Predictive programming в радикалния феминизъм



Най-жалката картинка която може да видиш, когато си на екскурзия в чужбина е китайска група туристи снимащи абсолютно всичко със своите с телефони – реално това е представата ми за „Walking dead“. До този момент не съм предполагал, че ще стана свидетел на нещо повече от това, о свети архангели. Явно днес съм извадил късмет, представите ми за жалост еволюираха многократно и аз осъзнах, че „експанзията на съзнанието“ за която толкова много се говори е реален процес, и то във всичките му аспекти. Но нека да погледнем за какво иде реч.


Китайци "раждат" на симулатор наравно с жените си

„Повечето признали със сълзи в очите, че едва издържат на болката“


Стар афоризъм гласи, че ако мъжете, а не жените раждаха бебета, човешката раса отдавна щеше да изчезнала, пише The Daily Mail. В болница в град Дзинан в източната китайска провинция Шандун използват симулатор на раждане, за да усетят мъжете какво преживяват половинките им. Повечето от доброволците са партньори на бременни жени. От болницата посочват, че искат да покажат на мъжете болката, която жените изпитват по време на раждане.“Целта е да се осъзнае какво представлява целият 9-месечен процес на износване, завършващ с раждането и да се предизвика повече уважение към бременните жени”, обяснява говорител на болничното заведение. За да пресъздадат контракциите при раждане, технологични специалисти от болницата използват машини, които стимулират коремната област на мъжете с електрически шокове. Някои от участниците са се включили неохотно, явно доведени от партньорките си, докато други са били ентусиазирани. Повечето признават със сълзи в очите, че едва издържат на болката. Системата за симулация не се използва за първи път. На Деня на майката мъже доброволци от град Нанчанг в провинцията на Китай Дзянси са били свързани към сложни машини, които пресъздават болката на раждащите жени. Експериментът е провеждан и по време на телевизионно шоу с изпитание, състоящо се от десет нива на болка по скала от 50 до 500. “Това е забележително. Не можах да издържа много. Сега разбирам защо жена ми крещи за лекарства, когато ражда”, казва един от участниците. Симулираната болка по време на шоуто продължава най-много 30 секунди, докато жените често трябва да издържат в продължение на часове и дори дни. - Blitz.bg

SPCTTR: A като ходим в казарма или на война (организирана от психопати), що не взимаме и половинките си и те да усетят УЖАСА на тоя целия ад? Total Chinese Fuckness! Чудя се дали китайците не са по-зле от SSSАЩ? (макар, че заливането с кофа с ледена вода накланя везните). Но да оставим настрани извратените китайци и да се фокусираме над нещо друго – „Деня на мъжа“. Дали това явление съществува в действителност или е просто фикция на психически нестабилни патриархално ориентирани биороботи?
Понеже ми стана интересно как стоят нещата по тоя въпрос, реших да се поровя, ето какво открих като „сурови“ данни: Според някой източници така нареченото чудо „ден на мъжа“ се празнувал в първата събота на ноември, идеята за това била дадена (и въведена) от президента Горбачов (дано не се затъмни в градината му, когато Хилатиру заеме администраторския пост), тя е била подкрепена не от кого да е ами от ООН, всичко се е случило твърде скоро - 2011 година. Според Wikipedia празника е на 16 март (8 дни след, а не преди). Въпреки това за доста от страните има сложен таг „няма такъв“, „планира се да бъде на еди коя си дата“ или „само в някой области“. Тъй като първата събота на ноември тая година бе на 1 (деня на Будителя), изпреварен с ден от USSS овчия спектакъл на идиотите с маски – хелоуин, няма как да се празнува и празника на мъжа, това добре приляга на етичният кодекс на империята Орион, която не умира от желание да празнува „деня на прислугата“. Един въпрос към милите дами (думата „дама“ не е случайна, тя се състои от две от main титлите на кралицата „DA” и „МА“, като втората е доста по-наложена – DA-MA):

''Мили дами, честитихте ли празника на вашия обичан мъж, или „минахте метър“ и тая година, както обикновено?

Предполагам сте „минали метър“ (метафора) ? Тъпото говедо треа да бачка, то няма чувства, трябва само да изпълнява своите задължения, кое е то, че да има ден посветен на него. А на 08.03 искате букети и вечеря в ресторант (и длъжника по default трябва да плати сметката по default или ще последва „какъв мъж си ти тогава?“ пак по default). А после ми говорят, че имало равноправие, и къде го видяхте? Но давайте, по-смело, то говедото е невежо и не допуска, че може да има празник в негова чест, so: send him to mine to dig more and moooooore.... Честно казано не съм приритал за някакъв празник, но „важното е жеста“, нали така? Нали с такива твърдения манипулираме като искаме да ни се угоди и да имплантираме вина у насрещния (почти винаги виновен, защото виновен винаги трябва да има, такава е механиката на тъпомислието у една оринскa кифлa) ..... shame! Принципно покрай празници или по-мащабни събития избягвам да влизам в социални мрежи, алергичен съм към празните non sense sequential пожелания, базирани изцяло на фундамента „копирай/постави“ (на английски „copy/paste”). Tия дни бях вътре и всичко, което видях бе само една статия от малък новинарски сайт в които споменаваха за въпросния ден на мъжа, като не бе пропуснато да се уточни (Хилари ни гледа!): „......най-големия подарък, който радва мъжете, е вниманието, което получават от жените“ (!!!), само толкова. Но нека погледнем на 8 март в Sequential Social Networks (SSN) тип facebook, то е спам, то е неграмотност, то е .... so pathetic, която се леее с големия галактически черпак а ла безплатна курбан-чорба!

Добавка: направих си труда да попитам няколко човека (двойки и отделни единици) нито един от тях не знаеше подробности по тоя празник и дали изобщо съществува, ми нека ги поздравим тогаз:

Харе Кришна Харе Кришна
Кришна Кришна Харе Харе
Харе Рама Харе Рама
Рама Рама Харе Харе!


Predictive-radical femine programming

Сцена от епизод на "сем. Симсънс", 1997 -  predictive programming or?

Но какво всъщност e „Predictive Programming”? Термина е въведен от изследователите на конспирации като Алекс Джоунс, Дейвид Айк, Майкъл Хофман и др. Теорията за „P.P.” гласи, че публичната медия (в лицето на филми, сериали и новинарски емисии) е умишлено „засята“ с едва доловими подсъзнателни послания, които касаят пряко бъдещите социални, политически и технологични промени. Според теорията когато съответната промяна по-късно е интегрирана сред обществото, то вече е свикнало с тази идея и я приема без условия, шансовете да се сформира опозиционно мнение или съпротива са ниски. Затова „Predictive Programming“ се смята за доста ефективно средство за пропаганда и психологически войни, мощен интегратор, опериращ предимно на подсъзнателно и имплицитно (косвено) ниво. След като виждаме какви shits ни се сервират от теле екрана, спокойно можем да заключим, че това е съвсем реално явление, а не просто „конспиративна теория, инспирирана от агент Мълдър“. На български термина изглежда леко куцо (затова съм избрал английския му оригинален вариант) и не пасва особено на текст, когато тръгнеш да пишеш разни неща, някак си съзнанието го отхвърля като термин. Превода според мен е нещо като „прогнозиращо/предвиждащо програмиране“ (програмирането си това което е, там промени няма). Сигурно някой от тайните специални проекти, ангажирани с това явление се наричат „Нострадамус“ (project “Nostradamus”), просто службите обичат да си кръщават така проектите, все пак трябва да се знае на сублиминарно ниво за какво иде реч. Само да напишете нещо в полето и чичко Гуги веднага ще ви покаже резултати, не е ли чудесно, толкова е лесно, толкова е ....whatever. Както твърди Робърт Уйлсън в една от книгите си „В краткосрочен план винаги важи законът на Ор: „Каквото и да помисли Мислителят, Доказващият ще го докаже“.

А както твърдя аз: „Можете да оборите твърденията на всеки, а дали сте способни да оборите вашите собствените такива?“ - виждам, че съзнанието ми вече прави опит да се „задълбае“ затова нека продължим нататък :)

50 годишна анимация предсказва бъдещето 

Сега нещата загрубяват съвсем, само почакайте да видите какво съм ви приготвил. Това е епизод от сериала „Слайдърс“ озаглавен „По-слабия пол“ (S01E07). В него нашите приятели попадат в паралелен свят, където президент е Клинтън, но не Бил, а Хилъриту - жена му. Това направо ме порази, в едно интервю през 2013 Барак Обама заяви директно, че следващия президент на SSSАЩ ще е жена и това вероятно ще е Хилари Клинтън........OMFHS! Въпросната серия е снимана през '95 година, за какъв predictivе programming говорим само – на цели 20 години! Нещата не спират до тук, самата планета е управлявана изцяло от жени, главното действащо лице в епизода е Рос (изписвана ROSS)настоящият кмет-администратор на града, с които професор Артуро ще се пребори за поста. Както се подразбира от заглавието на епизода, „по-слабия пол“, мъжете са в тази роля и на тях не им се полагат ръководни или по-важни постове, ползвани са изцяло и само за разплод и post victimization, ах, aх, aх, аллааах акбар!




ВИДЕО – няма видео, въпросния сериал е блокиран в целия свят в YouTube, жалко бе, че след като вградих субтитрите и някой други дописки по самата серия и я качих, чак тогава установих, че това е „нарушение на системните им правила“ и даже получих наказание, което ще изтече след 10.12.2014, ех CBS, eх, едно око да има сиромаха и ще му го извадите (и ще си го сложите като лого) ..... Просто си дръпнете въпросната серия от по-някой от бг торент тракерите, че видиш ли Хилари и CBS са му ударили и там ръка, predictive-programing agenda е изпълнен и вече няма нужда от него, замислете се!

Тук „слайдваме“ директно до сезон 2 епизод 4, озаглавен „Боговете на любовта“, нашите герои попадат във пореден паралелен свят където...... ами отново е населен предимно със „ХХ“ хромозоми, пардон – жени. Тук разликата от предния епизод (S01E07) е, че иракските вечни терористи са пуснали биологическо оръжие, което е поразило всички същества със „Y” хромозома, т.е. мъжете и вече те са „рядкост“, но понеже земните женски нямат самооплождащи функции като Нея (защото Тя е само една, о Велика Пустота!), са принудени все още да ползват услугите на мъжа. Представете си ужаса да установиш, че всичко което трябва да правиш е да оплождаш озверели лелки, натъпкан с протеинови добавки и анаболни стероиди, beast mode :D. Респективно страната със най-много, както ги наричаха там „оплодители“, е и върховна сила (в случая Австралия). Всичко това е една прекрасна метафора на познатите ни налагащи се имперски модели, изтеглете го и тоя епизод, изгледайте го в комплект с горния. По този повод нека да разкажа една леко комична история от моето детство, която бях намерил във вестник в които прочетох нещо, което още помня много ясно, ставаше дума за типична историята на отвлечен от извънземни: „Спомням си, че бях у нас, когато изведнъж ме отвлякоха извънземни. След като ме качиха на техния кораб, аз престоях известно време в нещо като килия, оказа се, че всички от екипажа бяха със синя кожа и всичките бяха женски хуманоиди. По-късно ми казаха и каква ще бъде моята функция - да правя секс 6 дни в седмицата (вероятно със синхронизатор за земното време) с тях. Тъй като те нямали мъжки, защото били умрели или нещо от сорта. След доста работа с въпросните женски, аз бях на ръба на силите си и не можех повече да издържам, накрая те ме върнаха обратно, тъй като вече нямах нужните качества“ - помежду другото той споменава, че му давали и някакви стимулиращи добавки, които в последствие са си взели своето. Даже си спомням, че се бъзикахме помежду си, кой колко щял да издържи на въпросния екипаж :D

Като споменах по-горе „Y” хромозомата при мъжа, та се сетих за една моя наскорошна констатация, провокиран от едно популярно видео в което Бионсе в купом с all saints (жени-просветителки на имперската етика) сподели, че тя, цитирам „не била Bossy*, а Boss!”
(*един вид женска версия на думата „шеф“)


Hey “Y” fuckers i`m the BOSSS, i`m the Administrator protege!

Но какво толкова ядосва тия all saints в това да им викат така? Нека видим: Жената е с „ХХ“ двойка хромозоми (което е римско 20 = 2 = 11!), мъжа е „ХY”, Това е и разликата – един, единствен „Y”! Когато ДНК командите у даден индивид се (ре)активират се получават и подобни реакции. Сублиминарното послание в случая е „Ние сме женски, мъжете (Y) са по-нисши от нас!“. От там и тая мистериозна ненавист към една уж незначителна буква (Y), макар и повърхностно нещата да изглеждат другoяче, като при водата – на повърхноста се вижда само отражението ти (mirror), а като се вгледаш, виждаш реалността зад отражението, ако ме разбирате :)
За утеха на Бионсе и кo., Хилариту идва и „тя ще упраи работата, като „натъкми“ вече отдавна нарушения ред, граничещ с пълен хаос!“ както дупликират репликациите на бай Ганя, обикновено на по чашка кореселиновица (така викат на ракията менте) у местния хоремаг. 


ХХ визуализации

Ще представя една изцяло моя (ко)релация между мирко-човеко-макрокосмоса. Става дума за хромозома "X", за които споменах няколко думи по-горе.  


Микро-човешки-макрокосмос -  хромозома-човек-съзвездието Орион (ХХХ) 

Трита хикса са тук само Ледения го няма :D


Заключение: в настоящите дни не е нужно да си пророк като Нострадамус (измамник от класа) за да предвиждаш бъдещето, а просто да гледаш научно-фантастични продукции, от тях ще придобиеш сравнителна престава какво предстои, защото в ядрото си всяка една тв продукция има заложена predictive programing “бомба с часовников механизъм“, друг е момента какво е гледал в тия времена Мишел. Без майтап, тоя е мошеник, за доказателство ето вижте едно негово ясновидение:

През 2014 година ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели


Не гледам новини, a годината (2014) почти мина, не съм чул все още новина по тая тема с покушение над въпросните марионетки, но по коледа ставали чудеса ха-ха-ха.

PS: Само дедушка мороз, с барадом и ваты, знае кои са тия четирима педераст гърбаты :D

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България