Аспекти на програмата за щастие: "Hello Barbie" и Догмата

Отново съм аз и отново ще пиша за пластмасовите програми за щастие, ако не сте прочели първата част, ето я: "Aспекти на програмата за щастие: Black Friday и World War Z". За по-голяма пълнота може да си пуснете и зомби песничката "Aqua - Barbie Girl" :)



Последното изобретение на Mattel е куклата „Hello Barbie”, която води диалози с децата, записва техните отговори и ги изпраща обратно към базата данни посредством Wi-fi и Bluetooth.

Hello Barbie” e първата в света интерактивна кукла, оборудвана с микрофон и интернет свързаност, куклата задава въпроси на децата, записва отговорите им и изпраща информацията обратно към сървърите на Mattel, където се обработва от мощен алгоритъм....звучи ми доста страховито. Досещате ли се, че в един момент тия интеракции ще започнат да диктуват на детето ви, кое е редно и кое не, как да се обличат, как да правят всичко което правят и т.н. Смело вървим към един роботизиран и изцяло догматичен, синтетичен ред, някак си това определение „НСР“ ми е доста размито.

Hello Barbie” записва детския глас посредством вградения микрофон, който се задейства с натискане на определен бутон, намиращ се на тялото на куклата. Когато куклата „слуша“, аудио записа пътува през интернет за да стигне до сървъра, където определени откъси от речта биват разпознавани и обработени. След подходящата обработка, сървъра връща отговора към куклата, която го вербализира, вашето дете ще бъде много доволно от този факт.

- Washington Post

Цялата статия можете да прочетете тук 




Аспекти на програмата за щастие: Догмата




Мисля, че ви стана ясно що за кукла е „Hello Barbie”, сега ще продължа с една моя сутрешна инспирация, enjoy!

Всичко изглежда толкова прекрасно, всички са с усмивки на лица - деца, възрастни, бизнесмени, всички до един, атмосферата е наситена с позитивно настроение, дори не ти идва на акъла за войни и конфликти; бедствия и катаклизми, it’s all gone, даже всъщност те никога не са съществували, защото ти създаваш тази реалност, базирана на пластмасови компоненти и това което е генерирано от програмите за щастие!

Но това не е важно сега, просто се отпусни и си представи, наситената с положителни йони 25C, климатична топлина в мола, където ти и детето с „Hello Barbie” под ръка се разкарвате и разглеждате новите dress линии, нахлузени на вечно усмихнатите пластмасови модели по витрините. Заобграден от хармония и щастие ти най-накрая се осъзнаваш, че живееш в прекрасен свят, такъв за който винаги си си мечтал, такъв за който дори и на Олдъс Хъксли не би му дошло на акъла. Това, което не съзнаваш обаче е факта, че са ти внушили още повече да обичаш своето робство, това на теб и твоите ближни. Без капка съмнение в програмите за щастие ти продължаваш да разглеждаш витрините в мола, някъде вътре в себе си знаеш, че някой ден и ти ще си като тях – пластмасовите манекени, които са вечно усмихнати и винаги се побират в най-готините и нови дрехи. В представите си визуализираш не какво да е, а огромна бяла яхта с куп изкусителки, готови да направят всичко, включително и харакири в твоя чест, та по дяволите те са аспекти на програмата за щастие, те са always усмихнати Дори не ти идва на акъла за децата и жената за работата и мазния шеф, it’s all gone, даже те всъщност никога не са съществували, защото нямат работа в твоите мечти, понеже са в конфликт с реалността която си представяш....приятно се визуализира на 25C. Когато за пръв път гледа филма „Матрицата“ на видеокасета, не си даде сметка, че това което бе пресъздадено там може би показва твоята действителност. Ти нямаш ни най-малкото желание да излезеш от мола, от програмата му за щастие, от топлината с която си обграден, та на вън е студено, кучета лаят и отчаяни хора крачат по улиците, всичко е тъмно, сиво, жалко и мъгливо, няма топлина, няма усмивки, всичко е шибано, това не може да е истинската реалност, по-скоро тук вътре в мола да е. И макар, че не знаеш нищо за архетипните проявления, отново ти се случва някъде дълбоко в себе си да осъзнаваш строго архетипния лайтмотив, че „навътре е топло, а навън - студено“, следователно ума ти би постулирал, че „реалността е вътре в мола, а не от вън“ и ще бъде прав за което.

Навярно като си гледал „Матрицата“ ще си спомниш Джо Пантолиано в ролята на Шифър, който се договаряше с агентите да предаде Морфей, за да си осигури завръщането в Матрицата. Шифър беше изваден от матричните програми за щастие, но той не успя да понесе истинската мрачна реалност, страха, отчаянието и мизерията в която се намираше, нещо което в Матрицата не бе проявено толкова агресивно. Той реши да отмъсти на човека изкарал го от тези програми за щастие – Морфей!

Матрицата или по-скоро „те“ желаеха човека да е винаги щастлив и дори полагаха неимоверни грижи в тази насока – щастието на човечеството! В една от сцените на филма, която бе срещата на Шифър с един от Агентите, той държеше къс от полусурова пържола и каза:

„Добре знам, че тази пържола не съществува. Знам, че като я сложа в устата си...Матрицата казва на мозъка ми, че тя е... сочна и вкусна. След тези 9 години, знаеш ли какво осъзнах? Невежеството е блаженство.“


Гласа на куклата в главата ти

Драги ми, трябва да гледаш отново този култов филм и да се поучиш от думите на героя на Шифър, просто си нямаш на идея какво зло те чака от вън в студа, там извън дверите на мола и обхвата на честотните генераторите за щастие. Съзнаваш ли какво зло би сторил сам на себе си, съзнаваш ли, че за разлика от лукавия Шифър ти няма да можеш да се върнеш обратно в програмата, защото няма такава опция, няма да има кой да предадеш, защото всичко вече е ПРЕДАДЕНО, напускаш и край! Но ти не би нали? Никой трезво мислещ човек не би желал да е нещастен, а това неимоверно ще се случи ако напуснеш програмата, защото спомни си библейските пасажи .....господ бог не иска неговите деца да страдат, той иска те да са ЩАСТЛИВИ, той построил райско кътче в което ви пуснал да пребивате на воля. Той бил архитекта на първата версия на програмата за щастие, благодари му, кланяй му се, отдавай му всичката си налична енергия, ако не беше той, щеше да ходиш по гори и сокаци, гол и бос, ругаейки своята текуща инкарнация, пардон инкарнация ли казах, обърках се, исках да кажа „съдба“.....забрави за тази дума, ние хората сме сами в космоса и няма нищо друго около нас, ние сме повелителите на универзума, ние сме децата на бога – „Аs Below, So Below”! Докато ти обяснявах всички тия неща успя ли да разгледаш новата колекция дрехи?

Но има и друго нещастие за което трябва да бъдеш предупреден: там вън ще си сам, всички твои познати и приятели са вътре, те са тук – виж ги колко са щастливи, ето виж как Иван ти се усмихва и те кани на по бира в отсрещната бирария, а виж Ива как те гледа, току-що си купи нов пуловер от D&G, не е ли прекрасно. Зная, че имаш жена, но нищо не ти пречи да пиеш бира с Иван и да пофлиртуваш с Ива, нашия бог иска да сме щастливи, той няма да те накаже и да те изгони от мола. Внимавай само да не си на отрицателен баланс по сметка, че тогава ще изпиташ всичката боже ненавист, нали знаеш – никой не обича хората без пари, ни най-малко пък очаквай бога ти да те обича, след като не си достоен за обич, понеже си отрицателен картов баланс. Такива хора могат да се греят на казаните отвън, но не и тук, те нямат място в този рай – мола, опазил ни господ от тях. Не забравяй, че бог създаде тази реалност по негов образ и подобие....е, и потребие, това е всичко което е, няма нужда от повече, знай, че програмата е перфектна във всяко едно отношение. Не слушай отчаяните гласове на противоборците – ония маструбиращи хейтъри, които твърдят, че нашата програма не е правилна, не ги слушай, чисто и просто те ни завиждат, защото те нямат такава програма и никога няма да имат, защото те са против божественото и дизайнера на програмата – самият отец бог. Последните няма да получат повече от препечен комат хляб на горящите казани отвън, те никога няма да вкусят уникалните пържоли на нашата изтънчена кухня, няма да отпият от нашите стари вина и прочее и прочее. Това е така защото те са решили да са против нас – божите викарии. Винаги е имало само един бог, една система, една програма и нищо друго, всичко, което ония келемета ти говорят е една безочлива лъжа. Но ако ти сам избереш да си голтак, и да не разполагаш със всичкия този лукс – така да бъде, забравих да ти кажа, че другият месец ще има разходка с яхта до един прекрасен малък ненаселен остров, няма да е евтино но ще има и една дузина изкусителки, които ще са готови да направят всичко за теб – дори и .... представи си го само! Забрави за децата, жената и мазния шеф, те нямат място в мислите ти.... it’s all about the happiness!....усмихни се и запомни това, запомни също, че ние съвсем случайно знаем за твоите мечти, всъщност ние знаем всичко за теб. Чудиш се от къде ли? Ами ти съвсем сам ей така без да се противиш ни даде достъп до всяко едно невронче, което се намира в главата ти. Спомняш ли си всичката документация, анкети и тестове които подписваше години наред, на всякъде, по всяко време. Ето ще ти припомня: знаем деня в който си гледал филма „Матрицата“ - 12 август, 2000 г., месец преди да влезеш в казармата, ти взе касетата от видеотеката до вас от Ива – момичето, което работеше там, същата, която одеве заглеждаше (тогава разбира се не ти обръщаше внимание, защото още не бяхте чували за златната VISA). 

Доста глупости се показаха в този филм, същинска дяволия. Тия двамата Уашовски заслужават да се пържат във вечния адов огън, никой не трябва да говори и мисли против програмите ни за щастие, те са догма. Това беше установено от независимите експерти на Трилатералната комисия, е имаше спекулации, че всичко това било скалъпено, но мога да те уверя, че това не е така, ония смотани хейтъри си нямат друга работа, освен да саботират програмата, но те и идея си нямат, че тя не може да бъде разрушена, все пак ние сме на правилната (и добра) страна, тази на бога и всичките му ангелски подразделения. Всъщност ще бъда искрен с теб – ние създадохме и горящите казани и хейтърите около тях, те са наш продукт, но не го осъзнават, ние владеем положението, защото пак ти казвам: ние сме го продуцирали, а ние това го можем, все пак сме се учили от най-добрия учител - самият той, главният програмист! Както казват хората: нека си лаят кучетата, кервана си върви, работата им е да лаят; един произволен лай не би могъл да спре кервана по никакъв начин....

Казаните горят с наши продукти, хейтърите са облечени с наши марки дрехи, макар трета употреба, те са „маркирани“ от наши брандове, излишно е да казвам, че им ги дадохме през задната врата на мола в един момент на съжаление, ох, бедните те. По всяко едно време ние можем да ги унищожим, но ние не искаме това, ако го сторим, то ще породи съмнение у вас нашите потребители, а ние не искаме вие да излизате отвън за да осъзнаете, че ще последвате съдбата им, знай, че пържолата тук е истинската, а отвън просто липсва дори и като представа! Никога не се съмнявай във програмите, защото съмнението е наполовина постигната глупост (и невежие), пряк път към казаните отвън, или бъди с нас и нашите златни карти, които този месец ти дават 13% отстъпки, или отивай отвън при железните казани, без каквито и да е намаления. Човек трябва да уважава преди всичко своя бог и чак тогава себе си, а той знае кое е най-доброто за теб, повярвай ми. Ако той искаше Ад щеше да направи такъв, но той искаше най-доброто за своите чеда, а именно райска градина с много магазинчета и всякакви глезотийки. Но знай: змията се спотайва тук някъде наблизо и винаги търси да подлъже невежия потребител, никога не яж от плодовете, които ти предлага, те са отровни за твоето съзнание, те ще го замъглят моментално. Ти ще се опиташ да въстанеш срещу нас и това ще бъде краят ти. Програмите ще продължат своето съществуване защото повечето потребители са на наша страна, забравих да ти кажа: твоето място веднага ще бъде заето от друг, при нас няма празно, ти си важен за нас, само когато си тук и си активен потребител, трябва да играеш Играта, пардон програмата. Никой никога не би трябвало да възстава срещу програмите ни за щастие, те са догма.


...FUCK THAT SHIT!


It`s time to say goodbye to Hello Barbie!




BarBEE....

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet