Великден и Лазаровият култ към Кралицата, зайците-божества

Всичко в космоса е енергия и енергообмен. Но това не било достатъчно на едни енергийни същества, те искали да опитат и нещо друго, вероятно това желание породило и самата проекция на ИГРАТА, защото като има търсене, има и предлагане. На тези същества им била промотирана ИГРА от нов тип, в нея те трябвало да изпитват и „колекционират“ ЕМОЦИИ, в пълният им спектър. Това щяло да се случи в свят на полярности – добро и зло, черно и бяло, светло и тъмно. Но както всяка ИГРА и тази си имала своите условия – а те не били хич малко, едно от тях било „играта на сляпо“ т.е. Да играеш с деактивирана предишна памет и едва след като приключиш ИГРАТА, чак тогава да си я активираш отново. Доста не се съгласили с тези условия и се отказали, малцина дръзнали да изиграят тази ИГРА, вярвайки, че това е ПЪТЯ им. Така за тях вече всичко било ЕНЕРГИЯ и ЕМОЦИЯ. Разбира се чак като спуснали своите физически инкарнации те разбрали (явно било описано в договора, но с дребен шрифт), че някой иска да им източва ЕНЕРГИЯТА и да ги ограничи ЕМОЦИОНАЛНО, насочвайки ги към определен диапазон на спектъра – негативният.
Понеже на прага на врата се задава един от най-големи и жалки в много отношения, скалъпен от охранените псевдо светци – празник (като празен) наречен с гръмкото име – Великден. Щях да се чудя и к'во му е великото на този мерзостен празник, но то няма много за чудене, това е ритуал в чест на Кралицата на Орион и съответно велики дни за пир в Астрална, за егрегориалната маса – е за тия изброените определено е ВЕЛИК ДЕН! За останалите е източване на ЕНЕРГИИ, а на по-късен етап и ЕМОЦИОНАЛЕН колапс (празнота породена от празнуването на празника). Информацията винаги ми е помагала и винаги ще ми помага, както и на тези които я приемат, другите просто потъват в бездънната яма прегърнали техният най-голям враг - когнитивния дисонанс. И преди да навляза в жалката празни(к)на, която е И с хомосексуални корени (култа към бога-заек), нека да споделя нещо за информацията.
Случвало ми се е някаква случка, дали от нормален или паранормален характер, примерно летящо НЛО или някакъв странен феномен, няма значение. Това което ми правеше впечатление е, че в този момент по една или друга причина аз съм нямал камера под ръка (а в тия години е нелепо да нямаш, защото всеки телефон има камера) за да заснема и докажа после пред другите своето „супер странно наблюдение“. Това бяха моменти в които определено съм се ядосвал, мислейки си колко е несправедливо всичко това, на по-късен етап започнах да разбирам, че това не е случайно, защото няма случайни неща, това е било нещо, което е трябвало само Аз да видя или Аз + друг човек или група. С информацията е същата работа, някой от вас знаят как в един момент си засипан от много информация, едно, че не можеш да я запомниш, ами и някой части от нея не знаеш как да възпроизведеш и/или обясниш, пак следва момент на тотален гняв, пак казвам: някой от информациите, които не може да изкараме на бял свят, са си само за НАС това е лична информация, която само ние разбираме и която в даден етап от живота ще ни влезе в употреба. От това по-голямо доказателство за Висшият Аз – здраве му кажи!
Тук се сетих за филма „РПУ „Оня свят““ , в които Рой (Джеф Бриджис) съветва новопостъпилият си колега Рой (Райън Рейнълдс), след като последният катастрофално не може да обясни на живата си жена (а той е мъртъв), кой в действителност е, Рой му казва „..Ако се опиташ да им кажеш кой си, ще чуят само ломотене. Вселената няма да ти позволи да се разкриеш. Тя е по-умна от нас.“. Знаех си, че гледането на филма не е било напразно!


Препоръчителни статии (минимум)

Преди да започнете да четете този текст е препоръчително да сте прочели тези три статии, разбира се в тях се съдържа по-важният материал, без които разбирането на повечето неща от моята статията е немислимо.




В тази моя статия ще изложа някой други аспекти от цялостната картина, взаимовръзки, заключения и upgrade на някой стари такива (от основните статии). Както знаете информацията не е нещо статично, тя се обновява - сега изглежда по един начин, след време изглежда съвсем друго яче (не говоря за дуалната платформа). Това е един безкраен процес, разбира се повечето хора не разбират тази концепция и се вкопчват в една информация с която прекарват жалкият си остатък от живота. За тях реинкарнацията ще се превърне в нещо многобройно, а закотвянето в 3D – “дълголетно“! Приятно четене – SPCTTR.



Ранният култ към боговете-зайци, несящи яйца

От стари времена езическите народи са се покланяли на зайците като богове на секса и плодородието и са ги разглеждали като символи на сексуална страст (Playboy), физическа и умствена сила и възпроизвеждане (и хомосекуалността). В Египетските и Персийските традиции има такива богове-зайци и те са били специално почитани през пролетта. Символите на Норвежката богиня Остара (позната с многото други имена, примерно Ищар и много други, референции към кралицата на Орион) са били косата и яйцето. И двете представляват плодородието. Оцветените яйца също са сформирали част от ритуала на Вавилонската мистериозна религия. Яйцата са били свети за много стари цивилизации и са формирали важна част от религиозните церемонии на Египет и Ориента. Оцветени яйца са висели в египетските храмове и яйцето е било емблема за живота, който се възпроизвежда, идващо от устата на Египетски бог. В древен Китай също има история за бога-Заек, като там най-сериозно е застъпена и проявленията и се виждат и до ден днешен. Нека я видим.



Китайската история за Заека-бог

Храма на заека-бог
Храма на заека-бог в Йонге, Тайван, покровителства LGBTQ общността (общност на гейове, лесбийки, транссексуални, бисексуални и други подобни). Храмовете на заека-бог в това си качество са практически неизвестни в другите китайски общности. Въпреки това наличието на този храм в Тайван отразява традициите, взети от китайската религия и Даоизма....


Чан Ер, летяща към луната

Според древната китайска легенда, имало един заек, които живеел на Луната (лунният заек), той се казвал Jаde, неговото задължение било да помага на богинята на Луната – Чанг Ер (Chang Еr - Ищар), като разпръсквал еликсира на живота (какво друго освен сперма, която също е бяла на цвят). По-късно заека Jade e преобразуван като божество (явно повишен заради заслуги към богинята) в китайската духовност. Джи Кун записва, че жителите на Пекин са се покланяли на глинени модели на заешки кукли в средата на есента, това се случвало в края на династията Мин. В по-късен период по времето на династията Цин (1644-1911) Заешките глинени фигури се превръщат в детски играчки. Въпреки това, куклите са почитани и свързвани с „Ye”, което в превод от китайски означава „учител“ (master), защото те са репрезентация на бога-заек.

Заека Jade яздещ тигър
Смятало се, че Чанг Ер – богинята на луната, имала домашен любимец, които бил по-бял от най-бялото, това бил белият заек Jade. Фолклорната история гласи: „Веднъж Пекин бил заразен от с чума и в почти всички домакинства имало болни. Когато узнала за това Богинята много се натъжила и изпратила заека в столицата, да помогне на хората като ги лекува (заека бил лекар, изобщо маскираните извънземни като божества много обичат да ни лекуват, спасяват, бат Исус и той така.....it`s a beautiful story :D ). Когато заека ги излекувал, те искали да го обсипят с подаръци, но той категорично отказвал, вместо това той искал да му дадат само нов комплект дрехи. Така той обикалял от къща на къща, всеки път с различно облекло, един път бил облечен като мъж, друг път като жена (демек демонстрация на двуполовостта на влечугоидните). Той също така вземал и различни животни, на които да използва за транспорт - елен, тигър, кон, магаре и други. Ето за това има много различни видове фигурки изобразяващи го (или имат предвид „....че фигурките изобразяват този момент от историята“).


Зайците като андрогинно същество

В китайската култура заека се описва като двуполовото същество. В баладата за „Му Лан“ (Му-Лан Ци, или познато ви още като анимето на Дисни - „Мулан“, 1998) се описва, че Му Лан е жена, която се преоблича като мъж, за да постъпи в армията на мястото на застаряващия си и болнав баща. Му Лан успешно успява да обеди колегите си в армията, че е мъж, без никой да заподозре нейният истински пол. Автора на творбата „Му Лан Ци“ референтира към неразличимите полови характеристики между мъжки и женски зайци, разбира се Мулан е репрезентацията на тази двуполовост. По същият начин феминизираните (женствените) мъже и мъжките проститутки могат да бъдат отнесени като зайците от китайският фолклор.

Постер на "Мулан" в които се вижда тази двуполовост


Заека-бог“ на Ян Мей


Ян Мей
Tu Er Shenв превод „Заека-бог“ е едно есетата в сборника „Zi Bu Yu“ на Ян Мей, писани по времето на династията Цин. „Zi Bu Yu“ буквално се превежда като „Неща за които Конфуций не говори“ . Ян подхвърля, че творбата за заека-бог не трябва да се приема на сериозно, защото Конфуций не одобрява това като правдоподобна история.
В творбата „Заека-бог“ Мей пише за човек наречен Ху Тианбао, които се възхищава (харесва) на млад мъж-надзирател от ранният период на династията Цин. Воден от нагона си, Ху надниква в мъжките тоалетни, докато длъжностното лице се облекчава. Младият надзирател разобличава, странното увлечение на Ху и го запитва защо е направил това. Когато Ху признава, че харесва надзирателя, последният го пребива до смърт. Месец по късно Ху се явява в сънищата на обикновен селянин и му казал, че той наистина заслужавал смъртта си, понеже обидил благородник (надзирателя?). Въпреки това, ръководителите в света на духовете харесали постъпката на Ху и го направили Заека-бог, които трябвало да отговаря за любовните афери между мъжа с мъж. Ху дава съгласието си селяните да издигнат храм в негова част – Заека-Бог.
Ян завършва историята за Заека-бог с популярната в Фуджиан традиция „Братска връзка”. Когато един мъж се врече в любовта си към друг мъж те се заричат да бъдат „Qi Xiong Di”, където „Qi” означава „договор или споразумение“ а „Xiong Di”значи „Братя“. След като и други хора научават за нещастния случай на Ху, започват да събират пари и да издигат храмове в чест на Заека-Бог. Ян заключава, че хората които имат любовни афери, тайни споразумения и невъзможни желания, трябвало да посещават храма на Заека-бог.
Симпатията на Ян Мей към Ху Тианбао хвърля известна светлина върху факта, че през 18ти век, хомосексуалноста в южен Китай, особено в областта на днешната провинция Фудзиен е толерирана. Постепенно това влечение намалява, силно повлияно от западната хомофобия и европейският колониализъм в средата на 19ти век. Въпреки това, когато Република Китай е създадена през 1911 година, мъжки проститутки все още са на разположение. Дискретните са приемлив вариант за хора, които искат да имат сексуални отношения с други мъже. Разбира се същият сюжет се наблюдава в Европа и САЩ.
Коментар: Съвпадението с историята на Остара и птичката превърната в заек, много добре пасва с този абзац, като допълня, че това с превръщането на птицата в заек си е намек за shape shifting-а. По късно ще говорим и за самите птици (кокошки).
В анимето за „Чудната петорка“ също имаме препокриване, бял заек и момчето Джак Скреж (с бяла коса), което е съживено (рециклирано) от техният главно командващ – Луната, която се явява самата богиня/кралица, дядо Мраз е само нейно протеже. И така Джак Скреж го играе самият Исус, които е възкресен от Богинята чрез технология (инсталирана на самата Луна, колко съвпадения направо ми се повдига) Има и друго интересно нещо, което съвсем случайно забелязах в комплект с тоя леден „Исус“, а именно неговата гега, но за това ще пиша отделен материал. Само ще вметна (понеже не се сдържах, god damn it!), че самият атрибут – гегата, играе много важна роля в цялата тая ИГРА.



И сега докато съм още на вълна божества зайци, преклонение и потайният хомосексуализъм, нека видим 20 жалки и дори зловещи снимки на бащи преоблечени като зайци с децата си, естествено, че е Мade in USA, там простотията е комбинирана с извратеност и гротеска. Веднага правя асоциация с филма „Ефекта на пеперудата“, където бащата-педофил на едно от децата ги събличаше голи в мазето си и заснемаше с камерата си... ужас!
Автора на статията с тези снимки е писал като увод „Странен празник е Великден, мъртвите възкръсват, Шоколадови бонбони с форми на зайци (култ към бога-заек). Боядисват се и се крият яйца по разни места..... както и странни възрастни зле маскирани като хуманоидни зайци, държащи децата си в скута.“ Предупреждавам ви, че няма да бъдете очаровани от гледката и най-много да си докарате трайни кошмари, и все пак ако искате да се насладите на аспартаменият козунак, обилното преяждане с яйца и плътта на младият агнец, не гледайте снимките, те само ще развалят това удоволствие!























Сатурналия, Великден и Еврейската пасха (от Стюърд Сурдлоу)

Има твърде много различни религии, твърде много церемонии са се провеждали, а дори и римляните са били езичници провеждащи ритуали и секс оргии в името на бог. Римската църква взема култа към християнството и го „римлянизира“, така римските граждани по-лесно приемат идеята. Например на 25 декември, римляните празнуват празника „Сатурналия“, на него се извършват сексуални оргии, ядене, пиене и кървави жертвоприношения. Римската църква преименува този празник на „Коледа“ (вземат от християнство), така римските граждани приемат по-лесно идеята. Както знаете на „Коледа“ се ражда Исус, което е пълна глупост, раждането му няма нищо общо с 25 декември. Според Новият Завет метеорологичните данни и звездните позиции сочат, че това лице е родено някъде през пролетта, приблизително около 20 март (а според мен и това е пълен ташак.....).
Следващото нещо което трябвало да се направи, било да се намери ден в който римските граждани трябвало да приемат за да почитат Възкресението на Исус. Всички езически празници са били разгледани, преди да се установи Персийския езически празник в чест на богинята на плодородието – Ищар (Ащар). Този празник изисква кърваво жертвоприношение и използва яйцето като символ на плодородието.
Тъй като този празник се разпространява на запад от Хазарите, особено в тевтонските племена, той става известен под името „Оеster”, които в името на богинята, женската плодовитост и плодородната реколта пренасяли в жертва зайци и яйца.
Християните днес празнуват този празник в чест на Възкресението, но истинската причина е за плодовитост, като в това число влизат човешки жертвоприношения, яйца и зайци.
Великден се отнася и до идеята, да се убие нещо и да се пусне в нефизическата сфера, за да може физическото да просперира. Великден също е мощен програмиращ спусък за смърт и възкресение. Еврейската Пасха е друг пролетен ритуал, което е с програмиращи функции за робство и бунт. Историята на Пасха разказва, че по време на Седер нощите, трябва да се принесе в жертва първото родено дете от мъжки пол. Това е активатор (тригер) за ритуално жертвоприношение. Обърнете внимание за честите истории за изчезнали деца от мъжки пол по новините, както и публичните атаки срещу мъже (Процес наричан още „Орионизация“).
В допълнение историята на Пасха разказва за боядисването на входната врата с кръв, за да се избегне посещението от Ангела на смъртта. Това е кървав ритуал, който стимулира енергията на животните да защитят дома ви (малко ми се види bullshet-че). Това се вписва добре в историята с Великден, където се използва кръвта на Исус за да спаси човечеството.


Принцесата е обучена как да действа :)

Дописка към този пасаж: Честно казано съм разочарован малко от това описание на Стюърд, почти бях на косъм да не го публикувам, но направих компромис (и за пълнеж). Това е разбираемо и той братчеда се цели към масите, славата, комерса и парите. За това и текста е толкова елементарен, даже не публикувах последното му изречение ... хвана ме срам и ми беше смешно направо! Ето к'во пише за край на този толкова кърваво червен пасаж „.....Easter is also about the human sacrifice of Christ and crucifixion as punishment for helping others escape totalitarianism.“ , total fuckness! Според мен това не е негова реч, той е един от малкото, които наистина имат дарба и потенциал, но за жалост е бил програмиран. Това е реч на неговият хендлър (някой предполагат, че това е жена му). Правителството иска да поддържа църковните жалости и илюзии за Исус, като по тоя начин може да контролира и самите маси.



Кокошката и яйцето като символи



Ако аз съм от Орион какво би ме накарало освен, заека-тотем на лунната богиня, да избера кокошка или в частност яйцето и? Ще предложа 2 хипотези, пък да видим, може да се окажат правдоподобни:

Хипотеза 1: птиците произлизат от динозаврите (влечугите). И освен, че са покрити с перушини, имат постоянна температура и могат да летят, това си остава факт, че те са далечни родственици на влечугоидните (в това число и Американският орел). Неофициално са произведени в лабораторни условия, както и ние хората, както и всичко останало. Тук бих отговорил на всички смешници дето все още се захласват по малоумен въпрос от сорта на „кое е първото – кокошката или яйцето?“ - отговор: първото е лабораторията!
Хипотеза 2: Кокошката може да снесе яйца без наличието на петел, (от тях не може да се роди пиленце). В книгата „Произход и история на империите Орион и Сириус“ Пер казва на Мату, че когато един път кралицата се чифтосала, тя можела да носи семето на своят любовник до края на живота си. Тя се чифтосвала само веднъж в живота си и носела семето в специална торбичка, от нея тя можела да оплоди всички яйца, които снася от това време нататък. Разбира се Кралицата имала много любовници. Макар и сравнението на Кралицата с кокошката да граничи с глупостта – принципа е сходен.
Макар и заека де се явява символ на секса и репродукцията, кокошката определено може да се яви като символ на потомството, защото тази птица е една от най-разпространените в днешно време (лесно отглеждане в изкуствена среда).

Програмирането с цветовете на яйцето:
Първото яйце е червено. Както знаете от предишната ми статията за цветовете (тук) Червеното е мощен сублиминален imprint, отговорен и спомагащ вашето сексуално програмиране. Сега си представете как набожната бабичка рано сутринта кръсти с първото червено яйце своето внуче, програмира го мама и стара, програмира го да е роб, закотвен в 3D, самият акт на кръстене е все едно викаш „Аз съм шибан роб!“. Червеното яйце активира и нисшият астрал.
Яйцата се крият и децата биват карани да ги откриват, играта се нарича „Лов на яйца“, а децата са Ловците, досущ като съзвездието Орион, колко гениално, предполагам тази игра се играе предимно в USA, не зная как стоят нещата в България (но бих могъл да предположа).

На времето нямаше 100 цвята за боядисване на яйца, спомням си, че бяха 3 или четири основни, най-често те бяха: червено, синьо, жълто и зелено (жълто и зеленото са всъщност негативният спектър на червеното и синьото)



Нека да разгледаме самата механика на процеса на приготвянето на яйцата като символика и imprint:
Яйцето трябва да бъде сварено, боядисано и след всичко това то влиза в двубой, за да победи или загуби – досущ като филма „300“. Но нека да разгледаме процесите малко по-детайлно.
Варене: всичките яйца трябва да се сварят на куп във врящият катран, пардон вода, сега си представете една бабичка цялата в черни дрехи и забрадка плюс гърбица и брадавица на носа, тази същата бабичка е набожна във всяка една фибра  от себе си, тя е чела библейското писание и е пяла някой псалми под влиянието на вино и ракия.... тя знае как са се варили грешниците в казана Адов, и покрай тях дяволи хоро играели...... и прави почти същото нещо с яйцата (без да го разбира на основно ниво). Да преведа какво исках да кажа: за един вярващ човек сцената, която ще се забие в подсъзнателните регистри ще е следната: врящите грешни души в казана на Пъкъла, е к'во не е ли така? Това е IMPRINT бе!
Боядисване: Тук бабата преди да боядиса яйцата ще се почерпи с кило вино, за да може докато пее (разбирай да подсилва модела си на self imprint) църковни псалми да боядиса яйцата. Е какво не му е редното на това с боядисването – тук нямам коз ? - разбира се, че имам коз (козове да искаш). Както някой от вас знаят разни войни от разни племена са се боядисвали ритуално в различни цветове за ВОЙНА. Да! Точно така, боядисвате яйцата и ги пращате на „фронта“ - това е пак imprint.
Двубоя: или още така нареченото „чукане“, ще пропусна секс тълкуванията, това е процес в който символично убиваме два уж живи организма като ги сблъскваме един спрямо друг, поставете на тяхно място две човешки глави – красота нали? Тук имаме победители и победени досущ като в една реална война, това е силен стимулатор за РЕПТИЛОИДНОТО съзнание, а на повърхността всичко изглежда толкова прекрасно!
Като заговорихме за рептилообразното съзнание, аз днес по неведоми пътища божи се озовах в една от големите вериги хипер-мега-гига-тера-маркети, това което там видях не ме изненада особено, полудели и нацяло зомбирани особи се блъскаха като хипнотизирани по щандове, напръскани с парфюм за 2 лева дебели лелички пазариха като невидяли, все едно за пръв път стъпваха в подобен магазин, една приличаща на прасе лелка пред нас нареди стока достойна за запасяване за края на света стил „малоумните предавания по National Geographic за 21.12.2012“. Пълна трагедия! Защо бе? Защо преяждате като прасета, защо купувате толкова ненужен боклук, защо се държите като деградирали орди зомбита. Аз ще ви кажа – държите се по този начин щото са ви програмирали, ония олигофрени дето ви говорят по телевизията и дето им се доверявате за всичко – за това им плащат, да ви програмират бе душици бедни!

Все пак ето няколко оригинални Zombie-варианта (за следващият идиотизъм преZ 2015), как да си боядисате яйцата:

















Теория за Л-ASAR-U-в ден

"Ставай бро and give ме a joint!"

Официално Лазаровден празнуване седмица преди Великден. А той е в неделята след първото новолуние след пролетното равноденствие. Тоест, ако не е на самото пролетно равноденствие, Лазаровден е съвсем близо. Този факт ни препраща към древните тракийски светилища, където пролетното равноденствие било отбелязвано с РИТУАЛИ. Някой от тях вероятно служели за посвещаване на младите жрици, посланиците (Администратори), на които предстояло да общуват с Великата богиня майка – Земята (Кралицата на Орион). Всъщност от земна перспектива Лазаровден е поредния псевдо празник, окъпан в църковен АlienShit. Името му е символ на здраве и дълголетие, което прожектира и анимира точно обратното – болест и нищета, нищо лично, просто трябва да се поддържа целият този спектакъл, че ако правиш жертвоприношения в чест на някой, ще получиш здраве и щастие – друг път!
Aко се базираме на материалите на Робърт Морнинг Скай, (справка: Лазар = (L)-ASAR , ASAR-U - лоялните поданици на Трона на Сириус. Предполагам, че това "L" е съкращение от "LEO" – лъв).
Лазар (L-ASAR-U или още АSAR-U) е верен служител и съратник на учението на принц ЕА и съответно ЕА-SU (разпространителите на знанието на EA), ASAR-U имал големи заслуги към работата на EA, но по неведоми причини намира своята смърт. Както знаем сирианците разполагали с технология (Made in Оrion) която можела да възстановява, лекува и „съживява“ наскоро умряло тяло, тази технология се наричала „Kaмера за реанимация и лечение“. Koгато ЕА-SU узнава за това, той намира L-ASAR-U и го поставя в камерата за реанимация, след три дни L-ASAR-U излиза напълно излекуван и продължава делото отново. Генетичните учени и важните хора за сирианското кралство били реанимирани с подобни технологии, подобно на методите на Кралицата на Орион.
Тук е момента да вметна и нещо за ритуала по клане и ядене на агне. Това е shortcut към Исус (ЕА-SU) или още библейската жалост за божия агнец. Да напомня, че сирианските войни имали практиката в по-ранни периоди да поглъщат плътта на своите врагове, още докато са пресни. Както знаете ЕА не бил особено удобен да управата в лицето на брат му ЕН-ЛИЛ, той бил обявен за „ДЯВОЛ“ а неговите последователи EA-SU за „богохулници“ ..... в наши дни когато похапвате сладко, сладко агнешко и дроб-сърма, вие ритуално поглъщате плътта на вашият враг ЕА-SU, по сириански, да ви е вкусно!

Коментар: Напълно разбирам, че с тия имена и титли може да има доста неточности, заблуди и спекулации. И да, въпреки това го правя. По тоя повод ще цитирам героят на Джак Никълсън, мошенника Макмърфи от филма „Полет над кукувиче гнездо“ : „Може и да не успях, но поне опитвам, мамка му!“ - което разбира се не значи, че не съм успял, всичко е относително. И може би и вие като мен сте се чудили, що в името на Лазар.......обикалят жени и пеят своите песни, ами ще поговорим и за това, точно сега.


Лазарките: кратки сведения



Интересен факт е, че от името на богинята „Еостре“ произхожда и името на хормона „Естроген“. Естрогените при женските индивиди се синтезират от фоликулните клетки в яйчниците. Със съзряването на фоликула те постепенно се натрупват във фоликулната течност. При настъпване на овулация тяхното ниво в кръвта рязко се покачва – това е така нареченият естрогенен пик, който стимулира половата активност и търсенето на сексуален партньор при женските индивиди. Т.е. плодородието и секса отново са водещи в цялата концепция “ - H.
За хормона „естроген“ ще говорим в друга тема, а сега нека се насочим към същинският ритуал „Лазаруване“:

В последният брой на списание 8 (април/2014) четем „12 годишни момиченца отдават чистата си енергия в ритуал....
Ако погледнем назад във времето ще видим как единствено в деня на пролетното равноденствие слънчев лъч образува фалос и прониква в най-дълбоката част на пещерата Утроба, за да оплоди според древните траки Великата богиня майка и тя да роди богата реколта. Това се случва в Родопите на всяка пролет от почти 9000 години. Преди около 7000 години част от хората се изселили от тези земи, те отишли към югоизток към бреговете на Тигър и Ефрат........
Смята се, че тези изселници били древни шумери. Те самите пишат, че са дошли тук от място наречено „земята на просветените владетели“. Те донесли със себе си много знания. Според шумерските текстове градовете им били построени от „мотиките и кошниците“ т.е. Земеделците. Затова за тях най-важен бил годишният земеделски цикъл – пролетното равноденствие. Тогава се провеждал и най-големият празник Акиту. На петия ден от началото на тържествата, на първото новолуние след пролетното равноденствие в храма на Великата богиня майка (по късно богинята на плодородието, любовта и войната – Инана) се извършвала церемонията на свещеният брак между Земята и Слънцето. Главната жрица е в дълга роба. Специална лента опасва главата и през челото. Отзад, точно в среда, се издига букет цветя, също като при нашите лазарки. Тази церемония е изобразена върху ваза отпреди 5500 години, намерена в главният град на тържествата Урук, в днешен Ирак. Пак там е и погребението на върховната жрица или владетелка Пуаби със златен венец от растения с цветя и листа, от двете страни на които се спускат ленти, а отзад точно в средата, стърчи цял букет. Помощничките и, по-младите жрици, имат подобни украшения.....
Заварваме ги да си разделят яйцата, получени от стопаните, най-често сурови бели яйца – символ на новият живот, на плодородието и на космическото яйце от което се е родил светът.

Пуаби с накитите, по нейн образ и подобие
 е облеклото на лазарките


Златните накити на Пуаби

Коя по дяволите е тази Пуаби? Какво е това космическо яйце? Какво общо имат нашите лазарки с целият този ритуал? Нека видим.
Пуаби (на акадски „словото на баща ми“) е била една от най-важните особи в шумерският град Ур, по време на първата династия на Ур (около 2600 години пн. н.е.). Обикновено тя е наричана „Кралицата“, но този неин статут е малко спорен. Някой писания по камъните в нейната гробница я легитимират с титлите „NINили „ЕRESHтова са шумерски думи, които може да се отнесат за жрица, наместника или принцеса (Кралица).
Това е извадка от официалният текст. Според мен и според хрониките Пауби е NIN-HUR-SAG е генетичен учен и сестра на ЕА. Mного хора не си дават сметка, че повечето от древните имена всъщност са титли, а един персонаж обикновено има много такива, освен своето собствено име. Такъв е и случаят с NIN-HUR-SAG, което е титла, давана на SSS-Т Принцеса, която е трябвало от време на време да представлява трона на империята Сириус. Кралете винаги трябвало да имат чистокръвно потомство на орионската Кралица до себе си, като своя „сестра“ (макар да нямало кръвна връзка), която да бъде третирана като равна. Така че всички сириански Крале и Принцове (като ЕА) трябвало да имат чистокръвен женски наследник на Кралицата на Орион, позната като „NIN-HUR-SAG“. В превод термина „NIN” oзначава „Кралица“. В добавка името на шумерският град-щат УР се превежда като „Първият и с най-голям чин от“; „Първоначалният“; когато се използва като наставка, предполага „Първият от групата“ или „Величествена персона от“.
Връзката на лазарките с Пауби е символична, ето как си обяснявам аз нещата:
В определен период от време нейните млади и вече съзряващи полово наместнички (жрици, или вероятно дъщери) биват изпращани на нещо като обиколка за да търсят подходящият генетичен донор, знаете колко важно е това за Кралицата, с които да се съвкупляят. За да подплатя това твърдение, моля припомнете си сюжета от сериала „V”, в които Кралицата Анна реши да „омъжва“ Лиза (принцесата) и да създаде потомство, за целта тя трябваше да избере подходящ партньор – тъпотията бе, че се спря на оня бездарник сина на Ерика ... смях, дано разбирате какво намеквам.
Самото лазаруване е съпроводено с постоянни напеви (пеели се 22 песни). В ранните легенди за русалки, сирени и самодиви не се ли е случвало точно това? Те пеели и примамвали нещастните и упоени моряци и овчари да се съвкупляват и после да ги убият. Ами при животните как е : Птичките пеят своите любовни песни, котките мечат, вълците вият, всичко това е продиктувано от ДНК и хормони то е ясно...... но и пеенето и издаването на звуците не са за подценяване, знаете, че звука е вибрация с определена честота, като прибавим и синтеза на естроген и прочее неща, ами менструалният цикъл, ами бялата светлина, чудесна среда за програминг и изпълнение на ДНК командите „подчини се на женската бе пич!“. Колкото и смешно да звучи, това е факт, някой от вас ще се смеят, защото не разбират механизма, нямат и една страничка доказваща обратното, имате само едно шибано „НЕ!“ и това Е.
С две думи Лазарките символизират тоя целият процес по привличането на подходящият мъжки и съответно зачеването и даването на потомство. А едно време не беше ли точно така .. пращат младите булки на оглед и да се омъжва там, легитимно „продаване“ на жива плът, нещо подобно като циганките по пазарите. Я гледайте филма „Хитър Петър“ от 1960 и проследете съдбата на Ралица, която е принудена да се омъжи за гърбат, плешив и дърт травестит – Хаджията Костаки. Unique shit!


Кралица Пуаби със своят верен сириански лъв, класическо!



Великият грях на жертвата

Вие сте жертва, това автоматично ви вкарва в серия от ритуали в това число жертвоприношения, източването и канализирането на енергии, заблуди и оставянето ви в невежие! Какво имам предвид? Хайде честно да си кажем, че повечето се идентифицират с горният субект и влизат в „светата обител“ само и единствено защото чувстват ВИНА и ГРЯХ, отивате там и се сливате с другите също виновни и грешни орди зомбита. Никой не може да издържа на псевдо певческите напъни на вече упоеният от алкохол свещеник, но така ТРЯБВА, това е за шибано ваше Добро. В крайна сметка вие излизате с внушението за опрощение (до следващият път) и източена енергия (разбира се, че не го усещате, преяли с те с въглехидратни храни като козунака например) – някой трябва да се храни, и нямам предвид, че това сте вие.....

Я да чуем какво мисли господин P. по този въпрос с масовите ритуали:

Въвличането в даден масс ритуал се състои главно в 2 неща - лична импликация (в зависимост съзнателно ли е въвличането или автоматично) и ритуално действие. Дори да няма лична импликация, или съзнателна такава, самото ритуално действие върши само работата, за която е предназначено. Многомилионните ритуали като Великден са замислени преди хиляди години с цел контрол над населението и подсилването на точно определени мисловни модели, и поведенчески такива, у народните маси. В така нареченият ''великден'' няма нищо християнско, както е съвсем нормално и за останалите псевдо християнски празници като коледа на пример. Автоматичното въвличане, или още по-зле, принуденото такова говори единствено за ниското културно ниво на изпълняващите ритуал, който дори не разбират, състоящ се в действия, толкоз (или повече) идиотски обяснени и организирани (типично по православно) като това ''официалното становище на православната църква'', че мазането с червена боя символизирало мазане с кръвта на този дето уж спасявал миряните! Е как се мажете с КРЪВТА на тоя, дето вярвате, че ще ви спаси бе мама му стара, как да ви спаси като е целия в кръв, и на вярно е изял 3 гори бой за да се стигне до там? Не ставате ли супер извратени вече? И мажете децата си наричайки ги ритуално с такива неща? Вие сте едни ИЗВРАТЕНИ копелета ве  В нашият свят почти всичко се изпълнява квази-ритуално, но не всеки ритуал е полезен за енергетиката...Пътят на един свободен човек е индивидуален от към тези неща, масс ритуали и прочие просто не са част от плана, защото този човек знае за затварянето в рамки, знае за масовото - то е винаги под чужд контрол. Идват 2 интересни момента, от които всяка религиозна институция изпитва паника: първият е когато човек започне да си задава въпроса ''ей, това от къде произлиза?'', а вторият дефинитивен за доста хора момент е когато човек започне да губи някои базисни страхове държали го в ''автоматичен режим'' до преди това. Този е моментът, в който никакъв страх от мистики и паранормална простотия не могат да спрат осъзнаването на факта, че човек няма нужда от религиозни ритуали за да го бъде, понеже на този етап знае, че Духът е ИНДИВИДУАЛЕН и няма никаква връзка с религията, и че няма нужда някой да каже в место него какво е той самия, както имат навика да правят ВСИЧКИ религиозни и квази религиозни деятели, гурута, учители, инструктори по не знам си какво и т.н Ритуалността стои в основата на обществото, така е, но и излезлите от масовата такава можем да кажем ''fuck it!'' без нищо да трепне...ни от вътре ни от вън.
допълнение: “Не въвличайте децата си автоматично, в неща, които и на вас не са ви ясни, ей така, заради собственото ви шубе от мистичното, религиозното и въобще не познатото, което разбира се лесно може да стане познато ако се разследва. Имате право да стоите в не-видение, да, то е ваш личен избор, така бихте си задавали много по-малко въпроси, което разбира се улеснява собственото ви съществуване. Но те са още мънички...както говори философията на Карате, те са още бели листи, върху които ще бъде написана една нова история. Не ги задължавайте да изпълняват пагански секс ритуали като великден само защото това било някаква традиция...която някой някога заставил народа да изпълнява на сила. Пазете тяхната индивидуалност. Тя ги прави това, което са. Децата не бива да бъдат заставяни да се определят от външната среда...“

***

Другия мега тъпизъм е, че на празника по никакъв начин не трябва да извършваш друга работа из домакинството, било то да переш, миеш чинии и всякакви там действия отклоняващи от самото празнуване на празника. Хората посрещат тази тъпня със СТРАХ, било грях да переш... щяло да ти се случи нещо, total fuckness! Казват „Не е хубаво да переш, ще ти се случи нещастие“ и в повечето случаи са прави тези жалки идиотизми, ти сам се imprint (selfimprint) с нагласата, че ще ти се случи нещо лошо, „Са прах дрехи, сигурно ще ми изсъхнат ръцете!“. Не ръцете няма да ти изсъхнат, но ще предизвикваш подобни ситуации, защото подобното привлича подобно. Не случайно по време на празници има доста хайде да ги наречем пострадали – жертви на своето мислене.

Виждате ли колко е важно да се почита Богинята майка, никакво излишно движение, само почит – три шибани дена само за това ще мислиш до момента в които те вкарат обратно в мините (визирам африканските хора, създадени за работа в мините) и ти сцепват задника от работа и камшици!

Другият тип пострадали от празниците са чревоугодниците и лакомниците (според библията най-големи грешници, малко преди прелюбодейците). На скоро един познат ми сподели, че на Коледа негова позната погълната 7 пържоли и 13 крем карамела (без да брои алкохола и салатите). Всъщност това е добро потвърждение, че населението в трета плътност е предимно от животинският ареал, примерно овцата няма механизъм, които да и сигнализира в мозъка, че е преяла. Ако се налагаше бих избрал да вляза в по-дълбок грях ( :D ) да съм „прелюбодеец“ отколкото преяждащ добитък, disgusting!


За финал

Тук на финала би трябвало да сте напълно убедени, че кретенизъм като „Христос Воскресе!“ е безсмислен и най-малкото неадекватен. Ако все пак някой от вас толкова държат да поздравяват своите себеподобни с някакъв поздрав/отговор, то аз ще ви предложа един напълно реален такъв:

казвайте: „ИЩАР КАЦНА!
отговаряйте: „НАЙСТИНА КАЦНА!“

Ако все пак някой полуидиот реши да се прави на умен и ви парира с „Къде кацна?“, му отговорете: „В подножието на Тигър и Ефрат!

Да зная, че не бихте посмели да го сторите, социалното програмиране е толкова силно, че някой ще си помислят, че певицата ИЩАР е пристигнала в родното им село и ще изнесе безплатен концерт. Но да напомня за гатанката на H.Ако Исус е умрял в петък през нощта и е възкръснал след 3 дни, тогава защо възкресението е празнувано в неделя, само 2 дни по-късно?“ - въпрос на който никой от божите наместници не може да отговори!
Както споменах образа на Исус се използва единствено за програмиране и контрол на масите, ако човек осъзнае това нещо и на подсъзнателно ниво, този програминг автоматично отпада!

PS: НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ да задавате този въпрос на подпийнали бабички облечени в черно и с свещ в ръка, ще пострадате жестоко.


Честит ИМ празник!



Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet