Тайните експерименти на ЦРУ (документален филм)



Toзи документален филм на National Geographic вниква в експериментите на ЦРУ, проведени по време на Студената война. Материала е съсредоточен главно върху контрола над съзнанието (МК), техниките за промиване на мозъка и свързаните с тях: хипноза, електрошокова терапия, различни наркотици и медикаменти.


Епизода „ЦРУ Тайни Експерименти“ изследва моменти от историята, които са редактирани умишлено или просто са изопачени. Контрола върху съзнанието е един от най-агресивните експерименти, провеждани от ЦРУ по време на Студената война. В документалния филм се обяснява как някои методики могат да бъдат използвани за създаването на „Манджурски кандидат“ (познати още като „МК роби“), които могат да бъдат използвани като поръчкови убийци (хендлъра им казва коя е мишената и те действат, без въпроси, без увъртания и без комисионна) и доста други неща.


SP: Mind Control = Manchurian Candidate = MC/MK

МК е върховното достижение на Правителството на САЩ през Студената война и отчаяната им борба срещу комунизма. ЦРУ стартира строго секретна изследователска програма, която използва биологични и химични агенти. В симулирани атаки срещу врага, цели градове в Америка са замърсени са замърсени с бактерии, излагайки живота на милиони американци на опасност.


Истинската цел на това изследване е било да се овладее до съвършенство контрола върху съзнанието. Психиатри от най-добрите академични институции работят по таен договор с агенцията. Психо болни, затворници и дори случайни граждани са подлагани на ужасяващ масив от експерименти, които са насочени към улесняването на разпити, предизвикване на изкуствена амнезия и програмиране на ново поведение (SP: предполагам, че това „ново поведение“ се отнася до термина „нова самоличност“, която както знаете, след подходяща фрагментация може да достигне и три цифрено число нови самоличности. Което и до ден днешен изглежда и е категоризирано като „чиста фантастика“.)


Всяка една психологическа техника за контрол се разработва дълги години, включително хипнозата, електрошоковата терапия и смъртоносните коктейли от лекарства.


SP: Mожем да предположим, че в наши дни тази „фундаментална наука“ oще се разработва, уви тия неща ги разбираме с някъде от около 50-60 години закъснение, когато де факто хората отговорни за всички сторени злини са вече покойници. Все пак кофти е, че на обикновения човек не му пука и дори не вярва в това, особено след като мейнстрийм медии като National Geographic му го тика пред носа и му заявява, че управляващите са се гаврили с да речем неговите предци. Щом са го правили тогава, какво ще ги възпре сега? Тhink about it!


Но нека видим какви ги е вършело ЦРУ:




Както всеки един мейнстрийм филм и този си служи с обичайните похвати да посочи определени „важни факти“ и да цикли върху тях, докато умишлено прикрие цялостността на тази мултисистема за контрол. Контрола върху съзнанието не е просто „експеримент“, който да цели да победи СССР, това е комплексна система, която днес е по-могъща от когато и да е. В наши дни тя е все повече укривана, използвана е за всички видове цели на всички нива, включително армията, развлекателната индустрия и някои елитни underground кръгове.


SP: За в бъдеще МК ще се засилва още повече, запомнете, че един кошерен социум, какъвто е настоящия, не може да функционира „правилно“ ако няма постоянен контрол върху съзнанието му. Можете да проучите въпроса (ако сте начинаещ в тази материя и това е първата статия, която прочитате по темата МК.)





източник: vigilantcitizen.com

превод и пояснения: SPCTTTR.

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България