Свръхсекретни нацистки карти и документи потвърждават съществуването на мистериозната Агарта
Един от най-интересните въпроси, над които мнозина са размишлявали през вековете е дали нашата планета е частично кука и населена от древна цивилизация. Много от нас са чели легендарните истории за нацистите, които изследват полярните региони на планетата и дори създават тайни бази в Ной Швабенланд, Антарктика.
Много изследователи са публикували материали относно Операция  „Висок скок” (HIGH JUMP) и пътуването на адмирал Бърд, където той заедно с екипажа си наблюдавали високо технологично напреднали летящи кораби (НЛО с формата на диск), които си летели наоколо необезпокоявани. Не много отдавна беше възстановена свръх-секретна карта, принадлежаща на Третия Райх , в нея има изображения на тайни проходи, които са били използвани от немските подводници, водещи до мистериозни подземни региони. Също така, това са напълно завършени карти, обрисуващи  двете полукълба и мистериозното царство Агарта.Идеята, че планетата ни е куха и, че може да се влезе вътре в нея през Южния или през Северния полюс, а там процъфтяват тайни отцепнически цивилизации е подхранвала въображението на хората през вековете. Тези разсекретени материали ще налеят още масло в огъня към вече съществуващите спекулации.
И след всичко казано ни, може да се окаже, че тази теория е вярна, някак си и някъде там има вход, който води към един напълно различен свят. Такъв, който е бил държан в тайна в продължение на много години от нашите световни лидери и правителствата след Втората световна война.Също така разполагаме и с писмо, предполагаемо писано от Карл Унгер, който е бил на борда на немската подводница „U-209”, командвана от Хайнрих Бродда. В него той пише, че екипажа е достигнал вътрешността на Земята и, че не счита за нужно да се връща обратно.Официалните нацистки инструкции за достигането на Агарта:Тук и с превод на английски:
Историите по-горе са подкрепени и от карти, направени от известния картограф и художник Хайнрих Беран за Националното Географско Дружество през 1966 г. В тази карта, континента Антарктида може да бъде видян без слоя дебел лед:Най-интригуващия детайл са наличието на подводни пасажи, разположени по дъното на целия континент и изглежда, че се вписват в същия контур, който е идентифициран като вход към Кухата Земя или още Вътрешната Земя. Ето и официалната нацистка карта на вътрешния свят:
Хитлер е бил обсебен от мистицизма и необяснимото, той много се е интересувал от теми като окултизъм, НЛО и древна история, много от подчинените му знаят това и го подкрепят. Теорията с кухата Земя и съществуването на древни подземни цивилизации доби популярност през последните години. източник: аtlanteangardens.blogspot.com

                                                          превод: SPCTTR

Популярни публикации от този блог

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)

Най-мистериозните и опасни книги

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] За въглехидратите и Кандида