Сините очи с произход от Черноморския регион преди 10 000 години

Екип изследователи от университета в Копенхаген са разпознали една мутация, която причинява мистериозния феномен на сините очи. От това излиза, че всички хора със сини очи са генетични наследници на човек, които е живял в региона на Черно море преди 6000 - 10 000 години. Изследването е публикувано в списанието „Human Genetics”. ОCA2 (Oculoutaneous Albinism 2) e името на ген, които се е появил преди близо 8000 години. Този процес може да бъде проследен обратно до своя прародител от Черно море (които едва ли ще е човек на 100% според мен).

Д-р Ханс Ейберг твърди, че преди този период всяко човешко същество е било със кафяви очи, той казва „генетичната мутация засягаща гена OCA2 в нашити хромозоми, доведе до създаването на „превключвател“, които буквално изключи способността да се произвеждат кафяви очи“.
Когато синеоките хора от Йордания, Дания и Турция били изследвани от екипа на Ейберг, било установено, че фактически генетичните разлики накрая се обобщават в един общ прародител, т.е. дефакто различни народи са със един и същ общ прародител (или създател).

Кафявия меланинов пигмент все още е доминиращ, въпреки това след последния ледников период, европейците развили тази рядка мутация, която ги различава от останалата част от човешките раси.

95% от хората в скандинавските страни са със сини очи, също така е установено, че имат по-голям диапазон във вариациите на коса и кожа.

В Европа има най-голямо разнообразие на цвят на косата и пигментацията на кожа, отколкото всеки друг континент в света. Това са последните мутации, тъй като Европа е колонизирана само преди няколко хиляди години, казва ортодоксалната наука.

Чрез кръстосване (полово размножаване), брюнетката със сини очи била идентифицира още преди 25 000 години. Учените преписват това на кръстоските между тогавашните неандерталци.

Въпреки, че никаква ДНК от неандерталец не е открита във модерния Хомо-Сапиенс-Сапиенс (не не е печатна грешка, ние сме „Хомо-Сапиенс-Сапиенс“, ето повече по темата: Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру), традиционната наука се е вкопчила в тази теория и я е приела като факт, разбира се проблема е обичаен – не са измислили нищо друго (те май не обичат да измислят нищо никога).

Тук въпроса е „Защо никой на Земята преди 10 000 години не е бил със сини очи, а сегашно време 20-40% са със сини очи?
Джон Хоукс от университета казва „Този ген прави нещо добро за хората – той ги кара да имат повече деца“.


SPCTTR: Макар, че публикацията е тип „суха наука“ тя дава някой много добри отговори (поне за мен). По този въпрос нека да приложа един абзац от статията Генезис, манипулация, геноцид.......:

ЕА решава да имплантира предварително оплодена зигота, съдържаща неговата сперма, в утробата на Ninhursag, която в по-късен етап става известна като Изида от Египет... бебето изглеждаше изваяно като от глина, кожата му беше тъмно червена, а косата му гарваново черна, противно на Анунаки, които са с бяла кожа, руса коса и сини очи.....ЕА мисли, че това е добре, защото това ще е разлика между сирианци и тази нова хибридна раса...
Вдъхновени от успеха, изследователският екип събира други 7 сириански женски, които да действат като носители на зиготите, оплодени предварително от сперматозоидите на ЕА и NIN-GISG-ZIDA. Всяка една от тях ражда по един хибрид и сега клонингите стават общо 8, всичките от мъжки пол. Тогава NIN-GISG-ZIDA решава да създаде и женски хибрид. Той имплантира зигота в NINKI/DAMKINA, съпругата на ЕА, която ражда чрез цезарово сечение. Това отново е огромен успех за екипа, след това отново тези 7 жени са използвани и всички те раждат по едно бебе-момиченце. Обратно на мъжките хибриди – женските са с бяла кожа, руси коси и сини очи, досущ като Сирианците.

Първият момент е, че този мутаген на сините очи е създаден изкуствено в лаборатория преди около 10 000 години някъде около Черно море. Всъщност „10 000 години“ е доста често срещана из разни текстове, които съобщават за „последните посещения на боговете на Земята“ и тем подобни. Няма как да зная дали това е било реализирано на територията на България, но много интересно съвпадение е, факта, че край гр. Балчик има древен град, които е боготворял Кибела (паралелно с това и древното селище Кабиле, което е кръстено на Кибела). Гробницата на Бастет също е близо до Черноморския регион, а мистериите с които е обвита са повече от официално изложената информация. Примерно на входа на гробницата е имало три соларни диска, които служели за ..... ами досущ като този пред Stargate в Перу – да пропуска хора с определена генетична конфигурация. Изводите от тук би следвало да бъдат, че богините са имали генетични лаборатории някъде из Черноморския регион, и освен богини, те били брилянтни учени по генетика, работещи съвместно със сирианците, които били естествено със сини очи.

Друг момент е този, че между "Неандерталец" и последния вид "Хомо-сапиенс-сапиенс" няма нищо общо (втората версия на "Хомо-сапиенс"), Стюърд Сурдлоу в една своя публикация пише (пиша го с мои думи) „Видовете са се създавали и изчезвали без видим преход, т.е. днес имаме неандерталец, утре той изчезва безследно и на негово място е следващия „подобрен“ вид“. Плавния преход между видовете е вярване на съвременната наука, която отново се е вкопчила във спасителен пояс тип „нелогична глупост“.

Всъщност нещото което ме накара да преведа статията бе точно последното изречение:

Джон Хоукс от университета казва „Този ген прави нещо добро за хората – той ги кара да имат повече деца““.

Това настина е нещо ново за мен, явно смисъла на всичко това с този ген е било да стимулира репродукцията при човека и съответно така да има повече работна ръка. Знаете кои са целили това или както се казва „Повече работна ръка – повече ЗЛАТО!“. А и едва ли е това е "нещо добро за хората" :)

И за финал едно кратко видео по темата, което анонсира върху това, че всички са със сини очи и различни цветове на косите.......... освен Египтяните.






Източник: Еarthweareone.com
Добавки: SPCTTR.


[Update 25.09.2013]


Anunaki`s propaganda :)

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Еnter the VʘID