Аспекти на Играта: виртуалната война и симулираният мир


Несъмнено през последните 10 (X) дни умовете ни бяха залети с тонове информационна помия, нямаща нищо общо с тази истинската, която си тече винаги и през всичко. Това разбира се е напълно валиден ход в Играта, без него няма как да имаме толкова наситени изживявания. Трябва да бъдеш подмамен за да играеш, да постваш, да пишеш, да живееш, да се бориш и всичкия шит, за който се досещаш.


Просто за последните 10 дни се нагледах на хиляди набързо скалъпени публикации, предричащи апокалиптичен край. Все едно някаква машина генерира публикации до безкрай и ги публикува за да запълни празните съзнания. Но каква е целта на всичко това? Да всяват нужния, така желан страх от контролиращите, а покрай това да изкарат и някой лев от реклами и прочее. Колко сериозно е сичко това: влизаш в бг сайта „30 епохални брадви” и четеш как злите терористи планират да изколят цяла Европа тая вечер, насираш се и после….10 реда по-долу виждаш рекламата-мечта: фармацевтичен препарат против диария, причинена от страх! Това е фантастично, уау!

Наблюдението ми е, че хората, оборудвани с компютър, интернет и профил в социална мрежа ефективно участват в тоя парад на глупостта като преносители на „заразата”, нещо като агенти на полярните пропаганди, това е направо гениално - не получавате възнаграждение, мамка му, а проповядвате идеологии, които няма как да разбирате. 
В конкретен пример, който ще дам, един потребител на популярна соц. мрежа на всеки пет минути постваше материали по актуалните теми, призоваваше хората да четат (разбирай „да разпространят заразата”) и да си отварят очите (явно не е искал да каже „очи” а е имал друго предвид, но понеже така е модерно да се казва, така го е написал). Не обичам да повръщам, ума ми е корелирал това изживяване с предимно негативни емоции u know, но сега наистина имам желание да го сторя въпреки новите плочки в банята.

Не гледам телевизор и до някъде това е добре, обаче последно време нещо и това не е в ред. Шибаната пропаганда пропълзя бавно и се пропи в интернет. На всеки 5 шибани минути виждам уродлива физиономия на космато свинеподобно същество, което всеки дефинира като „терорист”. Абе тия са изключително грозни, то бива, бива, ама то на нищо не го бива! Явно това е ефекта от зоофилските набези на техния малоумен бог, който вместо да им помага, изчукал десетки хиляди кози за да модифицира генния им фонд. Тук е редно да се запитаме какво е бъдещето на мюсюлманския хомо еректус, може би ще еволюира във свинеподобно с козя брада и ще се храни с жълъди, who knows?

Всеки е гледал филми за ВСВ, и освен задължителните бойните сцени и актьорска игра, можем ясно да видим, че цялата им идеология (и на „добрите” и на „лошите”) се върти около ПРОПАГАНДАТА, няма никаква истина, всичко е ПРОПАГАНДА, медиите са главното оръжие, те бълват чиста ПРОПАГАНДА и нищо друго. Всъщност една война може да бъде спечелена, не от това колко са въоръжени войниците и, а от това колко е ефективна нейната ПРОПАГАНДНА програма. Толкоз, нищо повече! Запитвали ли сте се защо някои страни ги разоръжават и намаляват армиите им? Нека да конкретизираме: славната българска армия, която е избила безброй лоши (внимание! ще ръся обиди по адрес на армията, така, че ако си пропаганд-патриотично програмиран, моля НЕ чети), а сега се е превърнала в плужек, метящ градинки, чакащ заплата, харесващ чалга, задлъжнял на банковите институции и не на последно място: всичко друго но не и оперативен боец. Повечето от редовите ни бойци са с наднормено тегло, не могат да пробягат и 1 километър, а ума им е до толкова, че да знаят кой е командира на поделението, началника на ГЩ и новият албум на Шабан Шаулич. Само около 1% от тях вероятно ще покрият нормативите за ум, физика и тактически действия, но да не се отклоняваме. Намаляват армиите защото са счели, че войната няма да се води на полето със викове „УРА!”, няма да се води и по въздуха или по-водата, всичко ще се води в/за шибаните ни съзнания. Разбира се някой от вас знаят това, десетки пъти съм писал, че аз НЕ съм тук да пиша за некви супер нови неща, а да анализирам, и аз като повечето от вас искам да разбера това (всичко) конспирация ли е или е истина. За жалост (прекъсвам да пиша и си поемам дъх, понеже така правят по филмите), за жалост на незнам си кой, тези конспирации са пълна истина, всъщност:

ИСТИНАТА е наричана КОНСПИРАЦИЯ, 
а ПРОПАГАНДНИТЕ лъжи се наричат ИСТИНИ!

Та идеята е, че някои страни нямат нужна от и без това жалката си армия, а само SSSАЩ и ала-бала трябва все пак да имат реални бойни единици (програмирани задължително).


Защо смятам, че това е така ли? Нека да напомня, че ние като физически проявления сме собственост на Империята Орион, душата няма как да ни вземат, но физическите тела са техни, ума е програмиран от техните генетици и т.н.. Трябва да са изключително глупави (а те не са), че да си унищожават реколтата сами, по-удачния метод е да разиграват нужния театър. 

"ОК земляни искате война, добре бийте се, само, че виртуално!"

Колко много виртуални игри има, в които вие избирате една от фракциите и се биете с другата, дали това не е подготовка за истинската виртуална война, естествено, че ДА! Дори и да не сте програмиран като US войник, то в подобни ситуации вие сте подвластни не на себе си, а на ЧУДОВИЩЕТО (рептилоидния мозък), контролиращо първичното у човека - „бий се или бягай!”. Ще поговорим и за това, нека му дойде времето. Ако ще водим вид виртуална война то ще имаме нужда от необходимият софтуер, такъв на който куцо и сакато да може да бъде обучено да работи с лекота – тук влизат Facebook и Google (една бърза взаимовръзка: и двете имена съдържат в себе си „оо”, 2 (11) х О-ri-o-n? Maй се досещам, кой обичал да изписват титлите му двойно, но не се поддавайте на жалките ми конспирации). И куцото и сакатото вече станаха потенциални бойци, научиха се на най-важното: изкуството на POSTING и TAGING, вече можем да започнем виртуални бойни действия. Без насоките на командир, анонимния” F.F. (фейсбук боец) може по цял ден да поства пропагандни материали, да реагира по определен начин и да посочва своето местоположение.


Показват ви изкази на Българския Хомосексуален Комитет или снимки на Боко Харама, пардон Тиквата и Роско Мауса и вие им теглите по 101 хиляди путки-майни. Показват ви снимка на уродливи сирийски бежанци …е няма как да не си сипите една гроздова и да наебете вербално хермафродилките на тия уроди, то си е imprint-нато на генетично ниво. Така в триъгълника на шегата „Нигерийците си имат ужас, това са терористите oт "Боко Харам", ние българите също си имаме ужас - човек с прякор "Боко Тиквата"”. Е, всичко си има и фън елемент, нещо като „последната позитивна новина по новините, замазваща всичкия казан ви bullshit”, показват ви силиконова орионизирана мацка и вие реагирате позитивно (cuz it`s a DNA), припомняйки си младините и свръх потенцията, която сте имали, за жалост естрогена ви е разказал играта и само BIGPHАRMA е в състояние да ви помогне.

Доказателства за това, че войната не се води на физическия фронт има много, просто се поразровете и ще се изумите. Един лек пример, през тия прословути Х (10) дни различни хактивисти и анонимни огранизации успяха да хакнат много от профилите на свинеподобните терористи, това е похвално, ако всичко е театър, то поне хакинга си е напълно реален процес, а хората, които го практикуват супер интелигентни. В това няма спор. Дори „Анонимните” стигнаха и по-далеч, те призоваха всички хора да им помогнат в хакването на терористичните мрежи.


Анонимните пуснаха цели три наръчника „как да хакваме” за начинаещи, които искат да се борят с ISIS онлайн. Я пак „да се борят с ISIS онлайн”, точно в десетката (Х)! Това е бъдещето ни, виртуалните войни, валута, правителство, живот и смърт. Matrix is real, Neo(Cortex)! Нека да уточня, че нямам нищо против Анонимните, предполагам, че всичко, което правят е за доброто на човечеството, те се борят с лошите, ОК, това е добре…..but. Играта отново ни предлага да заемем позиция „добър” или „лош”, sorry, вече сме го играли това. Мисля, че това е генералната грешка на цялото шибано човечество, то заема позицията да играе определена шибанярска роля – добър/лош, жертва/агресор, ръководител/служител, терорист/антитерорист и т.н. и т.н. Колкото и роли да играете, то никога няма да изиграете правилната роля, защото такaва няма, a когато чуете термина „бъди себе си” поне за 1 секунда си представяйте, че не играете никаква роля и сте вие – вашия истински Аз. Играта и нейните агенти ви манипулират да играете постоянно, те казват „Play the game”, „Влез в Играта”, „Chalenge everthyng”. И както може би се досещате, тези агенти са вашите най-близки и познати. Та ако сте искали винаги да станете хакер, но не разбирате нищо от програмиране/крак/хак/експлоити, сега е момента - Анонимните ще ви обучат how to... По мое мнение да ходиш на война без да знаеш как се държи автомат е изключително глупаво начинание, 100% не в твоя полза.

Народ привикнал да живее под властта на владетел и благодарение на случая, че е станал свободен, трудно може да съхрани свободата си” - Макиавели

Този, който направлява глобалното мислене в нужните посоки прекрасно знае как да манипулира нашата животинска първичност – рептилоидния мозък. Сега ще си поговорим и за него, всъщност оказва се, че рептилоидния мозък си „умира” по виртуалните симулации, т.е. не точно, но един вид това, което ви прожектира глобалния елит доста добре се напасва със функциите на рептилоидния мозък, който както знаем е чудовището в нас. Преди време много обичах да гледам филми със зомбита и апокалиптични сценарии за края на Играта, сега разбирам, че нищо не е било случайно. Това ми помогна да разбера нещо много съществено за същността на случващото се. Нека ви попитам нещо: защо според вас през последните години има бум на филми и видео игри със зомбита/апоКАЛИптични сценарии, реалити шоута тип „Съврайвър” или „какво да правим в случай на война/апокалипсис” и „как да се запасяваме с провизии”? Видяхте каква продукция бълваше disinfo канала „Нешънъл Джиографик” за 21.12.2012. И понеже ви питам и физически няма как да ми отговорите за да продължим, се налага аз да си отговоря сам, не съм луд, често си говоря сам и монолозите, които водя със себе си са БЕЗЦЕННИ, но за това друг път. Опа, дефинирах нова поговорка:

ТРЕЗВОМИСЛЕЩИТЕ са наричани ЛУДИ, 
а НЕАДЕКВАТНОМИСЛЕЩИЕ се наричат НОРМАЛНИ!

Отговора на въпроса ми е, че всичката тази продукция има за цел да стимулира вашата първичност – рептилоидния комплекс, нищо повече. Знаете как в реални ситуации хората губят контрола над себе си, стават неадекватни, стават нещо, което не можем да наречем човешко същество. Чудовището е във вас, то се спотайва и чака удобния момент за да излезе и превземе контрола над Аза. Може би историята на Робърт Стивънсън „д-р Джекил и мистър Хайд” онагледява точно този момент, д-р Джекил е обикновен човек, но при определени обстоятелства (в случая физио-химически) той се превръща в чудовището мистър Хайд (Hyde = Hide = Скрит/спотайващ се), който на всичкото отгоре е и с зелена кожа и остри зъби (wink, wink, nudge, nudge). Вселената на американските супер герои – „Марвел”, също има подобен персонаж – д-р Брус Бенър, който в определени условия може да се превръща в зеленокожо чудовище със свръх способности – Хълк. Нека да поясня, че Марвел илюстрират алтер персоната на доктора в позитивна светлина, т.е. казват ни, че е „добро чудовище”, което спасява невинни готини орионизирани кифли като кака Скарлет Орионсон, от лапите на вечния злодей, крещейки „Аллах акбар!”. Няма начин да не пуснат в бъдеще и серия Хълк vs. озверените ислямски терористи, все пак това е на мода.

За да захраните рептилоидния си мозък ви препоръчвам да прочетете и тази изключително интересна статия „Какво да правим в случай на започване на бойни действия в града?”. Това, което разказва автора е изключително тежко като вибрация, в едно изречение той споделя „В такава ситуация всичко се променя - болшинството от хората се превръщат в ЧУДОВИЩА. Беше ужасно!”. Всичко това много наподобява сюжета на апокалиптичен холивудски филм, с тая разлика, че е нещо съвсем реално. Когато четях статията аз изпитвах силно негативни емоции, въпреки това я прочетох, визуализирайки си през цялото време gameplay-а на сървайвъла „I`m alive”(треилъра по-долу), която преди време бях играл. Няма да скрия, че след това много часове разсъждавах над тази статия и сякаш вътре нещо в мен казваше „може и да настанат тежки времена, трябва да се подготвиш, купи си 1000 запалки и оръжие”, О yes, рептилоидния ми аз бе в режимON”.



Последно време името на богинята Изида е много актуално. Терористи се кръщават с такива акроними (ISIS) и нападат града, построен в чест на Изида – Париж. Излиза, че „ISIS vs. ISIS”, Театъра е пълен, глупаците още повече. Контрольорите си направиха много cool-ски експеримент, успяха да накарат тъпите овце да си сменят снимките на профилите с такава, на която са снимани на фона на транспарентния флаг на Франция, колко мило само! Сега установих, че със същата ръка, с която написах „колко мило” се бях почесал по кура миг преди това :D  
Идеята им на тия masterminds е, да успеят да накарат максимален брой хора да направят нещо конкретно в точно определен момент и за нещастие УСПЯХА. Всъщност помогна им рептилоида, скрит в овцата! За в бъдеще ще има много по-hard(core/code) изяви в това отношение, „а ти народе мили скърби, отдавай своята енергия, ние ще я канализираме където требе”. Още по-просто е: стрижеш и доиш овцата до момента, в който усетиш, че си адски гладен и я колиш и одираш.

Нека сега да видим и Lightsider-ския пропаганден модел: 

Тъмното правителство програмира шепа мюслими и ги пусна из света да вършеят и насаждат страхове у тълпите (like Dirty bomb"). Това се явява и подходящия момент, в който светлите гурута и техният антураж от палячовци могат да понатрупат малко активи със своите БЕЗСМИСЛЕНИ призиви за симулиран мир. Ей пак се хванах, че се чеша по кура, абе защо като пиша за тия мухльовци и все за кура се чеша, сигурно зная на подсъзнателно ниво, че хич не ме боли кура за техните циркаджалъци. Офф съклет* ми е, искам някой да излезе и да ми каже една баш лъжа, ама такава, че да му се вържа, никой не може да ме излъже, умен съм Аз :D

A, ей го бачо ти Далай, кажи сега бачe с какъв bullshit ще ни залъжеш, ще направиш някой малоумна физиономия или ще чукаш коза публично? НЕ? Ще ни призовеш да не правим нещо, така ли? ОК! Слушаме те. What? Призоваваш всички да не се молят за жертвите в Париж, защото това не е решението на въпроса?
*скучно ми е, турцизъм




Ами ОК! Чухте ли го бе молещите се? Не се молете за ПарИзида повече, край! Roger out!

Значи първо се повява проблема, ние реагираме по определен (вече посочен по-горе) начин и после ни се предлага решението му, в случая: Стартиращия тригер е: „започни да скърбиш сега”, а стопиращия тригер е: „спри да скърбиш вече”, всяка една програма си има „Start и Stop”. Очевадно е как работят глобалните активиращи тригери. Скоро може да започне и следващия цирк и повярвайте ми той вече отдавна е планиран, защото за разлика от нас, тея 1% "елитни" паразити винаги имат шибан план.

Дори някои ню ейджърчета започнаха да призовават хората да не замесват, цитирам „светлото име на богинята-майка Изида с тези жалки мерзавци – ислямска държава”. Са малко символика: през 2015 имаше 2 планирани атаки срещу Париж, което ще рече: годината 2015 е редукция до 8, числото на Изида/Мария, а атаките са 2 – 11! Както казват великите мастъри в конспиративната литература: judge for yourself! Мисля си Аз, че това е атака/покана към самата Майка-богиня – Нейно величество, Кралицата на Орион, и си мисля, че ако има трета атака тя може да предприеме нещо. Бунтовническата фракция е започнала да се ебава не с когото трябва, времената на РА и компания отдавна са отминали. Нещо, което е сигурно: и Далай Лама и антуража му ще бъдат рециклирани отново и отново от светлинните капани на сивушките.

All(ah) seeying eye, Сливен


Вал Валериан наистина е прав като казва, че живеем в изключително интересно време, в рамките на тея заветни десет дни успях да се убедя в правотата му! Чухте ли за пирамидата в град Сливен? И аз щото. Много интересно нали, дори имахме локален скандал, който прерастна в национален такъв: разгневен поп отиде и нарисува очи на пирамидата в Сливен, като заяви, че това е сатанинска символика (разбирай братята масони).

„Напрежението около "масонската пирамида" избухна още през април, когато общинският съвет одобри поставянето на географски знак в площадните пространства около общината. Вносител на предложението бе съветникът от БСП Радостин Бозуков, известен хотелиер. Пред медиите той обясни, че на много места в чужбина имало подобни знаци, които били от помощ за туристите и че сам финансира проекта за над 8 хил.лева. Идеята се подкрепяла и от сдружението "Сливналии за развитието на образованието и културата", за което до този момент не се знаеше, че въобще съществува.” (пълната статия тук) 

Охо, партията-майка строи пирамиди за 8 хил. лв в чест на богинята-майка, евала. Значи ще отделя средства за ходенето до този град скоро, може и да намеря попа за да го поразпитам, ако някой, който чете блога ми е от този град и желае да ми помогне в търсенето и разпита на попа да ми пише на мейла, ще е интересно. Хм…. и попа и масоните са от един отбор, жалко е, че или не знаят (!) или пак се правят на луди. Чели сте за корените на религията и няма нужда да изпадам в подробности, Viva la ISIS!

И за финал една история за пчелички:

Находчива жена-бизнесмен* от град Чикаго е разработила програма, която не само ще помага на околната среда, но ще помага и на затворниците да изградят своето позитивно и светло бъдеще. Затворниците ще стават пчелари и ще развъждат изчезващите пчели, като така ще редуцират и престоя си за решетките.
*дума, която в близко бъдеще ще бъде заменена с "бизнесжена"


Значи ето какво очаква свинеподобните мюслими-терористи, след като Изида се завърне и ги накаже ще се озоват зад решетките и ще бъдат препрограмирани в пчеларчета, които вече няма да са против изконната орионска администрация, напротив – дори ще я почитат. О, Isis , mother of all human kind!

A вие драги читатели не губете кураж защото:




„Non Omnis Moriar”*



*Не всичко от мен ще умре



PS: преди 10 дни бе "черен петък", същия като този "Aспекти на програмата за щастие: Black Friday и World War Z"

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България