Майските ритуални чествания, сегмент за филма „Stargate”

RA - бога Слънце
От няколко дена насам съм на вълна „кухата земя“ и докато подготвях материали по тази тема, се досетих, че скоро наближава месец Май. Като цяло нищо ново под слънцето (и за RA ще говоря, разбира се!), но според мен Май е доста ритуален месец, в него има 3 мащабни събития, маскирани под формата на празници, пораждащи куп въпроси и съмнения (ала великденската простотия).
Наложи се да заеба „кухата земя“ и да понапиша някой неща по тая тема. В заглавието след запетаята съм написал „сегмент за филма „Stargate”, като имам предвид, не, че майските празници са сегмент от филма, а просто защото ще изложа информация в отделен сегмент (по-долу) касаеща го. Както знаете тази продукция е един от рекордьорите по сезони, дори мисля, че води пред „Досиетата Х“ - 202 излъчени епизода. За последните е ясно как да се гледат, но не така стоят нещата при „Stargate”, тук имаме три игрални филма, три сериала съответно с по 10, 5, 2 сезонa, както и един анимиран сериал - stargate infinity.
За пълен експириънс би трябвало да се гледат в подходящ ред, в бг Интернет пространството съществува само жалка и откъслечна информация (за пореден път се selfimprint-вам, че от към информация, всичко е много инфантилно, да тук в България, наричана още „Република Жалост“). В международните специализирани сайтове по тази тема, намерих доста добра информация, която заслужава да бъде публикувана и интегрирана в бъдещите „гледания“ на „Stargate”. И преди да започна по темата нека да направя едно обръщение:

ОК в блога си пиша за извънземните, Кралицата на Орион, RA, и др., тази информация е базирана на материалите (и не само) на Робърт Морнинг Скай. Когато някъде из форуми и прочее се зачекне тази тема, повечето от колегите (не, че са ми колеги от работа) заявяват „Е какво толкова с тая Кралица и тоя RA, какво ме интересуват толкова, писнало ми е от подобни неща, това нещо не ме обогатява...... с нищо не ми помага за личностното развитие.....!“ - много жалко е, чувам го често и то от хора, които уж претендират, че са с някакви знания по висш.... bullshet! Та преди да съм запалил бензиновата резачка „Хускварна“ и нарязал ритуално една сламена кукла в чест на тоя тъп отговор, да кажа:
Какво толкова ли ? - само тотално неграмотен човек би казал това, честно, да Кралицата и RA ги няма тук да гледат как ви бият с камшика докато носите камъни на гърба си (т.е. работите), но повярвайте ми драги, целият тоя цирк е с произход от там – Орион и Сириус, каквото и да се помъча да проуча, накрая все до там стигам. Да повечето от вас не го знаят, защото не си правят шибаният труд да проучват нещата, а стоят и чакат безделници като мен да публикуват поредната публикация, за да ги „критикуват“ и „поставят в рамка“ ..... ще поставите в рамка мишките-followers, мен NEVER!
Toва не ме обогатява...“, а вършенето на куп тъпотии много те обогатява, няма що, четете Дънов там ще се обогатите, кланяйте се оня брадат паляк – Ошо, целувайте задници на авторитетите, и им отдавайте ЕНЕРГИИТЕ си, защото те това искат, нищо, че са ви най-добри френдчета.
Другата тъпня „С нищо не ми помага за личностното развитие“ - да прави сте, Дънов, Ванга и Ошо ви помагат повече, а Кастанеда чака в мексиканската гора за да ви направи магьосник, изобщо всички ви помагат толкова, че чак да забравите КОИ СТЕ ВСЪЩНОСТ и ако може малко да краднат енергия.
Предполагам, че нямам особена бройка почитатели на блога ми...... съгласен съм те да си останат толкова или дори по-малко, но да имат разбирането и да са преодолели повечето блокажи и златни клетки на съзнанието. Но всъщност като се замисля, всеки е там където трябва да бъде, аз тук, а followers - там в общото блато на възнесението, те трябва да почитат и да се кланят, хаха – възвишение със миризма на тиня! За хубаво или лошо индивидуалността в трета плътност е табу, тя е малък процент, повечето са followers. Пак ще го повторя, защото е фундаментална истина и ми харесва: Следвайки някого, когото и да Е, до къде мислите, че ще стигнете? Да разбирам, че така ви е комфортно, някой да ви насочва в правилната посока, да ви дава наставления.... просто ми са смешни потребители от сорта „не зная това как става, моля те всемогъщи гуру – покажи ми как става, с удоволствие ще ти ...(тук follower-a е готова на всичко, включително и секс услуги).!“. Много е трудно да разбереш как става, а и изисква търпение и време, ти си follower, ти нямаш време, ти няма да успееш, защото те е СТРАХ! Сещам се за един пример, преди време членувах в една група в една от многото социални (разбирай – специално проектирани системи за followers) мрежи, там главният администратор беше жена, която много обичаше да я обсипват с ласки, likes и т.н.
Какъвто и елементарен пост да публикуваше, имаше вълни от лайкове и коментари, все позитивни и весели. Спомням си как не се появи за 1 седмица и домашните любимци и followers започнаха да я опяват, даже един си позволи да напише публичен коментар „ама какво стана с г-ца Х, жива ли е ? някой виждал ли я е?“ .... след плеада от тъпня и жалост, се оказа, че била жива, но решила да си почине малко от всичките тия неща, завърна се като възкръсващ феникс от пепелта, толкова е красиво, чак си представям, че съм Томас Хюит (оня изрода с резачката от „Тексаско клане“). Та аз си публикувах разни мои си конспиративни теорийки, обаче хич не отдавах чест и внимание на тая г-ца администратор, естествено бе тя да се афектира и започне да ми намеква, че не стоят така нещата, тук тя е шефа и трябва да и се отдава нужното, а и всички followers го правят, къв съм аз, че няма да го правя – аз съм индивидуална личност бе скъпа! Не след дълго се махнах от групата, нямах нужните качества да остана, за което много се радвам. Изобщо от хронологична гледна точка това не бе единственият път, много бяха подобните ситуации, аз нямам нужда от нито един от всичките гурута и тяхните followers, те да му мислят. Това беше - SPCTTR.

А сега да преминем към същество, скоро празнувахме доста „велики“ празници и ето не след дълго се задава друг сет от празници - майските. Ритуалите започват с 1ви май „денят на труда“, преминават през 6 май – Гергьовден (колко светъл църковен празник), и стигат кулминацията (или илюминацията) си на 24 май. Докато трае всичко това от медиите и всички средства за масова информация ще бъдем заляти от постоянен imprint и програмиращи послания, а дали това е случайно? А дали е нормално да ти повтарят едно нещо по 1000 пъти на ден ? Не не Е НОРМАЛНО и не е СЛУЧАЙНО!

1 май - ТHE SYSTEM day



Официално 1 май е международен ден на труда и трудещите се, това го знае всеки. Нека да прегледаме официалните източници на информация за тази цел, може да научим нещо ново. Събития на тази дата:

1707 г. - Кралство Англия и Кралство Шотландия се обединяват под името Кралство Великобритания.
  • култово обединение, което не ми говори нищо, но явно има значение за кралското потекло и прочее извънземни особи.


1776 г. - Създадено е тайното общество на илюминатите от философа Адам Вайсхаупт
  • това е просто за информация на масите и не е оригиналната дата на учредяването на ордена на илюминати, в една от статиите си публикувах тази информация и за да не се налага, да четете отново нека ви припомня „Навярно повечето от вас знаят историята за възникването на ордена на Илюминати, учреден от оня паляк Адам Вайсхаупт през 1776 година на 01 май (това празнуваха едно време и сега (неофициално) на 1 май – денят на труда, марширувайки по широките булеварди, пропагандирайки матрични лозунги с гордо вдигната глава), е истината е малко по-различна, защото те са се зародили в доста по-ранен период: „.....В началото на 800 сл. н.е. Хазарите идват в Европа за да се срещнат с останалите от рода на Мария Магдалина, управляващи са фамилия Меровии. В този ред следват смесени бракове между Хазарите и Меровиите, резултата от тези сливания са Меровингите. Това е официалното начало на Илюминати.“ . Според повечето конспиративни теоретици, на 1ви май празнуваме точно това – учредяването на илюминати, това не е вярно както се вижда.


1851 г. - Провежда се първото Световно изложение, което е открито от Кралица Виктория
  • щом има кралица на такова събитие и на такава дата, значи има нещо което е важно за Орион, само това ще кажа!


1931 г. - В Ню Йорк е открит 102-етажният Емпайър Стейт Билдинг.
  • като заговорих за Орион и опа Имперска сграда, да точно, Ню Йорк е наричан щата Империя, типично по Орионски, интересно е, че тази дата е избрана.


1982 г. - Фолкландската война: В хода на войната между Аржентина и Великобритания Кралските военновъздушни сили атакуват позиции на аржентинската армия на Фолкландските острови
  • тук идва и Черното Масло, зачитам директно от първата статия (тук) за него: „Доколкото разбирам най-ранните данни за това черно масло датират от войната за Фолкландските острови между Великобритания и Аржентина през 1982 г. (познайте кой печели...). Според някои изследователи в тази война има намесен сериозен извънземен елемент, който разбира се остава скрит за обществеността, което отново навежда на идеята, че при всеки един военен конфликт на Земята на първо място трябва да бъде съблюдавана извънземната връзка и чак тогава бизнеса и политиката около нея.


1986 г. - 5 дни след Чернобилската авария Съветската информационна агенция ТАСС съобщава официално за катастрофата.
  • факта, че точно тогава избират да оповестят тази „хубава“ новина отново говори много...... вместо празник – малко траур и страх за нуждите на ниския астрал. Спомням си преди 3 години една лелка как ми разправяше как тренирали за прословутия 1во майски парад, като разбрали за Чернобилската авария, било голям шок (и отдаване на енергия).


2003 г. - Война в Ирак (2003): На борда на самолетоносача USS Abraham Lincoln американският президент Джордж Буш обявява края на мащабните военни действия в Ирак.
  • Прекрасно! Браво Фон Буш! Ето отговора (цялата статия тук): Под Багдад са разположени Звездни портали (Stargates), които Анунаки използват за да пътуват между Нибиру и Земята (и не само). Нибирианците се опитват да преминат през този StarGate под Багдад и това е причината защо САЩ нахлува в Ирак през месец Март 2003 – за да осъществи контрол на този звезден портал. Илюминати използват импулсно оръжие базирано на ускорител на частици за да взривят Нибиру, които се намира в близост до Юпитер. През Април 2003 Нибиру е унищожена от Илюминати.


2009 г. - Еднополовият брак е узаконен в Швеция
  • предлагам да пратим там бат Бойко, президента Маринкин, неговият антураж и целият парламент, там поне ще се таковат на воля, публична тайна е, че висок процент от тях са хомота, всъщност ние сме управлявани от травестити и педерасти. За някой от симпатичните депутатки ще кажа, че не са нищо повече от програми тип „Секс котенце“, обслужващи илюминираните братя....


2011 г. - Президентът на САЩ Барак Обама обявява в официално обръщение от Белия дом, че Осама бин Ладен е убит в Пакистан.
  • Точно 1 май ли избра бе пионка тъмна? Ти си паляк номер две, първия е Фон Буш, спомням си какъв загубеняк бе тоя и как на един 4 юли след като се опита да „пощади“ една пуйка, същата го нападна и клъвна, тотален мухльо, направи го за смях, тая пуйка е истински герой!!! Само да спомена, че докато убиват най-опасния терорист, неговата строителна компания строи небостъргачи в несвяст. Но това е нормално.


Но нека видим и какви празници се празнуват по света на тая дата, повярвайте ми много интересно става:


Валпургиева нощ - езически празник, свързван със Шабаша на вещиците, символ на края на зимата, засаждането на майско дърво и запалването на големи огньове. Описана е в драмата Фауст на Гьоте и в други литературни произведения. Празнува се в Германия, Финландия, Източна Франция, Чехословакия,Румъния, Словакия, Швеция и др.

  • Четохте статията ми за великденските празници. Тук схемата е същата. „Исторически погледнато Валпургиевата нощ е възникнала като приемственост на обичаите по посрещането на пролетта в езичеството. Празнуването включва паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет. Оригинално древните викингски обичаи на плодородието са били провеждани около 30 април и поради съвпадението на канонизирането на Валбори, празненствата приемат нова форма. Почитането на Валбори със силата на викингските обичаи по посрещането на пролетта е възприето и на други места в Европа. Двата празника се смесват в единно цяло, което днес се нарича Валпургиева нощ.“




Белтейн - Празник на магьосниците и Празник на огньовете. Празнуват в Ирландия и Шотландия.


  • Белтейн от староирландски значи"ярък огън". Той е традиционен празник, отбелязван от келтските общности в Шотландия и Ирландия в началото на месец май. Подобен празник се отбелязва и от някои клонове на съвременния неопаганизъм. Традиционно Белтейн се празнува в средата на периода между пролетното равноденствие и лятното слънцестоене. Точната дата е 5 май, но в по-ново време празникът се отбелязва около 1 май. Ранни келтски източници от 10 век описват как друидите палят клади на върха на някое възвишение и прекарват добитъка през огъня, за да го пречистят и за късмет. Хората също преминават между кладите. Традицията е запазена и след християнизацията, като кладите вече се палят от светски лица, а не от друиди. Празникът продължава да съществува до 50-те години на 20 век, като на отделни места се отбелязва и днес. От 1988 празник с огньове по повод на Белтейн се провежда в нощта срещу 1 май в град Единбург.


    Празник на морската богиня Мазу, майка на предците. Празнува се в Китай и Тайван.
  • Щом имаме богиня, няма за какво друго да си мисля, освен за култ към Орионски администратор. Мазу или още Мат-су или още историята за едно обикновено момиче, което се превръща в богиня. Вярно ли? Така ли ставали нещата, тия Китайци са психопати. И тя като Заека-бог ....превръщали се били, хаха. Ако си мислите, че е някакъв смешен култ с 100-200 followers, жестоко се лъжете! Дори след хилядолетие култа към тази богиня е невероятно голям: има над 1500 активни храмове и около 100 милиона поклонници, а ние тук си играем на религии, LOL.


И какъв е извода от тази изложена информация, какво по дяволите празнувате на тази дата всъщност? Ами вие не празнувате нищо, просто почитате THE SYSTEM (системата) и THE SYSTEM LORDS (наречете ги както искате – главни, господари или Администратори на светове, това няма значение,). Всъщност концепцията за SYSTEM LORDS е застъпена в сериала „Stargate”, за който ще говоря по-долу. Те са управляващата класа в йерархията на Гоа'улдската империя.
И така понеже самата Система си е факт, нужно е тя да бъде почитана и спазвана, какъв по-добър ден от 01 май. Някой от вас може би си спомнят колко важен ден бе това особено през комунистичeския период, какви манифестации, какви чудесии имаше, всички крачеха гордо, докато бай Тошо и компания им ръкомахаше от трибуната. А спомняте ли си Пионерчетата и следващите ги гордо Чавдарчета? - тук пак имаме програмирането със ЧЕРВЕНО/СИНЬО made in Bulgaria. Taка, че 1 май е денят за почит към ТHE SYSTEM и THE SYSTEM LORDS. След като сте ги почели подобаващо, системните господари са доволни и разрешават да се почива от 01 до 06 май включително, когато и е следващият грандиозен маскарад.



06.05 - RA day


Маслена живопис от Рафаело Санцио, "Св. Георги"

Кратка нумерология: 06.05 ->  6+5 = 11.
Тук също като 1 май има куп други събития и празници, но няма да се спирам на тях. Целият този маскарад е базиран на всеизвестната християнска история: „Легендата за свети Георги, който убива змей, е широко известна в целия християнски свят. Според нея на връщане от воински поход той видял една плачеща девойка край езеро в близост до град на езичници (много ги обичат тия езичници). От нея разбрал, че жителите на града почитали като бог един огромен змей, който живеел в езерото, затова всяка година му обричали като жертва по девойка, а тази година дошъл редът и на самата царска дъщеря. Напразно светецът-воин се опитвал да убеди нейния баща да се откаже от своя бог и кървавите жертвоприношения в чест на чудовището, а да приеме християнската вяра (о майко мила!), която изисква най-вече смирена доброта и милостивост. Накрая царят приел да се покръсти заедно с целия си народ само ако младия воин докаже силата на своя Бог и победи змея. Георги приседнал край езерото и като склонил глава в скутите на красивата девойка, задрямал. Изведнъж водите на езерото се разбушували и от тях се показал огромния змей, който се устремил към обречената му жертва. Девойката заплакала, една сълза капнала върху лицето на момъка и го разбудила; като скочил на нозе, той грабнал оръжието си, изрекъл молитва към своя Бог (?) и се насочил към змея - с един удар посякъл зловонната му глава, а после го разпрал. От туловището му излезли цели всички погълнати по-рано девойки, които се радвали на свободата и се прегръщали със своите плачещи родители. Царят удържал на думата си и приел християнството заедно с целия си народ, а Свети Георги се прибрал в своя роден край, където вече били чули за славния му подвиг..."
Стига, че взема да ми се повдига! Виждате на какви историйки лежи тая нелепост, наречена християнство, част от извънземните методики за контролиране. Ама я пак, каква ламя? Нали никой не вярва на теорията за рептилиите, нито църква, нито правителство, нито повечето followers, те вярват в ДОБРОТО и ЛЮБОВТА ..хаха. Теорията със св. Георги победоносец и победата му над рептилията може и да се е харесала на някой конспиратори и да са мирясали (понеже нямат информация от батко Айки или някой друг, срам!) да търсят какво още се е случило. От доста време се интересувам от тая тема с Жоро-рептилоубиеца, че мисля, да вкарам някой друго ново твърдение, затегнете коланите!
В една от първите си статии, говорих за Aсасините/Херкулес/Крали Марко и златната ябълка, там стана дума за един процес наричан „Рефракция на едно събитие“, което описва как оригиналното събитие бива променяно и накрая с малко късмет заличавано (статията може да видите тук). Дали и при честването на 6 май има рефракция? О ДА!
Някои автори твърдят, че може да проследим тази рефракция сред всички велики човешки цивилизации – Хор (символизиращ расата на човеците) срещу Сет (символизиращ расата на рептилоидите), Аполон срещу Питон, Мардук срещу земя Тиамат, Свети Георги срещу Змея. Добро попадение, точно за това става дума: Мардук срещу Земята, само дето това е RA, а в лицето на Земята е принц ЕА – баща му.
Маслената картина, която наблюдавате по-горе изобразява точно това: бунта на RA (познат със също толкова известното в земната митология име - „Мардук“). За тези от вас, които не са чели „Документите Тера“, РА е сириански принц, първороден син на ЕА, който провел много внимателно калкулиран бунт на Ериду (древното име на Земята) и превзел планетата. Той изгонил баща си ЕА (ЕН-КИ) и чичо си (EH-ЛИЛ) и променил миналата история на Земята, изтривайки всякакви записи отпреди 6000 г. пр. н.е. Кралицата на Орион била заличена от съзнанието на мнозина и богът-Слънце RA и мъжкият патриархален строй приел всички нейни качества на върховност.
Добре де защо RA е изобразяван като човек, а баща му ЕА като влечугоподобно?

Едно уточнение: ако тук в трета плътност, нещата с историята ни бяха настина ИСТИНСКИ, нямаше да има времеви репери от сорта на „Преди Христа“ и „След Христа“. 
Ако всичко бе настина ИСТИНСКО, щеше да има времеви репер „Времето преди RA“ и „времето след RA“. Но това трябва да притеснява бъдещите историци, не мен :)

РА е изобразяван като човешко същество, логично е, няма да го изобразят като магаре или динозавър, за да управляваш хора, нали трябва да приличаш на тях (поне външно), гледайте филма „Stargate”, там RA е показан в цялата си прелест.
След като RA предприел преврат и завзел на властта, той обявил баща си принц ЕА за змия и дявол. Ето какво четем: „Тези, които били научили методите на ЕА, тези, които били опознали ученията на „змийския бог“ преди хиляди години, били наречени „деца на змията“. Това било главно заради символа на ДНК (кадуцея). "Децата на змията" били тези, които следвали учението на ЕА. „Дете на змията“ можело също да бъде и „дете на рептилиите“, но „дете на рептилиите“ не е задължително да бъде „дете на змията“. Можете да видите разликата. Едното се отнася до състояние на съзнанието - „децата на змията“ били тези, които преследвали мъдростта и познанието разпространявано от ЕА и неговите EA-SU. Те го правели, независимо от това с каква кръв са.
Сега разбирате ли защо е изобразен като човек, а принц ЕА като змия, която е символично убита (разбирай детрониран и прогонен на други светове), а и копието с което го прави (горе на картинката), адски прилича на тези копия-оръжия от „Stargate” :)



Kaкто великденските обичай и тук ритуално се коли и яде агне, в материала за „Великдени Лазаровият култ към Кралицата, зайците-божества“, обясних защо се прави това. Все пак ако не сте разбрали: след като ЕА е прогонен, неговите „деца змии“ са убивани и/или репрограмирани, та това символизира яденето на агнето.
И понеже този числовия сбор на този ден е 11, тук присъстват всички слуги илюминати и техните истински SYSTEM LORDS - извънземните, политическата АДМИНИСТРАЦИЯ (президент, премиер, министри и всички хомота на куп), цялата военна ПАСМИНА от най-дъртия о.з. Генерал до най-младия полковник, както и цивилни лица. Тук е и ПБЦ и всичките и разклонения и прочее пипала, с две думи масов ритуализъм и преклонение пред негово величество богът-слънце .
Много интересен момент в целият спектакъл е този, в които патриарха отслужва празничният водосвет, като минава и пръска войската уж за здраве. Досещате ли се колко голям imprint e това, основно на архетипно ниво? Чакай бе нали е уж празник, защо ни освещаваш, да няма да ходим на война? - Да точно това се „отпечатва“ на този ден – ходенето на война. Патриарха „ръси“ с вода войската, това се е правило преди всяка една битка и сега понеже няма толкова много битки всичко е символично, но досещайте се сами как подсъзнанието разбира всичко това!
Освен, че е „празник“ на програмите-военнослужещи, храбростта и бунта на , 6 май е и с лек фермерски привкус – ден е на животновъда, това придава естествена нотка аромат.



13.05 - „Събитието на годината“

Сега преди да премина на следващия много свят за програмирането и фрагментирането на съзнания празник – 24.май, ще направя една междинна спирка, някъде по-средата между 06.05 и 24.05, а именно 13.05! Какво има тогава ли? Как какво, тогава е събитието на годината, ще ни посети самият Дийпак Чопра, вече трябваше да сте припаднали! Да самият той, гуруто на гурутата ще дойде да ви илюминира драги followers, заебавайте бблога ми и отивайте да резервирате места, за да не останете непросветлени!!! Това ще бъде срам и позор за всеки един пропуснал шанса си на живота follower, бръкнете се между 60 и 130 лева за този уникален шанс, казвайте ми Томас Хюит, паля я, не издържам!
Понеже се разрових в бг версията на сайта на тоя палячо, попаднах на една логична взаимовръзка:
Датата е 13.05 – 4+5 = 9 !, събитието ще се проведе в зала 1 на НДК, където можете да избирате да се настаните в един от 11-те блока! Ето линк
И така щем не щем пак имаме прословутото 9/11! А щом го имаме знаете в какво се въвличате, честито илюминиране!

С надпис "Неограничени възможности" на бузата, о колко прекрасно!



24 май – mind fragmentation day

Слънчевите братя, наблюдавани от Слънчевият бог - RA

Mалко нумерология: датата 24.05 = 11, хронологически е точно 18 дни след 6 май, 1+8 = 9, и тук се получава отново 9/11 !
На този ден Бермудски острови отбелязват „Деня на националните герои“ (първоначално е честван като Ден на кралица Виктория, национален празник). Ние в България честваме ден на славянската писменост, културата и илюминирането ни. Продължаваме с 11ките: „Според църковния календар Денят на Св.Св. Кирил и Методи, създали първообраза - Глаголицата - на българската писменост, която е и славянска писменост, се чества на 11 май“.
Този ден представлява кулминацията и възтържествуването на контрола върху съзнанието, в лицето на фрагментирането на личността. Една от най-големите фрагментации преживяваме именно докато сме в училище (от времева гледна точка), там ни вкарват в подходящата рамка, ставаме идеален follower със хиперактивно рептилоидно съзнание, гладно за материални придобивки и нови територии. Преди време когато имаше казарма, там се осъществяваше финалната фрагментация, но уви сега тая тежест се пада само на училището. И така празнуваме 24 май, ден на масовото просветление от двама византийски братя – Кирил и Методи. Нямаше сутрешно слънце, което да ме озари, за разлика от двамата (2 = 11) братя наричани още – Слънчевите братя (и те като RA а?). Пропуснах да кажа нещо важно за RA, наскоро попаднах на една информация във вестник, в която един български историк твърдеше, че България била създадена преди 9000 години, а не както било упоменато – 681 година. Там също беше споменато, че цитирам „българите се кланяли единствено на един бог , бога слънце RA“, са друг беше момента, че за снимка на RA автора беше сложил изображение на Хор, но те са журналисти, разбирам ги,че са невежи. Така, че скъпи followers виждате ли как вашите пра-пра деди са се кланяли на RA, и това хич не е свързано с вас нали?
Но да се върнем на братята Кирил и Методи, а от конспиративна гледна точка - СЛЪНЧЕВИТЕ БРАТЯ говори много само по себе си. За преводите, популяризирането на библейските слова и разпространяване на християнството сред ранносредновековните славяноезични народи, което е удобно заместване на старите божества с нови по-модерни сред езическите народи, те са канонизирани, машаала на таквизи хора! Добре са „ритали топка“ тия двамата братя. Другото много интересно нещо, което трябва да се знае за тях и разбира се не е тайна:
Майката им се казва Мария, а баща им се казва Лъв, загрявате ли? Те (родителите им) са високопоставени поданици на Византийската империя...всички заключения оставям на вас!
И сега за финал на този 9/11 празник да изпеем прословутият училищен химн „Върви народе ВЪЗРОДЕНИ“ .....“Върви към тъмна Орионизация, върви!

"Върви, народе възродени,
към
светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!
"
  • ключови думи „възродени“ - референция към подмяната на божествата и религиозните възгледи. „Светла бъднина“ - да светла е за тях, за масите ще е тъмна бъднината :)
Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден -
и Бог ще те благослови!“
  • Програмирай се, бий се и извънземният господар бог ще те благослови!


"Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знанието живей!"
  • „Напред!“ е психотронен активатор, водещ до битка/война/гибел. „Науката е слънце“ - всъщност истинският генетик по произхода е ЕА, но след като е изгонен, RA става всичко това – Слънчевият бог. С лек намек за национализъм и поредния ДНК блокаж.


Безвестен беше ти, безславен!
О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
които завладя със меч!"
  • аре на бас, че тия пеят за RA ! Ако пък приемем, че не са имали него в предвид (което ме съмнява) - ясно ти подсказват колко си малък, зависим и нищожен и само един е начина да се докажеш като се биеш до смърт в името господне.


В началото споделих, че ще има отделен сегмент за това как да гледаме франчайза „Stargate”, споменах също, че това ще бъде коренно различен сегмент, без връзка с писаното до тук, но както се досещате май се получиха няколко стабилни взаимовръзки, не се учудвам особено, защото всичко е свързано с всичко на много нива, и преди да ви представя сегмента за „Stargate” искам да загатна за нещо, което от няколко дни ми се върти из главата. Става дума за концепцията „9/11“, за нея има изписано тонове информация, която на повечето нива на перцепция е все още актуална, това което може да предложа като малко по-различна теория за „9/11“ е:


"Върховната жрица"

Това е карта номер 2 от таро, голям аркан, името и е „върховната жрица“. Без да се впускам в бездънните ями на теориите, ще ви кажа, че това много добре подсказва, за какво иде реч:
„„9“ е крайния цикъл, „11“ е „повече от Източника“ и в поляризираната му интерпретация – „волята да си над Него и да твориш без Него“. „10“ е самия Източник. 10 е равно на 9 + 1 и то винаги може да бъде изразено само чрез сбор от 2 (11) цифри – защото е „1 + 0“. Не можем да възприемем „10“ по друг начин и това е причината да поляризираме самата идея за Източника – като нещо, което съдържа добро и зло, но не и нещо трето (какъвто е случая). Т.е. концепцията за Източника винаги е нещо полярно и не може да бъде възприета като неутралната енергия, каквато Той наистина Е. 9 е края на всички възможни манифестирани креативни принципи, а 11 може да рефлектира единствено върху нова, независима плоскост, макар да е построена върху скелето от 1 до 10, което дава илюзията за надмощие.“ - H.
Ако мога да дам по-друг изглед на нещата и обобщя с 2-3 изречения, то това ще изглежда така: макар, че не е задължително 9 да се вписва в 11, вероятно то го прави на ниво „wanna be”. Самите илюминати се считат за 9, и съответно искат да прескачат числото 10 което е ИЗТОЧНИКА, това е голяма глупост от тяхна страна, сега виждам колко са зле, искат да са като 11, т.е. Нещото което е повече от ИЗТОЧНИКА, друг е момента, че такова нещо според мен НЯМА! Досещам се за една подобна глупост, която няма начин да не посоча – Кралицата на Орион, тя като най-старо и висше същество в нашата галактика се провъзгласила за нещото което е самата Пустота или още Източника, та все още не ги разбирам братята илюминати на кои искат да приличат ? На кралицата на Орион ли ? Ще оставя този въпрос отворен... ще имаме и други моменти за разискване на този въпрос, а сега след като активирах и последният седми символ, преминаваме на вълна „Stargate”:


В каква последователност да гледаме франчайза „STARGATE”

За повечето хора, както и за мен франчайза „Stargate”e един от най-добрите, но в какъв подходящ ред е удачно да се изгледат филмите и сериалите „Stargate”?
След като един приятел ми подсказа, а аз забравих - реших да проверя в мрежата , там попаднах на сайта GateWorld.net, които твърди, че е най-големият сайт по темата. И така реших да преведа и интегрирам тази информация в блога ми ... Евентуално ако някой тепърва навлиза в дебрите на „Stargate” да прочете тази информация. Едно важно допълнение: има два типа хора: Тип-1, тези, които просто гледат “Stargate” за развлечение. Тип-2 са малко по-особени, те са чели материалите на Р.М.Скай в лицето на „Документите Тера“ и „Произход и история на империите Орион и Сириус“ и чак тогава гледат „Stargate”. Именно ако сте от втори тип тази информация ще бъде интересна за вас, на другите предлагам да не си губят времето. Още нещо за Тип-2: – Ако сте гледали навремето „Stargate” и не сте чели, това което посочих, започнете всичко от отначало - гледайте след прочита на книгите!

Един от най-често задаваните въпроси, които получаваме, е за това в какъв ред да се гледат филмите и сериалите от поредицата „Старгейт“. И след като питате, Gateworld има удоволствието да ви препоръча подходящият ред. Най-общо казано, последователността между филмите и сериалите съвпада с реда на тяхното излъчване (release date) и пускането на оригинални DVD копия (DVD release date). За най-удачна последователност в гледането на поредицата „Старгейт“ прочетете това ръководство (не се притеснявайте – тук няма спойлери):


  1. Stargateфилма (1994) – Tова е самото начало, няма по-добро място от което можете да започнете. Гледайте го за да разберете кои са Джак О'нийл, Даниел Джаксън, Ша'ре (или Ша'ури), Скаара и много други..


  1. Stargate SG-1” (1997) - oт сезон 1 до сезон 7, този период покрива времето между 1997-2004 година, първият пилотен епизод е „Деца на боговете“, историята скача една година след събитията от първият филм. В средата на 2004 година от него се „отцепва“ друг сериал – „Stargate Atlantis“, с които вървят паралелно до началото на 2007 година.

  1. Stargate SG-1сезон 8 гледайте заедно със „Stargate Atlantisсезон 1. Те обхващат времето 2004-2005. Ако предпочитате, може да не се лутате между двата сериала, просто гледайте първо „SG-1”, изгледайте всичките 10 сезона и тогава започнете „Аtlantis”. В десети сезон на „SG-1” има епизоди, които правят връзката между двата сериала, такъв е епизода „Проект Пегас“ (E3).

  1. Stargate SG-1сезон 9 гледайте заедно със „Stargate Atlantisсезон 2. Те са излъчени между 2005-2006. Тук няма кои знае колко допирни точки между двата сезона, така, че и тук не е толкова фатално ако не ги гледате последователно или гледате първо „SG-1

  1. Stargate SG-1 сезон 10 може да гледате заедно със „Stargate Atlantisи сезон 3. Излъчени паралелно в периода 2006-2007 година. Тук обаче „SG-1” приключва свето излъчване като е оставен „недовършен“. Отново и тук няма много допирни точки между двата сезона.


  1. Stargate: Кивота на истината“ (2008) - Първият директно пуснат на DVD филм. С този филм се завършва историята от последният епизод на „SG-1” - “Unending” (S10E20). Няма нужда да гледате сезоните на „Atlantisпреди това.


  1. Stargate Atlantisсезон 4 тук вече има доста основни промени, така, че се налага да сте гледали всичките сезони на „SG-1и „Stargate: Кивота на истината“, преди да продължите да гледате този сезон.

  1. Stargate Atlantisсезон 5, eпизод 1 „Търсене и спасяване“. Началото на пети сезон започва с нови промени по актьорския състав.


  1. Stargate: Континуум (2008) – Въпреки, че това е отделно приключение за отбора, хронологично то е точно след „Търсене и спасяване“. Ще видите защо. „Континуум“ също завършва и друга история, която е показана в „SG-1

  1. Stargate Atlantisсезон 5, eпизоди 2 – 20 след „Stargate: Континуум , можете спокойно да изгледате останалата част на Atlantis

  1. Stargate Universe” - – сезон 1 – третия Stargate сериал започва веднага след събитията около финала на „Аtlantis(макар и на моменти точките на свързване да са неясни)

  1. Stargate Universe- сезон 2 - този последен сезон доразвива самата история по много важен начин. Но не очаквайте някакви грандиозни развръзки, сериала бе отменен точно когато всичко беше тръгнало (все още няма някакви съобщения и дати за бъдещи снимки и продължение на историята).



Източник: http://www.gateworld.net/

Времева линия:



Ето и някой статистически данни:

Както разбрахте от написаното имаме 3 игрални филма (като два от тях „Континуум“ и „Кивота на истината“ се явяват част от сериала „SG-1”). Три са сериалите с марка „Stargate”:

  • Stargate, филма – 121 минути
  • Stargate: Ark of truth – 97 минути
  • Stargate: Continuum – 92 минути
  • SG-1 е с общо 214 епизода с времетраене по 42 минути (150 часа)
  • Stargate Atlantis е с общо 100 епизода с времетраене по 45 минути (75 часа)
  • Stargate Universe е с общо 40 епизода с времетраене по 42 минути (28 часа)

Или общо 252 часа само от сериалите, като прибавим и 5 часа и 20 минути от трите игрални филма, времето което ще трябва да отделите за да изгледате всичко това ще бъде: 10 дена и 17 часа !

Наистина не правете опити да ги изгледате на един път – това ще ви гарантира нежни ласки от едри потни санитарки със спринцовка в ръка, докато лежите вързан за леглото. Но пък ако сумираме празничните жалости като лазаровден, цветница, великден и майските такива, ще получи най-малко 10-11 дена .... вместо да си (от)давате парите и енергията, може да оползотворите това време, примерно в гледане на сериала или ако щете разходка сред природата.

Майкъл Шанкс (SG-1), които играе Даниел Джаксън и Вилтиър Хиршън, която играе съпругата на Даниел – Ша'ре. Навремето са имали любовна авантюра, резултата от това е дъщеря на име Татяна.
A знаете ли, че колоритния ефект на отварянето на Stargate-а е създаден с помощта на реактивен двигател и басейн с вода.



Кажете "Чао!" на Томи :)








Популярни публикации от този блог

Кралицата, извънземните пропаганди и някой хералдически сведения (аdvanced)

Кралицата - допълнения, взаимовръзки и хералдически сведения [част II]

Галактическа История: Извънземни и ДНК произход (I част)

[НЕЗДРАВОСЛОВНО] Пшеничните убийци - Амилопектин А и Глутен

Еnter the VʘID

Плоската Земя – PsyOp 6-5/11 в битката за сплескани съзнания на “великия” reSSSet