Църковни брътвежи с аромат на изгоряла свещ

"Никога няма да има една истинска религия, понеже тя НЕ е базирана на истината!"

Уважаеми читатели днес ще занимая вашето мултитаскинг внимание с нова поредица от религиозни мистификации, в ядрото на измама, в което отново са замесили небезизвестния нам божи агнец – овчия син (дете на овчия бог), или с други думи исуската. Пътищата по които тези хора са доказали тезата си за проявлението на исуската по различни предмети, обекти и телата си, са лишени от всякаква емпиричност, но това не пречи религиозната жалост да се разпростира като вируса на овчи грип през зимата. Първата история е за жена от Мексико, която решила да си опече тортиля и..... чудото станало:



„Оаксака, Мексико – господ бог работи по-много странен начин. През 1531г . Девата от Гуаделупе се явява на един селян на име Хуан Диего на хълм в покрайните на Мексико Сити. Това е „чудото“ което е помогнало на католическата църква да „конвертира“ вярванията на хиляди ацтеки.




Сега исус се е върнал .... и то под формата на мексиканска царевична питка (тортиля).




Това са твърденията на Енедина Мендоса, която прави тлаиди – хрупкави царевични питки поднесени с гарнитура в град Тлалистак де Кабрера, намиращ се в южния щат на Оаксака. Тя казва, че лицето на исус се явило на тортиля, която тя приготвила по-рано този месец. 

Явлението се се случило само няколко дена преди годишното празненство в чест на покровителя на селото Сантяго Апостол. Мендоса казва, че първоначално решила да не присъства на празненството, с което предизвикала спор с нейната благочестива сестра. В спора им Мендоса забелязва, че една от тортилите „отказва“ да се препече. Когато я взима и я оглежда по-внимателно тя забелязва лицето на исус. Тя я грабва от горещото масло и провъзгласи „Държа исус христос в ръцете си, държа исус христос в ръцете си!

Мендоса е една от хилядите, които твърдят, че са били свидетели на това религиозно привидение. През последните години лицето на исус е било наблюдавано по целия свят във всичко от Cheetos, пречени филийки, кнедли, палачинки и дори задника на куче.

Парейдолията е психично явление, породено от неясно, неопределено и лошо разпознаване на обект (предимно образ). При парейдолическа илюзия елементи от плоска повърхност (облаци, гънки на плат, заскрежено стъкло и т.н.) се възприемат като сложен рисунък или изменчива, пластична картина, често фантастична по съдържание (тропическа джунгла, лица на хора, цветя, необичайни животни и т.н.). Парейдолията е признак за развито въображение, а понякога и за начален стадий на остра психоза. 

Според съвременните скептици това явление обяснява много от религиозните привиждания на светци, например образите на Дева Мария и Исус Христос видени върху жилищни сгради. И нещо интересно: Мнозина канадци споделят, че върху еднодоларовата банкнота от 1954 година са различавали лицето на Дявола в косите на Кралицата. Банкнотите не са били извадени от обръщение, но образът е бил променен в следващата емисия. 



Koментар: Горката женица, с тия килограми и живота във мизерия е принудена всекидневно да се тъпче с въглехидратни генно-модифицирани бомби, не и завиждам, честно! Чудно ми е как някоя кифла с чантичка от 15 000 долара не види образа на исуската, WTF? Опс! Забравих, тя е компрометирана от дявола, точка. Тя е грешна и т.н. ОК! Замисляли ли сте се защо исуската обича да се появява предимно по зърнено-брашнени изделия?? Замислете се! Исуската се появява по тия изделия, понеже това е храната на бедния народ, това е масова храна и може да се въздейства с нея по този начин. Сещате се за молитвата преди ядене, за благославянето точно на хляба . Ако похапвате черен труфел на последния етаж на скъп хотел във Френската Ривиера, предполагам, че няма да видите образа на исуската. Той не е там, понеже това не е масова храна. Идеята е да се въздейства на масово ниво, Елита разполага с множество средства, описвани на длъж и на шир из различни книжлета и публикации за такова въздействие. 

По-рано тази година (месец Март) в Филипините се роди бебе със стигмата на исуската:




„Във филипинския град Кесън Сити се случи истинско чудо. Роди се бебето, което вече хиляди смятат за новия Исус! В събота към 17:40 местно време се роди малкия Жежомар Кастило. Бебето е 3,2 кг. и е в отлично здраве, на ръцете, краката и главата има странни белези, които са разположени точно върху местата, където Исус Христос е бил ранен през разпятието. Ръцете и краката на Христос са били заковани на кръста с пирони, а на главата му е сложен бодлив венец, като подигравка за твърдението му, че е цар. Малкият Жежомар има лилави петна точно на тези места.

Според Д-р Мерил Круз, който наблюдава новороденото, странната пигментация се дължи на рядко състояние, известно като „пурпура“, а факта, че белезите наподобяват на стигмата на Христос е същинско чудо! Никога не са срещали толкова „регулярни“ белези!

Мълвата плъзна бързо из индонезийския град и за няколко часа пред болницата се събра огромна тълпа! Хората запалиха свещи и започнаха да пеят християнски химни. Репортер на индонезийската медия интервюира „поклонници“, които са сигурни, че Исус Христос се е върнал на земята в тялото на малкия Жежомар. Младият юнак предизвика същинска истерия сред набожната филипинска общност.“


Коментар: Отново ставаме свидетели на безусловната тревопасна перцепция, генерирана от масите с псевдо идеята за вечното спасение! Спомням си филма „Ефекта на пеперудата“, в която главния герой успя да втълпи на набожния си съкилийник, че на ръцете си има стигмата на исуската, вследствие на това, оня си рискува живота и умря за „божествена“ кауза. Не е тайна за никого, че извънземните фракции умират от кеф да ни манипулират точно по този начин, и макар, че за тях религията е технологията, това не им пречи да се „бъзикат“ със всички системи от вярвания. Сцената от филма е много добра интерпретация на случващото се на вечно бедните и прецакани миряни. Явно изпитват наркотично опиянение от това си състояние. Дали пасящата антилопа умира от блаженство, когато знае, че ще стане плячка на изгладнели котки? Все пак нужно е да отбележа, че хищниците се спотайват покрай водоемите за да се хранят, нужно ли е правя аналогия с църковните сбирки, че да се разбере, не мисля. Главният проблем на всичко това, както казах е безусловна тревопасна перцепция, как може да видиш някакви кожни белези и по тях да съдиш к'ъв по дяволите е човека. Сега си правя извода защо разни полуидиоти са били обожествявани – това е изцяло автоматизиран процес, не се гледат вътрешните неща (заложбите и качествата на индивида), а се гледат предимно външни (примерно дерматологични проблематики или други малформации) белези. Пълно църковно нещастие. 


В сравнение с следващото проявление на исуската, просто горните бледнеят, тук в играта влизат и пчеличките-работнички. Преселваме се в Северна Гърция за да видим какво се случва в местната обител (понеже новината е доста разпространена, избирам първия произволен сайт от резултатите в търсачката и зачитам заглавието): 


Чудотворните икони на Атон се почитат и от пчелите

- О, my gosh! Продължаваме с абзац от статията:

Три чудотворни икони в различни манастири на Атон са едновременно кошер и светиня, снимките ни изпрати наш читател, който бил поразен от факта, че малките работнички така структурирали питите си, че лицата на светците оставали открити. Първоначално хората мислели, че калугерите са завъртели питите. Но при внимателно вглеждане си личи, че в случая няма човешка намеса. Това, че пчелите са изключително интелигентни същества е отдавна доказан факт, но не е ясно каква е причината да плетат дантелените си пити без да закриват лицата на иконите.





Коментар: И пчелите са започнали да почитат исуската, та нали е син на Кралица Мария. Както казва героят на Шон Бийн във „Възходът на Юпитер“ „Пчелите имат способността да усещат кралското потекло“. Та как биха си позволили да закрият лицата, резонно очите на своята Кралица и сина и. Разбира се, че това е жалък опит за измама, не съм запознат със химическите агенти, които биха възпрепятствали работата на пчеличките, но предполагам, че може да се постигне. По-простия начин би било да се сложи някаква хартия с тиксо и така да се запази образа на исуската и майка му, методи за манипулиране да искаш. ОК, няма лошо да ходите в атонската обител и да гледате милите пчелички, нали си плащате все пак :)




Нямам си на идея, кои реално стои зад тази измама, но е доста добре изпипана от символична гледна точка, все едно се казва „Никой не може да се скрие от погледите на богородицата и сина и“ а пчеличките край тях символизират социума и кошерното съзнание, просто гениално.

Така и така сме в Гърция, нека да споделя и две, три думи за състоянието и. Принципно не обичам да коментирам локалки от такъв тип, понеже зная, че това е "космически прах" в очите, а това да те заслепят е пряк антипод на наблюдението като чисто физически процес. Ставащото в/с Гърция е класически пример за това как обществения фокус е центриран там, в точка, избрана предварително от кукловодите. Усещам, че в момента се "прави" нещо друго, което по мащаб е доста по-голямо и само подобен род събитие би успяло да го прикрие. Това е напълно стара схема, но уви - работеща на 100%, все пак е базирана на основните ДНК команди и началния програминг.
Оня паляк Юнкер беше казал нещо от сорта "Приемаме нещо и чакаме, ако никой не вдигне врява - действаме!" - и как някой да вдигне врява, та ума му е ангажиран от стотици мисъл-форми, привидно той живее за тях.

Доста пъти е говорено за това, че към финалните етапи на Играта тук на нашата планета (която от паралелна гледна точка не зная кой точно номер е) ще има събитие, наричано „второто пришествие“ в което исуската ще се спусне на бял кон и неква кифла ще го застреля.... шегувам се това беше от друг филм :D

Допускам, че това събитие може да не се случи при нас, а на друга паралелна планета, не го казвам за удобство, а поради факта, че на всяка паралелна планета се разиграват различни сценарии на Играта. Още преди да се е случило на мнозина е ясно, че това ще е поредната извънземна измама. Но как би могъл да се прояви финалният сценарий на измамата? Тъй като извънземните са интелигентни стратези, сценарият би трябвало да отговаря на следните условия:

  • Да има най-ниският риск от провал
  • Да бъде изключително правдоподобен и привлекателен за обществото
  • Да залага на общи слабости и погрешни предположения
  • Да се гради върху основите на предишна дезинформация
  • Да използва максимално ситуацията, за да изтръгне съгласие
  • Да осигури ефективни средства за потушаване на съпротивата и овладяване на хаоса
  • Да обедини човешките силови структури и да ги постави под извънземен контрол
  • Да изисква минимално количество енергия и надзор от извънземни контрольори


използвани източници:

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet