Влечугоподобните жени във филмовата индустрия: Vastra



Първо Библията ли трябва да прочета, или „И Дзин“ („Книга на промените“)?

– Не си прави труда, с която и да е от тях. Те са остарели с хиляди години.
– Добре, ама какво трябва да прочета?
Дълга пауза. Сайръг, Уийлър и Сарфати за новите квантови теории? Пол за не-хистонните протеини? Етингър и Харингтън за дълголетието? О’Нийл за извънземната миграция? Сейгън за осъществяването на контакти с напреднали цивилизации в Космоса?
– Чети научна фантастика!
– К’во? Това не е духовно.
– Напротив. Прочети всички книги за бъдещето, които можеш да намериш. И за напускането на планетата Земя. И за откриването на безсмъртие. И за осъществяването на контакти с по-висш интелект.



Обичам да правя различни неща и едно от тях е да гледам научно-фантастични сериали и филми (и тук-там по някой малка книжка). Нека си дойдем на думата: в тях е показано всичко, което по една или друга случайност се случва или ще се случи. Показват ни тези продукции за да ни „подготвят“, а е факт, че точно този жанр бива отхвърлен на масово-овчи level. След като види нещо, което според него не е вярно, субекта n маха с ръка и заявява на висок тон „Какви врели-некипели, пълна измишльотина, чиста фантастика!“. Tой никога няма да си направи шибания труд да размисли, че нещата, които вижда сега един ден ще го касаят пряко и нито отчето нито измисления му бог ще му помогнат, мощния камшик на контрольорите ще засвисти във въздуха и стадото ще трябва да се „прибере за стрижба“. Няма начин да му се набие умишлено в кухата лейка, а и не се налага (според някой космически декрети, макар, че ние смело ги потъпкваме в името на собствената си тъпотия и неграмотност.) Този същия (субект n) ще бъде и първия, който ще се нареди на опашката за „New mega cool готината NWO татуировка-маркер“ на една от ръцете, дори ще има масс боеве, за това кой да бъде пръв! Вече имам видение, ето виждам един бургарски батка как прережда опашките под предлога, че „довечера съм на парти и треа да побързам, човеек!“ 
Преди близо месец ходих на прожекцията на „Терминатор: Генезис“, почти щях да зарева от смях когато млад дебелак в компания с още двама като него плюскаха мазно пуканки с бира и коментираха само оскъдните секс диалози между войника и младата Сара Конър. Но това беше нищо в сравнение с коментара му когато показаха неколкократно машината за пътуване във времето (това не е точно stargate, но може и така да го наречем за целта). Та коментара му бе нещо от сорта „K'ви са тия? Нищо не мога да разбера... от къде идват тези, къде отиват? объркана работа!“ - та тук бях на косъм да му се изсмея в лицето и да му кажа колко е прост и дебел (не мразя дебелите хора, мразя дебелите прости пъпеши), но си затраих все пак дебелите прости хора стават агресивни когато усетят, че са унижени, което се дължи на запечатване в основните ДНК вериги и разбира се не на последно място: всекидневното унижение в училищните години (което не е било хич малко), което пък сега е инкорпорирано в его-съзнанието на въпросния, крачейки в своя мрачен тунел на реалността с бургер и газирано в ръка.

Това трябваше да е прелюдия, която по default трябва да е с по-малък обем от основното изложение (ядрото на самата синтезия), но такъв съм си аз, ще ме прощавате, ако ли не ще ви изпратя „nа kоpооооооn!“ ОК, ще си взема бележка, i promise you all!

И понеже решенията трябва да се вземат светкавично, точно от ей сега реших да започна да си водя малка поредица, пилотно озаглавена „Влечугоподобните жени във филмовата индустрия“, понеже те са доста (според мои скромни изчисления присъстват в почти всеки по-стойностен sci-fi/horror сериал, но и във филмите не са никак малко), а и понеже имам пристрастие към рептилоидни жени, няма как аз точно да не бъда човека, който да пише за тях. Сигурно Висшите ни Азове (на мен и на още някои инкарнации) са се събрали на "Висше събрание" и са гласували за това коя тяхна инкарнация да пише за влечугоподобните женски и са избрали точно мен, усещам го, дори една златиста светлина ме сгря точно в сърдечната чарка, докато пиша това – joke :)

Защо точно от филми си взимам нужната информация? Сигурно съм „фантазьор“ ще каже някой, добре такъв съм и това никак не е лошо – лошо е, че сте се изоставили в ръцете на някой да ви внуши, че това е лошо. „Невидимата ръка“ не се вижда, ясно ли е? Започнете да се „взимате в ръце“ вашите собствени видими ръце, не случайно хората са го казали. Да се вземеш в своите собствени ръце означава да се отскубнеш от нечии други ръце, които ако не ги „кефиш“ могат набързо да те стиснат за крехкото вратле (може да си визуализирате Хълк.)

Както вероятно може би сте си помислили, първата жена (Алфа женската) с която ще започна ще е Морена Бакарин с нейната архероля в сериала „V” като кралицата Ана, уви за нея много сме писали вече и някак си ще я оставим на страни, има и други, които заслужават светлините на прожекторите (малко прожекторче, което свети когато му скимне). Първата късметлийка е Vastra :)



Vastra e шармантно-интелигентна влечугоподобна жена, персонаж от сериала "Доктор Кой", притежаваща изключително красив и мек глас. Тя е детектив и е от расата Силурианци, която се знае още като „Земните влечугоподобни“, Еоцени или Хомо Рептилии. В описанието за тази раса четем:

Занимания: занимават се с различни неща

Оръжия: смъртоносно лазерно оръжие, дълги езици, изключителни бойни умения, пръскат с отрова противниците си

Хоби: Да ловуват

Цел: Да колонизират Земята и да унищожат човешката раса

Вид: Враждебни



Физиологична особеност: повечето от силурианците притежават трето око, което ясно се вижда на челото им, неговите характеристики са следните: с него може да виждат в инфрачервения спектър, дава им телепатична способност, то им позволява да осъществяват комуникация с други силурианци, в процес известен като „свързване“ (което е лек намек, че ползват едно и също съзнание, тип кошерно). Когато се ядосат тяхното трето око започва да „свети“ в ярки цветове, както знаем, ярките цветове са типични за аурата на влечугоподобните. Окото им има и свръхсензитивна функция и може би най-важния аспект е, че с негова помощ те могат да контролират ума на другите същества (често това са хората), да ги хипнотизират като си взаимодействат с първичната част от мозъка на съществото, което при хората е рептилоидния мозък, Бинго! Даденото съществото трудно би устояло на този контрол. Още информация за силурианците: цък!

Прави ли ви впечатление, че сякаш тази информация е взета от книгите на Робърт Морнинг Скай? Това е точнотo описание на една орионска женска от елитния MAKH. Стига бе хора, може ли целия Холивуд да черпи идеите си от некъв смешен и при това луд индианец? Нали всичко е ала-бала, толкова ли не може да скалъпите нещо по-така, по-оригинално, пуснете некъв абстрактен филм за летящото спагетено чудовище-изнасилвач, което превзема Ню Йорк и маструбира течна майонеза връз главата на рогатата богиня, пардон – статуята на свободата. Но няма да го направите, зная ви копелета, зад това спагетено чудовище не стои нищо, зад него няма нужните археконцепции с които да промиете мозъците на бедното стадо. Извънземните ви господари нямат интерес от спагетени чудовища-изнасилвачи, а и трябва да се почита Всевиждащата! На колене, always! И нека да го кажа пак: името на Р. М. Скай е препратка към Венера (една от бойните звездите на империите.), вероятно някой ден ще съумея да намеря пробив в неговите теории, за съжаление удрям на камък, лудия индианец си е изплел добре кошницата......

Връщам се при детектив Вастра защото нейното име е меко казано „ебати мега символизма“, в състава му вземат участие два МА-архетипни елемента, които няма как да бъдат подминати:

Kлючовото "V". Нещо много интересно: при превключване от английски към български при фонетична подредба на клавиатурата "V"  съответства на "Ж" -> VV – Ж, Woman – Жена). За „Vима още толкова много, което може да бъде изписано, че накрая наистина ще забравя от къде съм тръгнал, а тоя сериал „Vтрябваше да е чиста проба фантасмагория с нулева стойност.

Последващото "Аstra". В ботаниката има род градинско цвете, което се нарича „Астра“ (Aster), известна още като „богородица“, което лингвистично се доближава и до Астарта - финикийска богиня на плодородието, войната и чувствената любов, позната ни още като Ищар.
Предполагам, че сте чували и за една от най-големите компании за сателитен броудкастинг – Astra. Логото на немската компания е също изключително символно и представлява малко по-абстрактна версия на прословутата „всевиждаща вулва“ (т.е. „всевиждащото око“). 



В теоретичната квазиастрономия има една хипотеза, която твърди, че „Астра“ е едно от предполагаемите имена на петата планета (съществувала между Марс и Юпитер), която се е превърнала в астероиден пояс (или се е разбила в Слънцето). Тази планета е била наричана още и "Planet V". Според сведенията, които ни дава Стюърт Суърдлоу, тази същата планета се е казвала „Малдек“ (МА-лдек) . А за Венера, той казва: „Може да се предположи, че това е бил един от няколкото имперски АR-ове участвували в галактическата война по това време. Планетата Венера (V-EN-US) също е сочена за звезда на смъртта - боен кораб. Да припомня, че за пръв път кораб е бил в състояние да се спусне под дебелото облачно було на Венера и да заснеме нейната повърхност. На снимките се различават седем куполообразни области. Империята Дракон (SPCTTR: фракция на Орион) има седем вида рептилии в своята йерархична структура, всеки със специфични функции. Всеки вид е строго програмиран и тясно фокусиран, те не се смесват помежду си. Тук е логично на Венера да има седем куполообразни области, това са колонии от различните видове, все още никой не е казвал и дума за тези седем купола. През 2012 руски учени заявиха, че са разглеждали снимки от повърхността на Венера и на тях видели три вида същества, които се движат по повърхността и - динозавър, скорпион и влечуго. Може да прочете повече за това на: http://spectator-bg.blogspot.com/2014/02/i.html




И за финал, ето нещо от мен: 


Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet