New Age програмиране: Ченълинг & Walk-ins

За никого не е тайна какъв big shit са New Age религията и нейните инструменти за коригиране и насочване на съзнанията в определена посока. Въпреки всичко на запад милиони всекидневно отдават енергии/емоции/материали на това. В България нещата също не са цветущи, всекидневно никнат нови школи за душевно усъвършенстване, чийто посещение определено ще ви гарантира много възвишени и приятни моменти с вашата чисто нова въображаем(а) приятел/приятелка. Един истински случай за който научих преди време беше точно такъв: при Х1 (така ще го наричам) всичко върви по мед и масло, всичко изглежда, че е супер на физическо ниво, until: Х1 решава, че нещо му липсва и е време да се усъвършенства И духовно като се запише някъде за да му помогнат (външния спасител). Който търси - намира, както се казва, Х1 попада на място в което му помагат да отвори своите чакри (и всички там глупости, които им правят), не зная колко пъти е ходил, кво точно е практикувал, но след всичко това той става странен и не на място човек, върши необмислени действия и не знае къде се намира. Няма да се впускам в подробности, но от всичко това което бе в началото на историята няма и следа. Това ли означава да се "просветлиш"? Според последни данни мисля, че Х1 има подобрения, but who knows. Разбира се настоящата тема не е точно такава, но принципно е сходна с горе описаното. Както се казва: ако религията е желязната клетка, то New Age e златна клетка за вашето съзнание, което в валидно преживяване и не може да бъде игнорирано след като се налага да го изпитате, всичко е перфектно изчислено. Колко лесно би било да кажа, че хора подобни на Х1 в друга алтернативна вселена не са подложени на подобни преживявания както тези, там имат други такива. Приятно четене - SPCTTR.



Ченълинг




Ченълинга е може една от най-често срещаните форми на програмиране, което съществува. Докато самият ченълинг е известен от древни времена, през средата на 60-те години  правителството на САЩ прави усилия в тази насока, като създава за целта движение наречено "New Age" (Нова Епоха).  Приоритетната задача на тази ново сформирана организация е разпространяването на дезинформация на обществеността. Това се явява и гениална идея от страна на правителството, факт е, че по това време започва да излиза и „конфиденциална“ информация, която няма как да бъде спряна освен с тонове „захаросани петлета“ и шумни фойерверки. 
Маса хора са били програмирани предварително, за да бъдат показани на по-късен етап пред прожекторите, като демонстрират разни феноменални умения като „изпадане в транс“, „говорене на непознат език“ и „напускане на тялото“. В повечето случаи обикновения зрител би заключил, че това изглежда като съвсем реално обсебване на тялото, което би било така, ако беше вярно.  В тези случаи на преден план излиза алтернативна личност (предварително интегрирана в субекта на експеримента), това обикновено става след oпределен активиращ спусък (тригер), които може да е определена картина, дума, буква, символ, звук и каквото се сетите. Алтернативната личност винаги има друго име, което обикновено е Ангелско/Извънземно/Атлантско/Шумерско/Лемурийски/изберете си име.
Тази алтернативна личност или група от тях, най-често има вид на „светлинно същество“  (познайте – най-често светлината е в белия спектър), което е решило да помогне на човечеството чрез разпространяването на важна информация, в тази статия можете да прочетете за какво става въпрос - Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced). Лицето, чието тяло се използва винаги се описва като „единствения“ упълномощен  публично да разгласи тази информация, идваща от по-висшите измерения. След всяка проведена сесия, оригиналната личност се „връща“ обратно и няма спомен за нищо от случилото се.  Повечето от информацията е тип „ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА и МИР“ (ако следите редовно изявите на правителството и медиите ще откриете същите думи да се imprint-ват постоянно, навсякъде ви призоват да се обичате, да сте добри и да сте миролюбиви, докато ви го тикат бавно в задния двор, особено ТHE SYSTEM, която много ви ОБИЧА. И понеже THE SYSTEM е тъмна по душа, тя излъчва „ОМРАЗА, ТЪМНИНА и ВОЙНА, което ако НАБЛЮДАВАТЕ ще видите, че няма как да е другояче).
Когато се използва така нареченото Извънземно програмиране, в ченълнига обикновено се посочва, че те са високо развити същества от друга галактика. Една популярна ченълинг информация, беше тази за Плеядинците, които искат да издигнат човечеството до нови висоти. Те казват, че го правят от доброта и от сърце, защото човечеството е почти „готово“ да се присъедини към останалите брилянтни „космически братя“ . Често се говори на за кораб-майка стоящ високо над земята, които никой не може да види, освен тези които са „просветлени“  и имат възможностите да канализират информацията (сюжет подобен на този на сериала „V”, както повечето знаете, правителството отдавна подготвя подобни срещи с „извънземни“, което ще е масивна холограма). Тези същности са винаги в процес по спасяването на човечеството от катаклизми или дават странна историческа или бъдеща информация. Освен с извънземни, съществува и висок процент и на такива, които „говорят“ с  Исус, Архангел Михаил и дори самата Мария (Орион). Напоследък е голям бизнес е да се канализира информация от принцеса Даяна или Командването на Ащар (извънземно същество или група от същества, които някой хора твърдят, че са канализирали, излишно е да споменавам колко Ащар ми прилича на Ищар).
Реално всичко това са компютърно генерирани програми, насочени чрез сателити към целевите обекти. Излъчените ELF (свръх ниско честотни) сигнали активират алтернативната личност, която на свой ред канализира подготвената информация, за тези които я следват. Технологично това не е особено сложен процес, това позволява на НСР с лекота да достига голям брой хора с подобно програмиране. Думите заложени в една ченълинг програма са прецизно дирижирани. Масово хората се инструктират да се събират в групи като митинги, медитации, специални молитви и утвърждения, както и физически действия, които са свързани с Невро Лингвистичното Програмиране (НЛП). 
Има много известни ченълинги и ченълъри, повече от вас са ги чували. Ако ли пък не сте, ще ги познаете по лъскавите книжлета, масовите прояви а и най-вече по твърдо доказалия се авторитет на ченълинг съществото. Основната идея на ченълинга като методология за програмирането е да се разпространяват инструкции на обществеността как да възприеме религията на НСР и по етапната извънземна инвазия в лицето на Орион и Сириус (макар, че автора на публикацията има предвид друга раса, което малко ме съмнява, все пак знаем кои са основните играчи тук в 9 сектор)




“Walk-ins”




“Walk-ins” няма точен превод на български език, общо взето термина описва състояние в което във вашето тяло се „вселява“ друга чужда душа, и тя поема контрола над нещата (филма „The Host” на небезизвестната Стефани Майър показва това, в сериала „Stargate: SG-1” също може да наблюдавате подобен сюжет – Гоа'улдите също превземат съзнанието на своя гостоприемник по този начин [там интервенцията е от физически тип, но идеята си остава същата]). Самият термин е изключително неразбран (че к'во не му разбират?), подмятан от тълпите през последните 30-40 години. „Walk-ins” e едно от любимите средства сред програмистите. Последните умело подвеждат хората да си мислят, че това са души-личности,  които са напуснали телата си, в които са се родили и в този момент, друга по-напреднала личност заема мястото им, като използва тялото за по-висши цели. Интересен момент е, че тази идея се използва и от различни мошеници, които съвсем съзнателно решават, че те вече не са този човек, който е роден в това тяло и сега са една много напреднала душа-личност, която е тук за да спаси човечеството. Те променят имената си и бягат от стария си живот, включително дългове, семейства, отговорности и дори криминални деяния. Тези хора трябва да се наричат „Walk-outs”, a не „Walk-ins”, а и мисля, че във затвора някой надарен негър ще им припомни коя личност са в действителност, там те няма да имат възможност да спасят дори сфинктера си. 
В същността си това е методика за програмиране и контрол над съзнанието. Имайте предвид, че едно програмирано лице (или които и да е било друг човек) образно казано в мозъка си има матрица, която се дели на 2192 отделни клъстъра, които могат да бъдат групирани в квадрати или групи от алтернативни личности, които могат да бъдат извикани в подходящ момент с определен активиращ спусък. Един „Walk-in” e всъщност алтернативна личност стояща на заден план, която е способна да излезе на предна позиция като настояща личност в  определен момент по команда от тялото. Оригиналната личност в този момент вече не е толкова полезна и бива извеждана от експлоатация, понякога дори за постоянно. След това започва целия цирк, вече новата личност е програмирана да каже на обществото, че това е всъщност е „Walk-in”, които е превзел това тяло (т'ва общество няма ли прави колове тип  „Аспарухов кол“?) с идеята да сподели невероятни знания и учения и така да „повдигне“ човешката раса. Понякога дори може да каже, че е извънземен, атлант или нещо друго, но както и да се представя това не променя неговите предварително заложени цели – пропагандиране на идеите на НСР. 
Важно за вас е да знаете, че една душа-личност може да обитава едно физическо тяло само ако ДНК на самото тяло съвпада с нея (т.е. В моето тяло ДНК съвпада с моята душа-личност). Очевидно е, че една Ню Ейдж „Walk-in” не е в състояние да направи това. 
Все пак допускаме, че съществува подобна извънземна технология и може да напъхат „walk-in” личност в определено тяло, човека в които тя се намира няма да е в състояние съзнателно да разпознае близки и приятели. Той/тя ще действа по съвсем различен начин, отколкото предишната личност. Може би ще видите различна прическа, телесно тегло, облекло, сексуални предпочитания и социална адаптация в това число дори промяна на мястото на живеене.  Разбира се това е много трудно за един неосведомен по въпроса човек да определи дали тези промени са в резултат от програмиране, психично заболяване, съзнателен избор или действително обсебване.


по материали от Стюърд Суърдлоу
някой допълнения: SPCTTR

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet