Да избегнем фалшивите учения на светлината


Oще ли се опитвате да решите коя духовна практика ще работи по-добре за вас от колкото друга? Чудите ли се в коя посока за завъртите своята меркаба? Можете да престанете да опитвате, понеже всяко едно учение, което намирате извън себе си, гарантирано е поредната грешна светлинна матрица (задънен изход.)

Точно така, всяка една от тях. Докато определено учение в даден момент може да е от полза за вас да продължите напред, то в същото време това се явява и поредната измама, рамкирана в границите на програмирането. Движейки се напред сантиметър по сантиметър, в даден момент ние започваме да се движим в кръг, като змията която яде своята опашка (уроборус.) Това което трябва да се направи е да се намери изходната врата, която се намира в рамките на кръга, която си е stargate (портал), водещ до отговорите на всички ваши въпроси.

Всички тези хора, които насърчават ученията да се лекува и/или да ви помагат духовно,  през повечето време са напълно наясно, че в крайна сметка вие ще отдадете своята енергия на тях или на други същества по един или друг начин. Програмата за „спасителя“ е налагана от тъмните сили доста агресивно и следва да се опитвате да я избягвате всячески. Ако ортодокса проповядва, че „спасителя“ е умрял заради греховете ни, тогава защо още тези грехове са част от религиозните учения? Защо католиците все още изповядват греховете си пред свещеника? 

SP: и аз да ви питам: що по-дяволите всяка година е нужно да „празнуваме“ разпъването на кръста и „въркресението“ на джизъса? Като умира някой близък може да ревем с дни нали? A в името на джизъса ще ядем и ще пием до зори! Мислите ли, че съм пропуснал тази жалост? О, не! Имам цели 10 страници брутален хейт (е, не само по тоя повод) ...... stay tune!

Когато преминем през утробата (SP: функционален stargate) и се родим, всички наши спомени от предишни преживявания и животи временно се изтриват и в крайна сметка връзката и спомена за Източника – както и какво сме в действителност – започва да се разсейва докато растем. В един момент се оглеждаме и се чудим с недоумение какво трябва да правим. Най-лесното което можем да направим е да последваме другите, които са вече тук и правят някакви неща, като всяко нещо извън това се счита за „ненормално“.

Обществото през последния век се е оформило в един калъп на приемливо поведение, състояние и изява. Когато не знаем кои сме всъщност, ние ще придобием склонността да се съобразяваме и да следваме другите. 

SP: та поне хиляди пъти  през целия си съзнателен живот съм чувал изразите „съобразявай се малко!“ и „бъди с колектива.....инак ше те чукат!“, в интерес на истината тогава не съм бил езотерично грамотен и въпреки всичко ми е било през кура за колектива, правете анални оргии бе мухльовци! Още от малък знаех, че това е нещо гнило, което ми подсказва, че това вече съм го изживявал и няма смисъл от него в тази ми инкарнация :)

Контрольорите са помислили за всичко. Когато някой водач започва да казва на другите как функционира системата, това отново се превръща във външна информация, въпреки факта, че идва от вътре (неговото „вътре“ е ваше „вън“ - SP.) Много от хората ще последват този водач, търсейки и възприемайки неговата версия на реалността, вместо да погледнат вътре в себе си и да потърсят там.

Въпреки това обаче, все повече и повече хора започват да разбират какво означават думите „да бъдеш себе си“, „да се вземеш в ръце“ (SP: последния термин загатва много елегантно, че вие сте в ръцете (контрола) на друг, като най-често това е Системата.) От всички тези думи, дела и намерения постоянно се образуват бъгове в матрицата, те предизвикват хаос в системата на кошерното съзнание. Колкото повече хора казват „Не, аз не искам да живея по този начин!“, толкова по-малко поддръжници на тази илюзия ще има, както знаем, всичко, което губи своите източници на енергия – кристализира. 

SP: ще повторя отново, че: "първата стъпка към излизането от капана е осъзнаването, че има такъв“.

Матрицата е холографска илюзия, която за да работи има нужда от колективно кошерно съзнание-ум, всички ние сме свързани заедно в това и така колективно формираме илюзията, затова всички контрольори искат да сме еднакви и да мислим еднакво, обратното ще доведе до сривове в илюзията. Затова и през всичките години друго мислещите са били постоянно репресирани или просто елиминирани. Начина да се засегне това кошерно съзнание е прост: 
Да не гледаме какво другите правят, а да се вгледаме в нас самите и да разберем защо сме тук – това е едно от най-важните неща, които могат да се направят към този момент. 

В допълнение ще цитирам една мисъл на Никос Казандзaкис в която се казва „След като не можем да променим реалността, трябва да променим очите, с които я гледаме“ - SP.


Системата е навсякъде и във всичко, с изключение на вашия дух. Вашето физическо тяло е дори в системата. Мозъка е модифициран от извънземните фракции (империите Орион и Сириус) и сепариран на две части – логически и интуитивен ум. Още от нашия генезис сме под влиянието на контрола върху ума. Чакрите са енергийни центрове, които са необходими в триизмерната среда в която живеем, но също така служат за нещо като „гнезда“, в които различни енергийни вампири и астрални същности да се включат. На пръв поглед изглежда немислимо, че може да се „излезе“ от тази илюзорна конструкция, но една малка тайна гласи, че тези, които са създали тази матрица не искат вие да знаете за това. 

Другата тайна е, че вашата душа всъщност е безсмъртна и искрата, която носите в себе си (Висшия Аз) не може да бъде подправен. Докато този дух не бъде подмамен да влезе в тяло и да живее в него, повтаряйки този цикъл на реинкарниране отново и отново, той е свързан с истината. Той има свободната воля да се изключи от матрицата. Когато на всички се даде възможност да се запознаят с истината, убедена съм, че много малко ще решат да останат в тази система за контрол. Матрицата ще започне да се разпада, а тези които я ръководят ще останат без цели и техния йерархичен контрол ще бъде безсмислен, тъй като няма да има какво да контролират.

Около нас има много доказателства, че битката за свобода (Играта) е към своя край. Шоуто, което се разиграва пред нас е в последния си стадий, много от нас смятат, че ние (душите) вече сме спечелили. В известен смисъл знаем, че трябва да напуснем тялото си, а когато се „събудим“ от другата страна ние не трябва да ходим в тунела с ярка бяла светлина, поне не отново. Ние не трябва да плащаме никому за нашата карма, нито пък ще плащаме за греховете си. 

А къде да отидем след като откажем да влезем в тунела с бяла светлина? Бихме могли да напуснем Земята през нейната енергийна бариера, евентуално всеки би правил различни неща и би било редно да му се случи това, което неговият Висш Аз е отредил към този момент, дали ще останете тук на Земята, ще отидете в астрала и там ще правите нещо си е ваша работа. Помнете, че Играта и филмите не приключват с евентуалното напускане на земната Игра, даже напротив точно обратното е ......

Мисълта за всичко това ме кара да се вълнувам и ми дава надежда. Имам усещането, че в отсрещният магазин има някаква изненада, която се крие докато не отидем и не я видим, разбира се всеки, които не се се страхува да умре и да напусне своето временно физическо тяло. Най-накрая ще сме се сдобили с всички наши спомени и не на последно място – сила. Тук няма да има нужда от спасител, понеже когато нещо се случи, ние моментално ще знаем как да реагираме. Това определено е нещото, което очаквам с нетърпение. 

В същото време не забравяйте, че ние, които сме приели тази роля в Играта сме били подмамени да останем в нея за прекалено дълго време. Всичко извън нас е матрица. Това е последния живот в които сме тук (SP: някой от нас, не всички!), така, че насладете се на добрите моменти и приемете лошите, за един миг всичко ще се промени и ние никога вече няма да бъдем тук отново. 

Само спомените ще останат за това трупайте възможно най-много. Те ще останат акумулирани някъде там в ядрото от спомени на Висшия ви Аз, тоест вие, ако почувствате лека носталгия (макар, че се съмнявам), те винаги ще бъдат на разположение да ги разгледате. Смейте се на жалките извънземни мантри като „живота бил детска игра“, като е детска игра що не слезете тук и да го изиграете бе смешници от всички галактики и измерения, що слизате като „only tourist” или „spectators” и само гледате тъпо и не съзнавате, че ония двамата отсреща пият бира, хапват пържола и след малко ще правят секс като луди! Колкото и да сте над 3D и колкото съзнание и знания да имате – за мен сте страхливци и нищо повече! Само този, който е играл Играта и е съумял да излезе от нея знае за к'во иде реч, всичко друго е стерилна извънземна теория! Някой „ден“ ще сменим ролите – Аз ще ви гледам от балкона, докато вие жалки туристчета наблюдавате аквариума безучастно и дори няма да ви се смея, защото ще ми е неприсъщо – SP.





                                               Допълнения: SPCTTR.

Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet