За страхопочитанието в стил карате с Ванга

Днес по случай 20тата юбилейна статия (11), поканих един мастър на една много специфична и древна бойна техника, наречена "Хейт-Булг-Шит –До", той ще ни разясни как стават хватките и древните номера с разни гурута и светии, ами аз няма какво повече да кажa - SPCTTR.

Здравейте драги съселяни!

Сори, че отдавна не съм ви писал, сигурно не ви липсвам, ама ич няма да ва питам, пиша ви, пък дали щете или не щете си е ваш проблем...Който вярва в божества, богове, светци и т.н да не чете това писание за да не се почувства огорчен. Това е анти-реглигиозен текст нанасящ директни удари там където, хората си мислят, че не може да се пипка..Правя го ей така, от любов към хейтинга! I just LOVE Ittttssszz!!!! Това е освен останалото - едно място където и аз съм бил :)




Начи, понеже на скоро земах жълт колан (тук жълтия колан е най-най) по Хейт-Булг-Шит –До, реших да направя малко ката + кумите...


Става въпрос за Катата ''Страхопочитай-дай-хейт-шит'', която ще изпълня + Кумите, в който Уке ще ми бъде едно полу-божество, или за да не се смея повече, щото си преча да пиша - образът с иначе толкоз интересното име Вангелия Гущерова (видите ли, баба ви Ванга, да) и десетките хиляди умпопомрачени маслопикаещи неини последователи, които като мастъри по Страхопочитание-До, основна движеща сила на религията, припадат по изявления като тези:


´´Според нейния разказ, извънземните са като най-едрите нашенци, но са покрити с перушина като пилета, обути са в джапанки. На главата си носят шапки подобни на плажните и в ръцете - големи книги като на бакалаврите. Някои от тях държат жезъл-казват й че идват на Земята да помогнат, че са доктори и могат да лекуват много болести. ´´


Ся, тяхна си работа, ама това все пак са Ката и Кумите в дисциплината Хейт-Булг- Шит –До, в която съм си поставил за цел да стана професионалист:


Излизам на татами:


''Страхопочитай-дай-хейт-шит''!!! Осс!!!



Ichi:



Страхопочитанието е основна черта на хората изпаднали в стахов делириум (от непознатото). Визирайте всички полу изкукуригали бабушкери и лелички накичени с иконки и медальони, които те самите мислят, че ги пазят (което само отразява нивото им на напреднала ментална дефициенция..) + същества от рода на ето този убавец:


(част 2ра, тотален!)

Освен него, всичките борци за светлини, фенери, ангелчета, тутувци и прочие - всички те са един дол дренки, те отдават личната си сила на стотици външни източници като същевременно биха омрънкали света в това да ви илюминират с огромни дози светлини, прани, 125 W крушки и прочие всеки, до който се докоснат - ще или не ще! А ако имате смелостта да им откажете най-вероятно ще бъдете анатемосани или обявени за агенти на Тъмната страна, или пък за бесове (и гъзни хернии).



Ni:



Такива хора ''не могат сами'', те винаги искат нещо да поема отговорност в место тях, и най-вече по въпросите за собственото им съществуване като ''Какво съм аз?'', основният въпрос, въпрос на въпросите, който дава уникален шанс за истински напредък стига човек да съумее в даден момент да осъзнае собствената си индивидуалност (и не, от ново не става въпрос за индивидуалността ''Иван Гочев и неговите социални проблеми''...не, пак за друго иде реч...)


San:



Тези хора обожават авторитетите, те винаги са ''като някой'', ''до някой'', все някой ги напътства, трудно имат индивидуалност, защото ги е страх от това понеже въвлича поемане на лична отговорност, и не, не за кокошките на дядо Мирчо не...пак друго нещо се има в предвид...



Shi:



Субектите създаващи страхопочитание (и мистицизъм) са основен елемент за контрол над Съзнанията в социума. Ванга, освен църквата, е един от тях в България. Тези елементи ''еволюират'' с приемането на нови знания, те винаги биват адаптирани към ''това, което идва'', защото по този начин се гарантира контролът над настъпващите на момента нови движения свързани с вярвания (и умопомрачения) различни от традиционните, които основно смърдят like whaleshit.


Go:



Страхопочитанието е предпоставка за тотален контрол над Съзнанието, просто религиозно-почитащият субект доброволно си сваля гащите без въобще да мисли, и всичко това - от страх. А страхът е какво? - не познание...а него го има по ред причини, по някога дори е полезно!



Roku:



Религията използва страхопочитанието ВИНАГИ, като го подсилва с големи дози мистицизъм, което затваря цикъла, кротва миряните, а владиките си пият ракиите и ич им е през дядовия.



Shichi:



Ванга не е друго освен инструмент подсилващ и разширяващ специфичният метод за контрол над Съзнанието, по който тя е създадена и използвана, и сори че ше ви разочаровам драги войни на светлинният БУЛшит - от правителството в рамките на проект, част от пред-съветска международна програма паралелна на подобните програми, за които правителството на САЩ поне се произнесе.



Hachi:



Всичките способности показани от Ванга създават само още страхопочитание у публиката, наричаща я дори ''светица''. Това, което публиката не знае, е че тези способности могат да бъдат активирани или изключвани от ниво ДНК...те са предвидени в генетиката на всяко човешко същество. Технологията за това е налична много отдавна. Владеенето на техники не е никакъв критерий за напредналост на Съзнанието. Едно истински напреднало Съзнание НИКОГА не би се занимавало с пророчески дейности, със спасяване на света, откриване на загубени предмети, или още по-малко с религиозни умопомрачения.


Kyu:



Страхопочитанието разбира е и трамплин. Много хора са осъзнали това бидейки в такова състояние, от там излизат само смелите, другите продължават да подаряват личната си сила на авторитети, светци, гурута и прочие дик сакъри от още по-голям калибър.



Ju:



Страхопочитанието е феномен намиращ се в постоянно развитие, той никога няма да престане да съществува. Страхопочитанието обаче може да е, както си е, улица без изход за огромен брой умрели от страх хора, които без да се замислят просто си живуркат по инерция понеже така правят всички, които затвърждава още повече овчевидното им съзнанийце.

SSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - въпрос на избор!


''Страхопочитай-дай-хейт-шит''!!! Осс!!!

КУМИТЕ! ХАДЖИМЕ!

Драги съселяни! Всичките ви до сегашни вярвания за извънземните отиват по дяволите! Нема сиви, нема нордици, рептилианци, сирианци и т.н Баба ви Вангелия Гущерова ви го казва (или хендлърът и зад пулта...):
Според нейния разказ, извънземните са като най-едрите нашенци, но са покрити с перушина като пилета, обути са в джапанки. На главата си носят шапки подобни на плажните и в ръцете - големи книги като на бакалаврите. Някои от тях държат жезъл-казват й че идват на Земята да помогнат, че са доктори и могат да лекуват много болести.

Ся, един тъп селянин като мене със сигурност ще се запита, и не за друго, ами защото съм прекалено проС, че да го проумея - Damnnn IT! Какви по дяволите са тия!!??? Сигурно са доктори по венерически болести, а тва за облечените като пилци алиени май е местният драк-куин клуб! А жезълът какво е в такъв случай? Не смея нищо да кажа...тръпки ме побиват!

Но това не е всичко! Вие тъпи копелета сега ще се илюминирате!
Всичко това за един обикновен човек може да прозвучи като измислица или като приказка. Но Ванга не е човек, който обича да фантазира. Тя обикновено препредава със свои думи онова, което "вижда". Но не винаги. Понякога премълчава много неща, особено ако прецени, че не е подходящо да ги каже на събеседника и. Но за извънземните говори свободно, без задръжки, като че ли в тяхното появяване няма нищо необичайно.

Ся, тя ''препредава'' супер посланията със свои думи на мега вътрешен македонски диалект (без никой да успорва квото и да било понеже тя е мощна и страшна!!!), та у Мачедонско чак са го земали за доказателство за античноста и автентичното звучение на македонскиот язик у поробено от бугарете пиринско, онова което вижда, но не винаги. WHAT THE FUCK!!??? А кога??? Само когато е пушила от новата джоинт реколта на съседката Минка, или когато е кусала от руйното вино на някой от ''дошлите да си гледат'' ??? Носят се слухове за голям износ на захар към Македония...ама тва е друга тема, аз от кристали не разбирам. С извънземните обаче си шпрехат на вътрешен петрички диалект се едно са си от една маала! И наистина в тяхното появление няма нищо необичайно море! Они са си от истата маала бре, как да има нещо необичайно, всичко си е у ред! 

Уважаеми съселяни,

Надявам се си давате сметчица за това, колко лесно ви правят на дармадан нали? [Разбира се аз искрено уважавам решението на всеки дармаданец! Но тук сме на хейт практика!] Не за друго ами, защото дори има хора, които одят все още по църкви да се молят на неща като ванга или свети не знам си кво....Силата е у вас бе! Не я подарявайте! Вложете усилие бе! Просто вие сте приели няколко основни илюзорни елемента за даденост и именно там се спъвате и ядете shitът, който ви сервират. Отдавате абсолютно доброволно личната си енергия на източници, които просто си я папкат, а срещу вас, и разбира се не у ваша полза, се използват собствените ви ментални изкривения от религиозен и мистичен тип. Ей така, понеже мирише на акано и е лесничко, и може да се направи.

[Ще почна обаче да пиша статии да ви надъхвам да продължавате в същия дух след като организирам и оглавя най-новата ню факин ейдж секта...обещавам ниски цени за изявени членове!]

Тези феномени съществуват, хората преминали през нужните опитности могат да ви кажат веднага какво в същност е станало в цитираните по-горе текстове. Кофтито обаче (за вас), е че на хората минали и осъзнали тези неща им е през космическите dickове за вашите емоционални нужди и страхове. За това замисляйте се за следното, или поход напред без ънта мънта, или хурката. Изборът е ваш. Няма да пропусна да кажа, че по някога и хурката води до напред без ънта мънта...така че поне ще ви е интересно!

Част от нещото наречено Път е това - яденето на шит, то е абсолютно задължителна, крайно важна и основна част от него. Без ядене на шит не става. Без работа няма резултати. 

В субекти като ванга няма нищо свято, този който залита по почитанията на разни светии, той си отдава силата на външен източник, спира да бъде себе си, и става роб на това, към което отдава енергията си. Хората го правят, защото така се живурка по-лесничко...Like fucking pets they are.

В много случаи бъдете сигурни, че вашите идоли се събират да пушат ей такива джоинти:



След като са омажат, минават на уиски и всичко им е подсигурено благодарение на хората, които ги почитат. Ебати якото, ше стана гуру! А говорейки за светиите....мне, сори ама те не седят на небесните колони да бдят над вас до като леете човешка жалост..не. Те са илюзия на вашето възприятие. Те са отдушникът, към който бягате от отговорност към себе си, там се криете вие, нека те ви пазят, нека те ви закрилят, y una puta mierda.

Осс!!! И да знаете - който не е хейтвал той не е изпитал наслада от живота ;) Призовавам за международна Mass Hate кампания!!!

Съществува и наръчник, за тези от вас, които искат професионално да се занимават с гуру професия, колегата Абстракциониста Ексхибиционист са е погрижил - Цък!

Желая ви приятно кльопане, да сте живи и здрави!






Aвтор: P.



Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

Защо наистина не трябва да се използва протеин на прах

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID