Червено, Бяло и Синьо - цветовете на програмирането [shots]

Стартирам и секция [SPCTTR SHOTS] в която ще публикувам и по-късички но също добри статии.
В публикацията Съзнание, куб, хиперкуб и архетипното ядро, написах някой неща за трите основни програмиращи цвята - Червено, Синьо и Бяло. Според мен корена им е извънземен (както и всичко останало). Тук ви представям и един кратък абзац от Стюърд Сурдлоу по същата тема. В него е говорено предимно от земната перспектива на нещата, разбира се те чудесно допълват изложеното в моята статия. Приятно четене, и знайте, че това е само началното - информация по тази тема тепърва ще се "разахривирва" - SPCTTR.

Червено, синьо и бяло са три от най-срещаните цветове представяни пред широката публика. На децата се imprint-ва още от много ранна възраст да обичат, почитат и издигат в култ тези цветове, най-често това е маскирано под формата на патриотизма и важни обществени събития. Те се научават да стоят мирно на тези цветове, да са заклеват във вярност на фона на същите цветове (става дума за Американските граждани). Модата също е фокусирана върху тези цветове, често ще видите дори и трите цвята в комплект (както и по-отделно). Междущатските пътища, магистрали често изобилстват с информационни табели, на които ще видите червено/бяло и/или сини мотиви. След планираният терористичен акт на 11.09.2001 от правителството на САЩ, тези мотиви са още по-актуални, те са вече символ на американеца-патриот, борещ се срещу тероризма (total fuckness!). Ще видите повечето хора да развяват тези национални флагове в къщи, на работното място на публични места както и по превозните средства (както и стикери с други идиотски послания). Всъщност знамена се раздават на конвейер – на паради, на места за почивка, както и на публични места. Разбира се това не е нещо лошо, на публиката и е обяснено „официално“ какво значат тези цветове:

Червеното символизира кръвта на загиналите във войните за тази страна (САЩ)
Бялото е еманация на чистотата.
Синьото е символ на синьото небе (разбира се тук не трябва да има летящи самолети оставящи химически следи, и се питам: защо американците след като знаят това за чистото синьо небе не попитат техните правителство и президент - „що аджеба това небе е осеяно с бели следи?“).
Това бяха официалните версии за тези цветове, нека сега да видим, тяхната друга тъмна страна:

Червеното – това е мощен сублиминален imprint, отговорен и спомагащ вашето сексуално програмиране.
Бялото – То е символ на слепотата, което ще рече, че то те „заслепява“ от истината или с две думи: оставя те незрящ за някой неща.
Синьо - морското (небесното) синьо е репрезентация на бъдещата агресия.

В България може да се насладите на това лого,
завъртяно на 90 градуса на дясно, прилича на глава на извънземно

Може би вие направило впечатление (или може би не е) , че повечето големи и успешни търговски вериги използват именно тези цветове за техни лога (в статията си показах някой лога). Използването на тези цветове е предпочитано в бизнес средите. Марките „Lowes”, “Wall-Mart”, “K-Mart”, “Target”, “Office Depot”, “Office Depot”, “TJ Maxx”, “Club Cam” и много други. Комбинация с червено и ярко жълто е репрезентация на ELF (радио вълни с много ниска фреквенция в диапазона от 3 до 30 Hz).
От изложеното до тук става ясно, че масата хора е програмирана към тези цветове, така, че за тях (примерно Илюминати) е много лесно да привлекат вниманието Ви и разбира се вашите пари. Логотата на тези големи магазини и вериги са на същите цветови настройки с вашият автоматично „инсталиран“ патриотизъм.

Персоналното обслужване и поемането на отговорност са табу, което е логично. Никой не иска да поеме отговорност, на никой не му пука за нищо, и защо да го правят? Апатията е разпространена като вирусна инфекция (вирусно съзнание). Бизнеса е разделен. За всеки е адски трудно да се бори със Системата (човек ориентиран към Баланса знае, че няма смисъл от тази борба.....но Стюард се е поляризирал леко тук), тъй като тя е една огромна машина, която поглъща всичко по пътя си. Представете си един служител работещ в самата Система, той няма особен стимул за работа (предлагам ви да се разходите в някой държавна институция тук в България, там ще видите много ЗОМБИРАНИ умове), те нямат гордост, етиката им е непозната, макар и в Системата – те са без власт, техните началници нямат власт, дори и хората над тях.....освен Илюминати и техните истински ГОСПОДари.
Банки, разни организации, училища и болници са повече като корпорации, както публичните така и частните, в тях тези цветове са задължителни. Наблюдавайте кои корпорации фалират и кои остават на „борда“, обърнете внимание на цветовете на „оцелелите“, определено вече може да познаете какви цветове и цветови схеми ще видите там. Даже на базата на цветовете може да определите дали една корпорация ще се задържи на върха или ще бъде пометена от Системата..... Разбира се тези неща са определени много отдавна, просто сега те стават по-очевидни за някой от нас, самата общност не си дава сметка за това, за нея това са поредните „синхронности“ наречени просто „случайност“. Илюминати са царете на криптографията (наука, която се занимава с теорията и практиката на скриване на информация), те знаят много добре точно в кой момент на какво ниво какво да ни покажат, всичко е толкова прецизно изпипано, отклонението дори от микрометър е немислимо, което е типичното извънземно мислене.
За Илюминати червеното представлява сатанинските ритуали и церемонии, този цвят е същността на тяхната религия. Бялото е репрезентация на способността им „Бяло Пране“ (от английски „White Wash” е синоним за репрограмиране, рециклиране на съзнанието и изтриването на паметта) при определени случаи. Небесно синьото е символ на цвета на епифизната жлеза на влечугоподобните. Всяка една звезда (звезда от знамето) си е пентаграма, за тях това свещен символ (не ви съветвам да губите ценно време за да се занимавате със сатанинските простотии на илюминати, това е стара работа, просто материала е от тези „златни“ времена на съвременната конспиративна литература).
Започнете да НАБЛЮДАВАТЕ разпростирането на налагането на тези цветове. В момента повече от 25% от националните знамена в света включва някаква комбинация от тези цветове (червено, бяло и синьо) , особено при по-новите страни. При 50% от всички знамена ще откриете тези цветове в комбинация и с други цветове или само по един от тях (вариациите са много, за информация погледнете националните флагове, за по ясна картина). Разбира се това много добре се напасва с идеите на НСР, всички тези знамена са преход към едно единствено знаме – глобално знаме, изваяно от тези три цвята.

Червено, бяло и синьо са „маркери“ за САМОУБИЙСТВЕНО ПРОГРАМИРАНЕ, също така на боя и войната в името на някаква кауза (в 100% от случаите измислена такава). Те също програмират хората да имат по-голяма лоялност към тези, които контролират цветовете, без да мислят за самите себе си. И така: Червено, бяло, синьо ....какво означават сега тези цветове за теб?

Автор: Стюърд Суърдлоу

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet