nICE sNOW game: Спечелете една невероятна книга! [EDIT: 31.12.2016]



Здравейте драги читатели, 

поръчахте ли си вече новата книга на издателство "Паралелна реалност" - "Първият тунел: Окултната зала в Египет"? Да? Това е чудесно! И аз! И все пак... И понеже днес е 22 декември 2016 и не се случва почти нищо интересно за масовото съзнание, решил съм да направя малка изненада: ще  подаря една бройка от новата книга на някой от вас! Разбираемо вие сте '> 1 && =n' и няма как да посоча някой просто ей така, ще се наложи да измисля нещо, so... let`s play the game!

Да уточня, че това мое дело няма нищо общо със всякакви жалки празнувания, които ще се случат близките дни ...till the end of time, а човек трябвало да е милостив към всички и/с всичко, но нищо, че през останалите 346 дена е касапин в местния колбасарски цех :) 

Forever практиката при мен винаги е била да си купувам по 2 от новоиздадените книги на издателството, едната за мен и едната за човек, който почувствам, че я заслужава, и в това няма нищо символично (което знаем, че няма как да е така). През годините имаше доста хора, които чувствах, че го залсужават.... е разочаровах се, оказаха се, че това не е било така, просто са играли роля пред мен, а после са се присмивали и са си шушукали "тоя па лудия, дето чете тия откачените книги"... Поне някои от тях да си бяха направили труда да прочетат някоя от тях. Ех, колко щеше да е яко да можеше да си говоря с някой за имперските титли например :)
Инсталирам филтъра "аз съм добър" и ви казвам "разбрал съм защо го правят, та това е тяхното ниво и на него нещата стоят така, а там няма място за подобни материи", деинсталирам филтъра и си давам сметка, че е по-лесно да не четеш тези книги, защото просто за твоят current level те са ирелевантен аспект. НЕ чети тези книги мамка му!

И така стигам до момента, в който съм преценил, че е по-добре да подаря едната книжка на някой от вас - моите читатели ('> 1 && =n'). Защото така поне ще съм сигурен, че книгата ще бъде прочетена! За целта съм измислил нещо като това:

1. Харесвате facebook страницата ми, ако не сте го сторили вече.

2. Пишете ми на лично събщение този текст "mery christ my ass!".

3. Срока това да се случи е 28.12 или най-късно до 29.12.2016 година.

4. До 31.12 ще обобщя бройката на участниците и със сложен алгоритъм ще изтегля моят човек, името на който ще обявя във facebook страницата, ще журираме Аз и моят Висш Аз :)
 
5. По-късно ще му пиша за да ми предостави адреса си и друга лична инфромация като credit card number, любими порно сайтове, любим канибалски филм,  IPv4 адрес, MAC адрес и т.н.... u know, just for fun :)

6. Ще очаквам да ми върне дали я е получил и дали вече не го издирват от няколко банки или от отдела "кибер престъпления" към МВР, ахаххаах.

7. Това е просто точка 7, тук няма повече нищо за четене :)


Сега нещата стоят така, но след време като привлека големият паричен поток ще отворя поне 10 книжарници и огромна книгопечатница, в която ще изпечатаме всичката яка литература на земно ниво. Надявам се да има много за всички. Да си мечтаеш е най-хубавото нещо на света :)))))) 



That's all folks!


PS: Догодина започвам да навлизам яко във synchromystic нишките на реалността, така, че бъдете подготени за това :))) 


[редакция: 31.12.2016]


ТЕГЛЕНЕ НА ЖРЕБИЯ: 



Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet