Легализираната марихуана ще бъде генномодифицирана




Американската корпорация Монсанто планира да започне производство на генномодифицирана марихуана, а компании като  Drug Policy Alliance и Open Society Foundations искат да създадат своя собствена марка, която ще е базирана на канабиса, информационен портал “La Red 21”.

Нужно е да се спомене, че Open Society Foundations e под контрола на милиардера Джордж Сорос, който също е и акционер в Монсанто. Company Drug Policy Alliance и Open Society Foundation, финансирани от Монсанто ще отговарят за развитието на пазара за трансгенни семена от канабис, по-специално в Уругвай.

Уругвай е първата страна в света в която официално се легализира производството и продажбата на марихуана. Инициатор на закона е държавното управление (Системата!), начело с президента Хосе Мухика. Според властите, гаранцията за успех ще има само ако цените на легализираната марихуана бъдат държавно регулирани. 

Има много причини, поради които Монсанто и други компании, произвеждащи ГМО биха искали да изучат свойствата на този продукт. Канабиса може би ще бъде следваща голяма ГМО култура. На първо място компанията планира да произвежда генетично манипулираната така наречена „медицинска марихуана“. Ако фармацевтичния картел се присъедини към ГМО  компаниите, то той ще има възможността да създава трансгенни щамове, които ще дават повече активни съединения и ще бъдат патентовани за да може да се прилагат като лекарства.

SP: Канабиса е универсален „препарат“ за лечение на рак и много други, след като тия копелета го модифицират забравете за тези негови свойства. Те не искат да има излекувани хора и то за без пари, искат да ни ограбят, докато се мъчим. Понеже шанса да не го позволим клони към кръгла нула, то несъмнено ще се случи. Just a Game.

Бившия директор по стратегиите в Microsoft – Ямин Шивели също обяви, че планира да патентова първата национална марка в САЩ, под която ще се произвежда коноп, внесен от Мексико. Новата компания е базирана в Сиатъл.

Бизнесмена заяви, че първоначалното финансиране на проекта е било „само“ $10 милиона, като първоначално компанията ще „пласира“ продукция само с два американски щата. Шивели гордо заявява, че: „ние ще се стремим да гарантираме, че в наши ръце ще бъде 40% от световния пазар на канабис“.



Източник: http://wariscrime.com/




Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet