Генетично-подсъзнателно предаване на Страха



В тази статия ще изложа материал, които твърди, че едно от базовите чувства - СХРАХА се предава генетично-подсъзнателно (подсъзнателно, което се манифестира генетично) от майката към новороденото дете, нищо ново разбира се!

Но преди това:

Едно е ясно, когато един новоинкарниращ се (новороден) се озове тук в три-измерната игра, той получава като „бонус“ цял „пакет“ от фактори усложняващи неговият път на развитие, те биват както психологично-физиологични, така и генетично-подсъзнателни. Макар, че за масовото съзнание това е гооОолям проблем (дължащ се на сбърканата перцепция, която имаме за света около нас), за едно по-развито и ориентирано към Баланса съзнание такъв няма и всичко се свежда до трупане на опитност и разграждане на определени ДНК команди/емоции. 

Коментар: Не стига, че трябва да разграждаш своите собствени страхове и ДНК блок-програми, ами на всичкото отгоре и тези "наследени" и от физическият ти родител, с всяка следваща инкарнация, ИГРАТА става все по-трудна. Последните инкарнирани ще играят на ниво "Very Hard" - които да са те, пожелавам им успех, ще им е нужен :)

PS: Koй ви е казал, че в ИГРАТА няма еволюция :)

И така какво е СТРАХА? - повечето хора ще кажат, че това неприятно чувство, което спомага на индивида за да оцелее физически и дори психически в „по-особени“ ситуации. Другото, което се осъзнава е, че: „Страха те пази да не ходиш там (някъде); да не задаваш някой въпроси; да не бъдеш този които искаш всъщност и т.н.“, т.е. защитен механизъм на самата СИСТЕМА, блокиращ кандидатите за индивидуално съзнание.

Жалкия момент в случая е, че повечето хора са пристрастени към страха, т.е. те несъзнателно желаят да го изпитват и разбира се Вселената е благосклонна към тях – дава им това което желаят – СТРАХ! Разбира се управляващите полярности са наясно с това - тъмните правителствата разчитат на тези първо сигнални - масова паника и СТРАХ, посредством тях те контролират масите. Веднага ви припомням пресния случай за „първо сигнално“ реагиране и страха, които се лееше близките месеци с „фалита“ на някой банкови институции, как имаше тълпи и всичко заради тъпнята „Така казаха по телевизора!“ - ми спрете да гледате малоумния телевизор бе, не разбрахте ли, че ви манипулира? - Eто "8 причини да спрете да гледате телевизия"

Аз по този въпрос нямам страхове, защото не си държа парите в банка и никога не бих!
Принципно ниските нива на инкарнацията се занимават с основните 3D преживявания и са изцяло ориентирани към тялото. Някои от тези преживявания включват секса, основните физически нужди, основаните на СТРАХА религии, основните функции на полярностите и центрирането в “аза”. Тези нива са необходими за да достигнем до по-високи нива и няма как да бъдат прескочени!

На по-горни нива на инкарнацията също има определени страхове, като примерно „страха от отлъчване от даден колектив“ и т.н. Всъщност СТРАХА е общото между повечето инкарнации.
Вярна е максимата, че ако се родиш в семейство на роби – ти няма как да бъдеш по-различен (важещо обикновено за базовите нива), но реално ти може да заебеш това, да си вземеш живота под мишница и да еволюираш, тук разбира се влизат в играта еврейските медии и прочее игрови „помощници“, които ти говорят за бляскавия живот на някакви животински инкарнации – звездите от ефира (мушици-еднодневки). Идеята им е да ти покажат как се живее охолно и да ти внушат, че ти си САМО беден роб, които не може да си го позволи – представете си само колко престъпления са се извършили в името на мисълта „искам да имам пари и да живея като цар!“.

С риск малко да се отклоня от темата, ще кажа, че хората които имат много пари живеят в постоянен СТРАХ, за да не ги загубят, те провалят изцяло живота си и пътя именно заради проклетия страх! Ако обичате да наблюдавате тръгнете из денонощните кафенета и бензиностанции – ще видите добре облечени бизнесмени пиещи кафета в 3-4-5 часа сутрин, да те имат много СТРАХОВЕ и дори не могат да спят, като борят умората с кофеинови стимуланти (or white pow).
И малко дете знае, че парите са най-мръсното нещо на света, говоря от физическата и видима (с микроскоп) перспектива – по парите има милиони микроби, които не умират , а само разнасят болести и какво ли още не. Но замисляли ли сте се защо аджеба това е така?
Парите са с тъмна природа, създадени са от хора с тъмно съзнание за да могат да контролират несъзнаващите масите. Досещате ли се, че подобен тъмен „елемент“ като парите всъщност привличат само енергии с ниска честота (вибрация) предимно от негативния спектър. Ако това е така, излиза, че всички паразити, които обитават парите са всъщност същности от ниския Астрал (там те живеят). Просто това е физическата им проява, нали знаем, че една болест започва именно от по-фините нива. В потвърждение на това да припомня отново: хората с най-голямо състояние не са щастливи, е как може да са – та те са концентрирали около себе си толкова много нисковибрационна енергия – обратно може да видите клошар да е видимо щастлив – та той няма пукната пара в джоба си !!!

Нещастието може да се купи само с ПАРИ!“ (аз я измислих!)


И сега нека да продължим по същество със самата статия: 


Страха се предава по наследство




Връзката между майката и новороденото се циментира от специфичните страхове, които тя му предава подсъзнателно чрез миризмата, установиха американски учени. По този начин бебетата се учат да се боят от определени неща от първите дни на своя живот. Изследването може да помогне да се обясни как травмите, които някои майки са изживели включително пост травматичният стрес и някои фобии, може да засегнат развитието на детето по-късно в живота му.

Травма

Учените от Мичиганския университет са използвали в своите експерименти лабораторни гризачи. Те проучвали как травматичният опит на майката (даже ако го е изживяла дълго време преди зачеването) влияе на потомството й.
През първите дни от живота на бебето плъх то не може да разпознава опасностите в заобикалящата го среда. Ако обаче майка му е източник на такава информация, ние показахме, че то може да се научи от нея и да произведе трайни спомени“, заявиха водещите автори на публикацията в сп. PNAS - д-р Яцек Дембец (психиатър и невролог) и Реджина Съливън.
За изследването учените са научили плъховете да се страхуват от миризмата на мента, като ги третирали с електрошок, когато им давали ментови бонбони. По този начин им е бил създаден условен рефлекс. След това женските плъхове забременели и си родили малки плъхчета. Паралелно с този процес учените отгледали още една, контрол на група гризачи. Разликата била, че при тях майките не били третирани с електрошок. Оказало се, че само плъхчетата от първата група се бояли от ментата. Отгоре на всичко, такава реакция се наблюдавала дори тогава, когато малките били сами в клетката.

Блокиране


Когато обаче на плъхчетата дали специален препарат, който блокирал дейността на мозъчната амигдала (бадемовидното тяло), предаденият от майката страх от аромата на мента изчезнал. Това позволило на учените да установят тази област от мозъка, която влияе на формирането на страха у плъховете.
При изследването било установено нещо много важно - че детето може да възприема опита на майката автоматично, на подсъзнателно равнище. А получените от нея фобии може да останат за дълго време, дори за цял живот. Нещо повече – те може да предизвикват натрапчиви състояния. А когато порасне, на човек ще му се наложи да се бори и със страховете,които е наследил.

Фобии

Фактът, че при блокиране на дейността на амигдалата малките плъхчета не започват да се боят от миризмата, обаче подсказва, че потенциално третиране би могло да осуети възприемането на ирационални мисли и страхове. Изследователите от Мичиганския университет се надяват в бъдеще да извършат проучвания върху хора.




Източник: http://www.pnas.org/

Добавки: SPCTTR 

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet