Феникс и корона [short]

 


Здравейте драги читатели, 

 

Мамка му! Ситуацията изглежда доста зле! 

 

На 22.02 имах някаква визия да пиша за някакви събития, но не успях. Викам си “айде на 23-24 ще пиша, за два дни НИЩО НЯМА да стане”. И точно за един ден станаха много неща, неща още по-лоши от разни псевдо пандемии и прочее. В настоящия блог гледам да поднасям всяка една възможна информация, гарнирана с лек хумор (ако позволява), но е много кофти да узнаеш, че понякога това с което си се шегувал започва да се превръща в съвсем реален кошмар. Понеже не съм писал много статии за последните години лесно се досетих за шегата с коронавируса (накрая на тази статия). Тогава наистина си мислех, че това ще ни се размине, идея си нямах какви мерки ще се наложат и колко тежко ще се отрази това на цялото човечество във всички възможни аспекти. Но като цяло и никой от вас не си е мислел за подобни сюжети. Всичко, това се случваше само в мрачните апокалиптични романи и купчина конспиративна литература, писана от противоречиви автори(тети). Шибана история е всичко, което се случва точно сега, като, че ли преди няколко дена виждах лъч светлина, викам си “ей короната вече си заминава, ще си починем малко от целия този шит”. После си пуснах телевизора и съобщиха, че баба Елизабет 2 била се разболяла от коронавирус, викам си голям праз, че дъртия вампир се е разболял. Внезапно прогледнах, че това си е вид синхронистично събитие, мамка му! Дойде 22.02.2022 и ми светна, че преди 2 години обявиха пандемията с коронавирус, цели 2 години медиина помия и всяване на страх и сега някак си изведнъж точно когато баба Лизи 2 се разболя и всички разлабиха мерките. Общо взето пуснаха короната, минаха 2 години и когато символно кралицата си я сложи на главата (кралицата си слага корона там) всичко приключи с тоя план. Интересно, че точно в същото време се активизира съвсем друг план, този за война. Колко наивни трябва да сме да си мислим, че пак е случайно? Прочетох някаква простотия в мрежата, че “Путин излекувал целия свят от корона за един ден”, баси лечението, а? Ми да пуснем атомния феникс и да излекува цялата Земя за броени часове! Разбира се, че всичко е и за пари. Две години фарма компаниите преядоха яко с световната баница и тия техните колеги от биг милитъри сектора им казаха “аре спрете се, починете, измислете неква нова гад, дайте малко и ние да захлебим, става ли?”. Малко преди всичко това стана ясно, че изпълнителния директор на “Модерна” си е продал акциите и е запалил гумите някъде на юг. Голяма работа нали? 

 

Силно се надявам да не се изкушат да пуснат Кракена. Макар, че преди време си мислех, че края на тази Игра е близо, сега не мисля така. Има още какво да се изиграе. Има още неизигран наратив. Но какво мисля аз, няма никакво значение и още по-малко тежест в това, което е заложено като gameplay. 

 

И друго: това, което написах за датата 22.02.2022, че всички ще умрем беше просто подигравателна шега с кретените, които редовно плашеха с некви дати хората от доста години насам. Надявам се, че и вие така сте го разбрали :) 

 

Divide et impera. Идва ново ‘време разделно’, до скоро хората се деляха на ваксинирани и неваксинирани, сега започва делене на ‘мразещи/обичащи Америка’ и ‘мразещи/обичащи Русия’. Все същите принципи на разделение. Тия ‘хора’ няма да се спрат докато не ни разделят на атом vs. атом. Както искате така го разбирайте. Няма да говоря за извънземни тук, но ако тая Игра продължи, най-логичния й следващ етап е “извънземна инвазия”. Но всичко е в сферата на догатките. Няма да се плашим я!

 

Искаме WEB3, получаваме WW3!” (от twitter) 

 

И за финал на днешната мини статия, може да прочетете това, което без да искам открих преди малко, дори не знаех, че има асоциации с феникса и атомата бомба! 

 

Феникса на Хирошима (Уикипедия)

Феникса на Хирошима (кратка статия)

 

Stay normal! До нови срещи!

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен