Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)Наскоро разсъждавах някакви неща за една от титлите на Орионската кралица – богиня Диана, и съвсем „случайно“ попаднах на една електронна книжка „58 извънземни раси“, реших от любопитство да я разлистя и .... нещо силно привлече вниманието ми на последната глава, която беше озаглавена SHE(Тя). Нямаше как да не прочета какво е написано. Материала съвпада на много нива с някой други писания, но има и доста извънземна пропаганда, плява и дезинформация -3in1 (разбираемо защо). Преведеният материал е от типа – ченълинг предаван от две други неземни раси, както те се наричат „Рамай“ и „Джефок“. Признавам си, че разбрах нещо, което до този момент не знаех – а именно защо религиозните водачи по целият свят ходят облечени във роби. Материала ще бъде много подходящ за хора, които имат очите да видят някой неща, разбира се аз съм пояснявал където трябва (според моите виждания), bold-натия текст в скобите е мои, другото е самият ченълинг.

Трансмисия
S1

" Извънземните раси живеят от дълго време сред вас хората,
но хората винаги са се питали "Кой е създал вселената и нас самите?"

Отдавна има отговор на този въпрос от извънземните представители,
които говорят за него.

Отговора на този въпрос е бил изпратен няколко пъти от две различни раси,
до всички религиозни водачи през различните епохи.

Отговора е пращан и на различни политически лидери през различните епохи,
последният за който знаем че е получил това съобщение на 03.10.1963 е Дж.Ф. Кенеди - президента на САЩ.- Двете раси са Рамай и Джефок (вероятно поробени и репрограмирани от Орионските генетици)

Съобщението е хем просто и хем сложно, хем информиращо, но пораждащо въпроси...
хем дава надежда, но и служи като предупреждение - (дуалната платформа)

и съобщението е:

Това е съобщение да поясни на всички МЪЖЕ от човешкият род.
Това е съобщение да "пренасочи" всички МЪЖЕ от човешкият род.
Това е съобщение да "оживи" съзнанието на всички МЪЖЕ от човешкият род.
Това е съобщението, което е предавано от раса на раса още от самото начало,
както беше доставено на нас, сега то се доставя на вас.
Там където няма МЪЖЕ от човешкият род, там има други от друг род....

Това е съобщение и за ваше добро, ЖЕНИ от човешкият род.
Само първата раса имаше НЕЙНАТА ЧИСТОТА (до болка позната мания на кралицата да се идентифицира със самият ИЗТОЧНИК)

Всички други раси трябва да живеят в тежък, болезнен и труден процес на духовно
вътрешно преоткриване и развитие.

Вашата (нашата) (колективна) памет и история са страдали много в миналото...
ТЯ е била манипулирана, изопачавана, изкривявана, променяна и заличавана
и нагаждана за да угоди на интересите на малцина (и тук идва РА).

....на вашата планета, на нашата, както и на един друг род в миналото...

Към световните лидери на кралства, страни и региони: Погледнете вашите религиозни водачи

Към религиозните водачи: Погледнете се вие и другите като вас - водачи на другите религии, всички по цялата планета....

Защо всички носите дълги роби и поли, и всичкият този маниер на символи с които сте
окичени и които вие не разбирате.Вие религиозни водачи на човешкият род носите тези роби и поли без да знаете защо.

Кой, мъже от човешкият род, се опитвате да бъдете?
Кой, мъже от човешкият род, се опитвате да представите? (кралицата на Орион - кой друг)

Както много видове преди вас, мъже и жени от човешкият род, в вие ще извървите дълъг път
изпълнен с въздържание и смиреност, път на трудност и лишения.

Но за разлика от много други видове, вие сте пред самоунищожение, провокирано от вас самите, както никой друг вид досега.

И още: вие сте толкова млада раса.

Анунаки ви създадоха... но много други могат да ви унищожат (come on, try mother fuckers!!!).

Вие имате над 2000 години за да се промените, след това, мъже от човешкият род, ще бъде твърде късно. Не за оцеляването ви, но твърде късно за вашето спасение!
Духовното ви спасение..

"Съвета на Петте" (веднага правя асоциация със сериала "V" и уж земната (извънземна) фракция "Петата Колона", колко синхронично) може да ви опази от другите видове (извънземните както и светлата полярност много обичат да ви спасяват), но не може да ви опази от вас самите.
Ние знаем, че ще бъдете предадени, малтретирани и подведени (визират по-специално мъжете)....

Ние знаем това от хиляди от вашите години, със средства за инфилтрация, подвеждане и измама, вие МЪЖЕ на човешкият род, ще бъдете подведени да вярвате на чужди раси, които не желаят вашето добро.

Преди вас и други раси страдаха по същият начин, нo преодоляха дори и това което изглеждаше непреодолимо. Вашата сила е вътре във вас (това е така), и навсякъде около вас (Bullshet)...дори сега! Вашата сила е в НЕЯ и ТЯ е вътре във вас (Total alien crap), мъже и жени от човешкият род...дори сега!

Отговора се намира на едно място - Гърция, както вие хората и казвате.

И отговора е ТЯ - Артемида, Диана.
И отговора винаги е бил - ТЯ.
И отговора, мъже и жени от човешкият род, винаги е бил еднакъв за всички видове... на всякъде.

Някой я приемат, други не искат (и знаем какво им се случва - репрограмиране и безпрекословно подчинение), но отговора е само един: ТЯ!
Така е било от самото начало и така ще бъде, мъже и жени от човешкият род, до самият край.

Така е било тук във всичките четири вселени и измерения. (вероятно искат да кажат, че "така е тук във 3та плътност, така е и в 4та – Астрала. И когато древните човеци били разделени на полове и ДНК командата “покорявай се на бог” била инсталирана, Империята знаела, че боготворенето ще бъде удовлетворявано на 2 нива – физическо и астрално)ТЯ има много имена (т.е. много титли) и много лица... и живее на много места (нейни наместници управляват на тези места, това е грешно твърдение)... ТЯ е СЪЗДАТЕЛ, не унищожител. На вашата планета ТЯ е била позната като Диана... или Богинята Диана, на нашата планета ТЯ се казва Alixi. ТЯ се казва още (на други планети) Lexae, Lixae, Dixae и Тixae.

За вас земните жители ТЯ винаги е била богинята Диана.
Търсете Я, учете за НЕЯ... ТЯ е истината, Светлината (особенно еманираща бялата такава), началото но никога края, СЪЗДАТЕЛ но не и разрушител, ЕДИНСТВЕНАТА от която ние произлизаме.

И учете от вашите легендарни старогръцки "богове" (в оригинала думата е в кавички), те съществуват (религиозните сектори, описвани на ниво 25 от Монро, в него има част за християните, за мюсюлманите и т.н. Можеш да отидеш в гръцкия сектор и да разговаряш с Атина, Хермес и т.н. и те ще ти кажат, че боговете са именно тези, които виждаш. Всъщност, това са астрални творения от онези хора, които боготворят тези същества. Поклонниците са създали астрални богове, чието съществуване се поддържа от тяхната енергия на поклонение и отдаденост) както съществувате вие, както съществуваме ние.

Ние сме ЕДНО (те са колективен разум т.е. единно мислещи, лишени от индивидуалност) ....и ТЯ е ЕДИНСТВЕНА (има много принцеси и само една КРАЛИЦА)!

ТЯ е ЕДИНСТВЕНА, тази, която вие религиозни мъже от човешкият род сте изгубили в робите и спомените си (по-скоро почитат и това се явява ГОЛЯМ ЖОКЕР в самата статия: всичките религиозни копелета ходят с роби и тем подобни атрибути именно от почит към кралицата на Орион), искате да бъдете и се опитвате да имитирате...

Мъже от човешкият род: Учете се от НЕЯ - СЪЗДАТЕЛЯ!"

    **** Край на трансмисията ****

Имаше и списък на кои християнски и кои ислямски водачи са пратили съобщението, аз не мисля, че това е важно за настоящият материал, ако искате да го видите все пак ето линк към електронното издание:


Снимката е направена на една от сцените и отразява посещението на Папа Франциск през лятото на 2013г в Бразилия......

Месията-програматор
S1.1

Представям ви един, за които съм сигурен, че е получил на 100% това съобщение: 
 Родни Хауърд-Браун !
Той е носител на това психотронно съживление, което само за няколко години успя да зомбира цялото земно кълбо. Той е пастор, учител и евангелизатор (официално). Изгледайте една компилация с най-доброто от неговите изяви и се опитайте да разберете колко тъжно е всичко това. Историята която ще видите може да ви повлияe негативно, както знаем на такива места се използва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО психотронна установка (Всяка една секта – повтарям – всяка една, има на разположение генератор подобен на психотронните. Това е защото почти всички големи секти са създадени изкуствено от тайните служби – най-вече на запад (плод или на CIA или на NSA). Това са mind control-култове и причината за тях не е просто и единствено лековерието на последователите им. Тези хора са системно облъчвани, за да са в състояние на възприемчивост, в което идеите попиват много дълбоко и човека вярва искрено, че това са негови собствени идеи и вярвания. В САЩ има много НЛО-секти, които неведнъж са извършвали масови самоубийства. Тези секти винаги се създават от поставено лице, което най-често е под директен mind control influence. Важно за разбирането на тази ситуация не е конкретното вярване на сектата, а че това е струпване на хора, което винаги е възможност. Веднъж обединени от дадена идея, субектите могат да бъдат бавно насочвани към определени цели и да служат на кукловодите. - H. “Паралелна Реалност“). Но като цяло тези хора са там защото трябва да изпитат подобен род преживяване, т.е. Висшият им Аз го е избрал, so do not regret!

****
She - Wolf 
S2

Докато търсех подходяща картинка за начало, ето на какво се натъкнах:Шакира, Тя – Вълка, репрезентация на филма "Илза – Вълчицата от SS" (бибрутално):She wolf from SSSSS !!!

[Добавка от 07.02.2014]

David Geutta - She Wolf (разбиващ се на парчета)

Ключови елементи: Орионските Ловци, Сирианските кучета, черното масло под ледовете, напоено с кръвта се "съживява".
****

Хералдически сведения
S3

Ако направите кратка хералдическа справка на гербове на страни региони ще откриете две неща: женски фигури и лица, лъвове, щитове (RSHIEDLSи други преки препратки към Oрионската кралица и Сирианските служещи и „лъво-гривести“ създания.

Герба на България през 1927 е изглеждал така:


През 1946 - 47 го променят като махат короната с мотива, че цитирам „с обявяването на страната за “народна република” (1946 г.) се нарушава естествената хералдическа традиция и гербът е прекроен по съветски образец, в духа на т. нар. “социалистическа хералдика”.


след 1947: лъва остава само един и звездата е заместила короната:

(В съзвездието Орион има такава червена звезда - Бетелгейзе (α). Тя е разположена на рамото му, и е червен гигант, чийто диаметър е по-голям от орбитата на Марс. Въпреки че е α на съзведието, Ригел е по-ярка. Бетелгейзе всъщност е шесторна звезда, но останалите звезди са твърде бледи и се изгубват в блясъка на основната звезда.)

През 1990 година социалистическата символика е обявена за незаконна и след 7-годишен дебат е приет сегашният национален герб:


Какво означава всичко това?
- До 1946 година короната или символа за Кралица, както и верните и слуги – лъвоподобните същества от Сириус са изобразявани на герба ни.
Втората световна война завършва година по-рано (1945), а както някой от вас знаят – Арийската раса не е нищо повече от Орионска извънземна фракция, която е манипулирала Хитлер. Знайте, че винаги когато има конфликти и войни, те са планирани и се водят от различните извънземни фракции, а на повърхността се виждат само битките между нас хората. И така 1945 Орионската фракция пада, и година по-късно нашите хора решават да сменят и герба (защото явно властта е в ръцете на друга – вероятно Сирианска фракция, както се вижда вече са само три лъва).
В периода от 46-47 явно има и друго разместване на пластовете, защото лъва става само един. Така е до 90-те когато соц. символиката на герба е обявена за незаконна и връщат отново старият герб с короната най-отгоре, лъва в червеният щит и двата лъва встрани.... ТЯ си възвръща властта отново (всъщност не твърдя, че е било с точност през тези години, просто това се случва и на по-късен етап намира проявление в нашата малка и китна страна, не си мислете, че сме чак толкова незначителни – ако беше така примерно една от Принцесите-бунтовнички Бастет (КHAT) нямаше да избере да умре точно тук на Българска почва).

Още за Диана
S3.2

Попаднах и на един много подходящ за целта герб, а именно герба на гр. Ямбол на които е изобразена и самата Диана:Мотото е „Ида от древността – отивам в бъдещето“ - да, кралицата е от древноста и живее много дълго. Богинята е изобразявана на много места из града (желязо-каменни монументи) със лък в ръка и нейното вярно куче долу в ляво (както е разположено и съзвездието Сириус спрямо Орион). Ето и още една „малка“ 3 звездна синхроничност:


Три звезди и Диана – звездите от пояса на Орион: Алнитак, Алнилам и Минтака – за последната има съмнения, че се подвизава Тя (ТОЧНО МИНТАКА Е И НАД ГЛАВАТА И, И СЯКЪШ Я СОЧИ С ВДИГНАТА СИ РЪКА).

*****


Директно питане :))))Популярни публикации от този блог

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]