Вегани добри и мили, вие сте мутиращи рептили


 
Колкото и да не ви се вярва в заглавието и за да онагледя, споделям някои базови прилики, които открих в поведението и начина на живот на двата вида. Ето ги и тях:


> Падате си по зеленото. И по зелки, и по сделки. Бил Гейц ви обича, не само защото е един от вас.
Както и по синьо и лилаво в модерните ню ейдж-сошъл джъстис уориър-феминистки-еко-вег прически – все пак са нюансите на Орионската мъглявина в произход. Освен ако ф НАСА не ни лъжат :О
 

> Тъй като ви липсва основен източник на вътрешна топлина и мазнина, търсите постоянно да се припичате на слънце досущ като влечуги, иначе замръзвате и ще хибернирате (терминално).


> Ожесточено хапете и плюете отрова по оногова, който атакува територията ви (постави под въпрос доктрината).


> Женските са алфата, мъжките – послушки. Да не помислихте, че са омега (: В случая отношението е още по-извратено, защото докато при женската рептилия единствено тя избира с кого точно да се плоди като най-добра генетика за висшата каста, тук алфалфата (пън интендед) назначава Vазектомия на мекотелото. Което е добре, редуцирането става от самосебе си.

> Трябва да съборите патриархата, за да настане веган феминистко царство, в което да се тъпчете с безмесни бургери без никой да бодишеймва формите ви на Богиня Майка. (Да, не всички сте кльощи, защото в голяма част прецаквате инсулина си) 

* таз отляво се казва Lizzo, прави му сметка

> Консумирате човешка плът и кръв. Всъщност вашите собствени – колкото и да пасете, разграждате тъканите си и органите отвътре, докато не заприличате на 150 годишен монах, мумифициран в планинска пещера.

> Имате проблем с приемането на телесната смърт. Търсите начини за поддържане на вечна младост и безсмъртие, но въпросната ДНК технология ви липсва и щението е невъзможо. Също така кожата ви е суха, излющена и набраздена.


> Открито или не, мразите човеците. Те не са достатъчно еволюирали. Вие ще им покажете как става, защото ги превъзхождате.


> Безсърдечни убийци сте и емпатията ви куца. За да се изхранвате (парадоксално словосъчетание между диетата и целта й) , заради вас из насажденията умират стотици животни на квадратен километър – сърни, зайци, къртици, птици, насекоми… отровени, отстреляни. Ала вас това не ви засяга.


> Но пък сте ЗА яденето на буболечки. Нямате против, стига така да опазите Гайа от вредните емисии в климактериума.


> Нито един йога-веган-хуяуаска ритрийт досега не е успял да ви качи особено вибрациите. Долните чакри все така ламтят за вибратори и кристални дилдота/яйца, докато горните си въобразяват, че са возвисени отвъд егото към универсалния морал и истина. Която е, че докато сте в тяло от плът, малко или много имате хищна природа. Нормално, вкоренена ни е от роднините в тилния мозъчен дял. Нито него, нито егото, можете да ги отрежете. ПийSSS (:


*ПС: Пъхането на соев салам в отверстията не помага при житейски и стомашни проблеми. Преди употреба най-малкото спрете спиртовката. Ракията и джинът сериозно вредят на вас и другите около вас (:


DoNnA

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Еnter the VʘID