Черното масло: подмяната на видове, психическите способности и тераформирането на планетата.


Броени часове, след които публикувах статията с видеото за мистериозното гърчещо се създание получих на и-мейла си отговори, които ми дадоха достатъчно сведения какво аджеба е това чудо. Накратко това е гордиев червей, познат още като „конски косъм”, „живи влакна” и т.н. Разбрах, че се среща свободно във сладководните басейни и е разпространен дори в България.
Доколкото разбрах първоначално, вече е имало 2 случая на заразяване на хора в Япония с този паразит – 80 годишна баба и бебе на една годинка, споменава се също, че не е имало усложнения след изваждането на въпросния паразит. По-късно се запознах и с други материали, според които случаите на попадане на този паразит в човешкото тяло са доста повече, може би десетки или стотици, макар и без сериозни последици за човека-гостоприемник. Всъщност гордиевия червей се е специализирал не само върху паразитирането, той е също и майстор в контрола над ума. След като инвазира тялото на някой щурец, той може да го накара да скочи във водата, което за гостоприемника е равносилно на смърт.

Nematomorph hairworms don't just colonize the belly of their hosts, they take over their brains as well. The hairworm makes grasshoppers jump into water – fatal for the grasshopper but a great move for the parasite, as they need water to reproduce. Such worms can grow to two meters long, although 50cm - 1meter is more common. The adults live freely in water, but the larvae are parasitic on various insects and crustaceans. They are known to tie themselves in knots, leading to the nickname Gordian worms.

Както и с много други неща, оказва се, че официалната наука не разполага с особено голяма база данни с информация за това създание. Тя казва открито „DNA sequencing of the Parachordodes worm does not appear on the database, so more information on this species is required in the future”.

Искам да благодаря на всички, които се отзовахте и ме „светнахте” за това червейче, това на ниво разбиране ми донесе нужно спокойствие, но на други нива повдигна още повече въпроси, това шибано чудо се държи точно като аспект от черното масло, разбирате ли това? То е адски интелигентно и според изследователи, като например Д. Атънбъро, в природата контрола върху ума е съвсем естествен процес, размерите не са от значение. Преди да прескоча към черното масло, може да се запознаете и с тeзи материали:


В поредицата Bases17-AMMACH Report, Дейвид Грифин говори за „черно масло”, познато още като „интелигентна субстанция”, която е ключова в извънземното присъствие през войната между Англия и Аржентина за Фолкландските острови.
Тази субстанция се намира дълбоко в земните недра. Тя е съзнателна и комуникира чрез радио честотни (RF са в диапазона от 3kHZ до 300GHz) сигнали. Като в случая става въпрос за излъчване и контролиране посредством тези RF сигнали. Субстанцията има функцията да изменя ДНК и молекулите на организмите по своя собствена спецификация (SP: явно нанотехнологията е черпила своите идеологии директно от черното масло, по-точно теорията за биомиметичните системи, която има за цел създаването на микроскопични машини, имитиращи вече съществуващи биологически модели от типа на митохондриите и вирусите. В статия на д-р Ерик Дрекслер се предлага използването на белтъчини и на нуклеидни киселини като съставки за изграждането на микромашина, наречена нанобот. Изказва се и мисълта, че съвременната биология може да послужи като източник на вдъхновение за създаването на поколение от „синтетични небиологични структури“).

Откритото от Majestic, беше премахнато от базата на остров Туле, където се твърди, че раса от сини извънземни и аржентинци са го проучвали, след войната през 1983г. проучванията са подновени от Marconi Defense в Англия. По същото време в Маркони има множество смъртни случаи - 22 учени загиват при странни обстоятелства.
Черното масло буквално е изхвърлено в канализацията, след като учените не успяват да му намерят приложение в някоя от сферите и дори при военните програми като „Супер войник”. Веднъж попаднало в канализацията, то изменя всички живи форми там. Предполагам гордиевия червей не е бил наоколо :)

SP: Когато бях малък много харесвах „Костенурките нинджа”, в началото на филмчето ни запознават как всичко се е случило: учителя Сплинтер бил човек, който живеел в канализацията и си играел с плъховете, едно дете случайно изтърва своя аквариум с четири малки костенурки, той ги открива и започва да ги отглежда. Един ден обаче Сплинтер заварва своите любимци да се ровят сред случайно разлята в канализацията радиоактивна течност, която превръща малките костенурки в хуманоидни хибриди, а техният учител в плъх. Заедно те започват да се борят със злодеите, ръководени от Кранк – плужекообразно мекотело, което се помещава във синтетично тяло, идващо от измерението Х. Датата на първото излъчване на анимето е месец май, 1984 г, което е някъде в диапазона, когато черното масло бива изхвърлено от Маркони в канализацията.




EDIT [10.11.2015]: Вижте и тази статия за хората-плъхове живеещи в канализацията на гр. Москва: тук!

Субстанцията може да се вдишва, което подсказва, че и хората може да са уязвими, климатичните системи, с които сме оборудвани са идеални за тази цел. В този ред на мисли, наскоро прочетох статия, в която се казваше, че на много хора във Франция при изследвания са открити въглеродни нанотуби в белите дробове (т.е. вдишали са ги), на които източника е неизвестен, а спекулациите варират от хемтрейлс до пластмасовите прибори, от които пием и се храним. Ако свържем горе казаното с тази новина, то нещата се препокриват идеално. То използва човешките същества като гостоприемници (както правят повечето паразити, като например „мистериозния” гордиев червей, който бях заснел и показал в предната статия)Субстанцията изменя живота на планетата, това може и да е част от естествен земен процес. Промяната при хората се счита за нещо позитивно (SP: много обичат да ни ебават). Черното масло има достъп и до системите за излъчване (мобилни клетки, радио антени и т.н.)


По-дългата версия: Bases 18, част 1 (другите ще ви излезат от дясната страна)

Участника във серията „Bases 18” Алистър Мартин потвърждава съществуването на това черно масло, нещо повече, той дори твърди, че неговата ДНК е променена вследствие на вдишване на замърсен въздух с тази субстанция. Един вид той бил „похитен” от субстанцията, която можела да контролира ума му, от цялата тази манипулация Алистър придобива телепатична способност. На мен всичко това ми изглежда точно като извадка от филма „Джон умира накрая”, където главния герой придоби различни способности след като си инжектира доза „интелигентна субстанция”. Алистър подчертава, че въпреки, че черното масло е контролирало неговия ум, то било нещо позитивно, както за него, така и за цялото човечество. Черното масло оперира на наноскопично ниво, то може да манипулира материята на атомно ниво – клетки, ДНК. Влезнало един път в ДНК, то я променя за винаги. Субстанцията инвазира системите в човешкото тяло (нещо като расата паразити Гоа’улди от филма „Старгейт”). Изглежда, че в тази субстанция има заложена някаква agenda, предназначението на която е да подмени всички видове. Черното масло се намира в океана,  там от където е тръгнало всичко, нека ви припомня началната сцена в филма „Прометей”, където черното масло е изхвърлено във водата. На въпроса дали ще има нещо като „Зомби апокалипсис”, Алистър отговаря, че няма да има чак такова нещо, а всичко ще бъде доста по-незабележимо и пасивно, т.е. казва ни, че един вид пак ще станем зомбита, ама няма да има чак толкова агресия и кръв, всичко ще стане плавно и незабележимо – тиха зомби еволюция. Той допълва, че субстанцията не се намира само на нашето ниво на съществуване (3D), тя е разположена на няколко плътности (както и бе писано в основната статия на издателство „Паралелна реалност”).

В заключение мога да кажа, че това което виждам е една реклама на черното масло, от човек, който твърди, че е манипулиран от него, според мен това е доста нелепо. Разбира се незнанието на хората по тоя въпрос ще наклони везните (отново!) в желаната посока. Факт, е че хората обичат да бъдат направлявани посредством методи маскирани като „позитивни”, тази концепция се харесва на ума: „позитивните американски сили ни спасяват от терора”, после „идват позитивните извънземни да ни (пре)спасят” и накрая „позитивната черна субстанция ни променя като вид и тераформира средата, която обитаваме”, всичко е толкова позитивно нали?

За мен е доста пикантен момента, в който Алистър твърди, че през последните 10 години има масов бум на хора с пси способности, дължащи се на черното масло. На някакво ниво съм склонен да му вярвам, защото просто нямам друго логично обяснение за случващото се. Отдавна съм спрял да вярвам в new cage глупостите за отключването на разни способности ей тъй от нищото. На ниво Висш Аз ние „умеем” много неща, но тук сме инкарнирани да играем Играта и да трупаме опитност като най-обикновени хора, което би трябвало да значи, че нямаме нуждата от това да се телепортираме и да правим ОИТ в астрала, камо ли пък да „гледаме” на хората и да им правим разни магии. Но ако пък някой се намеси в Играта и започне да ни дава такива способности, какво ли ще се случи? Това е добър въпрос за размисъл.


SPCTTR

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)