Who da hell wants to live forever?


В тази статия ще си говорим предимно за (ре)активирането на процесите в ДНК, имащи за цел да подготвят земната жена за предстоящите събития, т.е. орионизрането ѝ.  Това не означава в никакъв случай, че ще хуля жените и ще хваля мъжете, даже напротив, Аз ненавиждам глупостта, а не фиктивния и пол, ОК? Мъжете също имат своя дял в това масс затъпяване.
Мисля си дори, че те заслужават отделна статия, но пък от друга страна нещата са свързани и е глупаво да ги сепарираме на отделни класови сегменти като „статията за глупавата жена” или „статия за глупавия мъж”. Целта ми не е да вкарам всички жени в общия калъп. Покрай блога комуникирам и с жени и смело мога да кажа, че имат повече проблясъци за реалността от мъжката част, т.е. ако жената не участва в тоя клоунски парад на глупостта може да бъде много по-полезна за колективния несъзнаван сегмент. За жалост, към настоящият момент жените убедително водят в класацията по bullshit и култ към устоите на Империя, за която дори и не са чували, което е трагикомичния елемент в общата картина, все едно да се кланяте на некъв бог-сульо, дето не го знаете съществува или не, wait a fuckin` minute – та религията не прави ли това? О, мой бог-сульо! Днес съм решил да не се занимавам с религия (и без това е ултра изпразнена от към вътрешно съдържание). Започвам, и нека бога-сульо ви пази от моите зли писания :D



Преди няколко дни помолих един мой познат да преведе една статия, в която главната участничка беше жена, която твърдеше, че си е направила генна терапия за удължаване на живота в полеви условия. Логично бе след като ми я даде преведена да я редактирам по мой си начин и да добавя/премахна различни елементи, което е в реда на нещата, but….  Около 3 или 4 пъти сядах и пишех увод, обаче, блокаж, при това шибан блокаж. Няколко дена не можах да напиша нищо свястно по тази статия, пълен ад. Направо се бях уплашил, викам си „край изчерпах се от към съдържание, Висшия ми Аз ме е заебал, или някой сивак ми е направил някой магия, мама му стара!”. През това се опитах да пиша по други материали и нещата там като, че ли се получаваха, пробвах се да се върна отново на тази статия и пак същата работа – имах тотално нежелание да я почвам и дори не ми идваше идея какво да пиша. В резултат на това написах една страница увод, в която имаше пет различни мини увода, всичките коренно различни един от друг. След застоя винаги излиза вятъра, тази сутрин най-накрая го усетих в косите си (макар, че на физическо ниво не подухваше и грам ветрец). Ходих до местното магазинче за некви елементарни консумативи, когато се озовах вътре имаше включен психотронен генератор, той работеше на канала на който вървеше предаването на русокосата тъпа овца Гала. Веднага бях привлечен от него – досущ като муха на мед – престраших се да се облъча малко и да погледам докато тлъстия продавач ми намери желания продукт. И какво да видят очите ми, Гала разпитва некъв себеподобен клонинг за новите фешън тенденции и… (чакай да се прекръстя на обратно)… оная ѝ казва „сега най-новият фешън хит е ВАМПИРСКИЯ ЛИФТИНГ на гърдите”. Тъпият поглед на Гала веднага светна, последваха множество малоумни предпограмирани въпроси, усмихнах се защото за мен вече всичко бе ясно „са се прибирам и започвам да си пиша увода към статията”, това беше своего рода „тригeр”. Случи се, че точно след като излизах от магазина Гала беше преключила с тая фешън светица и се канеше да покани следващия гост, сигурно ще да е бил Еленко Ангелов, който да и говори за злите рептилии, много са жалки нали? Единия хвали рептилианските фешън тенденции, а другия след него говори колко сме прецакани от същите…. LOL
Отново в центъра на вампирския лифтинг на гърдите е гологъзото безхаберие Ким Кардашиян, която отново ще програмира женското съсловие да се подложи на тази „мега хитова процедура”, която догодина вече ще е стара и ще се наложи да се подложите на следващата и следващата и следващата… докато заприличате на това което искат собствениците на тази ферма.  До колкото успях повърхностно да се запозная с таз процедура, неин предшественик е „Vampire Facelifting”. За тези от вас, които не се досещат кои са тези вампири, нека изгледат „Пътя на Юпитер”.

***

Орионските ДНК команди се активират у жената (и мъжа) през втората половина на 19 век във Великобритания, Америка и Канада. Именно Викторианската епоха е тази, която активира латентните преди това генетични команди по повод предвиденото завръщане на Империята Орион напред във времето. От човешка гледна точка това е бавен процес, който в момента е доведен някъде до половина.

из „Произход и история на Империите Орион и Сириус”


Настоящата статия е едно добро практическо потвърждение на това, за което през последните години си говорим – реактивирането на ДНК у човека (по-специално жената). Това е фундамента, на който ще стъпи едно бъдещо обществото, фундамент, който е програмиран преди еони от нула до последната запетая. Може би след време статии като тази ще станат класика тип „ето как е започнало всичко”. Царете на пропагандата ще „набият” на бъдещите поколения, че дълголетието е привилегия и само най-достойните и платежоспособни могат да я заслужат. Макар, че това звучи да е някъде в далечното бъдеще, в наши дни модела е същия: ако искаш да притежаваш нещо ценно, трябва да си го купиш, искаш да си купиш книжната версия на Матрицата V? ОК, приготви $480! Да, точно тази книга лесно ще намерите в интернет, но има книги, които не може да намерите, а е хубаво да бъдат прочетени, ако нямате ресурс си оставате без тях. Моят съвет е да спрете да слушате малоумните светли гурута, които ви дрънкат, че не трябва да сте материални, точно те ли ви го казват, дето са материални от глава до пети и се возят в частни самолети, яхти и S класи. Сигурно костюма на Чопра е втора употреба, а кокаина, който шмърка в златния си кенеф е за без пари, блаженни са невежите.
Тук няма да говоря за поредния апокалиптичен сценарии, точно обратното ще говорим за така мечтания вечен живот – експеримента на една напориста за безсмъртие жена. А си представете само как сме вечно млади и безсмъртни, с перманентна усмивкa на лицe, облечени в червени бански бягаме по брега на плажа, а край нас пълно със готини синтетични мацки. Представихте ли си сцената на плажа с русокосата секс-бомба Памела и неостаряващия Дейвид Хаселхоф, които препускат буйно със своите буйове, пеейки гръмогласно рефрена „дръж ма за буя да са обуя!” 
Мисля си, че човечество и ма нужда точно от такива смели жени като Елизабет, която да ги поведе към златните ниви на вечният живот.
Ако книгата за Империите не беше написана  още, спокойно можех да предложа тази статия за следговора, това е просто класика. Някой неща още на първично ниво привлякоха погледа ми: главния „герой” е русокоса жена, надъхана за вечна младост и безсмъртие, която CEO и ръководи много хора в биогенна корпорация. Имената и също не са случайни: Елизабет Париш, за първото е ясно, а „Париш” е референция към „Парис” или по-точно „Пар Ис(ис)”, което значи „За Изида”. Отново имаме старите познати ни архетипни елементи. Айде статията:



Една история за генна терапия тип „направи си сам”


Лизи Периш в целия си блясък

Американка, ръководител на биотехнологичен проект твърди, че е първата жена, подложила се на генна терапия за забавяне на стареенето. Четете и съдете за себе си.

Какво е значението на всичко това?

Човешките раси биха могли да увеличат продължителността на живота си чрез генетични модификации. Може ли стареенето да бъде забавено с използването на генна терапия, която да предизвиква перманентни промени в ДНК-то на носителя си?

Жена от Сиатъл твърди, че се е подложила именно на това. Твърдението й намесва и някои високопоставени американски академици в странна „направи си сам” медицинска интервенция, която включва самолетни полети до Латинска Америка, снимачен екип от Лос Анджелес,  и това, което претендира да бъде първият опит да се използват генна терапия, за да се предотврати нормалното стареене.

Елизабет Периш, 44 годишна жена, ръководител на биотехнологична иновация наречена BioViva , твърди , че е преминала генна терапия на неизвестно място зад океана, което, както тя твърди е първата стъпка на план за лечение на ефекта на стареене и появата , съпровождан с появата на Алцхаймер и загубата на мускулна маса. На сайта Reddit, Елизабет казва „Аз съм „нулевият пациент”, а на стареенето гледам като вид заболяване.”



MIT Technology Review се опита да сравни достоверността на тези твърдения чрез независимо изследване на твърденията на Периш, и по-точно , как тя се е сдобила с тази генна терапия. Докато много от ключовите детайли и подробности не биха могли да бъдат потвърдени,хората, свързани с начинанието на Периш казват че въпросната медицинска процедура се е състояла на 15.09.2015 в ... Колумбия ;) .

Изглежда, че този експеримент би могъл да се разглежда като ново твърдение в медицинското шарлатанство  или, вероятно като старт на една малко вероятна „нова ера”, в която хората ще могат да прилагат върху себе си генетични манипулации не само за лекуване на заболявания, но и за обръщане на процеса на стареенето. Това, пък от своя страна, повдига някои етични въпроси относно колко бързо такива лечения ще бъдат приложение върху човешки пациенти  и дали те трябва да бъдат разработвани  извън контрола на регулаторните органи. Известно е, че  полето на  изследванията относно анти-стареенето привлича множество сериозни учени,  почитатели на витаминни терапии, футуристи и странни чудаци предричащи различни нови пътища към безсмъртието, включителнокриогенно замразяване на мозъка.

Твърденията на Периш предизвикват обърквания и спорове сред научния консултативен съвет в нейната компания в опитите им да разберат какво точно се е случило. “Това е голям проблем,” казва Джордж Мартин, професор във Вашингтонският университет и бивш научен директор на Американската федерация за изследване на стареенето. Той сподея, че е бил съгласен да бъде консултант на Периш преди няколко месеца, но е подал оставка в рамките на седмица след изказването си. „Разочарован съм от това, което се случи. Аз бих провел множество предклинични проучвания”, казва той.

Въпреки, че тя (Периш) няма формална научна подготовка, през последните две години се появява като ентусиазиран оптимистичен говорител на  общественото течение, подкрепящо удължаването на живота в различни блогове и подкасти.  Според документите попълнени в съответствие с  „Комисията за Ценните книжа  и обмяната” от 27.04.2015, тя е вложила около $250 хил. в BioViva, като вписва и скромен двустаен апартамент в околностите на Сиатъл като нейно работно място. Нейният LinkedIn профил показва дейност 6 години назад, включително и администраторска дейност в софтуерни компании.

В интервю Периш казва, че е решила да заобиколи американската комисия по управление и контрол на храните и лекарствата като се извършва дейността си в чужбина. Комисията по контрол на храните и лекарствата (КХЛ) изисква скъпоструващи изследвания, като от друга страна, стареенето не е общопризнато като заболяване и не може да бъде свързано с лекарствата. “Това, което ние направихме беше да  продължим напред и да се опитаме да въздействаме на стареенето на биологично ниво”.

Нейните твърдения могат да предизвикат висока вероятност за чуждестранен (черен) пазар и „медицински туризъм” на недоказани генно-терапевтични манипулации. Подготовката за генна терапия, която използва вирус за доставяне на модифицирани елементи чужда ДНК в човешките клетки, може да бъде изключително рискова. Но напредването на съвременните технологии в последното десетилетие позволява това да стане дори в малка компания, притежаваща подходящото технологично оборидване.

Друг виден научен консултант споменат на BioViva е експертът по геномика Джордж Чърч от Харвардското медицинско училище, който включва BioViva в неговия списък с уебсайтове на около 100 компании в които той сътрудничи. Чърч споменава, че той се е опитал да научи какво точно се е случило в Латинска Америка. “Мисля че това е истина, има няколко показателя, които показваха вероятност това да е станало, като например компании работещи в „инкогнито” режим, които могат да направят всичко което поискат” .

Чърч казва, че не е съгласен със заобикалянето и прескачането на регулаторните органи и добавя, че BioViva може да е това, което той нарича „one-person show”. Но той също добавя, че намира твърденията на Периш за правдоподобни и споделя, че дори студент в неговата лаборатория би могъл да подготви генетична манипулация, подходяща за експериментиране върху жувотни в рамките на няколко дни.

Периш от своя страна твърди, че е получила два варианта на генна терапия, създадена на базата на договор с комерсиална лаборатория, която тя не уточнява като име, някъде извън САЩ (SP: и много нагоре в небесата).

В единият вариант на лечението, тя казва, че е получила мускулни инжекции с генът носител на генетична информация за фолистатин (вид стероид), който в експериментите с животни е показал увеличаване на мускулната маса чрез блокиране на миостатинът, който е инхибитор на мускулният растеж. Тя споменава също за получена интравенозно чрез инжекция, доза от вируси съдържащи генетичен материал за производството на теломераза, протеин удължаващ теломерите, които са компоненти от клетъчните хромозоми , познати още и като „биологични часовници” отговарящи пряко за процеса на стареенето. Теломеразата е честа „мишена” на изследванията, свързани със стареенето и неговото забавяне, защото присъствието на тази ензимна молекула в клетките може да поддържа тяхното безкрайно делене , подобно на стволовите клетки и раковите тумори (BTSKЯ.: които в това отношение са безсмъртни чрез безкрайното си самообновяване чрез делене, btw).

BioViva изглежда е взела своето вдъхновение и основните си генетични рецепти от публикации на водещи в областта лаборатории. Самата идея за удължаване на живота чрез използване на теломераза, в конкретният случай, е базирана на работата в лабораторията на Мария Бласко, испански учен , която през 2012 г.  показа ,че генна терапия основана на теломераза би могла да удължи живота на мишка с почти 20 %.

Втората генна терапия която Периш получила, била „много подобна” на проучването върху фолистатиновата генна терапия на момчета с мускулна дистрофия (мускулна деградация)  в Международната детска болница в Колумбус, Охайо. Детайли относно тази техника за публикувани в различни научни списания.

Проф. Чърч  мисли, че определени (таргетирани) промени в човешката ДНК биха могли наистина да удължат човешкия живот, който има максимална продължителност от около 120 години. На среща на Националната Научна Академия, организирана с цел да преразгледа правилника за генетичните манипулации, Чърч предлага на „теломеразата” да бъде обърнато сериозно внимание. “Вече сме съвсем близо. Мисля че светът е близо до събитие, пред което не трябва да отстъпваме. Удължаването на живота е доста драматично в експерименталните организми ... би било невероятно при хора” заявява той.

 Периш е описана като много убедителна и ефективна в привличането на други хора, за да се присъединят към нейните усилия, въпреки липсата на медицинска експертиза. “Трудно е да и кажеш „Не”. Тя е толкова чаровна, докато подлага крак на вратата” казва д-р Майкъл Фосел, който наскоро основа собствена компания за генни терапии Telocyte, имайки за цел да лекува Алцхаймер с  теломераза.

Един от настоящите сътрудници в BioViva е Джейсън Уилямс, радиобиолог който е под щателен надзор за предлагане на нелицензирано лечение със стволови клетки на пациенти страдащи от амиотрофична латерална склероза  или АЛС. Уилямс твърди, че е спрял да предлага това лечение на хора в САЩ през 2013 г., след като е попаднал в полезрението на федералните власти. По-късно Уилямс основава клиника в Богота, Колумбия.

SP: Както в миналото, така и в настоящето да се ходи в по-бедни страни и да се правят всякакви експерименти с населението е масова практика, невежието и лековерието на местните е добре дошло за техните „спасители”. Един от най-известните примери е Ангела на смъртта – Йозеф Менгеле (Бил Гейтс и неговата ГМО царевица са друг сходен случай). Според мен за да е успешен един експеримент, то е нужно максимално незнание от страна на участващите, а колкото е по-голяма бройката, толкова по-прецизни стават резултатите. Всичко това се извършва и в цивилизованите страни, няма значение къде се намирате, дали в България, Унгария или САЩ, ваксините, пръскането с аерозолни отрови, храната и водата са обработени вече, те всички участват в глобален експеримент, участниците сме всички хора, а бройката е максимално възможната.

В интервю Уилямс казва че той е съсобственик в BioViva и има участие в правата за патента на компанията.  Той заявява, че лечението за забавяне на стареенето се е появило в Колумбия, но не в клиника. Той и Периш отказват да назоват името на замесеният в това доктор; Едва ли Периш би уточнила  мястото, където експериментът се е състоял.

От MIT Technology Review се опитали да потвърдят аспектите около  историята на Периш, като потърсили Матю Андрюс, филмов продуцент от Лос Анджелес, който твърди, че е филмирал генната терапия приложена върху Периш в скромно обзаведен докторски кабинет през Септември, където тя била придружена от доктора и една медицинска сестра отговорна за кръвните тестове. Той споделя: “Беше манипулационна стая, без кой знае колко високотехнологично оборудване. Тя лежеше на леглото, будна, докато получаваше инжекции и системите бяха свързани към нея. Външно, нищо не и се случваше, погледнато през  очите на един външен наблюдател, въпреки че аз няма как да знам какво се случваше вътре в тялото й.”

Матю Шолц, изпълнителен директор на Immusoft, казва че твърденията на Периш могат да вдъхновят аматьори ентусиасти в опити да модифицират собствената си ДНК, или дори нещо повече, по този начин смяна на властовият баланс към ръцете на самите пациенти.

SP: Батко те са ги вдъхновили отдавна, защото вече си има действащи групи ентусиасти, които в гаражна обстановка подобряват функциите на своите тела, това са биохакерите, статията по темата: „4 биохакерски метода, които ще ви превърнат в трансхуманистичен супер герой”. Вероятно в следващ етап ще еволюират в генното инженерство. Това е момента, в който науката излиза на улицата, тя го е правила и преди – синтетичните наркотици, които, вярвате или не, са взели значително нисък брой жертви в сравнение с лекарствата на съвременната фармацевтика.

За пример Шолц, който също така предлага на Периш технически съвет, казва че по време на „епидемията” от Ебола, той бил способен да създаде бърз и евтин тест за генна терапия върху маймуни, така , че техните тела да произвеждат антитела против вируса. “Това те кара да се запиташ, какво би станало, ако би могъл да създадеш генна терапия в собствения си гараж?”, казва той.  Шолц споменава, че той не притежава задълбочени познания  за това дали Периш може да даде работещо лечение. Периш, от своя страна, казва, че не търси одобрение от никого за да осъществи експеримента си.

В САЩ медицинските изследвания обичайно се одобряват от комисия/борд, която винаги включва и лица отговорни за медицинската етика. “Като компания, ние имаме наша собствена етика.”, казва тя, позовавайки се на това , което тя нарича „нужда от скъпи генно-терапевтични лечения”. “Със сигурно аз няма да питам никого за разрешение, за да създам нова индустрия и лечения” заявява нагло Периш.


SP: А дали може да те пуснем на генно модифициран бик да ти пръсне задника а? Бахти наглите кучки, нямала да пита никой. Да, всъщност нека да подчертая - който трябва е дал разрешение, нали Орион? Щом вие сте кимнали с глава, значи всичко е в РЕДА на случване с нашата малка тест лаб планетка.

Фосел казва, че дори, ако Периш по някакъв начин е успяла в забавянето на процесите на стареене в нейното тяло, желаният изходен резултат е малко вероятен. Експериментът не би имал резултат заради начинът по който е проведен. “Проблемът е в това, че никой няма да им повярва. Правдоподобността ще бъде нулева, дори те да са добре финансирани.” казва той. 





Превод: BTSKЯ.

Редакция: SPCTTR


Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Еnter the VʘID

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet