Луната е холограма (Видео)

Преди да прочете същността на материала, да споделя за синхронизацията, която се получи при мен със самата дата 07 юли, 2014. Дни преди въпросната дата си мислех, че нещо интересно може да се случи и т.н., числово дата е три 7 - 777. През самия ден нищо не се случи, освен, че разбрах, че Стюърд Суордлоу се е оженил на тая дата преди 18 години (което на всичко друго е и неделя - 7 ден от седмицата, ден на слънцето, добър е бай Стю - 7777!) So.. ако възнамерявате да се жените, следващия такъв цикъл е след 9 години, т.е. 7 юли 2023. Интересното бе, че преди 2-3 дни попаднах на тази информация и то от човек които и ни най-малко си има представа за какво става дума, вероятно чиста случайност. Когато реших да проверя кои стои зад видеото и публикацията се оказа, че псевдонима под които се представя потребителя е "Crrow777", a самото видео е заснето на 7.7.2014!
"Crrow777" ръководи проект под името "Crrow discovery project", дали е достоверен източник или не времето ще покаже, макар, че като видя някъде думичката "discovery" и направо алармите ми пропищяват, вероятно заради изкуствено инсталираните архетипни ядра :)
И едно пояснение относно оригиналното заглавие в публикацията "Луната всъщност била холограма!". 
Заглавието е леко подвеждащо, първо вселената е със холограмна природа и това няма нищо общо със тази изкуствена холограмна фасада. Тоест един вид излиза, че това е холограма във холограмата, което не е нещо ново, от десетки години гледаме по фентъзи филмите тези технологии, даже наскоро китайците пуснаха холограмен телефон: Второ, с "всъщност била" правя асоциация, че нещо в минало време е било такова, а сега не или просто не съществува, пример: "Лемурийците всъщност били добри архитекти".
Невежието владее медиите и определено заблуждава хората, но нека оставим журналистическите неволи на страна и се концентрираме към самата тема:


"В орбитата около Земята наистина присъства обект, но в действителност това, което виждате, е само маскировка на истинската повърхност на обекта!Това видео е направено в Германия и е снимано в продължение на четири дни от 07.07.2014 г (7-7-7). Ясно се вижда как по лунната повърхност „пробягват вълни“, сякаш някой актуализира картината, пише endoftheage.blogspot.com.
Колкото и налудничаво да звучи, но точно такива явления са забелязвани неведнъж, когато се снима с различни камери и телескопи. Всеки, който има видео камера с добро увеличение, може да види същото нещо. Как може да се обясни това? Има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат привържениците на конвенционалната картина на света.

Никаква Луна в орбита около Земята няма, а само една плоска проекция (холограма) създава облика на нейното присъствие (нещо с което не съм съгласен - по-скоро зад холограмата има обект, които не искат да видим - извънземна база / планетоид, и понеже формата му е прекалено издайническа - решението е да се прикрие с холограма). А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

В орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети на „Луната“. Мисля, че всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:
Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас. Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество. Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити. Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?"

източник: blitz.bg
техн. kорекции: SPCTTR.


Ето и по-старо видео на същия потребител (13.11.2013 г.):Коментар: Предполагам това видео много лесно може да сглоби, сещам се за подобен "лаг" ефект, когато си пуснеш някой яка видео игра как насичаше по-подобен начин, причина за което бе слабата производителност на видео картата. Не съм склонен да се доверя на 100% на видео материала, но истината е, че освен този човек и много други достигат до същия извод - не може всички да са луди или fake нали? Холограма или не за мен луната си остава изкуствена структура, която освен Ян функции има и много други, ето една статия на издателство "Паралелна Реалност" по темата: Излъчватели в холограмата
Реших да видя как е реагирал българския потребител на тази новина, като погледнах коментарите по-долу (в сайта blitz.bg), и нещеш ли попаднах на цяло съкровище, идващо директно от съзнанието е един закоравял и винаги гневен (по default) хетеро-радикал-патриот: 
"даааа, вярвам че е така....а аз имам един комшия дето твърди, че го шибат извънземни, а в действителност е педал и си го чаткат мангалите срещу 10 кинта..." - да това е ситуацията на ниво перцепция, похвално е поне, че е писал на кирилица, срамно е, че е върл фен на острите спиртни питиета, защото само след употребата им рептилоидно съзнание се активира и манифестира задните "subsexual" мисли по-подобен начин. И макар, че повечето като тоя тип мразят модерното "selfie", това не им пречи да се напиват сами в къщи с ракия и да пишат коментари, това е реалноста в бе-ге, макар и холограмна.

PS: Втория коментар беше още по-тъп, a надолу става страшно :)


Още по темата: Луната е холограма - потвържението!

Популярни публикации от този блог

Ум царува – ум робува...

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)