Луната е холограма - потвърждение!



Малко след като публикувах статията за холограмната маскировка на луната - Луната е холограма..., един приятел ми изпрати тези видеа и информация, потвърждаваща нещата описани по-рано.




Независимо потвърждение на холографската теория идваща от майка (с главно „М“) Русия. Интерес представлява да се види филма започвайки от минута 8:20 нататък (разбира ако искате може да го изгледате и цялата поредица „Тайнствена Русия). Забележете, че хората които се виждат на екран са истински видни руски (бивши съветски) учени, чиито имена и автобиографии могат да бъдат лесно проверени. Един от тях е Валерий Бурдаков - професор от московския авиационен институт, които обяснява част от истинската холографска технология и теорията зад нея. Интересен факт е, че той умира малко след заснемането на филма (22.04.2014). Ето и биографията му в Wikipedia: 


Горното видео обяснява странните вълни, заснети в Берлин от потребителя "Crrow777". Професора практически говори за същото нещо и за това как тези кораби се виждат и имат свойства като реални обекти, но не могат да бъдат достигнати от ракети или други оръжия. Разбира се не всички са такива но голяма част са именно такива и се ползва земна технология за скриване на истината.

От известно време насам в Русия тече информация като из ведро. Изглежда сякаш никога не е  имало желязна стена. Видни учени от световно ниво, генерали от руската армия, бивши КГБ офицери, настоящи ФСБ офицери (дори зам. генералният директор) всички те изнасят ''пикантна'' информация относно извънземната намеса на Земята.

Най-известното от тези клипчета, които все още циркулират из мрежата е изказването на Медведев относно извънземното присъствие на Земята. Само по себе си то е абсолютно безпрецедентно, защото става въпрос за бившият държавен глава на Русия и настоящ премиер, видео:



През 2012 сайта 30dumi.eu пише: „Руският премиер Дмитрий Медведев реши да последва примера на премиера на Австралия. Попитан за присъствието на извънземните на Земята той отговори: „Колко от тях са сред нас няма да казвам, защото това може да предизвика паника”. Така г-н Медведев съобщи за секретната книга на президентите, както и че художественият филм „Мъже в черно” всъщност е „хроникално-документален”. Най-интересното е, че в този момент глупаво се смееше само журналистка от РЕН ТВ, а самият премиер в същото време се държеше изключително сериозно....“ -> пълна статия.

Не са никак случайни тези ''изпускания'' на информация. Между доминиращите земни фракции (Русия и САЩ) има разбира се конфликт на интереси. От Русия явно се ''изпуска'' на пук на американските международни тактики. Всичко това е съгласувано и си има предназначение.

Холографските проекции на НЛО кораби са също толкова реални, колкото е реална и новопредставената холографска смартфон технология. Сами си правете изводите. Информацията я има, пред вас e!

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet