Калифорния: всеки, който откаже да се ваксинира ще бъде хвърлян в затвора



SP: Спомняте ли си ваксината "R6" от сериала "Посетители" ?

"R6 is a compound created by the Visitors used to track human beings. It's an injectable compound that embeds itself into human DNA and send out a tracking signal detectable by the Visitors. The Visitors's developed and tested chemical before the Visitors revealed themselves."



В случай, че не сте забелязали, към настоящия момент има един постепенно усилващ се натиск от контролиращия елит, който иска принудително да ваксинира всички американци – млади и стари. Този план набира значителна скорост в щата Калифорния, където законодателите полагат огромни грижи в прокарването на „правилните“ законови мерки, с които ще принудят всички възрастни, които работят в детски градини, както частни така и държавни, да се ваксинират задължително с детски ваксини.

Сенатския закон 792 (SB 792), известен още като „Сградите на детските градини: Имунизиране: изключения“ беше представен тихомълком заедно с друг закон – SB 277, който на практика елиминира личните, философските и религиозните причини за отказ от ваксиниране на децата, които посещават държавни и частни училища в щата. Законопроекта представен пред комисията CAHSC, гласи следното:

Този законопроект, влизащ в сила от 1-ви септември, 2016, ще забрани на всяка една публична или частна детска градина да наема служители, които не са били имунизирани срещу грип, коклюш и морбили.

Ако бъде приет, SB 792 ще бъде първият щатски закон, който задължава ваксинирането на всички възрастни без право на „освобождаване по лични причини“. Но това не е всичко, законопроекта предвижда и наказателни санкции за тези, които не са съгласни или отказват да бъдат ваксинирани. Това в SB 792 е описано като:

SB 792 ще премахне правото на всеки възрастен да бъде освободен от една, няколко или повече ваксини...

Този законопроект ще направи Калифорния първият щат, който задължава ваксинация на всички работници в детски градини, включително всички публични и частни предучилищни учреждения и програми. SB 792 представлява медицинско насилие над възрастни.

Обида и за двете: медицинска и религиозна свобода, SB 792 изглежда е вълната на бъдещето по която ще се спусне Нова Америка (NWO), където здравето на „стадото“ сега е по-важно от това на индивида. Никога в историята на САЩ не е имало подобен случай, в който хората да бъдат ваксинирани под законов натиск. Това е страната на свободата (свободата да отидеш до Макдоландс, примерно).

SP: Нека да видим какво са казали Адолф Хитлер и бъдещият президент на САЩ – Хилъри по повод индивидуалността и социума:



Но защо трябва да се прави това ако ваксините са наистина ефикасни, колкото се твърди? Отговора е, че ваксините не са безопасни и ефективни, а смъртните случаи от тях са ежедневие. В такъв случай да задължиш хората да се ваксинират си е чист геноцид, като дори си премахнал и всяко едно изключение от типа „моята религиозна принадлежност ми забранява това и това!“. Всички в кюпа без каквито и да е изключения, нещо на което и Томас Малтус би завидял.

Този законопроект елиминира медицинската автономия, смазва религиозната свобода и подкопава свободния избор у индивида....“ добавя Vaccine Impact.

***

Ако американците продължават да стоят безучастно, докато корумпираните законодатели приемат закони като SB 277 и SB 792 то ще бъде само въпрос на време да бъдат въведени още по-строги мерки и закони. Сега ще е само за детски градини, но след време това ще обхване всички публични сектори, в които всеки служител ще е принуден да се ваксинира в полза на „общественото здраве“ .

Закони като този коват бремето на отговорността, която е колективно споделена от всички“ пише Джошуа Краус от GlobalResearch.ca.

Няма да бъде далеч времето когато те ще се опитат да ваксинират на сила всеки един възрастен и дете в Калифорния. И ако това успее да мине, законодателите в други щатове и страни внезапно ще прозрат множеството ползи от тази медицинска тирания, те набързо ще приемат сходни мерки и разпоредби, които да гарантират задължителна имунизация на техните поданици, разбира всичко ще е за благото на социума, кошера, стадото!




с някой съкращения от: NaturalNews.com

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България