"101 далматинци" или откритието на още една Венера!


"Спокойно може да наречете фигурките на Венера вирусен мем, които се е разпространил навсякъде около нас. Може би това е остатъка от най-старата религия в Европа" - К.К. - доказателство, че за 30 000 години човечеството не се е променило



Френски археолози откриха женска скулптурка отпреди 23 хиляди години и я представиха на медиите в град Амиен, предаде Франс прес.

Според специалистите Венера от палеолита е истински шедьовър за времето си и откритието е от световна величина.

SPCTTR.: Oоооо специалистите и идея си нямат колко са прави, но нека не хвалим напразно  името "боЖие"!

Във Франция не бе правена подобна находка от 50 години.

Фигурката бе открита по време разкопки в квартала Ренанкур в северния град Амиен на четири метра дълбочина. Археолозите се натъкнали на пясъчник, чиито отломки не им се сторили естествени. Една от тях се оказала именно праисторическата Венера.

Въглероден анализ позволил точната датировка на артефакта, който е от епохата на кроманьонците, разпростираща се от 29 - 21 000 г. пр. н. е. Статуйката е с височина 12 сантиметра и изобразява жена с голям бюст и таз. С тези елементи се символизира плодовитостта.

SPCTTR.: съвпаденията с тези на Вилендорфската Венера са меко казано удивителни - 11 см. статуетка, изобразяваща женска фигура с пищни форми, датирана отпреди около 22-21 000 години.


ВИДЕО:




Досега са били открити около 100 статуетки от тази епоха, най-вече в Русия и Централна Европа. Във Франция са били направени около 15-ина находки от този тип.


източник: БТА


PS: Повече няма да пиша в блога си за Ким Кардашиан.... виждате сами какво се получава - дъжд от fааааt assssss goddessssssss.  В този ред на мисли, нека дам едно жокерче: думата "Goddess" се произнася  - "годесс", което пък смело можем да кажем, че в по-ранен етап се е произнасяло така : "годеш" (двете "сс" един вид са производни на Ssh! - типично гърлено съскане). "Годеш" може да бъде изговорено и като "годеж" - което в нашата традиционна ритуалистика знаете какво символизира, btw една от думите на английски за годеж е CONTRACT
Все повече и повече ме обземат съмнения относно официалната датировка за произхода на нашите древни народи !!!

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet