FDA разрешава скополамина, вещество, което превръща хората в зомбита



Когато живеех в Еквадор, бях предупреждаван за прашеца от цветето на красиво дърво. Този прашец беше наричан „диханието на Дявола“, а когато една малка част бива хвърлена в лицето на жертвата, тя веднагически „изсмуква“ свободната воля на този човек, превръщайки го в зомби, което ще направи всичко, което му кажеш: да изпразни банковата си сметка, да изпълни всяко едно ваше сексуално желание или пък да дари единия си бъбрек.


Това не е някаква градска легенда, този прашец е богат на веществото скополамин, който е един от най-мощните наркотици, способен да „изсмуква“ свободната воля на хората и да ги превръща в зомбита, а уж живеем на планетата на свободния избор, fuck that! Скополамина може да изтрие спомените за събитията, които са се случи по време на действието му.

SP: Ето ти един напълно функционален манджурски кандидат!

Daily mail пише:

Скополамин може да бъде хвърлен в лицето на всеки един минаващ по улицата, в рамките на минути този човек ще бъде под въздействието на наркотика – скополамин е без мирис и вкус."
Можете да гo заведете където си пожелаете, то е същото като все едно пред вас е малко дете.“

....Вещество, което превръща хората в зомбита и блокира формирането на спомени, така, че дори и след като ефекта му намалее, жертвите нямат никакъв спомен за това какво им се е случило. (Шшшшт! Моля не казвайте на Бил Козби!)

Агенцията храните и лекарствата – FDA e одобрила това веществото, което ще превърне всеки в послушно зомби.

Всичко това звучи точно като това, което вече сме свикнали да виждаме сред американското общество днес – фармацевтичните картели трансформират „опасния скополамин“ в „одобрено от FDA вещество, което има много ползи“. Така те ще могат на воля да го прилагат в своите карциногенни химикали за „лечение“.

Продавано днес като трансдермален пластир, веществото скополамин се предлага под името „Transderm Scopи е проектиран да се поставя зад ухото, което позволява на веществото да се абсорбира директно в кръвния поток.

Когато скополамин навлезе в кръвта, той веднага „удря“ мозъка, превръщайки нормалното човешко същество в хипнотизиран обект, който вярва и се подчинява на всичко което чува. Ако по време на приема на скополамин, на това лице се случи да гледа MSNBC, то би могло безсмислено да започне да вярва, че от него се очаква да гласува за Хилари Клинтън, защото тя е толкова умна, честна и страхотна......ъъъ и красива!?!

Комбинирайте този наркотик с последиците от масовото флуориране, широката употреба на антидепресанти и ще получите ужасен токсичен коктейл за контрол върху ума, които почти без разлика ще реализира някой от сюжетите на Дж. Ромеро, like Dawn of the Dead.

Всичко това много прилича на онова, което виждаме днес с всички тези хора, които са гласували за Обама на изборите през 2008 и 2012. Те нямат спомен за кой са дали своя глас, и очевидно не могат да осъзнаят, че всичките предизборни обещания на Обама бяха откровени лъжи. Те гласуваха от послушание, а не от рационално мислене, а сега като толкова много от тези хора се оказват безработни, уволнени или със съкратено работно време, те започват да идват на себе и да питат: „Какво направих?

Сега краля на контрола върху съзнанието има FDA одобрение и е на разположение на фармацевтичния картел – BIGPHA! Това е Новия Прекрасен Свят, който в крайна сметка няма да позволи на хората да имат свободна воля, дали?

Да си припомним видеото на Vice:



източник: NaturalNews.com



Коментар: Когато миналото лято публикувах първата статия "Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието" не съм допускал изобщо, че това веществото ще бъде одобрено за влагане във фармацевтични продукти, по-скоро възприемах нещата като „нещо екзотично, за което само ще чуваме страшни истории от време на време и то в далечни нам страни, където човешкия живот е равен на 0“. Уви бях неприятно изненадан от този факт, тези хора наистина започват да прилагат най-мощните оръжия от арсенала си, докато зомбираното население нехае и си гледа телевизията, ходи на забава и се дрогира... Де факто и сега сме зомбита, колко още шибаните копелета искат да ни зомбират, да не можем да си обършем гъза сами ли? Имаме психотронни установки, телевизори, мобилни оператори, wi-fi и още дузина модификатори на съзнанието, но явно и това не им стига „Нека да изкараме тежката артилерия момчета – пусни скополамина!
И отново първите, които ще опитат от тоя пай са американците, ама те тия хора са си направо alpha testers, де що глобалния елит се сети за някой зловеща схема и Boom! – те са първите на които го изпробват, явно за това толкова им внушават, че са „страната на свободата“, или както се казва „може да те бием и унижаваме, но когато ти кажем, че го правим от обич и реално те уважаваме, това си е друго.“
Един приятел преди време ми беше казал една пословица, която гласеше така „когато мечката играе у комшиите, тя ще дойде и у нас.“ Така, че ако върнем лентата назад и си спомним (все още го можем) как гледахме ужасяващи снимки на самолетите, които оставяха химически следи. Та въпросните снимки бяха все там „от далече“ - САЩ. Последните години обаче интернет пространството, а не само то, започна да се наводнява със снимки и „доклади“ за въпросните дейности не „при комшиите“ а тук над главите ни. Реално съм се шокирал от гледката и то не като я гледам на снимки а като съм си вдигал главата и съм наблюдавал небето. Заговорих за хемтрейлс понеже ми хрумна, че първите опити вероятно ще бъдат чрез този тип операция – пръскане от летателните апарати на химически препарати (дори си има и рима). Вероятно първо ще започнат с изключително ниски дози, които постепенно ще увеличат за да ги вкарат в състоянието близко до това на смеещия се Буда (+ 12 по скалата на Гурджиев за промененото съзнание). В заключение искам да кажа, че не зная дали да се радвам на авторите като Оруел и Хъксли, как са могли да напишат такива кофти работи за света, откъде са го допуснали това в нашата всеобща тунелна реалност, защо? Хайде светлинните работници нали твърдите, че може да модифицирате реалността и т.н., хайде модифицирайте това, съберете се всички идиоти и медитирайте, призовете архангеля Михайля и неговата свита и унищожете злите тъмни контрольори. По-добре недейте! Нито го можете, нито го искам, последното нещо, което бих искал е да ме управляват светли блокирали зомбита със същите тъмни методики на управление.

Като успокоениe мога да ви кажа следното: не се тревожете за всичко това, не го вземайте навътре, не реагирайте първосигнално, като осъждате злите FDA & BIGPHA (това ми звучи като bigsha, :D  )

Това са параметри на Играта, толкоз! 

Живейте си в собствения тунел на реалността :)


Update: и ако си мислите, все още, че това е поредната глупост, ето официалната листа на веществата одобрени от FDA през месец Юни, 2015 година, Приложение Б:

http://www.fda.gov/downloads/drugs/developmentapprovalprocess/ucm071120.pdf

(натиснете "ctrl+f" във вече отворения документ и напишете в полето "scopolamine")

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България