Ad usum internum: 2 years Spectator blog (special edition)



Моето първо хайку: „Месечина грее, прилепи жужат. Ах, колко студена е нощта.”

Моето второ хайку: Генезис и апокалипсис:

„Роден роб,
роб до роб,
роб до гроб,
гроб до гроб.”


Това не е хайку 3: „Слива със сливата се слива - Ин и Ян.”

Виждам, че абсолютно никой няма проблем с там не'кви си ДНК команди, ок! Тогава си разпечатайте изображение, размер А3 на огромен мъжки член и го съблюдавайте цели 30 минути, няма да ви е проблем нали? И не говоря само за жените, и не съм груб, и..... Ама нали уж нямаше проблем с ДНК командите ?

Мисля си, че порно актьорите едва ли са си мечтали като малки да станат такива, просто защото такава мечта не съществува в детския ум. Има imprint на мечти само за космонавти, полицаи и пожарникари.

Не се страхувайте за своите "лични" енергии - те са неизчерпаем ресурс. Тесеракта си съществува ;)

След като знаем, че мъдростта се крие в гората, какво по дяволите търсим в панелка на 14-ти етаж близо до центъра?

Птицата пее, но тя нивга своита песен не ще изпее. Иван пие, но той нивга всичкото пиене не ще изпие. Извода зависи от наблюдателя, можа да види птица, може да види и Иван. Просто птицата е първата фаза на пиянството на Иван, а Иван не е фаза в битието на птицата (както ще видите по-долу)

Един френски светия превозвал лозова фиданка през дълъг път на различни животни, първо той я сложил на гърба на птица, която в последствие умряла. С нея той нахранил един лъв, като го склонил да носи на гърба си лозичката. Не след дълго и лъва сдал багажа....ядосан светеца тръгнал и стигнал до една село, пред което пасяло кротко едно магаре. Той откраднал магарето с божията благословия и отнесъл с него лозичката до заветната цел. Тогава магарето изревало " Вие пристигнахте до крайната цел!". Сега разбирам защо човек като се напие първо запява като птичка, после става смел като лъв и накрая заревава като магаре

"Пиян чувал, съдран човек" в случай, че съществуваха чували, които злоупотребяват с алкохол.

Човечеството никога няма да стигне своят лимит от мъдрости. Такъв просто няма. Само ума казва "то вече няма какво да бъде измислено" което е нелепо!

Вървя си и гледам пластмасов кенеф, облепен в надписи "еко тоалетна". И какво му е екото на тоя пластмасов кенеф бе? Продължих си по пътя.

Искрата не възниква при неблагоприятни за нея условия. Огъня просто СИ гори, ума му придава позитивно/негативно дефиниции. Не гасне туй що не е запалено!
Ако живота ти поднесе запалка, ще е глупаво да я ползваш за да си палиш цигара.
В наши дни малката кибрито-продавачка щеше да е амбулантен търговец на е-цигари.

Често Луцифер, държейки своята неугасваща факла на просветлението, забравяше, откъде е взел огънчето за да я запали. Искрата дойде от една единствена клечка от кибрит, закупен от малко невръстно момиченце.

Израза "като гръм от ясно небе" потвърждава тезата ми, че понякога и народната мъдрост обича да изглупява. Тя явно е и алогична, след като твърди, че може да има гръм без наличието на облаци.

Науката е категорична в това, че живота ви зависи от 2-3 килограмова мастна тъкан, която на всичкото отгоре е пристрастена към въглехидрати... Бъдете разумни, не мислете така, вие не сте вашият ум ;)

Вие ходите на кино за да гледате филм, не забравяйте обаче, че филма също ви гледа ;)

Произход на конспиративните теории в едно изречение: "Извънземния вика "дръжте извънземния!""

Боговете внушили на хората да не се мислят за богове, защото знаели тайната, която била супер проста: Ако започнеш да се мислиш за бог, то и такъв ставаш!

Ако лудия не бъде спрян, то той ще проявява своята лудост до безкрайност, което неминуемо ще доведе до вид просветление. Да лудостта сама по себе си е просветлението, от което системата се бои като дявол от тамян.

Централната информационна емисия - душевен коагулант!

Ти ли пътуваш към просветлението или то пътува към теб ?

Никой не можел да спре водата? А какво ще кажете за екстремно ниските температури?

Човек винаги търси краткия път и чак след като го намери, разбира, че не това е бил пътя му.

"Краля умря, да живее Краля!" може би  е подсказка, че има живот след смъртта, понеже мозъка умира, а душата продължава да живее.



Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах