Церемонията по откриването на олимпийските игри в Рио и култа към свещената вагина



През 2014 година Бразилия бе домакин на световното по футбол и сега през 2016 отново е домакин на летните олимпийски игри, според мен това е повече от “нещото, което може да те накара да мислиш, че не всичко е на случаен принцип”. Абсолютно нищо не е така и няма как да бъде, дори прашинката, която е сега в окото ми е там с някаква причина, by the way това не е прашинка а бяла кръвна клетка, може да го кажете на някой и така да изпъкнете пред него :).
И каква може да е причината последните 2 най-мащабни игри (в Играта) да се провеждат на едно и също място? Да речем, че някой е решил за концентрира енергия точно в този регион, точно в този timestamp и да не забравяме, че страни като Бразилия са изключително вманиачени в религията, за тях това е повече от нашето глупаво неделно ходене на църква, тези хора отдават на 101% от своята енергия в това направление (иии сега идва ред на първата бележка, която си бях писал преди две вечери). Гледах някакво туристическо предаване по Travel Channel, където каква жена правеше обиколка около Бразилия, естествено първата и дестинация бе Рио, където постоянно се виждаше статуята на исуската и през 2-3 секунди се казваше колко вярващи били хората там (чак получих гастроекзофагиален рефлукс). Жената бе посрещната не от кмета или някой друг, а от хора на най-голямата им местна църква (секта), облечени в супер смешен травеститски дрескод, а техен символ бе не кое да е, а именно “Давидовата звезда”. Бам! Първата синхронизация – Давидовата звезда е репрезентация на сливането на двата орионски триъгълника и посвещението им с служба на нейно величество. Rio = Ori (писал съм го това в някоя от статиите си). 

И макар, че над Рио има огромна статуя на исуската, то за повечето от вас, както и за мен не е тайна, че основният култ е към неговата майка, т.е. нейно величество богинята…. Връщам се пак на предаването: след обичайната доза религиозен bullshit и ореваване на ефира колко грешни са невярващите, дори успяха да внушат на водещата, че има множество грехове и, че биха я освободили от тях for free, за да видят “драгите” зрители целебната сила на просветените идиоти в смешни дрехи! След сеанса водещата обясни в очарование колко освободена се чувствала, и как няма – току-що и отнеха доза енергия, която тя грешно е идентифицирала като нещо тягостно, cow! Накрая на обиколката й я откараха до някакво място с нещо като мини водопад, за което и казаха, че тук се провежда най-огромният им ритуал и, че цитирам “Този ритуал отделя повече енергия от колкото една атомна бомба!” WTF?!? И после що там се провеждали игрите и т.н., ми много ясно, отделяната енергия там е много по-концентрирана и отдавана напълно на сляпо, без всякакви уговорки.

Връщам се на 2014 година, където тъкмо предстоеше откриването на световното по футбол и бях започнал да пиша статия за това, която се получи доста добре, но за жалост не успя да види бял свят, дори бях инвестирал някъде около 10 лева за да си купя специализирано лъскаво списание за световното от местната будка, което се оказа пълна боза и не открих никаква стойностна информация. Ето пак се връщам на казуса с тайминга или “когато му дойде времето”. Нали знаете как се е играела тази игра в началото след нейният генезис? Или не знаете? - Ами разни канибалски племена са я играели с човешки глави, а отбора, който паднел бил изяждан от победителя (завета на сирианските войни). Всичко това било наблюдавано от испанските конкистадори в детайли, когато ходели на ляво, на дясно да търсят несметни богатства за тяхната империя. Така, че тръпнете в очакване, някой ден ще публикувам тези си виждания за ужасяващите корени на футбола. А сега да се върнем към летните олимпийски игри. Нека преди това бъда честен с вас и си призная, че не разбирам толкова много от конспирацията покрай ОИ, даже не съм чел цялата статията на Паралелна Реалност за тях, едни 25% към края останаха непрочетени и до ден днешен не изпитвам абсолютно никакво желание да го сторя, въпреки, че съм изчел повечето им неща. И друго: ако следващия път някой ми постне статия на ПР и ме пита дали съм я чел, то отговора е “Да, чел съм я поне 2-3 пъти!”, не продавайте краставици на краставичар! А си и мисля, че това ще спести от малкото ни безценно време на тая скъпоценна планета, която в краткият си живот във физически контейнер биваме програмирани да мразим……. and fuck da reptilians…. and може да отидете във висшите ареали и да правите чудеса, но я ми кажете честно – кога ще похапнете вкусен домашен бекон с халба живо пиво в компанията на добър приятел, ей за т’ва сте тук, щот’ там горе ги няма тия екстри, ся да цитирам ли отново думите на Сайфър от Матрицата, когато разговаряше с агента за имагинерната пържола?

Като заговорихме за бекон, та нека се пренесем за кратко в древен Рим, където се провеждали подобни игри, завършващи винаги с кръвопролития и смърт. Сигурен съм, че няма човек, който да не е чувал поговорката “Дайте на хората хляб и зрелища и те ще понесат всичко, което им наложите!“ Тези турнири и страховити битки до смърт имали за цел да освободят напрежението у хората, натрупало се от непрестанните войни, които водела Римската империя. Както можем да го наречем в наши дни “Клин, клин избива” или пък с квази глупостта “махмурлук с бира се лекува!”. Коя е най-близката аналогия на Римската империя в наши дни? U-da-fuckin-S-A! Правилно - Америка, която води непрестанни военни действия и за да компенсира този стрес сред своите граждани ги тъпче с прозак, викодин и оксикодон, а зомбира пасивно с филми за война и полицейски герои. Няма да намерите американски филм, в който да няма главен типаж, който да не е полицай или военен или бивш военен от разузнаването или специален агент от SS. Oще по-лошо: дори анимациите им са с военно-полицейски сюжет. Така съвременната империя компенсира своите граждани, и макар, че е банално да го казвам, идните поколения направо ще се раждат в лабораториите във военните гарнизони и това ще бъде новото “естествено”. 

The games never end!”… На 5 август с пищен ритуал-церемония беше даден старта на летните олимпийски игри, провеждани в Рио де Жанейро. Един бърз въпрос, за тези от вас, които следят блога ми “знаете ли коя филмова звезда е родена в Рио?” - Жизел, ли чух? Ами и тя е там родена, но не говоря за нея, а за Морена Силва де Ваз Сетта Бакарин, позната ви като Анна от сериала “V”. А спомняте ли си как единият от корабите-майки беше надвиснал точно над над Рио, под статуята на исуската? See:



Ако успеете да видите фронталната форма на корабите от сериала, ще установите, че много наподобяват женската полова система… Това обаче е тема, която ще разгледам в друго време в по-голяма дълбочина :)

В този списък на IMDB, Морена Бакарин е на видното първо място. В това отношение синхромистицизма е доста силен инструмент, сами виждате как името на Рио подсъзнателно бива свързано с империята Орион и как Морена Бакарин, в ролята на кралицата Анна, прави тази взаимовръзка, разбира се не е задължително тя да бъде осведомена за този акт, не поне и тази й личност :)

И като заговорихме за женски полови органи, вижте само какви заглавия започнаха да се появяват в интернет след откриването на ОИ в Рио:





Тук се появявам и аз, понеже тези заглавия корелират пряко с моите виждания за реалност:

заглавие 1: “Хората смятат, че церемонията по откриването на олимпийските игри наподобява огромна вагина!



заглавие 2: ““Това е вагина!” заключиха гледащите церемонията по откриването на олимпийските игри

заглавие 3: “Церемонията по откриването на олимпийските игри в Рио символизира раждането на нова раса

Откриването на летните олимпийски игри се състои в петък - 5 август на стадион Маракана, намиращ се в Рио де Жанейро. На латински “racanã Stadium”, here is: “МА-ракана”, вече трябва да ви е ясно за чия вагина говорим. Нали не мислите, че човек може да напише 150 статии и всичко в тях да е пълна измислица, няма как да стане, дори и в най-некадърно скалъпените публикации се намират качествени истини, въпроса е какъв е капацитета на наблюдаващия. Вижте този символ:

Кръга и триъгълника вървят ръка за ръка - stargate and the vulva (think about it!)


“As many people on the internet pointed out, it also resembled something slightly less profound...”

Като цяло и трите статии са полезни само на ниво заглавие, изпразнени от към съдържание, и все в едната открих един ценен сегмент:

“Toва не е първият път когато важен монумент бива сравняван с женски атрибути. Стоунхендж отдавна попада в тези теории, че той е гигантска каменна вагина, значението на която е да символизира пътят от живота към смъртта, нещо, което физическата вагина прави на обратно…"

(The backward process – ще говоря и за него в бъдеще, тъй като от доста време само загатвам за него, спомняте ли си това:


"....Не, наистина – това не е нещо, което сме си измислили, защото Стоунхендж е праисторически паметник, намиращ се в средата на равнината Солсбъри в графство Уилтшър, Кралство Великобритания. Строителството на рова и землената част е датирано около 30 век пр. Хр., а на каменното съоръжение към 24-21 век пр. Хр. Сегашните останки от Стоунхендж са само бледи сенки в сравнение с предишното му величие. Повечето камъни ги няма, защото или са затрупани под земята, или са паднали. Някои от изследователите заявяват в прав текст, че са успели да разкрият тайната на Стоунхендж: поразителната прилика с женските генитали!"

Антъни Пъркс, почетен професор по зоология към Университета на Британска Колумбия, казва, че Стоунхендж вероятно е бил построен като гигантски символ на раждането и регенерацията (ооопс! Регенерация ли чух?). На този URL може да намерите повече подробности за Стоунхендж.

Всичко ново е добре забравеното старо!”, но нека се върнем към церемонията по откриването. Процента на жените взели участие в самата церемония по откриването беше доста по-висок отколкото в церемониите на предишните олимпийски игри. От 550 състезатели (550 = V+V => X), изпратени от САЩ, 54% са жени, така, че може би това е една от причините стадиона да е презентиран като огромна вулва (NO! It`s not!). И разбира се това не е обягнало от погледа на зомбираните потребители на Тwitter:

This is the #olympic stadium lite up like a big red vagina #RioVirgina #OpeningCeremony #Rio2016 😆 pic.twitter.com/udVGfP3rNb
- Southern Sass (@CortneyCoker) August 6, 2016

Questions were asked...
the Olympic stadium in rio is a vagina???? pic.twitter.com/SICbVx9SRf
- jules (@huliajiggins) August 6, 2016

Some weren't quite sure...
Hmm, vagina ish?#OpeningCeremony pic.twitter.com/JiJ3OeZUap
- Fork me (@forkmeonce) August 6, 2016

But others were definitely convinced...
"And then the Olympians all burst forth from the Great Olympic Vagina!"#OpeningCeremony pic.twitter.com/Y4xChl4en0
- HaleyMancini (@HaleyMancini) August 6, 2016

Caps lock convinced...
THE FACT THAT BOTH MADELINE AND I THOUGHT THE OLYMPIC STADIUM LOOKED LIKE A VAGINA?????@madsforfabs
- Faith (@FlowerchildFab) August 6, 2016


Светнах ви за основната highlight концепция на настоящите ОИ's и сега ни остава просто да наблюдаваме какво ще последва от тук на сетне, а до тогава ще си купуваме топъл хляб, ще говорим изтъркани глупости и залепени за телевизора ще гледаме зрелищата for fuckin free, always! ...докато сме оставили реалността ни да се случва на автопилот.




PS: съвсем случайно се оказва, че това е статия №11 за 2016 година :)

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България