Килограмите токсини в дебелото черво!



Здравото дебело черво е жизнено важна част от правилното функциониране на един организъм. То играе важна роля в храносмилането (усвояването на полезни вещества), имунната система, както и поддържането на водния баланс в тялото.

Дебело черво, което не работи правилно, ще провежда токсичните отпадъци по-бавно и с времето ще ги наслоява (върху други такива). В резултат на това токсичните отпадъци ще бъдат абсорбирани от стената на дебелото черво обратно в кръвния поток. На здравото дебело черво му отнема по-малко от 24 часа за да отдели приетата храна. Съвременните навици които сме придобили (силно обработена храна, в която липсват фибри и ензими), забавят този процес на 70 часа (4 пъти повече). С времето това ще доведе до натрупване на около 13 килограма (30 pounds) токсични отпадъци, които от своя страна ще интоксикират дебелото черво.


Някои медицински заключения:

Ако хората се грижат за тяхното тяло и в частност червата, техните проблеми ще бъдат елиминирани“ д-р Дж. С. Крайл

Още в далечната 1890 година лекари и изследователи са знаели за значението на чистото дебело черво, ето акценти от работата им:

1800-те

1892 – д-р С. А. Хертър свързва гниенето на храна в червата с епилепсията при 31 негови пациенти.

1892 – д-р Г. Р. Саттърли и д-р У. У. Елдрич докладват за успех при лечението на 581 случая на „психически проблеми“ в. т. ч. загуба на концентрация, липса на доверие, прекомерна тревога и раздразнителност. Успеха им се дължал на това, че успели да елиминират токсикозата на дебелото черво при тези пациенти.

1900 – 1950

1902-1945 Едгар Кейси прочита 14256 пъти лекции свързани със психичното здраве, 6235 от които са посветени изцяло на здравето на дебелото черво. Кейси казва „поддръжката на чисто дебело черво е в основата на всяко добре балансирано тяло.

1906 – след 23 години на наблюдения, д-р Г. Рочестър от университета в Бъфало, декларира, че „токсемията на стомашно-чревния тракт е основната причина за астма.

1909 – д-р Дж. А. Стъки съобщава за „забележими подобрения“ при стотици пациенти, страдащи от заболявания на синусите и ушния апарат. В основата на лечението било премахването на чревните токсини.

1913-17 – Водещи изследователи и лекари се срещат в Кралското дружество по медицина (Лондон) за да обсъдят проблема „храносмилателна токсикоза“. В резултат се получава доклад от 382 страници, озаглавен „Смъртта започва от дебелото черво.“ В него се посочва, че почти всички хронични заболявания са пряко или косвено повлияни от повече от 30 вида бактериални отрови, които се абсорбират от червата. Тези отрови се натрупват именно в дебелото черво.

1914 – д-р Ц. У. Хоули успешно излекува много случаи на заболявания на очите, чрез изчистване на чревните токсини.

1918 – д-р Т. М. Хоуел пише „токсемията поради сепсис (гниене в червата) е честа причина за високото кръвно налягане.

1920 – д-р Джон Х. Келог осъзнава, че много от заболявания могат да бъдат избегнати чрез прочистване на червата, като се консумират повече фибри. Той установява, че хроничния запек е лечим, без да се прибягва до операция.

1927 – след като изследва 109 случая на екзема, д-р Дж. Ф. Бърджис съобщава „въз основа на клиничните наблюдения и тестове за чувствителност спрямо различни аминокиселинни бази, екземата вероятно се причинява от чревната токсикоза.

1929 – д-р П. А. Кларк пише „когато има перфектно отводняване (отделяне), няма преждевременна смърт. „Sanatology” доказа, че чистото и здраво човешко тяло, от вътре и отвън, има неограничени възможност на резистентност. То е напълно способно да „улови“ всяка болест."

1929 – д-р А. Лейн, личен хирург на краля на Англия, пише, че „всички болести се дължат на липсите на определени вещества, най-често витамини и минерали, а запека е причината за всички болести на цивилизацията. Или още казано: липсата на нормална чревна флора. Когато това се случи, токсичните бактерии превземат долната част на храносмилателния тракт, отровите които генерират замърсяват кръвта, което постепенно влошава състоянието на организма, това предшества дисфункцията и разрушението на всички тъкани, жлези и органи.

1930 – д-р Уилям Фич съобщава за успех при лечение на главоболие, отпадналост, безапетитие, обложен език, умора, слабост, безсъние и др. след като червата са били прочистени.

1939 – д-р Уилям Линц съобщава за успешното лечение на 427 пациенти, които страдат от алергии, след прочистване на дебелото черво.

1942 – гастроентеролога д-р Антъни Баслър съобщава за 100% успеваемост при елиминирането на сърдечната аритмия, като намалява чревната токсикоза. Той казва още „Всеки лекар трябва да осъзнае, че чревните отравяния са основните причинители на много от заболяванията и болестите на човешкото тяло.


От 1950 до днес

След Втората световна война, мотива за печалбата сред медиците е главна цел. Капиталистическите фармацевтични компании се възползват от възможността и започват да обучават лекарите по свои образ и подобие.
Казано по-просто, "новите" лекари не са били обучавани как да прочистват дебелото черво (също бих вметнал, че това им е било спестено, дори като основна информация в I-ви курс). Вместо това цялата медицина е съсредоточена върху изписването и продажбата на нови (често съмнителни) алопатични лекарства, които потребителите да употребяват години наред, без какъвто и да е ефект на излекуване (наблюдаваното състояние се нарича – ефект на подтискане на даден симптом, което е все едно да мажеш с мед върху купчина лайна). Появиха се специализирани методи на хирургия за лечение на състояния, които може да бъдат лекувани само чрез подходяща диета и определен начин на живот (мислене).


Практиката за изписване на клизми на новоприети пациенти е изоставена в тъмното килерче след 1950 година.

SP: Вероятно някои от вас са запознати с въпросната материя и знаят, че най-ефикасния метод за прочистване на дебелото черво е именно - така неудобната днешно време - клизма. Напълно логично е алчните копелета да се дистанцират от тая практика, та нали ще се подобрите за години напред и няма да се налага да ползвате съмнителните им услуги, това ще е краят им!
Малахов дава добра информация в своите книги за прочистване на организма, като и той е на мнение, че "преди да правите каквото и да е, първо трябва да прочистите дебелото черво", Казвам това защото преди време се бях надъхал да си прочиствам черния дроб, уви, така и не го сторих, понеже разбрах, че ще е безсмислено. Спомняте си вица за "бунта на органите" и какво казало накрая дебелото черво - помислете дали е верен.
Информация има много, да повечето е плява, но с много четене и "мерак да го разбереш" несъмнено се получават нещата. Но не става само с четене, трябва и осъзнаване, интеграция и най-кофти момента - експериментиране (защото всеки организъм е различен). Не сте от тези хора? Ами тогава се наредете на опашката при домашния си лекар. Той знае кое е най-добре за вас, нищо, че не са го учили на някои неща, важно е да се правят пари за сметка на здравето.


За щастие знанията за прочистването на дебелото черво не изчезват след 1950 г. Вместо това, те биват развивани и практикувани от различни групи, главно в областта на физиотерапията и холистичното здраве.

1970 – PhD, ND Бернард Йенсен има 40% успеваемост при лечение на левкемия чрез прочистването на червата, за сравнение конвенционалната медицина има 0% успех.

1979 – PhD Норман Уокър, изобретателя на сокоизстисквачката, пише „няма болест или заболяване, което да не се повлияе успешно от прилагането на серия от промивки на дебелото черво.

1987 – д-р Джефри Бленд публикува резултатите от 3 месечно клинично проучване на хора на които им е правено прочистване на организма в престижния институт „Linus Pauling“. Във всички случаи намира намален брой патогенни бактерии, увеличаване на абсорбцията на водоразтворимите витамини и намаляване на гниещия протеин в червата.

1993 – д-р Хулда Кларк публикува книгата „Лечение на всички видове рак“. В нея тя обяснява връзката между рака и човешкия чревен метилен паразит (Фасциолопсис Бускии). Д-р Кларк казва, че във всички случаи на рак пациентите са имали този същия паразит. Нейното изследване сочи, че когато се елиминира този паразит, развитието на рака спира незабавно и тъканите се възстановяват.

1995 – Сандра Дуган, RN и разработчик на „Програмата за колонотерапия на Едгар Кейси“, пише: „не очаквайте да бъдете здрави след постене или други видове здравни режими, без да има едно добре функциониращо дебело черво.

SP: Ристиените само дето постите, май отново сте прецакани (again by your false god, again by default)!

2007 – Едуард Груп III световен лидер в прочистването на дебелото черво с кислород базирани методики казва „в дебелото черво е ключа към здраве или болест.


Най-честия признак по който може да познаете, че имате твърде много токсини в дебелото черво е запека. Това състояние е налично, когато отпадъчните материали се движат твърде бавно през дебелото черво. В резултат на това отделянето е рядко и доста неприятно, а нужно ли е да напомням, че тези умопомрачителни напъни водят до друг проблем: хемороидите.



СИМПТОМИ:

Храносмилателни:
Запек, подуване на корема, диария, газове, нарушено храносмилане, болки в стомаха.

Общо здраве:
Болки в ставите, болки в мускулите

Психически:
Депресия, умора, тревожност, мозъчна мъгла, промени в настроението, слаба памет

Имунна система:
Слаба имунна система, повтарящи се вагинални инфекции или такива на пикочния мехур, кожни обриви


Най-лесния домашен препарат за прочистване:

Метода по прочистване трае от 10 до 16 дни, разработен e през 1940 г. от д-р Стенли Бъроуз, който практикува алтернативна медицина. През 1976 г. Бъроуз представя тази програма за прочистване в своята книга, озаглавена „The Master Cleanser“.



РЕЦЕПТА:

(за една доза)

2 супени лъжици (органик) лимонов сок (около ½ лимон)
2 супени лъжици (органик) кленов сироп клас „Б“ (и да не е от големите търговски вериги, където е ароматизиран)
1/10 чаена лъжичка лют червен пипер на прах
10 унции (295 ml) пречистена вода (от система за пречистване на вода, в това число не влизат каните за пречистване на вода!)



ИНСТРУКЦИИ:


Смесете всичко заедно и пийте тази смес от 5 до 8 пъти дневно в продължение на минимум 10 дни.





Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България