Съзнание, куб, хиперкуб и архетипното ядро

Първо искам да кажа, че това e инфромация от доста абстрактен тип и няма как да бъде представена по нормалният "ляво-хемисферен" логичен начин. Тази статия ще даде някой частични отговори за произхода на някой елементи, но за жалост това е само началото на всичко и е възмножно да породи повече питанки.
Кое е тъпото в случая? Ами това, че целият космос и всичко около нас (по-високите плътности от нашата 3D) оперират на език, които ние не разбираме и за това го наричаме "абстрактен", "символичен" и "Архетипен". Да не говоря за идеограмната природа на символите, че там е манджа с грозде. Изключително е трудно да се направи тази транслация или синдрома "няма как най-добре да обясня това, което искам да кажа". Все пак това не означава, че ще спрем, опитите продължават!
Много ще е готино когато с една идеограма ще може да се обясни материал от 10000 страници текст, картинки и звук, но не и тук в 3D разбира се. Едно е сигурно - колкото по-нагоре, толкова по-архивирани и идеограмни стават събитията и обратно, ако ме разбирате :)

Тъй като това е статия номер 11, нека да уважим илюминатските кръгове преди да започна със същинската част:


Синхронизация 1: Както доста от вас вероятно са чели, става дума за това как преди близо 6 месеца голям метеорит удря Луната доста сериозно, самото събитие се е случило не кога да е, а точно на връх 11/09, след като знаем какъв обект е Месечината (М) и след като знаем кои земни фракции (Илюминати) предпочитат тази дата, мисля, че не е необходимо да се замисляме, за това, че щом не виждаме разни неща – те не се случват. Те унищожиха Нибиру през 2003, вероятно сега се целят по Луната. Дали има още полуидиоти да си мислят, че в ЦЕРН под земата в този тороид – Адронният Колайдер стоят некви очилати глупаци с бели мантички и още размишляват над въпроса „какво е Хигзбозома“ и прочее, това си е чисто оръжие според мен, точно за ОБЕКТИ от подобна величина. Извадка „..Испански астрономи оповестиха, че през септември м.г. наблюдавали сблъсък на метеорит с тегло около половин тон с лунната повърхност, съобщиха Би Би Си и Ройтерс. Сблъсъкът предизвикал много ярък блясък, който можел да се види от Земята. Това е най-големият и най-ярък сблъсък, който някога сме наблюдавали на Луната, заяви проф. Хосе Мадиедо от университета в Уелва в югозападната част на Испания. Сблъсъкът е забелязан с помощта на телескопи в южната част на Испания на 11 септември 2013


Синхронизация 2 (11): Tук почетното място е за Mortal Kombat 9 (MK - M/К бойците на Империята) за който все някога ще намеря време и ще напиша някой ред. Та какво е общото на MK9 с 11.09?
На времето бях голям фен на тази игра, имаше 1,2,3 ultimate и после някакви други версии (които не следях) и изведнъж излиза заглавие Mortal Kombat 9, до тук нищо странно, но „....The game was released for the PlayStation 3 and Xbox 360 systems in April 2011“. Пак имаме символизма на 9/11.


 Библейският код

Доста преди да прочета този материал от Стюърд Суърдлоу подготвях този за 3D куба и хиперкуба, бях загатнал още във първата си статия „Horror жанра през призмата на Империите Орион и Сириус" и в последствие „изкочиха“ още доста други закодирани форми, които ще покажа в тази статия. Самият материал на Стюърд ми потвърди това до което бях достигнал сам, просто с негова помощ успях да го идентифицирам като „Архетипното ядро“. Комплексността на самото ядро е огромна, както ще видите то е хем хексаграма, хем 3D квадрат или друг обект, в него има вписани и архивирани доста други елементи/форми и частици. Това е Орионска матрица да го кажем така „на генетичното сътворение“ без съмнение. Каквато и библейска жалост за сътворението на човека и прочее да приложите, тя ще има някаква валидност като се предефинира в подходящ ред. Лек намек „....И Бог създаде човека на шестия ден по свой образ и подобие“ Бог – извънземният генетик, създаде човек от въглеродни влакна (въглерода химически е хексаграма и в периодичната таблица е под номер 6), защото човека както и всичко останало тук в 3D e базирано на въглеродната структура, толкова е просто!...по свой образ и подобие: защото и извънземният генетик вероятно да е от въглерод. ВЪГЛЕРОДА е ОСНОВА НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ФОРМИ НА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА! Двама Нобелови лауреати споделят „Въглеродът, ни изненада отново. Това, което видяхме в Графена е само бегъл поглед от чудесата, на които е способен Въглерода. Особено за това, което ни чака в много близкото бъдеще – това ще е ЧУДО!“. И противно на Хексакосиои-хексеконта-хексафобиците (хора страхуващи се от числото 6-6-6) ще кажа, че Въглерод-12 е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона. 6 – 6 – 6 е Сакралното число (и форма)! В свещенните книги е описано като числото на ЗВЯРА, знаете ли кои е този ЗВЯР ? - ТОВА СМЕ НИЕ ХОРАТА! Спрете да вярвате в църковните жалости!

Графично числото 666 може да се визуализира по-този начин:
666 (въглеродно съединение)

Стюърд казва:
Езика иврит не е само система за писане, той е и система от цифри. Каквото се използва за писане се използва и за цифри. Взаимовръзките на иврита с числените стойноси и хиперкосмическите символи е описано по-добробно в „Наръчник на лечителите“ („The Healers Handbook“ - книга на Суърдлоу).
Гематрията (от гръцки: геометрия) е метод на практическата Кабала, предпоставка за който е свързването на всяка староеврейска буква (иврит) с определена числова стойност. Иврит може да се използва като формула. Вземете определен цитат на иврит, напишете думите слято (без интервали), това в компютъра ще се покаже цифровата стойност на всяка буква.
През 1970 в универститета в Йерусалим е имало някой хора, които са направили подобен проект. Те вземали първите пет книги на Моисей от старият завет написани на иврит и ги заредили в компютър. Той показал „Skip sequences”, за пример всяка 27-ма, 33-та и 50-та букви били едни и същи. Те използвали програма, която да свърже всички цифрови съвпадения заедно, разкривайки хиперкосмически архетипи/символи (в това число и 3D куба, които е хексаграм в 2D и се явява артетипното ядро, произход – Орион). Всяка глава и всяка част от библията съдържа геометрични форми. За пример в древният иврит има някой букви като „Ламед”, което е ....... като „L”, която винаги е изписвана с корона отгоре. Буквата „Шин“ също е изписвана с корона отгоре.
Ако езика някога бъде забравен (съмнявам се), то е достатъчно да знаеш само тези няколко букви за да възстановиш всичките други. Компютъра приема всичките форми на последователноститте и ги комбинира заедно. Главната форма, която ще се получи ще бъде един правилен тетраедър с един октаедър (........). Когато всички архетипи и форми от хиперпространството бъдат събрани заедно ще се получи архетип или формата на Божественият разум, които е в тетраедъра и октаедъра.

Максимална защита на архетипното ядро


Вътре във пирамидата се намира същинското архетипно ядно (триизмерен куб).

Пирамидата на Илюминати представлява квадратен фрустум над които има правилен тетраедър с око вътре в него негo.

Куб и Хиперкуб

Преди това вижте това видео с Карл Сейгън, тук той говори за хиперкуба, и за ограниченията в триизмерната реалност, откъс от поредицата му „Космос“:



В геометрията шестоъгълник (хексагон) е многоъгълник с шест страни. Това е двуизмерното му лице. В триизмерен вид (визуализация) хексагона е куб. Куба или още хексаедър е стереометрична фигура, правилен многостен, който има: шест еднакви ограничителни повърхности с формата на квадрат;
Образно казано когато кубовете са много или разположени в много измерения - са хиперкуб
В геометрията хиперкуб е n-мерен аналог на квадрата и куба. Представлява затворен изпъкнал геометричен обект.
Стюърд Сурдлоу твърди, че човешкото съзнание е с кубична структура като кубовете са 2197 (13х13х13), т.е. това са отделни 2197 килийки, които можем образно казано да разгледаме като един ХИПЕРКУБ. Това значи, че вашето съзнание може да бъде фрагментирано до 2197 отделни личности (които са вътре във вас и си живеят там, все едно мозъка ви е жилищна кооперация с 2197 апартамента).
Разликата между нас хората и извънземните е, че ние си имаме нашите 2197 кубчета - хиперкуб, а извънземните са свързани със доста по-голям хиперкуб (хиперсъзнание), които наричаме КОШЕР, т.е. те всички са ЕДНО СЪЗНАНИЕ и от там КОШЕРНО СЪЗНАНИЕ. Тук на практика е изолирано индивидуалното съзнание - нямаш дори и една килийка твое съзнание, виждате ли колко жалко изглежда това от по-висша перспектива. За сметка на това те са connect-нати към милиарди килийки и всичките са общи , нещо подобно на нашата WWW мрежа - Интернет.
Нещо любопитно: В Откровение 12:9 четем следната фраза: “И беше свален големият ЗМЕЙ, онази старовременна ЗМИЯ, която се нарича ДЯВОЛ и САТАНА...
числова стойност на цялата фраза (на английски език) е 2197 = 13 х 13 х 13

Формата на това съзнание, както и на много други е тази:



това е 3D куб изобразен в 2D, а не многоъгълник с шест страни, ако искаха да покажат куб в 2ро измерение щяха да покажат това:
Както бях писал в първата си статия, и както се обедих по-късно тази кубична фигура има много голямо "съдържание", т.е. според мен това изобрязяване на този обект е по-скоро с идеограмен характер (не мога да го опиша с по-точна дума, имам предвид, че е показана една основна рамка/форма, а вътре в нея се вписват и ахривират многожество други да ги наречем "геометрични форми"). Нека разгледаме някой картинки:

Орионските Военни

Орионските учени


Ето я и Звездата на Давид


Радиоактивността







Други два варианти на тази форма







Многостен на Голдберг

В знака за Радиоактивно има вписани 3 хексаграми

Всъщност знака за радиоактивност има връзка с трите пирамиди :)


Филми:

"Игрите на глада" 2 част (хексаграмната енергийна решетка), накрая на филма Катнис стреля с лъка и унищожава енергийната кошерна решетка:



"Хижа в гората" по подобен начин, главните актьори (и главни ЖЕРТВИ) са заобиколени от подобна енергийна решетка, когато една птица решава да прелети над този район бива убита от решетката: 



Червено/Синьо (с малко бяло) концепцията

Днес е 28.02.2014 (петък), а на 28.12.2012 (пак петък) имах разговор с един приятел относно концепцията "Червено/Синьо", след като ми поясни някои неща ми каза "..Продължавай да ровиш и ти, можеш да попаднеш на нещо, което още не съм открил". След малко повече от 2 години този момент дойде, най-накрая открих истинският произход на тази цветова концепция. Отговора винаги е пред очите ни, въпроса е кога ще го видим. И къде е отоговора? - някой индианци са казали "Ако търсиш отговори погледни нагоре към небето" (или нещо от сорта) - каквото и да значи това, то все пак значи нещо найстина. И какво като погледнем към небето, какво ще видим? Е има какво да се види особенно през зимните месеци, когато съзвездието Орион се вижда най-добре с невъоръжено око. И така тези толкова натрапчиво налагани цветови концепции са с твърдо Орионски произход! и така да видим защо си мисля така:

Някъде след около 1800 година сл.н.е. на някой национални флагове започват да се появяват звезди, които да заместват тогавашните кръстове (това не важи за Английският флаг), наблюдаваме червено/синьо/бели мотиви до втръсване. Моето твърдение е, че тази триада от цветове символизира звездите от пояса на Орион. Червеният цвят символизира звездата Бетелгеиз, а Синият цвят звездата Ригел.


Съзвездието Орион

Ригел

Бетелгеиз


Астрономическите данни сочат, че Ригел (Бета Орион) е синя звезда свръхгигант, а Бетелгеиз (Алфа Орион) е червена звезда свръхгигант (Свръхгиганите "Ia" са с вместимост от 10 до 100 пъти по-голяма от вместимостта на Слънцето)
Малко интересни анаграми:

Rigel = Grail (Граал)
Rigel = Relig (Relig + ion) = Религия с корен от Орион, добро съвпадение!

И така този цветови модел си е един култ към орионските звезди, наложен от извънземните рептилии, които са тук на земята и вероятно „тъгуват“ за техните звезди, в резултат на това иамаме тази цветова концепция - за да им напомня за техните планети, елементарно малоумно, но колкото и да е така, тези цветови модели са застъпени сериозно тук в земната култура (ако може да се нарече вече така, по-подходящ заместител би било „Програмиране“)



Национални флагове:
Флаг на Америка
Флаг на Англия
Флаг на Франция
флаг на Северна Корея
флаг на Австралия
флаг на Тайван и много други страни (за справка интернет)

Супер герои:
Super Man
Captain America
Spider man
Wonder Woman

Спорт:
Лого на НФЛ (САЩ)
Лого на Бейзболна лига (САЩ)
ЕА SPORTS лого

Партийни:
БСП - СДС

малко за футбулните фанатици:
Левски - ЦСКА

Други:
Pepsi
3D очилата
Полицейските сирени
Крановете на чешмата
Синьото и червеното хапче от "Матрицата"
Лазерите (Червен/син) - Оптичният лазер е червен (обикновенни CD/DVD), а Sony пускат син лазер (Bluray) :)))

Видеоигри:
Mario
Sonic
Тhe Portal 1,2 (там имате оръжие с два лазера, оранжев и син)

Полюсите на магнита се изобрязават с червено и синьо - ПОЛЯРНОСТ.
Червена кръв - обикновен човек, Синя кръв - елитен.
Синьо балонче за момченцето, червено балонче за момиченцето - пословица, разделя половете на цветове.
Червено - горещо, Синьо - студено.

Изброил съм само някой от нещата :)

Понякога тази цветова схема бива използвана
 от медиите като МОЩНО сублиминално оръжие


Буквите W/М и кралицата на Орион

W вписан в 3D куба

М вписана в 3D куба


V значи "Преносителя на ..." официална титла, както знаем кралиците подчератавали своите титли като ги пишели два пъти: Т - ТТ , SST - SSTSST.
ако приемем тази схема : V - VV или W (двойно V) това е единствената такава буква в английската азбука, наобратно е "M" - а тази буква e от фундаментално значение щом говорим за Кралицата (MAMA, MA, MARIA, MERY....)
Някой по съществени думи с "W": Woman, World, War, Wide, Web, WWW (World Wide Web - с две думи мрежа, кошер, едно съзнание, това се явява косвен начин за налагане на ориоският
кошерен модел, имаше подобна серия в "До краен предел" - как хората започваха да си имплантират чип за да имат постоянна връзка с мрежа подобна на интернет .. накрая оня превъртя). При половете има такъв полярен мотив: Men - Woman - M / W. 
Друга интересна хипотеза, за която мисля да пиша по-обстойно за USA и USSR (САЩ и Русия).
Ако ги запишем така: US-A и US-SR ще получим прекрасен Орионски модел, Както знаем тези две държави са световни лидери и е логично рептилиите да са концентрирани там под различни фракции. И двете Империи (Руска и Американска) са технологично напреднали, знаете, че много изобретения и какво ли още не произлиза от там, това не е случайно!
Още нещо което ме впечатли: Студената война се води след края на 2рата световна до разпада на съветската Империя. Нещо което е типично за влечугоподобните е винаги да водят войни, а и какво ще кажете за термина "СТУДЕНА война" ами ако го запишем "СТУДЕНОКРЪВНА война", понякога нещата са просто очевадни! Щях да забравя: столиците на двете Империи са : Washington и Moscow - и тук имаме модела W/M


W прилича на корона


Измерението „Х“

Ако се чудите къде се намира измерението „Х“, сега ще ви покажа кое всъщност е то, разбира се ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!“, когато следващият път гледате „Досиетата X“ ще се се сещате за Орион, защото:

Съзвездието Орион вписано в логото на Досиетата 'Х'


Сега по-добре ли разбирате къде се намира истината ? Мощен imprint нали ???
Ето и друго доказателство за „Х“-овата форма:



На първата фигура се вижда ясно очертаният „Х“, на втората фигура е завъртян на 90 градуса и сформира два триъгълника, насочени един към друг (запълнен хикс). Спомнете си мъжките черни папионки и женската черна кокетна панделка, добър начин да хомогенизираш масите и да заличиш тяхната индивидуалностт, но това е само малък фрагмент от стотиците методи за кошеризиране.   Нека да припомня и черната панделка, която се слага на главната врата пред дома при смърт - same bulshet!


Петата колона (хипотеза)

Терминът „пета колона“ се появява в началото на октомври 1936 г., по време на Гражданската война в Испания, когато франкисткият генерал Емилио Мола заявява по радиото, че „метежниците водят четири колони към Мадрид, а петата е в самия Мадрид и в решаващия момент ще удари в тил“. От този момент словосъчетанието „пета колона“ става нарицателно и по правило носи в себе си отрицателен смисъл, явявайки се синоним на „предателство отвътре“. Имаме - война и вътрешно предателство, същото словосъчетание беше използвано и в сериала "V". Символ : IIIII, не е особенно добро за лого, но я да видим петлъчната звезда - пентаграма:

Пет линии съставят пентраграма
Пентаграма е символ, представляващ петолъчна звезда, начертана с пет прави линии. Името произлиза от гръцката дума пентаграмон, съществителна форма на пентаграмос или пентеграмос, което означава приблизително "пет-линеен" или "пет линии", или в случая ПЕТ КОЛОНИ!


Wall-Maртенска (WM) жалост или що ни внушават да носим мартеници



Ще нахвърля някой факти, понеже не съм чувал по-стабилна теория, месец Март е третият месец от годината – рептилиите откачат по Триединството (някакъв техен бог с три рога), затова и църковната простотия ескалира като се споменат думи като „света Троица“. Би следвало да има масови кланета и ритуали в чест на рептилското божество, уви това е заместено много хитро с MАРТЕНИЦАТА. Забележете само местата на които си ги слагате около китките, около врата и другото място е – СЪРДЕЧНАТА ОБЛАСТ. Ключови места за „пускане“ на кръв т.е. Мартеницата символизира вероятен кървав ритуал. Добре де защо не е само червена ами е смесена с бяло, по-често преплетени на спирала (подобно на ДНК) и подобно на две ЗМИИ (знаете, как всички религиозно рептилски символи се изобразяват в повечето случаи с двойка змии, това често подчертава тяхната АНДРОГИННОСТ). Мартеницата е червено-бяла защото това символизира, че човек няма чиста кръв, т.е. Кръвта ни е примес, тя не е чиста като тяхнаtа (за повече информация „кръвните линии“). В заключение: Това е тъмната страна на мартенският „празник“, всеки един, повтарям всеки един празник има някакво езотерично значение, това трябва да ви говори много, че МЕДИИ, ПОЛИТИЦИ и ВСЯКАКВИ ратаи на извънземни се убиват да манифестират дадени събития (като празниците)

PS: Toва беше, ако някой има проблеми с когнитивността на резонанса и дисонансира с изложеното тук ще го посъветвам да пие 2-3 ракии, както знаете: 3 ракии отварят всички чакри (хахах)


Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Еnter the VʘID

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet