Aспекти на програмата за щастие: Black Friday и World War Z

Не мога да пиша за нещо конкретно, просто няма смисъл, защото случващото се е синхронично и цялостно, а не както си мислят повечето – каузално (линейно) и разпокъсано. Всяко едно случване е аспект от случващото се и в момента в които го „идентифицираш“ ти несъмнено ще се сблъскаш и със другите му аспекти, които са безкрайни. Понижавам тотално вибрацията на изказ/мислие и ви насочвам към мола защото е черен петък и е време за адския шопинг на адските цени, които разбира – тук се спира. Я днес имало прожекция на филм със зомбита! 






Всъщност първото заглавие на тая статия бе "Black friday - загрявка за WWZ", но го промених, понеже не изразяваше в пълнота, това което вече бе написано. Изгледахте ли добре клипа? Видяхте ли човешката глупост? Посланието е ясно: „Не бъди идиот, не бъди зомби, не бъди овца, не бъди жертва......!“ защото поляризираш ситуацията, а тогава се задействат множество механизми, които ще произведат нещо което ще задоволи всички нещастия – Агресора, в случая вълната от зомбита се сформира благодарение на една мисъл, колективна такава, вербализирана като песен – човешка песен, човешка глупост (идващи от ума, които вечно ни залъгва) – песента на овцата, която блее (звучи ми като „пее“)  и се радва, че е преебала Играта, но просто няма такъв момент, U R FUCKD! Няма как да победиш нещо което не разбираш, всъщност дори не става дума и за победа, едно балансирано съзнание няма да иска да влиза/участва/създава нови и нови конфликти, като се бори с полярности. Това е нещо което така наречените светлинни работници не искат да осъзнаят, падайки един по един от куршумите на противника - напълно автоматизиран и добре смазан механизъм. Казвам тия неща защото повечето от хората са автоматизирани зомбита, участващи в този механизъм. жертви на его, рептилоидно съзнание, програмиране или self тъпотия наречете го както искате, това няма значение защото те са жертви, но не обикновени жертви, а такива със нужди, нужди да консумират месо, картофи, айфони, коли, сгради и т.н.. Често тази нужда е пластмасова, инсталирана от външен  източник - човек/група, специалист/и в тази област. Понякога обаче този софтуер дава дефекти и устройството започва да функционира по различен начин - започва да си задава въпроси, сам на себе си (Както се сещате към настоящия момент да си говориш/мислиш/пееш сам е признак на % лудост, не си ли задавате въпроса защо ни е внушено така, дали това е просто случайно или някой умишлено НЕ желае да си говорите сам? Все пак тоя някой се е погрижил за това в случай, че софтуера ви дефектира: „Изпадни в паника – ти си жертва! Незабавно набери телефонните номера на най-близкия софтуерен клон за поправка на грешки и го уведоми, ние ще се погрижим за теб бързо, ние сме най-добрите! Вече ще си като нов, няма да си ти, независимо дали си гладен или жаден!“. Aко все пак преинсталирането на софтуера не даде нужния резултат и вече се окаже, че проблема е доста по-сериозен и е засегнал хардуерната част, с нужните препоръки устройството ще бъде препратено към хардуерен сервиз, където ще бъде рехабилитирано и ако има нужда – рециклирано съобразно изискванията по протокол „Луна“).

Последно време софтуерните разработчици, ангажирани по тази програма са изключително добри, почти не допускат грешки в source кода. За нуждите на статията ще я нарека „Перфектно щастие“, като използвам нейния английски съкратен вариант – PH (Program for Perfect Happiness). Това което ви предлага PH е един прекрасен свят пълен с айфони, молове, усмихнати личица с тонове грим и аромат на новия D&G the One (единствения), нещо като по-ранната софтуерна версия на матрицата от филма „Тhe Matrix”, eх тоя Neo, ех тоя the One – свят без болести и нещастие, само молове и центрове на Apple, готини руси мацки с черни очила , облечени в червени рокли. Ако трябва да опишем библейския рай с една дума тя ще е точно тази: PH, всичко от което имате нужда! Това е самия рай за съзнанието, но рептилоидното такова, нека започнем да се отрезвяваме и да си задаваме въпроси от сорта на: 

„Вечната нужда да консумирам постоянно моя собствена ли е?“

„Защо имам нужда да правя всичко това, истинския мои Аз ли го желае?“

„Аз сам ли съм в главата си или там има нещо което се крие и ме контролира?“

„Кога за последно си купих нещо от което наистина имах нужда?“

„Защо въпреки, че се оплаквам постоянно, че нямам пари аз си купувам конска пикня с аромати и етикет D&G?”

„Не ми ли мирише на пластмаса тая PH?”

“С всичкия тоя shit и тия усмихнатите лица, дали това е cool?”

“Дали съм се родил/а в родилното в мола?“

„Настина ли всички тия пластмасови неща ме кефят, готино ли е да си заринеш цялата къща с пластмасови боклуци?“

„Щастлив ли ще съм истински ако си купя новия айфон? А гаджето ми дали ще се изкефи ако му го подаря за коледа, о коледо, о коледо, О FuckMass!”

„Дали елхата в мола е истинска? A подаръците?“

„Дали слагат кокаин и кофеин в кока колата?“

„Дали имунната, нервната и хормоналната ми системи се кефят на жълтото педерастко М като Макдоналдс?“

„Нужно ли е да съм усмихнат/а постоянно като тия жълтите fuckface-чета?“

„Защо всички навсякъде ми говорят само за Пари-Проблеми-П(о/а)рно П-П-П?“

„Ако си купя блутуут и си говоря сам дали ще ме разберат?“

Дали не живея живота си благодарение на външни фактори?“

„Дали осъзнавам, че съм една малка частица от една голяма индустрия?“

„В кое състояние се намирам по-често: съзнателно, спящо или hypersleep?” (имаше едно готино парче на Underworld – Born Sleepy – поздравявам ви!)

Супер готин ли ще съм ако не ходя на йога/фитнес/колективни медитации?“

Ако не чета всичките екзотерични тъпни с лъскави корици дали ще стана идиот?“ - по тоя повод една случка в ранен Китай: В един момент и-дзин бил забранен да се чете, но в по-късен етап обаче се появила дилема пред императора: дали да разреши отново четенето на и-дзин или да увеличи дажбите на ориз на глава от населението. Както знаем китайците са вечно гладни и все пак неговите съветници му казали, че е по-добре да разреши четенето на и-дзин, защото това било духовна храна и щяло да се отрази по-добре на империята :)

„Ако не съм етикетиран по-последна мода дали ще ме помислят за олигофрен?“

„Какво празнувам Аз на празниците? Защо след тях винаги се чувствам душевно празен и без пукната пара, дали това отива за бедните африкански деца?“

„Дали не съм заобиколен от истински зомбита, готови да ме убият във всеки един момент, стига само да чуят активиращия спусък „i t ` s  B % а c k  F r i d a y!” ?”

Стига толкова въпроси, че ще активизираме някой PH подразделение с aгенти и ще ни хоспитализират без много, много да му мислят. И понеже са част от PH те не мислят, те действат, не задават въпроси, дори няма и усмивка. Това е самата система в цялата и чистота и циклична механичност. Затова навсякъде и най-вече във военния сектор ти се повтаря мантрата „Ти не си тук за да мислиш!“ бих добавил и „....и да задаваш въпроси!“

Когато заговаряме за черни петъци, което ми звучи ужасно, нека да изгледаме едно видео, разбира се made in USSSA, съединените орионски щати. Там се заражда всичко, което правим, там е родината на PH! 

Порция препечена американска лудост със зомби сос моля!



Осъзнавате ли ужаса на това деяние в пълния му смисъл? Виждате ли ордите озверели зомбита да разбиват/мачкат/прескачат врати/стени/прегради на фона на „пеещите овце“. Аз лично намирам твърде много сходства със краткия клип от „Световна война Z”. А дали това с този черен петък не е някакъв вид тренировка за нещо, зомби айфон апокалипсис може би?



Мислите ли, че всички тия хора точно в този момент имат истинска нужда от поредната пластмаса с етикет и дисплей? Защото аз не мисля, това не е нормално при всички положения, дори както предполагам успяхте да прочетете това: „Черния петък е причинил 7 смъртни случая и 90 случая на наранявания“ - предполагам истинската бройка е в пъти повече, но никои аспект на PH няма да позволи да има разгласяване на инфо и това да притесни в известен смисъл озверелите консуматорски тълпи, просто трябва да има продажби!
Ситуацията в нашата родна китна и полуциганска страна не е по-различна, ние сме горди followers на хамериканската консуматорска практика (по-малките копират по-големите), че свят да ти се завие. Само се чудя един ден като останат само бай манго&son`s как самата програма PH ще успее да ги интегрира в нея, по-скоро ще ги рециклира ми се струва, това елементъл съзнание в своята очевидна простота и животнина (нов термин значещ – животинско съзнание) е тотално нерепрограмируемо, без майтап! Всъщност като се замислих  PH се е саморепликирала в друга алтернативна версия на себе си, подходяща за бай манго енд сънс, най-семплата версия – консумирането на печен соев компонент и ферментирал етанолов спирт – демек: кебапи и ракия за братята, vote for us NOW! 
По повод черния петък, българина е измислил и изцяло материалистично ориентирана поговорка „Бели пари за ЧЕРНИ дни!“, но това е само привидно така. Преклон пред това ясновидско съзнание, ама как само го е казал, евала. Пасейки кротко стадото овци, изведнъж в съзнанието му се намести една мисъл и той я изрече „Бели пари за ЧЕРНИ ПЕТЪЦИ (%)!“. Удивително имаме двата вечно враждуващи компонента – бяло и черно и отново никакъв баланс. Освен, ясновидец, българина е бил запознат и с полярните модели и разбира се китайския ин/ян модел, удивително! Толкова съм развълнуван, даже не мога да го опиша. В психологията на овчаря залежават дълбоко полярни модели, примерно ако има 40 бели овце – кучето задължително ще е черно и ще е овчарка за да може да се асоциира и да reimprint-ва полярните модели. В наши дни и овчерина вече е по-мургав, защото при 40 бели овце няма как само ЕДНО черно куче, трябва и още нещо. Та да се върна на поговорката и да се запитам защо парите са бели? Tе не са бели, само us доларите (гущерчета им викат на галено) са зелени, защото трябва да покажат цвета на кожата на нашите господари, но ние нямаме бяла валута, какво символизира това аааааа сетих се, символизира добротата – характеристика, която в действителност е точно обратното (mirror), както на физическо така и енергийно ниво (не не мога да виждам енергийно, просто е очевадно). А защо дните са ЧЕРНИ – просто е, нашенеца си е Self Imprint-нал, че е ЖЕРТВА! Kaкво се подразбира под черен ден – това е ден в които нямаш „късмет“ - всъщност ти нямаш късмет в повечето дни, защото си ЖЕРТВА и по default черните дни ще са в пъти повече, понеже всичко идва от вътре и се манифестира навън. Имам доказателство за този модел на поведение: един мой приятел цял ден си тананика рефрен от бг песен озаглавена „има дни в които не върви“ ..... в тоя същия ден ходихме за риба той падна в реката щото леда се спука и малко след това кучето което си играеше около нас му се качи на рамото и го ухапа, след това се наложи да му давам ракия да се лекува, е не владея техники за енергийно лечение все пак :)
Ако приемем, че това с черните дни не е така то остава само едно – черния петък в мола и отново отиваме при ясновидеца-овчар, които е видял тоя модел в Акашовите записи и го изрекъл, знаел е какво зло ни чака, може да бил простоват човек, но е знаел за голямото зло, което иде, все пак сме в тъмен сектор на галактиката и се кланяме на .....айде да не говоря за нея отново. Знаел е, че и мястото му ще бъде заето от полуинтегриран мургавелко с ботуши от чиста гума, които забележете води със себе си и е една машина за репликиране на нови животински инкарнации, сигурно някой грозен зъблив циганин е божество в животинската анима.
На 28.11 по една случайност ми се наложи да ходя до столицата, това бе и синхроничност и с деня – беше баш черния петък, jesus please excuse me! На входа на столицата бях посрещнат от камери, и билбордове. Ще онагледя това което видях: поглеждам наляво реклама на еди к'во си озаглавено „Аngel and demon” , извъртях си погледа надясно и не щеш ли „Маson`s” - марка дрехи, оставаше сега да видя и ..... о да ето я прекрасна черна реклама на „Black Friday” с процентче вместо „л“. Не съм бил пряк свидетел на случки в молове и прочее, но предполагам е имало ескалации и жертво-консумативен манталитет. Това което се вижда не е по-различно от животинското, смеем се на циганите а ние сме същите, ония се бутат за кебапи, а вие се бутате за айфона, няма съществени разлики, просто един и същ модел на поведение, но с различна опаковка, помнете, че Играта е гъвкава и създава подходящи версии според нуждите. Когато започнах и тази тема мислех да излея много hate, понеже бях афектиран от “black friday” лудостта, но явно не е имало нужда от него, щом не се е реализирал. 

За да не оставям съвсем в нищото самата статия ще кажа 1-2 изречения за финал. Не ви изнасям лекция за това как да не купувате, купувайте но го правете съзнателно, аз също си купувам неща, но го правя само когато имам истинска нужда, не е нужно да си духовно извисен (често „извисен“ е синоним на болест) за да се вслушваш в себе си. Задавайте си въпроси сами на себе, това не е признак на лудост, както се казва в китайската мъдрост, първо трябва да обикнеш себе си, тогава да обикнеш другия, същото е и с говора и мисълта – говори със себе си мисли със себе си – тогава ще можеш да говориш с другия ясно и истински. По скоро случващото се което описах е признак на лудост, и повечето около вас, които и да сте са напълно луди, задавате определени въпроси и получавате еднакви отговори, просто няма как да е другояче, Играта все повече и повече започва да се самоактуализира в режим – hardcore и това не е непременно нещо от което да се страхувате. Разбира се ако имаш целия пъзел е много лесно да дадеш на някой едно парченце от него и да му внушиш, че това е „истина“, Перфектно просто! Искай за да ти се даде – универсален космичен закон, спазван или заобикалян от земни и неземни. 
И още нещо: Ако тук го играеш ЖЕРТВА, как си мислиш, че ще е в по-горно ниво на съществуване ще бъдеш допуснат с това съзнание ли? За щастие или не си има бариери, къде естествени къде изкуствени ала light trap, но такъв си е принципно живота и в един момент ще се наложи да прекъснеш връзката с програмата за перфектно щастие. 





PS: Вижте и тая марка дрехи "Illuminee" само за жени, и само next black friday!


Още по темата:  Аспекти на програмата за щастие: "Hello Barbie" и Догмата

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България