"Български" фермер открива череп на върколак в запечатана кутия



Стига съм говорил и писал само за Орион, нека да поговорим малко и за Сириус, че ги забравихме. Mакар, че публикацията няма да мине без SSS присъствие, о ISIS, mother of Heru-ur!
Ще оставя читателя да прочете статията както е публикувана в оригиналния вид, след което ще направя няколко уточнения, понеже има няколко конфликтни момента. Статията:

с. Ново Село, Македония
Фермера роден в България Трайче Драганов, твърди, че е намерил запечатана кутия, съдържаща в себе си череп с форма наподобяваща череп на вълчеподобно същество (върколак) докато орял нивата си край село Ново село, република Македония. Съобщено ни бе от от историка Филип Ганев, който прекарал доста време в въпросното село, провеждайки изследвания за книгата си за Балканската война. Господин Ганев се срещна с фермера, които му показа кутия съдържаща необичайната находка. Той каза, че черепа изглежда като подобен на вълчи, като разликата е разширения (по-голям) краниум, черта сходна с тази на някой видове примати. Господин Ганев направи снимки на черепа и ги сподели със съответните правителствени служби отговарящи за дивата природа. Специалисти от въпросната структура заключиха, че това вероятно е вълк, който е страдал от болестта на Пейджет – състояние при което черепа се увеличава по размер и заприличва на човешки по някой черти.



Ганев казва, че върколаците са били неизменна част от фолклора на балканските страни, доста преди официалните истории да превземат медийното пространство. Легендите са различни в различните региони, как и защо човек става върколак. Някой вярват, че човек се ражда с такива способности, други казват, че бебета родени с коса са потенциални върколаци. На други места вярванията са, че когато човек е починал в смъртен грях или е направил съюз с Дявола, ще възкръсне като върколак (ииииии тук идват сивите със светлинния капан :D )



Върколаците винаги са били обезглавявани и тялото им изгаряно по методите на екзорсизма на енорийските свещеници. Смятало се е, че те могат да бъдат убити само в Събота, тъй като това бил деня в който си почивали в гробовете. В случая този македонски върколак попада като, че ли в тази рамка с откъсването на главата и заравянето и отделно от тялото.

Нападение на върколак, рисунка на Лукас Кранах Стария

Фермера не се страхува, че по този начин е освободил духа на върколака, даже е видимо горд с откритието си, той се фука пред всеки, които прояви интерес от това (сигурно в местния хоремаг след употреба на кореселиновица е чудо!). Трайче признава, чер другите хора от селото не одобряват постъпката му и смятат, че е било по-добре той да си я бил оставил обратно в земята. Той казва още „Много от моите съселяни са ядосани, че съм обезпокоил VRKOLAK (върколак), те казват, че ще се преродя като върколак. Ако това е моята съдба, така да е! Какво ще става, ще става!“




Източник: ancient-origins.net


Няколко думи: 

Заглавието казва, че фермера е българин, които живее в Македония, според мен явно тия хора не са наред много с географските междуособици на балканските страни, в частност вечния казус "бг-маке" и т.н., по-скоро фермера си е македонец. Въпросния историк Филип Ганев както се подразбира е български гражданин, пребиваващ там временно или си е македонец, при мое търсене не успях да открия човек отговарящ на тези параметри, допускам, че умишлено му е променено името, мисля, че си изяснихме тези неща, а по самото заглавие, според мен би било по-редно да е "Фермер открива ....". Някой хора са толкова афектирани, пардон програмирани с национализъм и патриотизъм, че подобен род новина би довела само до конфликтни моменти....ще пропусна да изрязя в пълнота това което си представям в действителност. 
Следващия важен момент е този със самия череп, повечето от потребителите във въпросния сайт, коментират ожесточено, че това е череп на бабун, ОК! Така да е, има нужда от скептици, които да ни помагат да не излетим във студения космос. ОК, това е бабунски череп, пренесен от майната си само и само някой Ганьо, орящ нивата си да го намери ......bullshet! Къде бабуни по нашите земи, няма такива животни тук....нека си направя едно кафе и ще продължим с baboonshit-ъ. Няма повече да разтягам локуми, ще ви покажа как изглеждат черепите им:



Очи: на вълка те са разположени по-встрани, за разлика от бабуна, сравнени със снимките на върколака, бабунския череп се приближава по-близо до него......но почакайте, върколака е на практика бозайник - човек, които се превръща във вълчеподобно същество, логично е очите да са му отпред, а не в страни. 
Зъби: Тук няма спор, вижте задните зъби на вълка и тези на бабуна. Първите са зъби на истински хищник, заострени са, за да може с тях по-добре да разкъсва месото. Докато при бабуна те са с по-тъпа форма, неприсъща за хищник. В заключение: черепа намерен от фермера се доближава повече до хищнически, отколкото до маймунския. 
Робърт Морнинг Скай добре е описал сирианската раса, състояща се главно от вълчеподобни същества. Предполагам генетичните експерименти за достигането на сегашния ни вид са били многократни, така, че историите с русалки, кентаври, джуджета, феи и прочее фантастични твари не би трябвало чак толкова да ви притесняват. 


Синхроничност



Ден преди да публикувам тази статия, влизайки в гугъл видях логото им и щракнах върху него. Бях информиран, че на тоя ден (12.11.2014) е имало историческо кацане на робот-сонда върху комета, ето новината: Историческо кацане върху комета днес. Това което си помислих веднага се манифестира като широка усмивка на лицето ми, ами да, какво си помислих ли? 
Всъщност истината е, че управляАми понеже сирианците много си падали по това да издълбават комети и прочее и да ги използват като кораби, ми стана смешно, че на това роботче може да му гръмне бушона ако кацне на някой неправилна комета :Dващата бунтовническа фракция е обхваната от параноя, тя допуска, че официалната власт може да използва този метод с кометите за атака или друг подобен ход, но за сега толкова. Нека да погледнем и името на това роботче, как му викаха ...ъъъ "Фила" (Philae). Фила е остров в езеро Насер, Египет, на него е построен храм на Изида. 

Терористична организация ISIS, хамериканска идиотщина със заливане с кофа с лед, символизираща Изида (вода, богиня, слизане!!!), робот сонда свързан с храм на Изида.........come on! 

Ще си направя такава татуировка обещавам:






UPDATE: [15.11.2014]


Буквално ден след като публикувах статията, в частност абзаца [Синхроничност] с въпросната сонда-робот, тя преустанови работа. Проблема бил в батериите, или както се изразих по-горе "...сирианците много си падали по това да издълбават комети и прочее и да ги използват като кораби...на това роботче може да му гръмне бушона ако кацне на някой неправилна комета..."

Би Би Си: "Космическата сонда "Фила", която преди дни кацна на комета в космоса, спря работа. Батериите на космическия апарат се изтощиха и той премина в режим на пестене на енергия. При историческото кацане на кометата сондата първоначално не успя да се закрепи към повърхността на предвиденото място и се оказа закотвена в подножието на стръмна скала", link

PS: Класика! No comment!

Популярни публикации от този блог

Еnter the VʘID

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

Ранните експерименти с LSD в комунистическа България