Робота на Google "Aтлас", основоположник на "Skynet"


През 2013 г. „Бостън Дайнамикс“ представи пред обществеността своя робот АТЛАС. Това представление беше леко страховито, защото приличаше много на момента в които едно малко дете се учи да ходи.....

Подобно на това тук..



Единственото нещо което все още може да ни вдъхне някаква безопасност (временно) е, че това механично създание е значително ограничено от мимическите движенията, които изпълнява. Другото е, че той е държан на безопасно място „окован в лабораторията“. Обвит е изцяло с кабели и различни маркучи, които му подават различни сигнали и електричество.

Но това както се досещате се променя...

Кабела е на път да бъде отрязан (премахнат) в предстоящите състезания между роботите. Това ще даде особена преднина на АТЛАС, той ще стане напълно автономен робот (т.е. Захранването му ще се интегрира в самия му корпус, нещо с което Холивуд от години ни облъчва – „Saturn 3”, “Терминатор“, „Матрицата“, „Огнения пръстен“ и много, много други).

Подобно на това....



Докато се радваме, че роботи като АТЛАС ще бъдат използвани като спасители (отново имаме архетипният мотив за човешката слабост и технологичното превъзходство – СПАСИТЕЛЯ, отворете си очите, това е извънземна литургия) в среда, която е неподходяща за нашите меки и месести торби с кости (тела) за да влизат и спасят жертви на различни бедствия.... Ние знаем, че е само въпрос на време нещата да се объркат .... и роботизираните „спасители“ да станат напълно автономна система, тук влиза SKYNET:



Kоментар: Всъщност като се поразрових за този проект и то в официални новинарски сайтове (примерно bbc.com) и ми стана напълно ясно всичко: Пентагона/DARPA организират конкурс за създаването на иновативен спасителен робот (говоря с мои думи, не съм чел всичките 4-5 статии, понеже са на английски, а аз не го разбирам особено :D ). На самия конкурс се явяват 14 отбора и познайте кой печели състезанието? Да същите, правителствения проект „Гугъл“, от това по-нагласено нещо не съм виждал, а казват, че ние българите сме върха на шуробаджанащината, cowshit! 
Последната версия на Атлас е значително по-тежка и висока сравнена с предишната (bigger, faster, stronger).  Висока е 1,88 метра и тежи 156,4 килограма, „Бостън Дайнамик“ заявяват, че около 75% от частите на хуманоидната машина са изцяло подменени с нови, само краката не са „пипани“. Инсталираната на нея литиево-йонна батерия е само от 3,7 kWh, като се казва, че ако машината изпълнява различни смесени движения, с нея може да изкара около час, разбира се в близко бъдеще ще се търси алтернатива за „постоянно захранване“, досещате ли се за термина „свободна енергия“, дали няма да го интегрират там, ще поживеем в 3D-то и ще видим, ако можем да виждаме разбира се. 

Atlas (Atla-ntean-s) : D

Името на робота не е случайно – АТЛАС, както се досещате във вечно налаганата и прекопирана от други митологии – гръцката, той е титана, които крепи планетата Земя на своите рамене. Той е пряк участник във войната между богове и титани, наказан в последствие от Зууси (Зевс), само на едно повърхностно ниво името на този робот подсказва, че става дума за предстоящ конфликт, които винаги е скрит зад добри каузи като спасяването на еди к'во си. Групите стоящи зад създаването на името са „царе“ в разбирането на архетипно-окултната символика и винаги биха избрали подходящо име с което да вървят и подходящите архетипно-символни „снопове“ нужни за бъдещето колективно (основно) програмиране у масите – т.е. да предопределят евентуалните бъдещи събития. А той медийния програминг си върви с пълна сила, ако някой от вас се досещате за една от последните реклами на един от мобилните ни оператори, нека ви я припомня (по спомен) – младо семейство се возят в кола, и жената пита мъжа как си представя бъдещето, докато фона е анимиран от различни роботчета, динозавърчета (!) и различни форми (формата е пряк участник в програмираща ни реалност сама по себе си), съответно отговора бе „ами представям си бъдещето ето така: направо влизаш в 3D-то и Играта започва, няма да има нужда от телевизори и тем подобни.....“ - толкова ясно е казано, че даже няма нужда от „тълкуване“, просто е: идеята е ние хората да заживеем изцяло във виртуална 3D среда, нашия бъдещ дом. 

Всичко започна с телевизора, компютъра и мобилния телефон и ще се свърши така .... 



Дейвид Aйк е пропуснал само една ключова дум: SKYNET! 

Мислите, че да говоря за SKYNET e глупаво ли? Нека споделя само едно нещо, а тези от вас които имат знанията ще го разберат: 

Какво ще кажете за това: 

Първоначално Скайнет е активиран от военните за да контролира националния арсенал на 12 Август, 1997 година. Системата започва да се учи с невероятна скорост. В 02:14 AM на 29 Август Скайнет става напълно автономна система, осъзнавайки нейните способности, операторите се опитаха да я деактивират......но без успех“ 

Това е извадка от описание в Уйкипедия, която е базирана изцяло на сюжета на филма „Терминатор“. Тези от вас които не знаят каква дата е 12 Август, ще припомня, че това е „Денят на Монтоук“, потърсете в книгата „Проектът Монтоук: Експерименти във Времето“ какво е значението на този ден.

Отделно от това тоя робот АТЛАС много ми прилича на едно друго гадно роботче, което на една база около пръстена на Сатурн изби целия екипаж и продължи да тормози двойка учени - „Сатурн 3“. 



Последни думи по така нареченото одушевяване на механични системи и придаването им на човешки характеристики: Разберете, че няма как един робот да е добър и да стане лош (или обратния сюжет – Аниматрикс, последния епизод), той няма душа, няма как да се трансформира щото примерно „единия бушон му дал на късо“ това са пълни глупости на пропагандата покрай явлението „постхуманизъм“. Той е машина той е такъв какъвто е програмиран, просто искат да ни внушат отново, че една машина може да изпитва чувства и да е като нас, че дори и по-душевна от нас – това никога няма да се случи, дори тъмните правителствени лакей и техните извънземни господари да се насерат, няма как да го „случат“ - технологията е стерилна! Разбира се това не пречи системи като Skynet да превземат контрола над различни ключови обекти, всичко това ще е по вина на негово невежие - човека, защото той го е поискал (образно казано е подтикнат от неговите извънземни господари, наставляващи го вечно какво да (не) прави и т.н.)  и създал. Изобщо няма да ми е приятно един ден да воювам срещу терминатори, всъщност на никой няма да му е, но ако Играта включва този вариант в този паралелен свят – Prepare to fight or just gate ….




допълнителни статии по темата: 



PS: Като размишлявах и стигнах до заключението, че ако бях сложил един "?" накрая на самото заглавие, нямаше в по-късен етап някой да каже "това са пълни глупости!" .... т.е. слагането на "?" накрая на заглавието един вид отървава автора от нужната отговорност, нещо което виждам доста често из всички медии, което трябва да ви говори много. Този който разбира естеството на земната Игра и начините на проявление/случване ще е напълно ясно с факта, че всичко е твърде динамично/архетипно и мулти-вариационно, че да може някой, които и да е да каже "това ще е така на 100%!", именно това незнание на множество претенденти да предричат бъдещето е 101% неадекватно и мнимо.

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet