Как би изглеждала една планета, която е контролирана от рептилии?

Hello, i`m your President!

За да получите представа за това какво е планета, която е контролирана от влечугоподобните, първо трябва да придобием общо разбиране за това какво са те:  На първо място са извънземен паразитиращ вид, който процъфтява чрез гнева, объркване, страха и омразата, които пораждат при гостоприемника (в случая хората на планетата). Рептилиите буквално и в преносен смисъл се хранят с отрицателните емоции, които пораждат. Toва се прави на макро-планетарно ниво, но също така и на микро-индивидуално. С цел поддържане на господството над гостоприемника (човечеството), влечугоподобните е трябвало генетично да  го манипулират, така, че да се получи наследствен хибрид между човек и влечугоподобно (настоящия Елит), който да действа като администратор на плантацията (често наричана и „ферма“). Чрез едни и същи кръвни линии се поддържа контрола над планетата в продължение на хиляди години. Така човешката съдба се ръководи от невидима ръка. Негативните характеристика у населението на планетата като: сексуална и безпричинна агресия (всъщност винаги има причина за нещо, което се е случило, по-скоро „безпричинна“ е само нагледно, в най-горния слой на перцепция), териториално користолюбие и всички садистични методи за контрол и манипулиране са генетично имплантирани и вече пропити в по-голямата част от масовото съзнание, като това създава истинска шведска маса за влечугоподобните. Те настина обичат да пируват по време на чума (това трябва да е изцяло рептилианска поговорка.)

SPCTTR.: “Паразита-гостоприемник" е вид физическа еманация на познатото „жертва-агресор“. Нека вземем за пример кърлежа и стадото овце, той физически ще умре ако не успее да намери гостоприемник сред тях, от който да се храни, лошото в случая е, че той може да чака изключително дълго време – месеци, години... Овчето съзнание не осъзнава това, то няма капацитета да го направи by design.

Контрола над човешката популация на повърхността се постига, чрез налагането на строги патриархални религии. Стратегията „разделяй и владей“ е инсталирана, което води до безкрайни военни конфликти между хората. Човешката раса е била умишлено генетично „осакатена“ за да не успее да реализира своя духовен и метафизичен потенциал. Налице имаме една добре обмислена мега програма, която има за цел да държи човешката популация в невежие, болести и негативния спектър на емоциите. Крайната цел е да се създаде една малка група от немислещи, микро-чипирани роби, чийто потомци ще останат затворници завинаги на тази планета. 

Другия важен момент е да се спомене, че Луната е изкуствен обект. Не искам да кажа, че точно рептилиите са създали Луната, но за тези, които са проучвали въпроса за Луната и връзката и с НЛО, това е доста очевидно, че тя се използва от някого или нещо (особено тъмната и страна). Лунните аномалии са твърде много за да бъдат побрани в тази статия. Добро начало, от което читателя да започне е глава 1 на книгата на Джим Маррс „Alien Agenda”, струва си да споменем четири значими точки от главата: 

  1. Луната винаги е обърната на една и съща страна към Земята (така тъмната и страна остава винаги една и съща), по всички правила Луната трябва да се върти около оста си.
  2. Луната всъщност кънти, което продължава дълго време, когато бива удряна от астероиди или на нея кацат големи обекти като лунохода, това предполага, че Луната е куха. 
  3. НАСА не пропуска възможността рутинно да пуска снимки, на които често се виждат необичайни структури и предмети.
  4. Луната е позиционирана по такъв начин, че тя може да предизвиква пълно слънчево затъмнение. Луната да се окаже на тази позиция на която се намира на случаен принцип е нещо, което противоречи на всички физични закони. По-скоро тя е била поставена там от цивилизация със страхотни технологични възможности. Възможно е самата Луна да е космически кораб. Самото и разположение създава едно впечатление, че това е огромна станция за мониторинг и Земята не е нищо повече от един огромен терариум. Като аналогия на всичко това можем да направим сравнение с хората, които притежават влечуги в аквариум като домашни любимци. 

Човешкия собственик на влечугото ще му осигури добре регулирана и безопасна среда в която да живее и да се размножава. Най-малкото, което домашните любимци могат да очакват от техния собственик е питателна храна, чист въздух и вода, както и полагаемите здравни грижи, когато животното се разболее. От друга страна, това което знаем, че се случва с човечеството е:


  1. Глобалистки организации като Codex Alimentarius се грижат за това, всичката храна, която хората консумират да бъде денатурирана, облъчена и лишена от необходимите ензими, минерали, както и есенциалните мастни киселини. И така хората сме принудени да консумираме преработени храни, голяма част от нея е продукт на генното инженерство, съдържа карциногенни съставки и консерванти. Съвсем скоро ще бъде незаконно човек да отглежда растения и да притежава семена. Храната буквално ни разболява.
  2. Лекарствата, предвидени за нас от фармацевтичния картел ни разболяват още повече, а самото лечение, назначено ни от медицинските агенти на системата са или неефективни или ни разболяват още повече, като крайния резултат е с летален изход. Ваксини „обогатени“ с различни токсични вещества и вируси причиняват на хората рак, а при ранна детска възраст аутизъм. Токсичната комбинация от ваксини, фармацевтични лекарства, ГМО храни, фруорирана вода е довело до стерилност при мъжете. Стотици естествени добавки ще бъдат забранени в Европейския Съюз тази година. 

SPCTTR.: Темата с мъжкия стерилитет е табу, всичко това е „срам“ за вече бившия тестостеронов индивид, та в очите на пластмасовите кифли трябва да му става винаги и по-всяко време, често чувам sequential изцепки от сорта на „Ей тая я пукнах, 5 пъти го правихме!“ .... ся това не е било никога по-далеч от истината. Мъжа като цяло има голям проблем с тестостерона и еректилната функция, защо? Много просто, той освен с горе изброените съставки и ежедневния стрес е атакуван и с още една, според мен най-важната – нейно величество ЕСТРОГЕНА и нейните под величия – КСЕНОЕСТРОГЕНА и ФИТОЕСТРОГЕНА. Те вече са започнали да съсипват мъжката половина на човечеството. Храната ни е съставена главно от въглехидрати и храни богати на естрогени, ще спомена само соята. Отделно от всичко това въглехидратните храни ни правят много кофти номер с хормоналните нива, отново в полза на естрогена, чичките с коремите са представители на този естрогено-тестостронов дисбаланс. Нещо, което винаги ме е учудвало в съвременната фармакология е това с анаболните стероиди, които са тестостеронови продукти и стимулатори на белтъчната синтеза, ами да ама, след спиране на приема имаме процес, който се нарича „ароматаза на тестостерона в естроген“, от там и хормонален дисбаланс и гинекомастия (проява на вторични полови белези у мъжа - женски гърди). 
Любимата мъжка напитка – Бирата е естрогенна бомба, а картофките със сирене към нея съсипват панкреаса и подсилват естрогенният импакт, все лоши неща, higher self damn it! Определено мъжете не знаем защо!
Има един термин, за които мисля да пиша отделна статия, този термин се казва „Естрогенизация“, а пълното му заглавие е „Умишлена естрогенизация на мъжкото съсловие на планетата“. Естрогена ще направи мъжа стерилен и с преобладаващо пасивно поведение, това е добре дошло за .... трансхуманизма и за орионизирането. Трансхуманизма ще предложи вече съществуващите разработки на изкуствени утроби (нещо реално съществуващо днес и описано доста подробно в романа на Олдъс Хъксли „Прекрасния нов свят“, последното пък онагледено във култовия на десетки нива филм „Матрицата“.) Когато администрацията на планетата премине в ръцете на женска (Хилъри и т.н.) мъжките изяви и перчения няма да бъдат толерирани, естрогена ще се погрижи за това на хормонално ниво, а полицията на физическо. Този прекрасен момент е визуализиран в една от сериите на „Слайдърс“, за която бях писал в тази статия, в същата серия президента на Америка в този паралелен свят е Клинтън, Хилъри Клинтън (S02E04). Ако някой се съмнява в моите думи за „умишлената естрогенизация“ нека да започне да проучва въпроса, само да напомня, че аз вече някъде от около 3-4 години проучвам точно този въпрос, е разбира се в последствие навързах нещата с Имперската адженда. Ако все пак някой иска да се пробва да опровергае това, моля да заповяда* на мейла ми: Spectatorbg@abv.bg (*грешно е да се казва „Заповядай!“ след всяко извършено действие/асистенция спрямо друга личност, това показва вашия РОБСКИ манталитет, в древни времена, когато роба изпълвал поредната заповед на своя господар се покланял и казвал нещо от сорта „На вашите заповеди!“, което е аналогия на „чакам следващата заповед!“.)
Ще спомена отново и расата „призраци“ от сериала "Stargate: Atlantis", спомнете си на кой служеха те и как изглеждаха с тия бели дълги коси. Опс! Щях да забравя, към това число на естрогеновата армия прибавете и пластмасата или по-точно: Бисфенол-А, фталати и куп други доказани убийци на мъжественото у човека. Както казваше Ана от сериала „Ние идваме с МИР. Винаги!“, аз ще допълня, че предварително хората трябва да я очакват с МИР, дори и синтетично създаден, естрогена е доста добър в това отношение. Ако някой ден се инспирирам достатъчно и намеря нужното време, ще понапиша малко повече за процеса по „Естрогенизация и орионизация на планетата Земя“, а сега да се върна към основната статия.


3. Прочутите Chemtrails кръстосват и замърсяват небето над главите ни денонощно, вече усърдно и в България, можете да си откъснете погледа от телевизора и да погледнете нагоре колко шибани самолети кръжат и оставят химически следи с часове. Транснационалните корпорации рутинно отравят околната среда, няма смисъл да изброяваме имената им. Пример за това е Бритиш Петролиум, които умишлено заля Мексиканския залив с петрол и дисперсанти, които ще окажат сериозна щета на цялата планета (тук малко е намесено и Черното масло, за което може би сте чели някъде из интернет). Радиацията от Фукушима продължава да се разпростира около цялата планета. Фукушима беше скалъпено събитие. Генетично модифицирани животни и растения биват въвеждани в естествената ни еко система, което само по себе си е трагедия, а пораженията са необратими, както може би се и досещате. 
Пчелите умират и то в големи количества. ХААРП и Сеизмичното Оръжие създават изкуствени „природни бедствия“ на всякъде по света, в резултат на това имаме насищане на спектъра с човешки трагедии, които сами по себе генерират негативни емоции, недостига на естествена храна също не е за пренебрегване (SPCTTR.: често в фантастичните филми за глобални апокалипсиси виждаме как хората на ръба на глада се хранят в бункери със синтетична храна, това трябва да ви говори нещо, а спомняте ли си протеиновата синтетична каша в „Матрицата“?) 
„Бъдещите“ пазари в Ню Йорк и Чикаго са манипулирани, в резултат на което цените на основните хранителни продукти умишлено се покачват, това води до още повече глад.

4. Наложената валутна система е заробила всяка една държава на Земята. Международния банков картел е основното оперативно звено на влечугоподобните господари на повърхността на планетата. Безброй лица и семейства в западните държави са финансово мизерстващи. На Балканския полуостров имаме пари само за хляб, а народите от третия свят отдавна са бедни. Влечугоподобните предполагаемо са недоволни от нации като българската, която все още има собствени жилища, но това ще бъде променено, като има такива тлъсти пиявици, които да им угодяват (управляващите марионетки в изпълнителната агенция на рептилиите – Министерски съвет)

5. Хората се „Де-образоват“. Образователната система се управлява от бихейвиористи и радикални психолози, които използват техниките на преподаване на Бъръс Скинър. В резултат на всичко това, цели поколения хора са неспособни на самостоятелно мислене, те са пригодени да следват и нищо повече.  Серията от огромни гео-катаклизми, мистериозни преминаващи комети и може би Галактически войни се отхвърлят като абсурдни от квазиакадемиците в образователната система (когато имаме на лице някакво странно събитие, разните телевизии бързат да поканят „вещите“ професори от БАН за да опровергаят слуховете, колко удобно само! Нали знаете колко затъпени от самата Система са те!) Значенията на много думи са объркващи и извратени. Мащабните военни действия са описвани като „хуманитарна намеса“ (САЩ и войните и със всички държави, които е „освободила“), Антивоенните демонстранти са дефинирани като „терористи“, а хората, които търсят истината (нещо което противоречи на корпоративните картели) се демонизират като „екстремисти“. 
В бг ефира пък нощем по една телевизия с числото „7“ излизат некви lightsidе паляци като примерно С. Стаменов и разните му там масонски говорители и ви дрънкат мега bullshit, по-честно щеше да е това предаване да бе кръстено „Светлия половин час на масона“ - не чакайте истини от тия нехора.

Всичко по-горе описано може би се дължало и на чисто човешки фактор, за нещастие обаче имаме безброй много документирани случаи на отвличания на хора от влечугоподобни ( и не само това разбира се, има рисунки и сведения от всички краища на света и то от преди хиляди години, когато хората не са имали телефони и интернет, т.е. Нямало е как в Бразилия да знаят какво са нарисували древните българи и т.н.. 

Не би било добре да заключим, че рептилиите са плод на въображението на хора като Дейвид Айк. В интернет има безброй клипове, които показват влечуго-човешки хибриди с вертикални зеници по телевизията, които сипят дезинформации и лъжат населението, явно на моменти шеипшифтинг технологията им претърпява сривове. Съотношението на влечуго-човешки хибриди във властта сравнение с „нормалните хора“ е в полза на първите, което трябва да ви подскаже у чий ръце е контрола на тази планета. Първото нещо, което трябва да направим е разбира се да осъзнаем ситуацията в която се намираме, да, по-лесния и удобен вариант е да махнете с ръка и да теглите една майна на всичко, но помнете, това движение с ръката ви е продукт на рептилиодния ви мозък, it’s simple!


Автор: Джеймс Бартли

Популярни публикации от този блог

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)