За Х, робота Фила, кометата 67P и случващото се


Може би няма да ви изненада факта, че древните народи населявали остров Крит са се кланяли на богинята-змия. Всъщност това е майката-богиня (за която се споменава в наскоро дешифрирания диск от Фестос), която там присъства под три различни форми: змията-богиня, гълъба-богиня и жената-закрилница на дивите създания(животни). Както това може да са били разновидности на едно и също божество, така и можем да допуснем, че това е била група божества, най-често състояща се от майки и дъщери.

Змията богиня от Крит,рисунка 
на Джон Дънкън, A.R.S.A.


Защо змия, гълъб и диви животни? 

Змията показва студенокръвието и рептилоидните черти у единствено истински божествената - Кралицата (която И дефакто е такава), гълъба присъства най-вече заради крилете си, макар и не черни, те са криле, спомнете си тъпоумието да се пуска гълъб или няколко гълъба на „свобода“, които да символизират мира, а дали точно това символизира а? Ватикана (звучащо ми като V-АТТАCK-ANNA :D ) често обича да практикува този ритуал с белите гълъби, даже наскоро станахме свидетели как точно при една такава жалост, гълъба бе нападнат от черни врани, всеки конспиратор побърза да осъди и етикетира събитието като „сатанинско дело“ о Йехова, защо прославят името ти постоянно, защо, не знаят ли, че брат ти заслужава тая слава..... joke(r). Дивите животни – ами освен всичко друго Орион бил изкусен ловец и не пропускал да наниже на стрелата си някоя златна сърна или елен. Спомняте ли си как Артемида превърнала нещастния Аткеон в елен и му гледала сеира, така се прави, които се ебава с Орионските официални власти. 
Тия дни разкарвайки се по улиците бях буквално залят от реклами на познайте кои филм ... „Игрите на глада: Сойка-присмехулка (1 част)“, то не е реклама, то не са Игри (M5: Играта винаги ще се опитва да те кара да я играеш), а предполагам и нощем вървят ELF вълни „рекламиращи“ тоя продукт. Нека набързо анализираме постера:



Започвам Отзад, там виждаме едно „О“ обвито в огън, което може да е много неща – Орион, портал, кръг и всичко за което се сетиш, според това какви разбирания имаш за даден архетип. Точно така, това е архетип или още вид архетипно ядро, което съдържа в себе си много пластова информация, така, че шансовете на  зрителя, които я наблюдава да види всичко в пълнота са минимални. Първите асоциации, които ще се получат при „свързване“ с архетипа биха били нещо като „ring of fire” или „Lord of the Rings”. Няма да увъртам повече, но това най-общо взето символизира Великата Пустота (Източника) и изначалното му състояние с елемента на разгъване предвождан от огъня (взрива). Опита да се идентифицираш с Източника май е процес, които все пак ще даде нужния плод, тогава логично е да заключим, че щом на примерно 10000 свята е имало нужния резултат, няма начин на 10001 това да има друг развой на събитията (освен ако разбира се дизайнерите на Играта не са предвидили друго....т.е. Играта се играе не само в нашия свят, тя се играе във всичките му паралелни реалности и се разгъва по различен начин на всяка една от тях. Всъщност по пълното наименование на Играта е МултиИгра).

Самата Катнис е олицетворение на един перфектно изглеждаш МАКH елитен гард, може би така би изглеждал(a) МА-KHAA-EL (а.к.а. Ахр. Михаел)? Черни криле, торба със стрели, меч, черно облекло и разбира се не на последно място – една неземна красота (не твърдя, че Катнис е супер красива, но пък не е и от най-грозноватите жени, е може би Кейт Бекинсеил  и Скарлет Орионсон са по-красиви, но все пак това е въпрос на личностно перцепцио-интерпретативно тълкование). „И ловец съм и рибар и МАКH и Кралица и всичко, аз съм АРХЕТИП!“, да точно това е – архетип. Нужно ли е да изкараме още 11020203 факта, за да го установим, просто няма смисъл според мен. Най-долу имаме кратко послание тип слоган, което се асоциира с дейността и идеологиите, които стоят зад героинята на въпросния филм „Куражът на един (1) ще промени света“ - за да разархивирам само това изречение ще ми е нужно поне ден, няма да го правя, защото принципно то е направено да се разбира и на по-повърхностни нива :)
Можем да го разтълкуваме като „Аз, Единствено Истински Божествената (1), вашата скъпа Лейди ще въведа нужните промени“. Болезнено познати модели, асоцииращи се отново и отново с вече отдавна заложени идеи (II пришествие) в колективното съзнание - “спасяване“ и „промяна“ и т.н.. Ние сме добре отглеждан свят, край нас кръжат винени мушици, понеже ферментираме, наздраве! Дано сме добра реколта, а не като таз годишната (2014)



Х фактор



Нещото, което наричаме с много имена, нещото в което се „помещават“ множество архетипи, наричайте го както искате, аз го наричам общото енергоинформационно поле. Принципно схемата му на работа е непонятна, но ще изведа един пример, един от много, доказателство за съществуването му. В статията си „Predictive programming в радикалния феминизъм“  в сегмента озаглавен „XX визуализации“ описах един фрактален модел (X) тип „микро-човеко-макро космос“. Часове след като публикувах статията и пратих линк на един приятел, той ми върна като отговор линк към друга статия Цък посъветва ме да я прочета. Като отворих въпросната статия, какво бе очарованието ми, когато видях, че автора е писал по същия въпрос със „Х хромозомата“ и визуалната и прилика със съзвездието Орион! Заявявам, че никога преди това не бях влизал в този блог и не се познавах предварително със автора му, дори с никой друг не бях коментирал темата за „Х“ хромозомата и Орион. Естествено няма как да докажа думите си, логично е да изскочи някой невярващ и да каже „Това не е вярно!“ - ОК пич, не е вярно! Аз не съм тук да ви карам да вярвате в каквото и да е, не ми е цел, просто говоря за неща които ми се случват в действителност, нямам нуждата да се промоутирам излишно, не чакам награди, респект и идолопоклонничество, така, че за теб лъжа за мен истина, а и винаги можеш да избереш опцията „Следващ блог“ (горе у лево). За тези пък, които ще повярват в това ми твърдение, бих казал, че дори и аз съм изумен, как двама непознати ще пишат за едно и също нещо, като под това нещо нямам предвид всекидневно дъвкани теми като „илюминатски конспирации“ и „забелязване на поредното UFO”. Но всъщност миналото и историята потвърждават въпросната случка, както знаете, древните народи не са имали телефони и Интернет за да комуникират помежду си, а са писали и изобразявали доста сходни неща. Всъщност излъгах, че нямам доказателства, човека които ми прати линка може да го потвърди, но нека не поляризираме излишно :)

Но да преминем към същество – фактора Х. Поп-brainwash формата „X-фактор“ предназначена за стадата овце, мераклии за порно индустрията и Мind Kontrol, стартира своето първо излъчване на Острова – Англия, като замества предшественика си „Поп Идол“. 

Нека видим една бг интерпретация на „XX” модела, женска хромозома:

Double XX!
Виждате двете водещи-жени да позират с кръстосани ръце, образуващи не един а цели два хикса (ХХ), имайки предвид, че формата (x-factor) произлиза от Англия, сигурно ще видим сходен знак и при тамошните водещи, защото модела е „по-малките да копират от по-големите“ (BG copy UK/USA и т.н.).

Kaто говорим за UK та се сетих, че оня ден в една книжарница разглеждах книгите по рафтовете и внезапно погледа ми бе привлечен от една единствена, на корицата на която се виждаше ограда с  множество червени кръстове (от флага на UK), за жалост забравих кой и беше автора и как се казваше. Всъщност идеята, която ми прозря тогава ме накара да забравя и автора и заглавието на книгата.  


На фона на тъмно синьото прозират два символа: заден наклонен и преден „правилен“ кръстове. Ако наклоним предния кръст и изведем задния, като го лепнем в ляво или дясно от него ще получим това: 

ХХ

Няма да коментирам повече, само ще спомена, че думата „cross” значи кръст, християнство, кръстосване и разбира се Х. Християнската Дева Мария, често обича да позира пред тоя cross, е та нали Кандис трябва да взима пример от някого.

PS: ХХ е и масонското лого - пергел и линеал



Изида, Озирис, Фила, Розета и 67P/Кораба-майка 
или „Kaкво реално се случва над главите ни“

След като споменахме Дева Maрия, за нуждите на този сегмент ще се наложи леко да я downgradе-нем до нейното по-ранно проявление като египетската богинята-змия, пардон – богинята Изида и нейното потекло. За по-любознателните съм приложил и малко допълнителна информация, която разбира се може и да не четете.




Храма на Изида


И едно съвпадение: В град Поморие откриха храм на Изида и Озирис: Цък!




Сонда „Розета“ имаща на борда си система за заснемане на изображения „Озирис“ и робот-апарат кръстен „Фила“ на пръв поглед имат прозираща етимологична връзка със египетската култура и митология. Но каква е тая мания на НАСА и европейските и разновидности да кръщават всичко на имената на боговете и разни свещени местности? 
Тук важен е енергийния отпечатък, които те проектират върху своите творби, какво имам предвид, ами ражда ви се дете и вие сте фен на някоя силна по характер личност тип кхан Кубрат, е логично ще е да го кръстите Кубрат, като по-този начин вие ще му придадете еди вид енергийния отпечатък на кхана (няма да говоря за мача Кубрат-Кличко, просто така ми дойде на езика, без това достатъчно е наситено с тъпотия енерго-информационното поле, а и блога ми не се казва spectator-sport-bg......). Отдавна не е тайна, че организациите като НАСА са окултно обусловени във всяко едно отношение, все пак какъвто ръководителя, такива и служителите и не по думите, а по делата им ще идентифицирате тяхната истинската същност.
Проекта струва около 1,3 милиарда долара и едва ли е разходка с лодка до някой случайна комета, ей така само за спорта. Ако пък приемем, че е вид проучване на небесно тяло за което  се смята от земната фракция, че е заплаха за сигурността им, то тогава биха пратили нужната експедиция да проучи „терена“. Създават нужната апаратура, лепват и имена на египетски божества и я пращат по предназначение. Не зная там на кометата колко ще подейства това със „енергийния отпечатък“, но определено имената им ще бъдат познати сред екипажа на въпросната комета, така ще се знае кои ги праща и за какво, следите ли ми мисълта, чакай де уж беше комета....са стана космически кораб, wtf?


Сириански/Дракониански кораби

 художник Дейвид Харди

До сега съм попадал на работата на двама различни изследователи, които говорят за това как някой извънземни раси издълбавали астероиди или комети отвътре, като ги превръщали в действащи бойни кораби, това било перфектното оръжие за диверсионно-разузнавателна дейност, както и скрити атаки над планети и звезди. Първия който говори за това е Морнинг Скай, в неговите трудове, той описва  как Сирианската раса практикува този метод: 

„...В периода на космическите си експерименти, Вълчите учени започнали да разработват методи, с които да извличат и използват естествените ресурси на астероидите и метеоритите в тяхната слънчева система....Чрез пробиване на дупка в ядрото на астероидите, вместо да се опитват да копаят на повърхността, учените успели да се сдобият с ценни минерали помного по-продуктивен и спестяващ разходи начин. Това, което не очаквали обаче, било,че добивният процес, който издълбавал астероида отвътре, ще доведе до още по-голяма придобивка - обвивката на удивителен смъртоносен боен кораб. Било изключително просто и невероятно интелигентно...<> извадка от книгата „История на империите Орион и Сириус“.

Другият които говори за подобно нещо е Стюърд Суърдлоу, а расата е Драконианци (рептилоиди идващи от съзвездието Дракон), той пише: 

Драконианците използват замръзнали комети и метеори като оръжия. Те ги издълбават от вътре и ползват вътрешността. Създават една малка черна дупка пред самият обект, за да може да пътуват по-бързо през галактиката или слънчевата система. Те създават малките черни дупки в предната част на обекта, за да може да ги ползват като вид система за задвижване. Самият обект няма технология, която да го задвижи и отвън (от външната част) се използва черна дупка за да го задвижи“ 

Всъщност докато търсех материали по темата с „издълбаването“ на космически обекти, попаднах на проект носещ името „Хиперион“, които е носител на тази идея, а именно „издълбаването на астероид и ползването му като космически кораб: 




Автора на статията казва, че тази идея за издълбаването на астероида го е вдъхновила от творбите на писателя на научна фантастика Лари Нивън, които в една от тях описва подобно явление. Надявам се Робърт "мечата лапа" и Суърдлоу  да не са чели тия творби :D


Конспиративно от EKA


Kaкто предположих къде на бъзик, къде на сериозно в една от статиите си, по повод кацането на Фила на въпросната комета, че „може да му гръмнат батерийките на това роботче, ако кацне на грешната комета“. След ден прочетох в интернет, че роботчето било кацнало на тъмно и нямало да може да си презареди батериите, след което ще премине в спящ режим, до тук нищо обичайно. Докато тия дни до мен достигна информацията, че въпросната комета, на която е кацнало нашето роботче хич не била комета, а издълбан от вътре кораб-майка! Ето:

„През изминалите дни, след като Европейската космическа агенция (ЕКА), успя за първи път в човешката истoрия да приземи апарат на комета, уфолозите побързаха да „разкрият“, че 67P/Чурюмов-Герасименко всъщност не е никакво небесно тяло, а е кораб на извънземни. 
Едно от най-странните твърдения е направено от Скот Уоринг в уебсайта UFO Sightings Daily. По думите му, той е получил електронно писмо от анонимен източник от ЕКА, в което се казва, че „интелигентно звучащи сигнали“ са получени от кометата преди 20 години и космическото тяло всъщност е маскиран кораб на извънземни. „Не си помисляйте дори и за миг, че космическата агенция просто ей така изведнъж ще реши да похарчи милиарди долари, за да построи космически кораб, който да пътува 12 години, само за да снима отблизо случайно избрана комета, която се рее в космоса. Кометата 67Р не е комета“, се казва в писмото. 

Писмото, изпратено до Уоринг от анонимен служител в ЕКА

Източникът твърди, че корабът само е дегизиран като комета и може да променя траекторията си по свое желание. „Що се отнася до онези, които са го дегизирали, не мога да дам отговор. Само мога да кажа, че каквото и да е това нещо, то категорично демонстрира признаци по повърхността си за нещо подобно на машинни части и неестествен терен. Каквото и да е този обект, той не е искал да бъде откриван или изследван, вероятно има добри причини за това“, се казва още в писмото. 
Други любители на теориите говорят за „извънземната структура“ на кометата, видна от снимките изпратени на Земята. По-специално, „светъл метален диск“ и изваяно нечовешко лице. ЕКА направо наля масло в огъня на конспирациите с изявлението си, че кометата „пее“. Щракащи колебания в магнитното поле на кометата, които не могат да бъдат чути от човешкото ухо, звучали странно мелодични“

Оригиналната статия в сайта на Тhe Guardian - Цък!






В заключение: изложих някой друг факт, предлагам вие да си правите сами заключенията, така е по-правилно, с вашите интерпретации през вашите филтри. Както се предполага последната тема ще бъде покрита в близко бъдеще и всичко ще си остане по старо му, никой няма да е ял лука (лук - подходящ символ за архетипността) и никой няма да го е мирисал. Практиката да се потулва информация е стара колкото галактиката ни. Сериала „Stargate: SG-1” e много показателен в случая как се прикриват събития от подобен мащаб, ген. Хамънд is the best. Макар, че рано или късно всичко ще излезе наяве, както се казва. 

PS: За всички фенове на лизергаминовата киселина, абревиатурата и LSD означава: 

Lyrae-Sirius-Draco 

източник: интернет

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Еnter the VʘID