Пандемията "монархия"Съществуването на монархията и наследяването и несправедливо налага класовите различия по рождение. Почти всички култури са виновни за подпомагането и поддържането на класовите различия, в които хората се делят на висша и нисша класа, богати и бедни, бели и сини якички, образовани и неграмотни, имащи и нямащи, кралски особи и обикновени граждани.

Също както е нечестно за някой да са родени в робство и да бъдат третирани като роби през целия си живот, така е нечестно и някой да се роди като господар и да бъде оставен да господства над другите (SP.: случаите в историята ни са показателни: кралства са били управлявани от луди, уродливи и извратени психопати, та дори и малолетни и никои не е дръзвал да успори това.) Не си мислете, че робството в наши дни не съществува, даже напротив – има го но е някак си прикривано от обществото, от друга страна пък слугуването в кралския двор се практикува с очевидна показност, дори вероятно се счита за привилегия. Още по-лошо, хората все още се възприемат като обикновени, които са длъжни да се покланят пред кралските особи (SP.: предполагам, че ако баба Лизи 2 мине покрай вас и вие я отебете, вероятно ще има институция, която да ви накаже за това осквернение. Не съм запознат в дълбочина с тези системи, но си спомням как мистър Бийн в една от сериите си изпука една глава на баба лизи 2, докато и се кланяше и я събори, култов епизод, винаги съм се смял на това от сърце.) Този старомоден, утопичен и неадекватен метод трябва да бъде премахнат незабавно, никой не трябва да се разглежда като по-достоен от другия само защото носи еди какво си име и фамилия...bullshit, роди се, докажи се, после ако заслужаваш ще бъдеш разглеждан като достоен!


м-р Бийн посреща Кралицата!

Всички от така наречените кралски особи в света трябва да бъдат лишени от този „кралски“ статут по рождение. Те нечестно управляват света во веки веков. Как може този уж технологично модерен свят, устремен към звездите да се ръководи от тази остаряла, неморална и егоистична система? (SP.: както се казва в материалите на Робърт Морнинг Скай, световете, които са колонии на империята Орион може да се развиват всячески, да постигнат чудеса, но за жалост Системата им остава същата тази, която е била в самото начало – Орионската такава.) Никой от нас не може да се обяви за свободен и равен с другите, след като активно или пасивно подкрепя или намира извинение за съществуването на тази паразитираща кралска доктрина. Кралските особи не са повече избрани от никой друг на тази планета, те не са нищо повече от нас, те просто се радват на изкуствено наложените „права по рождение“, завещани им от техните предшественици.

Австралия един ден може да се види свободна от чуждата монархия, която контролира страната. Остава да видим дали Великобритания, Испания, Дания, Швеция, европейските страни, както и тези в Близкия Изток ще успеят да счупят оковите на монархията, която е най-съвременния символ на поробване.

SP.: едно хубаво нещо са направили комунистите в България – прогонили са кралските паразити населяващи родината ни.

Великобритания се ръководи от монархия, чийто корени са чужди. Династията Уиндзор е просто параван, прикриващ Хановерската династия, тя е предимно от немската кръвна линия, ръководена от тези, които някога са били известни като Хановерските Избиратели (Hanover Electors). Пряката линия е показана по-долу:

Великобритания в момента се управлява от чуждестранни кралски особи, тя самата е затворник на себе си. Тя попада под германско господство след като Джордж I сяда на престола през 1714 г.. Джордж I e хановерски избирател, който говори свободно немски в двореца, както е правил и неговия син – Джордж II. Джордж III се откъсва от своите предшественици и започва да говори на английски, вместо родния немски на фамилията му. С течение на времето хората забравят, че хановерските избиратели са на престола. Джордж IV е син на Джордж III, който е наследен от Уилям IV, също син на Джордж III. Виктория наследява чичо си, Уилям IV. Едуард VII наследява майка си, Виктория. Джордж V наследява баща си, Едуард VII. Германската кръвна линия е била умело прикрита от Джордж V, който си сменя фамилното име. Едуард VIII наследява баща си, Джордж V, по-късно Едуард VIII абдикира и е наследен от друг син на Джордж V – Джордж VI. В момента на трона е Елизабет II, която е дъщеря на Джордж VI. Кралската линия е непрекъсната и с ясно изразени немски корени, въпреки опитите на монарсите да англизират своите имена и титли. Казано с две приказки: германците оказват влияние на една четвърт от света благодарение на английския език. (откъс от „Криза #14, Томас Пейн пише отново“)

Доктрината за божествените права на царете трябва да бъде напълно елиминирана. Историята показва, че владетелите са противници на свободата и, че царските наследници са още по-тиранични, отколкото избраните такива. Трудно е да бъдат премахнати вече избраните управници, но още по-трудно е да бъдат свалени царските управляващи по рождение. Кралство базирано на наследяване е най-лошият от всички варианти (а те май всички са такива.)

Някои от днешните монархии управляват чрез сила, други просто дърпат конците зад кулисите. Последните се явяват от типа „пасивно-агресивни“, де факто те са най-опасните, понеже на пръв поглед се възприемат като безвредни. Погледнете беззащитната бабичка, която виждаме като Елизабет II, как да не я придружиш до отсрещния светофар на пешеходната пътека и да направиш поклон до земи, pure evil reptilian!

Кралските линии и робството не са човешки понятия, те са били въведени и наложени на Земята от извънземни фракции. Монархиите по света са параван на извънземните, които контролират света зад кадър. Кралските особи имат задачата да приспособят хората към възприемане на класа и расово превъзходство, така, че един ден, когато времето настъпи, извънземните да могат да се покажат пред всички и да се възкачат на трона като бъдещи господари на човешката раса.
Автор: Амитак Станфорд


SPCTTR.: В контекста на горе написаното мисля, че се досещате, че Америка също е с немски корени. Спомнете си за всички нехуманистични прояви на тази „свободолюбива страна“, дори на тяхната сикрет сървиз съкратената абревиатура е „SS”, което си е едно към едно с нацистката Шуцщафел. Oще по-зле е когато изпишем пълната абревиатура на американската служба – USSS, виждаме цели три „S”, което пък прескача през няколко стотин светлинни години, директно до съзвездието Орион. В книгата "Matrix V", Автора не пропускаше възможност да нарича тогавашния президент на САЩ - Фон Буш.
Замисляли си сте се защо на всички кралски особи и разните управляващи, числителните редни имена се изписват не с арабски букви, а с римски: – Елизабет II, Eдуард V, Барак Хюсейн Обама II, Симеон II. Много просто: това е останка от римската империя и е поредното доказателство за запазването на непоклатимото и непроменяемо статукво на Системата. Орела на банкнотата от 1 долар също е римски символ. За символиката на римските числа ще си говорим друг път, понеже има какво да се каже за тях, нека само настъпи момента за това. А по повод за „бъдещето управление на света“ мисля, че се досещате за расата и „божествената“ особа, която ще ни оглави. Към края на Играта ще ни бъде много трудно да изиграем жокера с това да си роб на извънземна раса, която гледа на нас като на добитък, но и това ще преживеем, бъдете сигурни в себе си. 

Популярни публикации от този блог

Скополамин - Краля на контрола върху съзнанието (update 15.11.14)

Initialization or just an caffection?

Галактическа История: Атлантида, Лемурия и Нибиру (II част)