Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)

Това е една от най-опасните дроги изобщо, това е алкалоида Скополамин, съдържащ се в множество растения. Освен всичко друго това е и краля на наркотиците контрольори на човешкото съзнание. Досещате ли се на къде бия? 
Под негово влияние всеки може да ви накара ДА НАПРАВИТЕ ВСИЧКО и то с усмивка на уста, докато сте в съзнание (т.е. вие ставате напълно функционално ЗОМБИ)! Тъмните полярности и техните лакеи като ЦРУ и други отдавна са експериментирали със скополамина (като не броим LSD, DOM, DET, CPPP, DMT, мета амфетамин, MDMA и кой знае още колко други), като главната идея е контрол върху съзнанието.

За целта по-долу съм приложил и едно видео, което е много добро ако го гледате през филтъра на „Контрол върху съзнанието“. 

Ето и малко информация по самата тема:



„Семейството на картофовите растения включва някои много популярни храни: домати, сладки и люти чушки, патладжани и картофи. Тук влизат тютюнът и някои отровни растения, които са оплюти заради асоциирането им с престъпления, вещерство и черна магия. Дори имената им са злокобни: например буника, мандрагора, и смъртоносното кучешко грозде. Те дори изглеждат страшно. Те са избуяли, мъхести растения със странни миризми и особени цветове; някои имат опасни плодове.
В Северна Америка основните отровни растения от този вид са два сорта татул: Datura stramonium, или татул на Изток, и Datura meteloides, или свещен татул на Запад. Свещеният татул се нарича така заради отколешното му участие в магията и религията на индианците.
Всички части на тези растения съдържат скополамин - дрога, която предизвиква делириум и може да е много опасна в големи дози. Най-ниската концентрация на скополамин е в корените, правейки ги най-безопасните части на растението за консумация. Най-високите концентрации са в семената и затова те са най-опасни. Корени, семена, листа и цветове могат да се ядат, пушат, варят на чайове или дори стриват в мазнина и да се мажат върху кожата. Всички тези методи вкарват скополамина в кръвообращението и причиняват интоксикация.
Физическите ефекти от скополамина са много драматични и често силно некомфортни. Включват изсъхнала уста и изгаряща жажда, горяща, суха кожа и чувство за треска, силно разширени зеници (което прави светлината болезнена), неспособност за фокусиране на очите на близко разстояние, ускорен пулс, запек, трудности с уринирането и при мъжете - затруднения с еякулацията. Ефектите могат да траят от 12 до 48 часа след една-единствена доза.
Психологическите ефекти са еднакво драматични: безпокойство, дезориентация и други симптоми на делириума, включително живи халюцинации, които могат да изглеждат толкова реални, че хората губят всякакъв контакт с обикновената реалност. Тъй като скополаминът обикновено оставя човека с известна амнезия, често е трудно тези халюцинации да се възпроизведат ясно, когато въздействието на дрогата отшуми. Отиването в други светове е очарователно, но световете, в които татулът води хората, могат да са плашещи, населени с чудовища и дяволи и пълни с яростна, хаотична енергия (астрал).
Способността на растенията, съдържащи скополамин, да откъсват хората от обикновената реалност, обяснява тяхната популярност в определени кръгове (тъмни). Престъпниците ги използват от векове във всички части на света, прилагайки ги към нищо неподозиращи жертви, за да улеснят обирането, отвличането или изнасилването им. Вещиците в средновековна Европа използват беладона, буника и мандрагора, за да имат преживяването летене и среща с дявола във виденията си. Индианските знахари използват татул и свещен татул, за да посвещават младежите в мистериите на света на духовете и да търсят видения в групови религиозни ритуали."

Най-опасната дрога във света


Същото видео с бг субтитри: ТУК!



Малка шегичка (скополаминoва) :)


Скополамина се прилага успешно в контрола върху съзнанието: ЦЪК!

Oфициален доклад на ЦРУ по темата с експериментирането със скополамин: ЦЪК!

Update 15.11.2014: 

Подобна статия: Допамин: наркотика на вярата


Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)