесивен ХY aлел (още алтернативни функционални състояния на гените)  в хромозомата, докато Ева имала XX алел (всъщност самите алели се делят на доминантни и рецесивни).


MАRDUK става RА (AМЕN RA) 

MARDUK, които има голямо его и жажда за власт изпитвал силна ненавист към NIN-GISG-ZIDA, които бил възнаграден с изграждането на сфинкса по негов образ. MARDUK отива при баща си и се оплаква, казва, че някога той му обещал сила и слава, а ето виж той не е получил нищо!
Междувременно напрежението между Енлиловия клан (наричан RAM) и Енкиевия (братството на змията) нараства все повече и повече, време е NINMAH голямата помирителка да се намеси. Направено е предложение земите  на клановете да се разделят на по-малки царства с местни владетели (аналогия на днешните държави) и двата клана са съгласни. Всички кралски касти и от двата клана са били назначени да управляват определени райони, MARDUK бил назначен от ЕА да управлява Египет, като това моментно задоволява неговите мании за величие и власт, и така преди около 9800 години MARDUK е назначен да управлява Египет и той става RA, като същевременно отговаря и за работниците там (както знаем от друг източник, RA на по-късен етап изгонва баща си ЕА и ЕNLIL от земята и заличава култа към кралицата като унищожава всички исторически записи и дори заличава спомените у хората на колективно ниво, разбира се с помощта на технология). Нинурта построява дворец за NINMAH в планината Морая (Сионската планина) и Енлил и ЕА я възнаграждават със званието NINHURSAG. Според Ситчин NINMAH e eквивалент на Хатор в Египет. ЕА бил известен като Ptah (Пта) в Египет, Посейдон в Гърция и Нептун в Римската империя. Според плеядинците Посеидон имал връзка с тях, това не кореспондира с информациите на Ситчин и Робърт Морнинг Скай,  но както те твърдят, фракция на плеядинците е идвала тук на земята  и е асистирала на Анунаки в техните генетични експерименти целящи създаването на човешкия хибрид. 


Красавицата и звяра



Ако все пак имате желание да видите как изглежда един сирианец, просто изгледайте филма „Красавицата и звяра“, които показва звяра в истинския му облик на лъвеподобно същество, аналог на сирианците. Самото име „Beauty and the Beast“ подсказва някой неща, както знаем принцесите на Орион били с неземна красота, никой друг не бил толкова красив колкото те. Съответно сирианските войни били агресивни и визуално били оприличавани като зверове. Знаем също, че често срещано явление било Орионска принцеса да се омъжва за сириански принц (във филма главния герои, които първоначално е човек, също е принц има много, много ловджийски кучета и е фен на лова, like Orion), за да може кралицата да има пряк контрол върху сирианските престолонаследници, посредством дъщерите и. И ако си мислите, че си фантазирам нещо – накрая на филма ще видите култовата сцена в която звяра е убит и бива потопен в едно малко шадраванче със вода, която го съживява! Добре е да си припомним концепцията за „Съркофазите“ от Stargate, които имат функцията да лекуват и съживяват физическото тяло. Просто ако изгледате филма през подходящия филтър ще се насладите на тези великолепни концепции, и запомнете: коня не е кон, той е летящ космически кораб :) 
Звяра от последната версия

Звяра в по-стара версия на филма с участието на Л.Хамилтън,
тук идеално се вижда златистата му грива.

Картината "Красавицата и звяра"


RA пренаписва историята

След като RA (Мардук) превзел властта на Земята, едно от първите неща, които успял да направи, било да фалшифицира историята в негова полза. Той незабавно отстранил главата на Сфинксa, които първоначално бил с образа на NIN-GISH-ZIDDA (шумерски бог, в превод името му значи „Господаря на доброто дърво“, майския му аналог е Кецокоатл – пернатата змия, в древен Египет това е Тот), като я заменя с образа на сина си Асар (ASAR). Toва е и главата, която може да видите в днешно време. RA се самообявява като един, единствен бог, без никакви други богове преди него, това е причината да положи толкова усилия за да заличи историята. Една интересна теза гласи, че освен всичко друго той е трябвало да изтрие и репрограмира паметта на цялото човечество, за да няма никой спомен за това какво е било преди това. RA използва технология, наречена „Blank Slate Technology”, която е способна да изтрие паметта на хората в глобален мащаб, в превод това ще значи „Технология за празни спомени“ или „...за подмяна на спомени“. Мога да предположа, че за целта са използвани мистериозните египетски колони „Джед“ за които се предполага, че са били предаватели с амплифициращи функции. Официоза казва, че тези „Джед“ са били гръбнака на Озирис, т.е. служели са за опора (Оsiris -> OS Iris или ОZ Iris). Koлоните присъстват в много изображения, например така наречените „Лампи на Дендера“, както се вижда има тяло което излъчва „светлина“, и символично то е подпряно на тези колони, което подсказва за техните амплифициращи функции отново.

Лампите на Дендера“ барелефно изображениe
 намиращо се в храма Хаткор (богиня Хатор)

“Blank Slate Technology” или още „BST” е метод в които дадена мисъл (съвкупност от мисли) участваща в мисловният процес на индивида, може да бъде заменена с друга - фалшива мисъл (съвкупност от мисли). Предназначението на тази технология било нещо като „краен вариант“, т.е. ако евентуално човечеството бъде нападнато от непобедим враг и няма спасение от него, това било начина – да се изтрият спомените и знанията на човечеството. С две дума това било технология която не можела да се използва за лична изгода и би трябвало да се досещате, че човека на които е поверено управлението и, трябва да е бил много сърдечна и отговорна личност, която никога не би се изкушила да го активира в даден момент, нещо в което имам съмнения. 
Подобна технология „Memory-grafting device“ може да видите в сериала „Stargate: SG1” в сезон 9 епизод 12. Накратко: технологията е изобретена (или доразвита) от раса наречена Галарани, тя позволява мислите да бъдат четени, съхранявани и имплантирани (подменят) безпроблемно в човешкия мозък. Нашите военни проявяват интерес към тази технология, въпреки опасенията, че тази технология има голям потенциал за злоупотреба, В резултат от това на полк Камерън Мичъл са имплантирани фалшиви спомени, в които той самият вярва, че са негови. В други серии Мичъл помага със същатата технология на умиращия му приятел и колега, като имплантира всички свои спомени у него, в друга серия на Вала и имплантират фалшиви спомени за да успеят да заловят дъщеря и Адрия. Недостатъка на тази технология е, че може да се използва при малък кръг от хора, т.е. няма глобално приложение. 
В филма „Stargate: кивота на истината“ (част от поредицата „SG-1”) можете да се насладите с пълна сила на тази технология, там наричана „кивота на истината“. Накратко тя може да промени мислите и убежденията на цялото човечество, т.е. ако примерно всички вярват в дадено божество, в мига в които се активира ще повярват в другото (предварително зададено) божество, досещате се за каква глобална злоупотреба говорим. В въпросния филм тази технология се използва срещу Приорите – проповедниците на словото и вярата на Орай, в мига в които тя е активирана – Приорите осъзнават, че това е фалшива вяра и се покаиват, всичко завършва с подобаващ happy end. В действителността знаем, че това не би довело до нищо добро, хубавото в случая е, че ние реално няма да разберем какво се е случило, което звучи ужасяващо!
Да блокира съзнанието от Акашиевите записи била друга драстична, но ефективна техника, която RA използвал да заличи историята. Един от начините да изтрие спомените ни е да се наруши връзката между човешкия ум и записите на Акаша, изкуствената смяна на полюсите на земята най-вероятно ще направи точно това – ще ни „рестартира“ съзнанията. Разбира се това няма да изтрие самите Акашиеви записи, то ще наруши само връзката ни с тях. Ако връзката е увредена ние губим спомените си, на следващият ден в които се събудим всичко ще започне от Ден първи или както му се  вика „нова ера“. Едно интересно съвпадение: думата „ера“ на английски „era” вероятно е съвкупност от „ЕА-RA”, като „А“ се е загубило или отпаднало в даден момент. Та както бях писал в предишни статии, именно RA слага началото на една нова ера – тази след него. И ако историците настина уважаваха себе си щеше да има два момента: ерата преди RA и ерата след RА. Друг съществен момент в нашата модерна християнска религия: „Защо отчетата и разни религиозни типове повтарят на всяка крачка светата думичка „Амин“ (Amen)?”. Много просто: една от титлите нa RA e AMEN-RA, или още АMON-RA. С всяко размахване на кандило или кръстене все едно казват – „Амин Ра!“ „Амин Ра!“ - Помислете малко дали това е така или е плод на някой полуидиот търсещ кратка интернет слава. „Ра“ означава слънце, но означава и злато, така двете понятия се слели в единно цяло – Слънце в златото. Ако по-рано „RA” рядко се срещало в състава на фараонските имена, то при приемниците на Хуфу това е обичайно явление. За първите трима крале от V (5) династия се е съхранила легендата, според която те са „деца на RA, владетели на Сахебу“. Сами виждате как след определен момент от управление на RA, неговото име е интегрирано почти навсякъде, според мен това е добър метод за проследяване (до колкото е възможно), разбира се и не особено точен. 
Nin-GISH-ZIDDA e в изгнание, принуден е да се премести в Мезоамерика с част от неговите верни подчинени. Там той става известен като Кецокоатл „Перната змия“.

Keцокоалтл/Тот


 INANA – Playmate кралицата



Инана (Ищар) забременяла и казала, че заченала от слънчевите лъчи на Баал. Синът си тя нарекла Тамуз (Дамуз). Когато той поотраснал станал ловец като баща си – Баал. Един ден Тамуз бил убит от диво прасе по време на лов. Майка му не могла да го прежали и много тъгувала за него. По това време тя управлявала две кралства – Урук и Арат. Мисълта за смъртта на Тамуз толкова силно я измъчвала, че тя изгубила контрол върху емоциите си и започнала да халюцинира, като все по-трудно и по-трудно разграничавала истинския от имагинерния свят. Това я правило доста опасна, заради позицията и – Кралица. 
В Урук тя създала „Дом на удоволствията“ (днешният еквивалент на „бардак“). Самата тя преспивала с някой от мераклиите за  женска ласка, като си представяла, че това е сина и Тамуз. Когато се озовяли в покоите и, тя им предлагала дълъг живот, власт и богатства, но когато настъпвала сутринта, те били откривани да лежат мъртви в леглото и, вероятно от тук произлиза и известната история за „Черната вдовица“. 



Допълнения, взаимовръзки и някой наблюдения

Описаните по-долу неща, няма да бъдат в синхрон с горните. Ще следвам един произволен ред защото реално няма смисъл да бъдат подреждани хронологично, по-важното е да се разберат концепциите както етимологично и символично, така и архетипно. 

Започваме с едно познато наименование (вероятно титла) на майката-земя – Гая. На английски думата се изписва „Gaya”, което би следвало да е съкращение от Goddes Aya или преведено на български – Богинята Ая, както се досещате „Aya” e eдна от титлите на кралицата на Орион, която съвсем случайно се идентифицирала с определения като „Великата Майка“ , „Богинята майка“, „Майката природа“ „Божественото начало“ и т.н. до безкрайност. 
Друга доста актуална титла – DIANA – някой от вас са я срещали из древногръцките митологии, за нея казват, че е била главна богиня сред езическите народи, аналог на Ищар, Изида и разбира се Дева Мария. Според Морнинг Скай името на земята е Тиамат, което всъщност произлиза от думите „Diamat” или „Dia Matter” , което буквално означава „Майката земя“ (на английски „The matter” oзначава материя). Ако разгледаме името/титла „DIANA” разделено ще получим „Dia Na” или в превод „Майката на NА“, разбира се тази „NA” e NANA - титла на кралицата на Орион). Според тази теория излиза, че DIANA e титла на майката на кралицата. Всъщност в сериала „V” e показано точно това: майката на настоящата кралица, в случая Aнна, е Диана, а това което не знаете е,че всъщност „АNNA” e анаграма на „NANA”, така, че: DIA-NA →  ANNA(NANA) → Lisa (Eлизабет). И като заговорих за „Посетители“ (и преносители), нека да направя и другата (почти шокираща за мен) взаимовръзка: Кралица Ана, която идва от небето е „V” нали ? Тя пренася гените на своята раса, когато идва на земята и иска да я завладее, среща съпротивата на земните жители в лицето на няколко души наричащи себе си „Петата колона“. Защо 5? и защо колона? Нека видим: Ако изпишете числото 5 с римски цифри ще получите какво? - „V”. Kолоните в случая символизират нещо което е на земята, т.е. Колоните са закрепени към земята, отдолу тях има почва, т.е. Символизират земното, „тук долу“. И сега става ли ви ясна картинката: „V” от небето (звездите) срещу земното „V”  - V vs. V. Kакто беше загатнато в някой материали, земята е управлявана в момента от кралица-бунтовничка, която иска нещата да си останат по този начин, отгоре обаче (разбирай Ораите) имат други планове. За Морена Бакарин (актрисата която играе Анна) може да се кажат доста неща, примерно, че играе в “stargate: SG-1” като Адрия, дъщерята на Вала (V), която в по-ранен етап е приемник на Гоа'улдския симбиот – Катеш (Кетеш), която забележете е древносирийска богиня на плодородието и сексуалната наслада, като била в една женско-божествена триада с Анат и Астарта (Ищар) – познато нали? Другото съвпадение е от реалния живот на Морена, която е родена в Рио де Жанейро (Rio анаграма на Ori, в sg-1 e предводителката на oраите). Истинската и майка е известната актриса Вера Сета (Vera като „V”). В Рио местните жители наричат себе си кариока (carioca). Cari (ori) означава 'бели хора', а oca — дом, т.е. „домът на белите хора“. Всъщност намирам доста сходства с идеологията на Германската националсоциалистическа работническа партия. В този контекст става дума за опита им за създаване на "чиста" арийска раса от бели европейци (орионски модел). В „SG-1” на Адрия и викат още „Орасай“, което много сихноночно бие на „Orion Scientist” - OriSci. Навярно името „Орион“ произлиза от шумерското „Ur” което значи  „произход“ (urion?). Раян от „V” служителя на Анна, които дезертира също е референция към това съзвездие – RAYAN – ARYAN/ARRYAN. 

Две думи за „Stragate: SG-1”:

Макар, че сериала e невероятен от към съдържание и актьорска игра, основната му функция си остава imprint-а в колективното несъзнавано, съдържащ в себе си посланието „Ние не сме сами, ще бъдем нападнати от извънземни, правителството прави най-доброто на което е способно за да ни опази, държейки определени неща в секретност". Надявам се, че вече броя на хората  задаващи си въпроси расте и прекрасно разбират, че НЯМА как да сме сами и това, че живеем „под карантина“ не означава, че сме само ние в галактиката, това е най-грандиозната глупост, която лявото полукълбо може да инсценира. Нападението от извънземни е другия драматичен спектакъл, които управляващите биха изиграли в даден момент, това е един от възможните жокери (Ако значението на думата „жокер“ бъде разгледана от перспектива на мултиреалноста ще ви стане ясно защо дадени неща се случват, а други не, за пример: гибелта на земята през 2012, да тук не се случи нищо, но в друга паралелна вселена се е случило. За това и повечето гадатели и прочее почти винаги се осират, те не допускат съществуването на други паралелни вселени, но допускат парични приходи в джобовете си от разни шарани.). Целта е ясна: контрол върху съзнанието и затвърждаване на модела: жертва / колективен спасител – избрания, нео, исус, 2-ро (11) пришествие.
В момента в които се появи извънземен кораб (холограма или made in Еarth) над даден град, 98% от населението с овчи манталитет, ще реагира първосигнално с емоция, която в случая ще е страх,  които ще породи блокаж и неадекватност. Ще последва въпрос към управляващите „Направете нещо, спасете ни, там някъде трябва да има ИЗБРАН екип/човек, които да може да ни спаси“, о jesus спасителю!
В сериала „Досиетата Х“ беше само загатнат този момент, посланието им бе „те са някъде там“. В сериала „V” нещата вече започваха да случават имахме реален контакт с извънземни, виждахме ги, по-точно те ни се показаха, защото знаеха колко много очаквахме подобен контакт, и понеже бяха добронамерени ни предложиха помощ в замяна на ...... 


 Образа на Дявола


DIABLO е испанската дума за дявол. Ако разгледаме тази дума под друг ъгъл ще получим и друго значение, например:

DIA-BAAL – Mайката на бог (божия син) – Баал (Ваал) е титла на върховно мъжко божество, гръцкия му аналог е Зевс гръмовержец. Баал е син на Ел и Астарта, позната още като Ищар (NANA). Както писах преди малко, Ищар създава първият публичен дом, и е описвана като лека жена, това е вярно, че „проституцията“ е една от най-древните професии, бих допълнил: дори доста древна, направо със извънземен корен (но то кое ли не е с такъв). Този образ на лека жена е споделян и от нейната християнска версия – Мария, майката на Исус.  По незнайни нам причини това „майка на бог“ в един момент от историята става нарицателно. Ако си пуснете един средно глупава американски екшън филм ще имате възможността да чуете фразата „Son of a bitch” поне 150 пъти,  което буквално значи „Ах ти кучи сине / сине на курва“, което алюзира точно това, че майката на бог е курва, сигурно за това самата дума е „лоша“ и според църквата е грях да я изричаш. Тук има и леко сириански мотив: „Bitch” значи „Кучка“ и същевременно „курва“, женското куче може да има много кученца от различни мъжки, което пренесено в живота на човек е синоним  доста безразборен и разкрепостен начин на живот.

За жалост и ние българите тук имаме скромен принос и то не с какво да е ами точно с нашите хубави мазни псувни: „Еби му майката“ „Мама му да еба“ - с две думи искате да таковате майката-божия – Бааловата майка. Както и в самия сериал „Stargate: SG-1” и тук има много Бааловци, да се чуди човек за кои става дума. В „SG-1: Continuum” Баал променя миналото и  става главен системен господар, като подчинява всички други(включително и RA), негова кралица е Кетеш (древносирийска богиня на плодородието и сексуалната наслада, бъдещата майка на Адрия). Та съвсем не е случаен факта, че преди това тя е избрана за V (Преносител) на плода на Ораите (орион) – Адриа (която типично по орионски, макар, че знаеше, че майка и й против нея, неспирно повтаряше „майко, майко......“)

На български език думата „Дявол“ съдържа в себе си един „вол“, което описва с точност представата за Баал-Молох – бик/бивол/вол с рога. Като разсъждавам за „светостта“ на тия рогати животни, все си мисля, че точно от тук произлиза и почитането на едър рогат добитък – в случая крави – на места като Индия. За повече информация може да прочетете историите за „Златния телец“ и „Кравата като богиня-майка“ .


В повечето случаи дявола е изобразяван с червена кожа, рога, обеци по носа и все черти на един бик или може би Ной (оня с ковчега, ще прочетете малко по-надолу за него). В извод от тези описания може да разконспирираме търговската марка „Red Bull” на която логото е как два червени бика се сблъскват на фона на Слънцето! ЗА напитката отдавна предупреждават, че със сигурност консумацията и води до смърт. И след като се грешници по default, къде ще отидете мислите, разбира се, че в Ада, о да! Отидете до някои света обител, разгледайте прекрасните картини с тъмен сюжет, една от тях се казваше „Грешници“, показваща точно тоя момент, enjoy! Междувременно отидете ли там може да видите нордическото божество Хел, която е владетелка на подземния свят Хелхайм, та от там произлиза и името на ада (hell).



И така дявола не е никакъв дявол – той отново е ЖЕНСКО начало, и е майка на божество, разбирай извънземно същество с кралско потекло. И цялото демонизиране на тази майка е факта, че тя е родила тоя син и в този времеви момент с тия вярвания това се възприема като нещо което не е добро за общото благо (то има ли нещо хубаво за общото благо освен прясното сено и водата)


Библейски откровения....


Декодирайте си това на базата на горното:

Първо, казва ни се, че той е “голямата Блудница . . . с която блудствуваха земните царе” (Откр. 17:1-2). Тази поразителна картина на град-Блудница блудствуващ с народите идва от Исая 57 и Езекиил 16 и 23, където Ерусалим е представен като Божия Невяста, обърнала се към блудството. Хората от Ерусалим бяха изоставили истинската вяра и се бяха обърнали към езически богове и нечестиви народи за помощ, вместо да уповават на Бога да бъде техен защитник и избавител. Като използва език, толкова красноречив, че повечето съвременни пастори няма да проповядват от тези глави, Езекиил осъжда Ерусалим като долна, извратена блудница: “Като си разтворила краката си на всеки, който минаваше, блудствувала си твърде много” (Езек. 16:25). Йоан видя блудницата седяща в пустинята, символ, който вече разгледахме подробно като образ на Проклятието; нещо повече, конкретната картина на Ерусалим като блудница в пустиня е използвана в Еремия 2-3 и Осия 2.
Блудницата в пустинята, казва Йоан, е седнала върху Звяра (Откр. 17:3), представяйки зависимостта й от Римската империя за нейното национално съществуване и власт; от свидетелството на Новия Завет няма съмнение, че Ерусалим беше политически и религиозно “в леглото” с езическата Империя, сътрудничейки си с Рим при разпъването на Христос и убийственото гонение на християните. Развивайки нататък тази страна от символизма, ангел казва на Йоан още относно Звяра: “Седемте глави са седем хълма, на които седи жената; те са и седмина царе; петимата паднаха, и единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само малко да постои” (Откр. 17:9-10). “Седемте хълма” отново определят Звяра като Рим, известен със своите “седем хълма”; но те също отговарят на династията на Цезарите. Петима паднаха: първите петима Цезари са били Юлий, Август, Тиберий, Калигула, Клавдий. Единият сега е: Нерон, шестият Цезар, е бил на престола когато Йоан пише Откровението. Другият . . . трябва само малко да постои: Галба, седмият Цезар, царува само седем месеца.
Символичното име, дадено на Блудницата, е Велики Вавилон (Откр. 17:5), напомняне за града в Стария Завет, който е олицетворение на бунта срещу Бога (ср. Бит. 11:1-9; Ер. 50-51). Този нов и по-велик Вавилон, “Майката на блудниците” е опит “от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици” (Откр. 17:6). По-късно Йоан ни казва, че “в него се намериха кърви от пророци и от светии, и от всичките заклани на земята” (Откр. 18:24). Това твърдение звучи познато, нали? То идва от текст, който вече разгледахме няколко пъти: Исусовото осъждане наЕрусалим.
Йоан ни казва, че Блудницата “е големият град, който царува над всичките царе на земята” (Откр. 17:18) – АМЕРИКА ???? (Статуята на свободата – всъщност символизира Луцифер, които както знаем религиозния аналог на РА. Понеже знаем, че преди време той заличил исторически култа към кралицата, не е учудващ факта, че именно той е заменен от женска фигура с факла в ръка – статуята. Орионизацията е в ход, а не пристигането на кралицата, понеже тя е тук.) 

AMEРИКА в цифри 

Oфициалното  (и невярно) учредение на илюминати е на 01 май – 1776 година, което е равно на 11, а самата година съдържа в себе си три 7 (7-7-6+1 = 777, 07.07.2014 беше такава дата). След близо 2 (11) месеца американците решават да подпишат декларацията за независимост, което официално е направено на 04.07 (11). По-точно това се случва 65 дни след учреждението на илюминати или 6+5 = 11. 

Числата на 4 юли: 

образно казано празника на USA е репрезентация на 11 или с цифри: 

04.07 = 11

03.07 = 10 (както знаем 10 символизира божественото и отново 0)

2.07 = 9 

и така в тези три дни имаме последователност от 9-0-11 или 9/11 :)

Артур Фарам в една от книгите си твърди, че името „Америка“ произлиза от древно потругалското „La merica” което в превод означава „Западната звезда“. Една асоциация: първото нещо което ще си помислите когато чуете „аз ходих на запад“ е, че става дума за посещение в Америка. Това се явява архетип с изкуствен произход. 
Всъщност буквата „М“ е първата буква от Америка – Меrica. La mer – в превод от френски значи „морето“, не е случаен и факта, че именно статуята на свободата се намира във водата, стъпила на Давидова звезда. Ето и едно малко откъсче по темата с „М“ от книгата „Произход и история на имеприите Орион и Сириус“: 
„В контекста на споменатата дума нека кажем още, че колкото повече задълбавате в етимологията на нещата, толкова повече ще откриете натрапващото се значение на буквата „М“ и нейната огромна връзка с орионските системи. Макар и до ден днешен това да не е докрай ясна взаимовръзка дори за нас, то тя присъства повече от осезателно в цялата ни митология. „М“ символизира водата в нейното начало, т.е. „великата празнота“ в лицето на Кралицата или това първоначално състояние, от което се е родила вселената. Имена като „Мария“ в християнската традиция по принцип се свързват с морето („таге“ на латински, „тег“ на френски) и водата.“.  Друг интересен момент е думата „Marriage“ , което в превод означава да се ожениш/бракосъчетаеш, както знаем за империята Орион е много важно да се спазват ДНК традициите/командите, особено тази за размножаването и ето „Marriage” - “Mar”.


Допълнение за „М“


М+W = безкрайност (всъщност W минава под M) 

M e съставена от обърнато 1 и 1 (11) – нордическия рун „Lagus” (обърната 1, половината M) символизира водата: Зараждането/началото/Инициацията в живота, емоциите, както и несъзнаваната мъдрост и интуиция. 1 символизира  началото/зараждането/генезиса. Двете 1 (11) символизират дуалната платформа и огледалността образно казано. Изписани по този начин „1“ до „1“ това се явява репликация, а когато едно 1 е обърнато към другото – огледаност.





Нека ви задам един въпрос: „Какво означава дефиницията „западна звезда“? - Не съм голям специалист по астрономия, но зная къде се намират съзвездията Сириус и Орион. В началото на всяка година от Януари до февруари ясно може да бъде наблюдавано съзвездието Орион, точно в западна част на небосклона, дори с невъоръжено око. Е тогава става ли ясно какво символизира името на Америка (la merica) ?


Да убиеш майка си „кралицата“

Преди време бях споменал, че смъртта на принцеса Диана едва ли е било нещо случайно, просто няма начин да е. По темата има тонове информация, конспирации и всякакви версии на всякакви спецове и майстори на дезинформацията. Това което си мисля е, че като цяло когато по даден въпрос има толкова много версии/теории и каквото се сетиш там, истината е, че се цели скриването на истината, и това разбира се, се прави от хората, които искат уж да разкрият версия на истината, т.е. Несъзнателно разбира се. Освен тях други платени автори пускат още и още „информация“ по темата /... ще ги познаете по привлекателните корици, резките изкази и множество обещания да ви разкрия истината.
И така приемаме е, че на Орион е практика една кралица преди да стане такава, да убие майката-кралица ДИАНА, знаете, че майката-кралица няма да предаде поста на дъщеря си по друг начин, освен горепосочения – преврат. Ако се поогледаме и тук долу ще забележим, че този модел е много често срещан, само си спомнете периода между 88-91 примерно :)

Та взимаме принцеса Диана и баба Лизи (кралицата). Ако се позовем на горното твърдение би следвало, че принцесата (бъдеща кралица) трябва да отстрани настоящата, в случая баба Лизи. Но както виждаме тя си е жива и здрава, S-MA здраве да и дава, а принцесата не.
Символично какво би означавало всичко това: 

Ако аз съм кралицата и зная, че практиката е такава, не би ли било редно да елиминирам принцесата и да остана да си царувам на спокойствие? И така прескачаме до 31.08.1997 година, Париж – тунела Понт де алма – катастрофа на черен мерцедес, блъснал се в 13тата колона, - Диана умира. В нейната чест отгоре на тунела има горящ факел, същият като този на Статуята на свободата.... не не е Луцифер, посланието е по-скоро от наместничката на Кралицата - „Аз идвам, с факел във ръка“. Освен, че това става на 13тата колона, става и на дата 3+1+8+1+9+9+7 което е 38 = 11!
дори и да съберем целите дати 31+8+1997 ще получим 2036 =11!
дори и по този начин 31+8+1+9+9+7 ще получим 65 = 11! 

едно малко по-абстрактно твърдение: 

ако съберем колоната и датата – 13 + 11 = 24 = 6
или 1+3+1+1 =6
или 4+2=6

6 може да бъде визуализирано като хексаграма, т.е. Извънземен корен :)



Господаря на Земята

СЕГАШНОТО име на земята – ЕАRTH – EA-R-TH , което може би значи: 
ЕА е вариация на „АА“ , т.е. ЕА е син на АN-U – „Е“ или „А“ на „А“ (АN-U). нещо като да се казва Иван Иванов и да се изпишеш с инициалите си ИИ :)
Е/АА-RA-TH(TIA/DIA-МАТ) – Земя на господаря РА (lord of earth), сина на ЕА (макар, че TIA/DIA означава „майка“ , това „TH” e вероятно съкращение, намекващо точно това. окончанието „ТH” може да бъде срещно в доста думи. По една или друга случайност думата за земя изписана по този начин : АА-RA-TH ми напомня много на един връх в североизточна Турция – Арарат, АА-RA-RA-TH? Според С. Суърдлоу там се намира  Ноевия ковчег: 
През 2007 година съвместната турско-хонгконкска експедиция включително и членове на на фондацията “Noah’s Ark Ministries International” откриват необичайно изглеждаща пещера с фосилизирани дървени стени намиращи се в планината Арарат. Провеждат се изследвания и въглеродната проба показва, че дървото е на около 4800 години. Слабо вероятно е там на 4000 метра надморска височина да има разположено човешко селище (според Стюърд това там е акустиралият Ноев ковчег). Според Стария завет Ной се родил с червена кожа и имаше бяла коса, на външен вид се оприличава като един от „Синовете божи“. - Според други източници, Ной е от син на Енлил, или по-скоро е от неговият род......

*****

Край на първа част

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet