14.02: Програмен тригер за размножаване във фермата



Par-Is(is) attack 

Макар, че уж темата като идея е главно за псевдопразника на 14/02, няма как да не минем без други 2-3 неща, които са много свързани с летящото джудже-херувим с лъка в ръце – Купидон. Междувременно се изкефих много на Джордан Белфорт когато заедно с други под влиянието на различни субстанции мереха джуджета по мишена (Вълка от Уолстрийт). Понеже ще говоря за любов и всичкия shit за който се сещам, няма ли да е редно да започна да речем от града на любовта – Париж (Паризис). Като казах град на любовта та се сетих, знаете ли какво означава „философия“, „любов към мъдростта“ ли чух? Ами НЕ! Словосъчетанието „философия“ за мен значи "изчукай София!" - да точно така, по-същия начин педофила (pedo-phill) е този, които "обича" децата нали? Ако случайно изучавате тази дисциплина не правете грешката да го казвате на изпитващия, ще съжалите и ще ме проклинате (не, че ще ми стане нещо де, хахаха). Град Париж казах значи, сещате ли се на кой дефакто принадлежи този град, не? Ето кой е собственика му, like Abraxаs family: 

...За това дали Мария е избягала в Париж има много писания, сведения и какво ли още не. Има „Нотр дам де пари“, има църква „Сент Мари-Мадлен“ и куп други доказателства. Обаче тези от вас, които са посещавали този град на любовта и имат малко по-развито око, веднага биха забелязали, че Париж с нищо не показва, че е типичен европейски град. По-скоро се забелязва агресивният египетски мотив – обелиски, пирамиди (в Лувъра може да видите едно към едно структурата на една египетска пирамида – горна и долна част), фараони и сфинксове. Лично съм се убедил в това, даже на моменти се чудех дали не съм в Египет. Е да сложим край на тази „мистерия“, Париж е построен в името на египетската богиня Изида. Името му идва от „Par-Isis” (преведено на английски означава „for Isis”), което на български ще е: „За Изида“ (в чест на Изида) което референтира към въпросната богиня, разбира се в последствие последните две букви „Is” отпадат и така се формира името на днешен Париж - „Par-Is”. Ако не сте ходили в този град но планирате бъдеща разходка, направете го, след като знаете тази информация ще ви е адски забавно, аз лично тогава не я знаех.“ из „Теории по произхода, архетипност и някой други символики

Ако не знаех за горната информация, реално някой събития, случили се в началото на 2015 щяха да са пълна мистерия за мен. Като се замисля, фактически цялото случване в Играта за повечето хора си е чиста мистерия и хаос. Когато мухата е уловена в паяжина, тя вижда само неопределим хаос, разбира се това не е така за паяка, които дефакто е създал самата паяжина (мрежа/web). За него тя е перфектна матрица, изградена така многофункционално, че да бъде ползвана хем като дом, хем като средство за прехрана, тя е създадена с цел да е капан и няма нищо мистериозно зад това, чисто и просто е - лови тъпите мухи, които не осъзнават този механизъм, като ключов компонент в цялата верига е тяхното незнание. Колкото и конспиративни теории да кроят мухите, това няма да промени ситуацията, тяхното ограничено съзнание няма да разбере простотата на този механизъм, това е!

И понеже тази година е доста силно изразена в Ин аспект, това също ми подсказа някой неща. Прословутия атентат срещу френския сатиричен седмичник успя да нанесе (очаквано) дълбока травма в колективните съзнания, опа – травма ли казах? Да това казах! Да ви припомня, че травмата е ключов компонент в контрола върху съзнанието. „Нанеси травма на някой и после ще е лесно да му казваш в коя посока да поеме и какво да прави“ (чисто повърхностно говоря ся, които иска да се запознае с методиките да чете материали по тоя въпрос). Въпросното събитие честно казано си бе пълна мистерия за мен до скоро. Подобни събития винаги ще са това което НЕ са - мистерия и а(атра)кция за/на вечните терористи, това ще е така докато Играта съществува, ето вече 14 години събитието „9/11“ е мистерия за повечето хора, особено умните US граждани. Всичко бе по учебник, този учебник беше фундаментален проект за контролиране на масите, паралелно с това архетипния образ на терориста придоби чудовищни размери, само мисълта за него докарваше масови истерии и блокажи у тълпите, единствения техен спасител бе техния най-голям враг  - тъмното правителство. Всичко, което то направи за да утеши масите бе да инсценира смъртта на един брадат човек в неадекватно състояние с чалма на главата, бизнес партньор на фамилия Буш, така приключи всичко. Навярно не сте допускали глупавата мисъл, че купчина неграмотни терористи с по автомат и някой друга граната могат да направят такова нещо, това не е възможно, Защо? Все едно аз да се добера до червения бутон за пуск на ядрените глави на държавата Х и да успея да го натисна, ще затрия всичко живо нали....... смях, дори и да ме пуснат там, самата Игра ще има механизъм с които да ме възпре (Gatekeepers/Gardеnkeepеrs/Aгенти/Сиви/Джеси Вентура и прочее „пазители“ на галактиката/сектора), няма как участник в нея да я спре (но не се и налага), дано някой ден mr. White го разберат това...


Като пряк собственик на Пaриж, нека започнем йерархично, като разгледаме името на Изида (ISIS):

II = 11, aко разположим двете числа огледано ще получим буквата „М“
SS = 8, нима? Ако разположим и двете букви огледално и ги обединим ще получим числото 8

Сега да попитам буквата „М“ и числото „8“ не са ли ви познати от някой, не сте ли чували какво символизират? Принципно може да символизират всичко, но реално в случая символизират две неща общо взето, нещо като библейския мотив за Мария и Джизъса. Съответно всеки знае, че Мария е египетския еквивалент на Изида, а числото 8 е на Джизъса – Хор и доста други, сина и (в християнската нумерология числото „888“ е числото на Джизъса, като към настоящия момент е число в хазартната нумерология, каква бласфемия само! „888“ може да бъде приравнено като „8“ защото то носи неговите качества и вибрация.) Интересен момент е факта, че числото „33“ е наричано от масите „христовата възраст“ а при масоните е най-високата степен, общото в случая, че ако приложим огледалния метод и обърнем едната тройка и я съединим с другата, ще получим числото 8, което пък от своя страна завъртяно на 90 градуса ще е познатия ни стар символ на безкрайността, може би това празнуват жените на 8 март – женското безсмъртие и безкрайност (8+3=11, Изида/Мария и нейните mirror концепции също), но за това другия месец ще говорим, ако изобщо го сторим.

Нека сега да видим малко сурови официални факти покрай самото събитие:

Извършено на 07.01 2015 окоо 11:30, сбора е 8 за дата и 8 за година, терористите си падат много по това часа на атаката да е се върти около 11 часа. Убити са редактора и 9 служители на вестника, 2 полицаи и 11 други = 9/11. Терористите избягват със "Ситроен" (лимон), логото на който е два (11) незавършени триъгълника сочещи на горе. Редакцията на Шарли (Изида/Орион) се ебава с пророка Мохамед (пряк наследник на Сириус).Общо 17 (8) души са убити в периода между 7-9 януари. В периода между 9/11 януари се подготвя демонстрацията и точно на самия 11.01 се провежда:
На 11 януари в центъра на Париж в присъствието на 40 световни лидери се провежда масова демонстрация на национално единство в памет на 17-те жертви.  Различните средства за масова информация оценяват включилите се в марша от 1,2 до 1,6 милиона. Общо 3,7 милиона души се присъединяват в цялата страна  към най-големите демонстрации в историята на Франция, наречени републикански  маршове. Фразата Je suis Charlie (на френски: Je suis Charlie - Аз съм Шарли)  става световен знак за солидарност срещу атаките – спомняте ли си „травмата и програмирането“ е за това говорех! Колкото и смешно да звучи ей това „Je suis” направо си ми звучи като „Jesus” отбележете си това някъде :)



Филма „Kaквото горе – такова и долу“ (забележете окултния мотив на заглавието) на постера си показва Айфеловата кула обърната надолу с главата, символно можем да предположим, че става дума за (на)падение на(д) Изида, като самата кулата олицетворява култа към Изида. Отделно от това  Айфеловата кула е висока 324 метра = 9 


В интерес на истината, не съм гледал въпросния филм, говоря само на ниво име, постер и трейлър.

Всъщност целия маскарад на 7 януари е символна атака срещу самата Изида, не случайно 40 световни паляка, начело с андроида Обама, поведоха овчите маси. Това бе символно изказване „ние слугите на илюминати ще отмъстим за това богохулство срещу Изида, и зад гърба ни са масите, те ще ни подкрепят – ще си платите скъпо за това осквернение, ние имаме подкрепата им, вие сте лошите терористи“ (следва наздравица с шампанско и празничен обяд)


Парадокса „Изида“

Теоретически е възможен и следния парадокс, Париж е Изида, ако терористичната организация, стояща зад това е така популярната „ISIS” (Изида) излиза, че Изида е атакувала сама себе си (Изида vs. Изида), което хронологично се е случвало вече - „9/11“ Америка сама атакува себе си.... знаете после какво последва, извинението им бе „След 11 септември всичко се промени .....“. В филма „Смъртоносна стая“ можете да станете свидетели на следния ключов разговор между ръководителя на проекта и неговата асистентка:

E. Райли: MK-ULTRA програмата е спряна от 30 години за да се избегнат нещастните случаи при цивилните. Комисията Рокфелер постанови да се спре и забрани проекта MK-ULTRA. Президентът Рейгън също подписа. Как можете да нарушавате заповедите на 3 президента? (цели 3 пъти се смея с глас, защото се подсещам за Кати О'браян и Брайс Тейлър)

д-р Филипс: След 11-ти септември нямахме друг избор. Но имаме пълна амнистия на проекта.

E. Райли: Амнистия? Това е стаята за мъчения (killing room), така ли я наричате?

д-р Филипс: Ще ви кажа, каквото ми казаха на мен висшестоящите. Преди 20 години преди да се присъединя. Не забравяйте,че враговете ни са точно като нас- теб и мен. Приличат на мен - те правят абсолютно същото. 

Всъщност истината е, че тази програмат едва ли някога е била спирана.


Генезис на спасителя (допълващ сегмент) 

Макар, че настоящия сегмент може да бъде разгледан под различни призми, нека го видим и под една любима моя призма „специалитет на заведението“: 
Като говоря за Джизъса нямам предвид библейската жалост, а архетипния елемент намиращ са зад въпросната фигура, ето защо тя/той е припознавана под различни персонажи според различните системи от вярвания. Една моя констатация сочи, че НЕ е задължително Джизъса да е бил точно от мъжки пол, макар и „сътворен“ по време, когато вероятно властта  е все още във ръцете на Кралете от Орион. Не случайно в библейските пасажи се намеква постоянно, че Джизъса бил роден под зоркото „наблюдение“ на тримата Крале (пояса на Орион). Казва се, че Мария забременява с божията благословия без да има полово сношение с фалосоносец, мистериии, мистерии. Ако се сещате в един момент от историята на Орионската Империя на рептилианските женски се наложило да са редом с мъжете в дълбокия космос, там те били изложени на друга радиация, съвсем различна от тази на техните Орионски слънца. Ефекта от това бил, че те развили способност да забременяват сами, т.е. без намесата на мъжки индивид. So …. теоритически можем да заключим, че ако властта на Орион в този времеви период е била патриархална, то няма ли чисто практически да е удачно, самите Крале да искат да пратят свой наследник (мъж) тук на Земята, човек с техните гени - техен пряк наследник, които да управлява планетата и т.н. 
До момента нямам „твърди“ доказателства за това, освен мотиви от сериала „Stargate: SG-1” и филма „Дюн“.
В последните сезони на сериала „Stargate: SG-1” Вал, жена от екипа SG-1 е заловена от Орайте и по време на едно от пътешествията и в дълбокия космос, се оказва, че тя е забременяла от нищото, досущ като християнската Мария. Когато пита един от прайорите на Орай как е забременяла, той и отговаря, че това е станало с божията благословия на Орайте. Вал се оказва преносител на плода (V), които е гласен от орайте за новия месия. Тя ражда дъщеря, това е Адрия (небезизвестната Морена Бакарин, ANNA oт сериала „V”). Адрия съзрява много бързо и има свръхчовешки способности (благодарение на орайски медальон), нейната задача е да „просветли“ всичките светове, включително и Земята във вярата на Орайте, като всяко друга belief system бива заклйемяванa, a последователите и биват убивани моментално. Да ви е познато това явление?Не, ОК!
Ще добавя, че преди да стане човек отново, Вал Мал Доран е под влиянието на гоа'улдския симбиот, наричащ себе си Кетеш, древносирийска богиня на плодородието и сексуалната наслада, като била в една женско-божествена триада (3) с Анат и Астарта (Ищар). Това е единия мотив. 
Сега отиваме на гости на планетата „Аракис“ по-късно преименувана на Ракис. Това е измислена пустинна планета, на която се развива по-голямата част от сюжета на романа "Дюн" от Франк Хърбърт. Аракис е третата (3) планета, която обикаля около звездата Канопус (това е реално съществуваща звезда, най-ярката в южното съзвездие Кил и втората по яркост звезда в нощното небе след Сириус). В орбитата ѝ има две луни. Аракис е дом на свободните хора, а по-късно - имперска столица при управлението на Муад'Диб (Пол Артеидис) и наследниците му. Планетата е известна с това, че само на нея в цялата позната вселена се добива подправката, която удължава живота и прави възможно междузвездното пътуване. Свирепите пустинни условия, липсата на вода и пустинните червеи създават условие за възникването на така наречената "пустинна сила". Това е армия от хора, живели в крайно неблагоприятни условия, научени от самия Пол - Муад'Диб и майка му бенджезъритката Джесика, което ги прави по-добри бойци от имперските войни обучавани на робската планета Сулуст Секундус.

Всъщност целия сюжет се върти около тази подправка, която има същите качества като орионския S-MA, и не на последно място субстанцията „нектар“ за подмладяване и регенерация от филма „Пътя на Юпитер“ (всъщност Тит казва на Юпитер, че субстанцията има много имена като „ридженикс“ „рицел“ и т.н.)

Нека се върнем на „Дюн“ или по-специално една от по-съвременните му екранизации (мини сериите от 2000 година, като е препоръчително да се изгледа версията от 1984 с участието на агент Купър, Дейл :). В началото на филма бенджезъритката Джесика, майка на Пол Артеидски, бъдещия Муад'диб, трябва да представи сина си пред една от великите жрици. Когато жрицата вижда младежа, нарежда с тон на Джесика да ги остави, тогава тоя я пита как се осмелява така и тя му отвръща „тя бе обикновена слугиня, моя слугиня.“ В по-късен етап Джесика и жрицата имат разговор:

Жрицата: от теб се очакваше да имаш дъщеря. Сега безнадеждно усложни нещата. Артеидска дъщеря можеше да се омъжи за харконски наследник. Така можеше да се прекрати враждата между родовете.

Джесика: Но моят дюк (мъж) искаше син!

Жрицата: О ти безочливо момиче! Поставяш желанията му над интересите ни. Как се осмеляваш да пренебрегваш програмите ни за размножаване?

Джесика: Ще платя за грешките си.

Жрицата: И синът ти ще плаща заедно с теб! Ще направим каквото е нужно за да го спасим, но бащата не мога да гарантирам. 

Ще резюмирам накратко: 

Джесика ражда Пол напук на програмата за размножение на бенджезърските програми за размножаване (Мария и Джъзъса). Противници на дюка унищожават тяхното имение и превземат контрола над подправката. Пол заедно с майка си (ми/ма)лейди Джесика избягват на Аракис, където той се именува Муад'диб (пустинна мишка). Под умелото ръководство на майката той ще поведе местния народ на война срещу лошите. Всичко това не минава без напътствията на добри „духове“ и пророческите сънища на Пол. Сега ще намекна нещо което ме изуми: в филма се използват едни огромни червеи на които местните бунтовници се превозват, това да ви говори нещо? Не? Е как ще ви говори като никой до сега не е достигал (вероятно) до тази гениална мисъл, нека го кажа: тези червей репрезентират пътуването през Stargates (Wormholes), не случайно ги наричат така и неслучайно там са показвани просто като огромни червеи  (Шай-халуд, Великия червей), същевременно те са и пазители на подправката. Джизъса, опа пардон – Пол набързо се сближава и съвкуплява с местната красавица – репликарането на ДНК е много важно. Та в тези негови сънища постоянно му загатват, че цитирам: 

„Ти си Куизац Хадерах, момче.Този, който може да е на много места едновременно. Ти си този вихър.“ 

Исус излиза от Vesica Piscis - символен портал/вагина, от там и мита за рибата (piscis),
благодарение на това той също може е да на много места едновременно.

Куизац Хадерах“ е тяхния спасител със свръхчовешки способности, той може да нахрани всички с малко храна, да ги напои с вода/вино, може да бяга по вода и да бъде на „много места едновременно“. Да си на много места едновременно не е мистерия, това е реално нещо, все пак паралелните вселени съществуват така или иначе, те пък за сметка на това репрезентират истинската същност на Източника – на безчет места едновременно, ех сътворение как хората умират да разгадаят мистерията ти (и да вземат Нобел с 1 милион зелени гущерчета). Нямам предвид, че Куизац-а ще стане самия Източник, не няма, никой не може да се превърне в Източника, защото той вече е там и е създал всичко което е. Няма как нещо да стане създателя си, то може само да го имитира и мимикрира. Често се говори как Исуската ходел по вода, вие вярвате ли в това? Ами, че той и Динамо ходи по вода, и го дават по телевизията и всички му се кефят, да добре, готино е! Единственото същество за което се сещам, че може да бяга по вода е един малък зелен гущер (не го зная как се казва и не ми се търси в гугъла, често го показват в реклами на NGC), да не би това да е тънък намек, че Исуската е студенокръвен пича? Аре няма да се обаждам!

В заключение по горния въпрос мога да кажа философски и то с много любов, че вероятно истината е някъде по-средата (колко удобно само!), Империите първоначално са искали мъжки наследник тук на Земята, последствие след като властта преминава в ръцете на женските Кралици, той бива елиминиран, каквато е участта и на архетипа на Джизъса, помислете над това, защо този спасители и просветител ще бъде елиминиран ей тъй щото ядосал Пилат -  Христо Шопов (Христос vs. Христо – imprint again). В допълнение мога да кажа, че хич не съм съгласен с теорията на РМС, че EA-SU са дефакто Исуската, това не е вярно!


Пазителите на портала - Gatekeepers



Те могат да бъдат видени на няколко места в Египет, в храма на Тутанкамон са наричани Египетски херувими (крилати същества).


Изида



Макар, че сфинкса няма крила, то няма как да минем без него(нея), тъй като това е един от най-големите пазители. Според някой изследователи думата „сфинкс“ означавала „тя лъвицата“.


Крилатите пазители в храма на Соломон, Йерусалим:

Златния херувим



Финикийския херувим на цар Хирам Велики, стоящ на трона:

Този барелеф е от неговия саркофаг. Херувимите са идентифицирани като крилатите Сфинксове.



Пазителя на портата на Dur-SHarrukin, Асирия, статуята се намира в Лувъра (Париж)


Пазителите на портала Абзу(Апсу) в Шумер и Принц ЕА:


Принц ЕА е по-средата и се готви да преминава през портала (АbZu - Ab - вода, Zu - далече). Това са неговите прословути слуги, пазители и проповедници на знаението му - ЕА-SU (ZU), Р.М. Скай грешно ги идентифицира с образа на Исуската.


Концепцията за херувимите през наши дни:


Днес херувимите са изобразявани като малки сладки крилати бебенца, наричани са ангелчета и както виждате нямат нищо общо със вида на горните създания, още по-малко някой от тях може да бъдат „втъкани“ във Великата армия на бога – водена от архангела Михайля.... ужас!
Ама как тактично се ебават с нас, отворете си очите де, като трябва да се обичаме на сила в определен ден от годината (14 февруари) те ни се изобразяват като рудиментални създания идващи да ни изпълнят с любов и мерак за съвкупляване, не мерси изроди такива, не искам вашата външна помощ. Когато обаче отидете на църква и запалите свещ виждате армейските ангели в златни доспехи, готови за убият на секундата всеки неверник изпречил се на пътя и на вярата им, ся аз да питам: не усещате ли чеда мои, че някои ви го тика отзад и то без помощта на смазващ препарат и летящи ангелчета.... о да старата и удобна религия, мхм. Даже вчера гледах реклама на нов документално-ортодоксален филм за „Св. Ал. Невски“ в София, като заглавието бе „Златното сърце на София“, imprint-a e “църквата е сърцето на мъдрата богиня София“, а не е ли религията в основата на орионския програминг, даже вече не се и крият мамка им! 
Ся специално за гражданите от град София (не само по лична карта и адресна регистрация), думата "BAPHOMET" (Бафомет) изписана на обратно е "ТЕМ-ОHP-AВ", което се превежда като София - мъдрата божествена майка. Така, че не се плашете от думи като тази, тя е свещена и е вашата божествена пазителка, като минавате покрай Булбанк покланяйте се до земи на св. София и нейната премъдра сова, всичко е добро и няма абсолютно нищо негативно в случая, просто вашия ум обича да си играе с вас като придава различни стойности и характеристики на безстойностни предмети и обекти без характер.
О да нали днес е прекрасния ден за обич и съвкупление, как ще мине без онова крилато херувимче дето стреля със своя лък горе от десния ъгъл, маструбирайки в по-късен етап на сексуалната сцена разиграла се пред него, дами и господа – Купидон с двата ножа, сори, лъка и стрелите на любовта. 

Amor Vincit Omnia (Любовта побеждава всичко) от Караваджо,
Не е ли прекрасно?

Значи и тук няма никаква мистерия, това недоносче е тук за да ви накара да правите секс и да  се репликирате отново и отново, ако аз държа фермата за животни няма ли да ми е хубаво ако ги стимулирам да правят секс и съответно да увелича своята печалба, ами да! Реално Купидон е само архетип, които при ниските до средни нива на инкарниране служи като активиращ спусък (тригер), които дава така да се каже начало на ухажването и съвкуплението. Тъжен е живота във фермата, тъжно е когато осъзнаеш, че не си ти това   което обича ближния си, не са това твоите чувства, всичко е програминг и ония мазните „собственици“ съблюдават процеса „на любов“ през новият ви Samsung Smart и доволно потриват ръце, популацията се увеличава, животинските инкарнации също. Замисляте ли се защо системата – тъмното правителство стимулира размножаването при ромското население (101% животински инкарнации) с парични стимули, е време е да се замислите, все пак отговорите са вътре във вас, не от вън в тъпия ми блог за тъпите империи, системи и тъпата им кралица. Изтървах си мисълта мамка му! 
Купито е едно сладко малко ангелче (не очаквате да ви покажат двуметрова рептилия с лък в ръка нали), fuck that shit, което активира ДНК командите на тялото, общо взето това (както и при животните) е начало на процеса по съвкупление, ето погледнете котките, те долу-горе по това време започват да мечат гротескно под терасата ви и не ви оставят да спите спокойно, това какво е?  Това е активиране на ДНК в даден момент, само, че те нали са по примитивни няма да разберат символиката с ангелчето и просто няма смисъл от него, те просто си действат, така ще стане и с хората, ще правят секс точно когато Империите искат, а те искат това винаги. Винаги съм се чудел на котките, как през останалия (неразмножителен) период просто си се разкарват и никоя не закача противоположния пол (ДНК бате, ДНК). Опа, Хилари ще уредиш ли въпроса с изнасилванията и нападенията над жени? - кима с глава, супер!
Пак се отнесох от тоя вихър, но нека да кажа какво всъщност исках да кажа през цялото време: Купидон е с лък и торба със стрели защото? Защото символизира съзвездието Орион затова, просто е, що не го изобразяват с китка във ръка, нож, мрежа, торба или каквото се сетиш, но не автора е избрал точно лъка и стрелата – вероятно Кралицата е била толкова радостна в този момент, че автора е получил дори похвално съскане, какъв късметлия, само малцина са успявали да чуят това изсъскване. Не е ли прекрасно? Направо на човек му идва да отиде в близкия мол да гледа ......“50 нюанса bullshit” и да се остави Купидон да го изпраска със стрелата право в сърцето, да си изпръска всичките пари покрай тази толкова красива любов (лъха ми на Бисфенол-А) и да мечтае това да му се случи догодина отново. 
Визуализирам си гледка в мола точно сега и ..... i was totally rejected!
Aко човек има времето и желанието и си направи свои собствен анализ съм сигурен, че на този ден има бум на романтични предложения за годеж/брак в мола „сега е деня давай мой човек ти си, ìt`s now or never!” Даже съм убеден, че след 9 месеца около тая дата (ноември) ще има повече новородени от друг път :)

Ако трябва да съм честен тази тема трябваше да е доста по обемиста (понеже имам материалите в суров вид, но за жалост нямам нужното време и все още не съм се сраснал с компютъра) но желая да прекарам деня някъде из природата, но това няма да стане ако пиша още 5-6 часа, така или иначе оставям и тази тема с гриф „отворена сесия“, както всички други, ще завърша с цитат oт М5: 

Заглушете шума от пропагандните машини на влечугоподобните и техните лакеи. Влезте навътре в себе си и открийте своята истина. Тя е там и ви чака!

Не няма да завършвам имам още нещо да ви споделя, а именно моята версия на това от къде произлиза формата на прословутото комерсиално сърце.






Предполагам забелязвате как свитите криле на ангели и божества оформят комерсиалната форма на сърцето, нужно е просто въображение! Mалко символика: 2 криле, като 2 еднакви страни на сърцето = 11. празника св. Валентин (V) се празнува на 2рата седмица от 2рия месец – втори път 11 и трети път 11 – 3х11 или 11-11-11 (33) :)


Завърших :)))







Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България