Spectator Blog: inside info [10/2022]

 Здравейте драги читатели,

пиша ви за да споделя за няколко нови ъпдейта покрай блога ми. Това няма да е статия за извънземни злодеи, които искат да ви изпият кръвчицата и после да се изпарят яко дим, макар, че ако го филтрирате през куп филтри може и така да се излезе :)


Ъпдейт #1: Email на блога


Както вече подозирахте от доста време, блога беше оставен без е-поща, понеже кретените от abv трият всичко, ако човек не влиза определено време в мейла си и така... заебах ги и си направих друг на по-сигурно място: gmail. Koито може и да ти четат мейлите, ама поне не ги трият (е, все пак са EvilCorp bro). Така, че внимавайте какво пишете. Хората, които ме следят в фейсбук групата вече получиха осведомение какъв ми е новия мейл, но предполагам, че има и такива, които не ползвате facebook (и ви разбирам напълно!), та мейла е:


SpectatorBgOfficial@gmail.com

 

(ако не го запомните, в профила ми тук в blogger.com, cъщо може да откриете същия мейл. Големите букви са написани с цел разчитане, понеже EvilCorp не разрешва тирета и други разни. Изписан с малки букви също е валиден мейл.)

 

Ъпдейт #2: крипто дарения

 



От днес реших да приемам дарения в крипто! Логично се спрях на втората по големина крипто валута, наречена "Етериум" (е, има и някаква синхронизация с името й). Накратко: Не се чувствайте длъжни да го правите, не е задължително, само ако имате желание, не искам да получавам нищо от човек, който вътрешно не го иска. Идеята ми зад това е очевидна: всичко трябва да тече двупосочно, не е симплекс (еднопосочна връзка) както разбирате. Тоест за да даде човек нещо, той също трябва и да получи, инак връзката бавно и сигурно започва да се губи, и накрая 'тъъд-тъъд...заето!". "Ума обича стимули" така да се каже. В секцията от ляво можете да намерите адреса, на който може да се изпращат етериум. 


ETH aдрес: 0x065b09b976E117A1a1A8ca4EFBf767893AB77B2f


Ъпдейт #3: чат канал


От известно време се чудя дали ще е удачно да създам чат канал в някоя от популярните сайтове като "Дискорд" и "Телеграм"? Ако мислите, че идеята си заслужава драснете ми два реда на новия мейл и се обосновете за чий ми е нужно да го правя. Факт е, че от доста време ненавиждам тъпата социална мрежа на адроида Чъки/Зъки, Зуки/Буки ей кей ей "Гъшата хуйня".


Ъпдейт #4: Are u god-creator?

 

Всеки, които изпитва силно желание да пише и има какво да ми предложи като стойност на информацията е добре дошъл да пише в блога ми. Няма възрастови ограничения. Темите са ви ясни, а стилистиката не е нужно да е подобна на моята, но не е проблем, ж' го преживея. И без хаотични неграмотни простотии в стил "клъв тук, клъв там", а тези написани с адски много жаргони дори не си правя труда да ги чета. Или ще пишем както се пише или ще "хващамИ горЪтЪ, ж' гу ебъ!" (ето пример как не трябва да се пише).

 

Ъпдейт #5: Exit code: 0

 


 


До нови срещи!

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Еnter the VʘID