Калифорния: всеки, който откаже да се ваксинира ще бъде хвърлян в затвораSP: Спомняте ли си ваксината "R6" от сериала "Посетители" ?

"R6 is a compound created by the Visitors used to track human beings. It's an injectable compound that embeds itself into human DNA and send out a tracking signal detectable by the Visitors. The Visitors's developed and tested chemical before the Visitors revealed themselves."В случай, че не сте забелязали, към настоящия момент има един постепенно усилващ се натиск от контролиращия елит, който иска принудително да ваксинира всички американци – млади и стари. Този план набира значителна скорост в щата Калифорния, където законодателите полагат огромни грижи в прокарването на „правилните“ законови мерки, с които ще принудят всички възрастни, които работят в детски градини, както частни така и държавни, да се ваксинират задължително с детски ваксини.

Сенатския закон 792 (SB 792), известен още като „Сградите на детските градини: Имунизиране: изключения“ беше представен тихомълком заедно с друг закон – SB 277, който на практика елиминира личните, философските и религиозните причини за отказ от ваксиниране на децата, които посещават държавни и частни училища в щата. Законопроекта представен пред комисията CAHSC, гласи следното:

Този законопроект, влизащ в сила от 1-ви септември, 2016, ще забрани на всяка една публична или частна детска градина да наема служители, които не са били имунизирани срещу грип, коклюш и морбили.

Ако бъде приет, SB 792 ще бъде първият щатски закон, който задължава ваксинирането на всички възрастни без право на „освобождаване по лични причини“. Но това не е всичко, законопроекта предвижда и наказателни санкции за тези, които не са съгласни или отказват да бъдат ваксинирани. Това в SB 792 е описано като:

SB 792 ще премахне правото на всеки възрастен да бъде освободен от една, няколко или повече ваксини...

Този законопроект ще направи Калифорния първият щат, който задължава ваксинация на всички работници в детски градини, включително всички публични и частни предучилищни учреждения и програми. SB 792 представлява медицинско насилие над възрастни.

Обида и за двете: медицинска и религиозна свобода, SB 792 изглежда е вълната на бъдещето по която ще се спусне Нова Америка (NWO), където здравето на „стадото“ сега е по-важно от това на индивида. Никога в историята на САЩ не е имало подобен случай, в който хората да бъдат ваксинирани под законов натиск. Това е страната на свободата (свободата да отидеш до Макдоландс, примерно).

SP: Нека да видим какво са казали Адолф Хитлер и бъдещият президент на САЩ – Хилъри по повод индивидуалността и социума:Но защо трябва да се прави това ако ваксините са наистина ефикасни, колкото се твърди? Отговора е, че ваксините не са безопасни и ефективни, а смъртните случаи от тях са ежедневие. В такъв случай да задължиш хората да се ваксинират си е чист геноцид, като дори си премахнал и всяко едно изключение от типа „моята религиозна принадлежност ми забранява това и това!“. Всички в кюпа без каквито и да е изключения, нещо на което и Томас Малтус би завидял.

Този законопроект елиминира медицинската автономия, смазва религиозната свобода и подкопава свободния избор у индивида....“ добавя Vaccine Impact.

***

Ако американците продължават да стоят безучастно, докато корумпираните законодатели приемат закони като SB 277 и SB 792 то ще бъде само въпрос на време да бъдат въведени още по-строги мерки и закони. Сега ще е само за детски градини, но след време това ще обхване всички публични сектори, в които всеки служител ще е принуден да се ваксинира в полза на „общественото здраве“ .

Закони като този коват бремето на отговорността, която е колективно споделена от всички“ пише Джошуа Краус от GlobalResearch.ca.

Няма да бъде далеч времето когато те ще се опитат да ваксинират на сила всеки един възрастен и дете в Калифорния. И ако това успее да мине, законодателите в други щатове и страни внезапно ще прозрат множеството ползи от тази медицинска тирания, те набързо ще приемат сходни мерки и разпоредби, които да гарантират задължителна имунизация на техните поданици, разбира всичко ще е за благото на социума, кошера, стадото!
с някой съкращения от: NaturalNews.com

Популярни публикации от този блог

Ум царува – ум робува...

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)