"Киборгизация на човечеството" с Джеймс Касболт (Video)



Джеймс Касболт (Maйкъл Принс) е бивш агент на МИ-6, който е участва в „черни операции“ за трафик на наркотици в Лондон между 1995 и 1999 г. Той произлиза от род на разузнавачи: дядо му е работил за морското разузнаване, баща му е в МИ-6 (също участник в „черните операции“), чичо му пък е офицер в логистиката на МИ-5.

В един момент на Джеймс му идва в повече и решава да разгласи тези незаконни дейности на разузнавателните служби – трафик на наркотици и престъпления срещу човечеството. Годишно търговията с наркотици генерира печалба от 500 милиарда лири стерлинги, за сравнение това е много повече от глобалната търговия с петрол. 

Парите от наркотрафик се използват главно за финансиране на проекти с гриф „над-строго секретно“, което включва изграждането и поддържането на дълбоки подземни военни бази (ДПВБ). В целия свят има някъде около 4000 такива бази, като тяхната дълбочина варира от половин до четири мили. Базите са с големината на средно голям град (да се има предвид факта, че става дума за американски град, като тяхното разбиране за големина ще е значително по-завишено от нашето, може би нашата София ще е среден град, примерно сравнено с Ню Йорк, които е три пъти по-голям като площ и има 8 пъти повече жители) и да, той казва, че в тях има извънземни. Дори само на най-горните нива на определени бази имало табели с надписи на английски език, всичко по-долу било на извънземен символичен език, представен по универсална система, която да се разбира от хора и извънземни.

Джеймс е запознат с много бивши служители от разузнаването, които са работили в тези подземни бази по различни извънземни проекти. Огромен брой хора (деца и възрастни) изчезват годишно, които завършват (умират) в тези подземни съоръжения. Като бивш агент на МИ-6, Джеймс е виждал истински извънземни и има вътрешна информация от първа ръка, която би шокирала и най-големите скептици. Всеки жив човек на планетата трябва да бъде запознат с тази информация, която касае пряко нашето бъдеще. 

Ще ви представя едно интервю с Джеймс от поредицата „Bases 9” oзаглавено „Киборгизация на човечеството“. В него той разказва за нацисткия Шуцщафел (SS) и връзката му със създаването на бебета-киборги за бъдещето им използване в програма за супер войници на 4-тия Райх (нещо вече реализирано в наши дни) и за това как е пресечена пратка от програмирани бебета-киборги, която е трябвало да се достави до канадската SS нацистка база в Нелсън, Британска Колумбия. Включването му в една мисия била като наемен убиец, които трябвало да елиминира едно от тези киборги-супервойници. Интервюто е на английски език, просто нямам физическата възможност да превеждам толкова, ако на някой му се занимава с превод с удоволствие бих приел. Джеймс посочва още, че в близко бъдеще можем да очакваме и извънземни включвания в публичното пространство, познато на някой от вас като „Второто пришествие“, „извънземната холограма на божия(та) син/дева“, Проект „Синьо сияние” и т.н. 









PS: Съзнавам, че интервюиращия, Майлс Джонстън е пълен идиот и може да ви подразни. "Остави човека, които интервюираш да говори по-дяволите, стига си му суфлирал, спри да го прекъсваш",....офф олекна ми!




Още по темата на български език: 








Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България