Shit Makes the Flowers Grow


...w`da fuck ? Нима това е така? Така е! “Тудуф-тудуф-тудуф!”… току-що покрай мен премина bulshit eкспреса за да подплати това, което се каня да пиша. Снощи седейки пред тв, докато очаквах да свърши един тъп филм по HBO за некви друсани девойки с проблеми от сексуално естество, блуждаех из ума си и разсъждавах дали не е време да започна да пиша за нещо в блога си… тук ще спра за да кажа: Теми много, уви нищо не ме грабва, всичко ми изтъпя, искам нещо ново и интресно, нещо, което да привлече ума ми.
Хомосекуалисти-активисти, борещите се за правата на дивите патици? 5G? Извратен елит? Хората-овце/Хората-прасета? земно-неземна екзотерика маскирана като нещо тайно? Извън тялото, извън пантофите и извън закона? …fuck them all! Това са ‘mind shits of da day’ тъпотите и са още от същото! Докато ви пиша тия неща тъпия филм с друсаните девойките свърши и започнаха надписите, докато все още блуждаех из ума си, внезапно започнах да чувам неква изключително дразнеща хипи песничка, която вървеше за музикален фон на края на филма. Бях на ръба да спра тв, в тоя момент се заслужах в припева й, от който долавях само “shit makes...”, а после се заслушах по-внимателно и чух целия припев “shits makes the flowers grow”. Абе к’ва те е тая хипарска простотия бе? После си рекох, че има голям смисъл, и се сетих за lsd експериментите през 1969 и как хората са се наричали “децата на цветята” или там некъв шит. Но защо аджеба са се наричали така? Ето защо – знаели са, че са затънали в лайната на Системата! Всъщност не зная дали е точно така, но виждам некъв pattern, който цикли през времето и дори прост машинен алгоритъм би го засякъл.

Е Хубаво де, пак ли за лайна ще си говорим? Пак същото от старото, яко! Дейба, поне да бехме диви свине в африканската савана, тогава щеше да има по-голям смисъл да говорим за лайна по цял ден. Представяте ли си само какво си говорят по цял ден прасетата? “Брато айде да се търкаляме в лайната искаш ли? - Еми ние вече сме в тях така или иначе, как да не искам! - Но дори и да не исках, нямаше да мога да откажа, понеже съм диво прасе. А между другото чу ли, че снощи лъвове изяли две прасета от наше стадо. Боли ме кура, сега ще има повече лайна за нас, баси кефа!”. Малко е тъпо да го казвам, но една сентенция би гласяла така “Прасетата обичат лайна, a ние пък обичаме прасета!”. Ето за какво говоря:



Надявам се, че се посмяхте, а сега да поговорим малко по-сериозно за това. Накратко първия тип хора, които искат да са по-high като мислене, не искат да имат нищо общо с shits (в това число и bulshits) и това изглежда логично, те казват “аз избягвам shit-а, това е начина!”. Те не влизат в социални мрежи, не ползват смартфони, искат един ден да живеят в гората, ама ако може да няма отровни змии, диви животни и отровни насекоми, за сега е по-добре в панелката. Разбирам тези хора, понеже и аз съм бил частично в тая поза. Това не е лошо, но пък за сметка на това е заблуждение. Другия тип е по-радикален, той просто си основава нова общност, в която има пълна изолация от секъв shit, знаете как свършват тия общности и хората в тях. Май пропуснах да спомена масовия тип, този който живее зарит от shits и не дава пукната пара. Тия са кантар с африканските диви прасета. Допускам, че има и “Четвръти тип” ….звучи като страшен филм за извънземни набези над хора, който може да те разболее с тъпотията си. Може би тоя експериментален четвърти тип/вид са тия дето успяват насред всичкия булшит да извлекат поука и да израстнат като личност. Значи не се налага да се изолираме от целия тоя шит покрай нас това ли искам да кажа? Да, май това искам да кажа!

“There are four kinds of people to avoid in the world: the assholes, the asswipes, the ass-kissers, and those that just will shit all over you” - Anthony Liccione

Това разбира се означава, че не е нужно да мимикрирате некви псевдо практики. Не е нужно да стоите на тъмно в банята и да броите бобчета, щото некъв си езо-шаман-разбирач ви е казал, че това е начина. Разберете, че ако имаше нещо като религиозен ад и ако аз бях дявола, щях да вкарвам хората там само ако разбера, че някой се опитва да се прави на някой друг. Мразя шибаните имитатори! Всеки може да е оригинален. Нека да преразкажа една басня за орела и гарвана:

Орел се спуснал от една висока скала и отмъкнал агне. Една гарга го видяла и решила от завист да направи същото. И като се спуснала със силен крясък, налетяла на овен. Понеже ноктите й се забили в руното му, не могла да се издигне, а само пърхала с криле. Овчарят най-сетне забелязал какво става, втурнал се и я хванал. Подкастрил краищата на крилете й и привечер я отнесъл на децата си. А на въпросите им що за птичка е това, той отговорил:
-Доколкото мога добре да разбера - гарга, но според както иска да се представи - орел.
Така съперниченето с превъзхождащи ни не води до нищо и към несполуките се притуря и присмех.

Всъщност го копирах от интернет, а уж преди 2 изречения се вричах, че мразя копи/пейстърите! Но нека ви напомня, че в тая кратка статия съм и Дявола и де факто не мога сам себе си да вкарам там, където вкарвам другите, LOL. Като шефа на затвора, той и затворниците са на едно място, ама единия си отива след 17 и взема хубава заплата, още LOL.
Започнах да прозирам, че де факто най-богатите хора на тая планета дават мило и драго да нямат нищо общо с какъвто и да е било shit, което не им пречи да създават такъв за масите. Имаше една картинка за едни птици:



Да живееш в стерилност означава точно това, да си изолиран от всички тия лайна, които ти помагат да израстваш. Няма проблем, ако си душевно джудже, следващо sequential модела и се кланяш на странни неземни лица и форми.

Сигурно мнозина от вас, като сте били по-малки ви се е налагало да асистирате на по-възрастни роднини при торенето на градината през ранна пролет на село. Мразех това. Некви животни серат тонове лайнища, а хората вместо да ги изхвърлят, държат тая бактериална бомба в двора си горди и все едно им пише на челото “вижте ме бе, мамка му, колко тона лайна имам в градината!”. Въпреки, че знаеш каква е идеята, някак си това ти се струва гнусно и тъпо! Купете химия, наторете с нея, да видите чушки и домати от по 3-8 кила едната, какви хубави и лъскави, дори могат да разтворят паст и да те погълнат като в кадър от филма “Челюсти”. Разбира се знаете каква е истинската причина да се торят градините – за да има растеж. Ето как един пример от чистата селско-стопанска дейност може да ви отвори очите. 
Conceptual aside: бягяйте през глава от модерни думички и примери, ако не завършите в някой психо диспансер, то ще се окажете без солидна сума кинти.

За да избегнем някой недоразумения от типа “Ама той SpectatorBg каза така и така, пък аз к`во напраих и нищо не стана!” ви моля да мислите с главите си преди на започнете да правите нещо (всичко различно от неволевия контрол на вегетативните функции). Живота ме научи, че колкото повече мисля, толкова повече “мъките” ми са по-малки в последствие. Помнете това. Помнете, че това също е блог, в който изразявам личното си мнение, а не блог за това как да ви науча да излизате извън тялото си и да правите разни глупаво-идиотски неща. Има доста такива блогове и страници, потърсете информация там.

Оh shit it's shit!” - Stephen King

Когато говорим за това да растеш благодарение на отпадни материали, трябва да се обърне внимание и на подводните камъни, които се крият в това, на първо чете се сещам точно за 2 от най-важните:

Факт 1: не нагазвай в лайната ако нямаш здрави ботуши и удобна лопата за да се изровиш после от тях!

Факт 2. Ако имаш много душевни рани не нагазвай в лайната, те ще инфектират душата ти и ще пострадаш. Гази само със здрава душа!

Мисля, че това беше мнението ми по повод лайната и личностното израстване. Макар, че на места изказа ми бе грубоват, надявам се, че тази мини статийка ще успее да се загнезди поне в 1 неврон на вашия ум, после знаете какво следва – невронен път, невронна мрежа и накрая зам.шеф на дявола в некъв имагинерен ад. Това е от мен, а сега песничката:


Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Еnter the VʘID

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet